Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

32.517 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een avond zonder kinderen’

8 juli 2022,

geschreven door

Uiteraard hebben we ook deze vrijdag weer een opwindend erotisch verhaal voor jullie om het weekend goed te beginnen! In ‘Een avond zonder kinderen’ vindt de hoofdpersoon als hij thuiskomt zijn vrouw geblinddoekt en in een body met open kruis op bed, geheel volgens zijn instructies. Hij heeft deze avond de macht over haar genot… 

Geen zin om te lezen? ‘Een avond zonder kinderen’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een avond zonder kinderen

Net de kindjes afgezet bij mijn schoonouders en een smsje gestuurd dat haar opdracht begonnen is. Nog een kwartier rijden en ik voel de spanning nu al opborrelen. Hoe dichter ik bij huis kom, hoe groter de spanning wordt.

De sleutel draai ik om en ik stap binnen. Het is, zoals ik verwacht had, muisstil in huis. Ik gooi mijn schoenen aan de kant. Snel haal ik nog een glas uit de kast in de keuken en vul dit met ijsblokjes, je weet nooit of ze van pas kunnen komen, en ga naar boven. Terwijl ik de trap oploop knoop ik mijn hemd los en laat het achteloos op de grond vallen.

Met mijn voet duw ik zachtjes de deur naar de slaapkamer open. Het aroma van de massagekaars komt me tegemoet. Ze heeft exact gedaan wat ik van haar had gevraagd.

Ik sta in de deuropening en zie mijn bloedmooie vrouw op bed liggen. Geblinddoekt. Ze draagt de zwarte, kanten body met open kruis die ik voor haar had klaargelegd. Ik zie haar beide tepels zich al hard aftekenen tegen het kant dat haar mooie G-cup bedekt. Ik zie de spanning in haar lichaam, nu al een onregelmatige, zwaardere ademhaling. Ik zeg niets, maar maak duidelijk dat ik er ben.

“Ze draagt de zwarte, kanten body met open kruis die ik voor haar had klaargelegd. Ik zie haar beide tepels zich al hard aftekenen tegen het kant dat haar mooie G-cup bedekt.”

Het glas zet ik op het kastje naast bed. Ik doe mijn sokken nog uit en maak mijn broeksriem ook los. Zodra dit gebeurd is, neem ik de leren pols- en enkelboeien uit de lade naast het bed. Ik maak ze vast aan de voorziene haken in het bedkader en maak dan haar polsen en enkels vast. Mijn mooie vrouw, helemaal overgeleverd aan mij.

Ik kruip naast haar op bed. Een zenuwachtige glimlach vormt zich op haar gezicht. En ze verwelkomt mij. Onze lippen raken elkaar in een zachte, tedere kus. Mijn rechterhand streelt zacht haar wang en hals. Ik volg de contouren van haar body en kom zo terecht bij haar linkerborst, die ik heel zacht met de toppen van mijn vingers even beroer. We gaan niet voor de sprint, maar voor de marathon.

Een straaltje koude massageolie druppelt op de bovenkant van haar dijen, en loopt zo heel traag in haar liezen. Ze schrikt van de koude. Maar ze bijt op haar lippen. Geen kreun, geen geluid. In alle stilte genieten is de opdracht, anders volgt een straf.

Met beide handen wrijf ik de olie open over haar bovenbenen. Zachte druk, harde druk, volle hand, enkele vingers, ik wissel mijn bewegingen af tijdens het masseren. Langzaam masseer ik beide benen, van boven tot beneden. Een rustige massage, tot ze wat meer ontspannen is.

Wanneer de massage uitkomt bij de enkelboeien, maar ik ze los van de haken. Ik maak de polsboeien vast aan het touw tussen de haken, zo kan ze zich op haar buik leggen – met de armen gekruist. Eenmaal comfortabel, maak ik de enkelboeien terug vast en neem plaats tussen haar gespreide benen. Mijn kruis – voor deze avond draag ik enkel mijn jeans en geen boxershort – voelt ze nu tegen haar billen duwen. Wat maakt ze mij elke keer weer gek met haar prachtige lichaam. Tijd voor een next step.

“Mijn kruis – voor deze avond draag ik enkel mijn jeans en geen boxershort – voelt ze nu tegen haar billen duwen. Wat maakt ze mij elke keer weer gek met haar prachtige lichaam.”

Met mijn rechterhand glijd ik over haar billen, tussen de naad over haar gaatje heen door de dunne, kanten stof richting het kruis van haar body. Een open kruis, als je wilt, maar nu heeft ze dit dichtgemaakt. Mijn hand tussen onze lichamen in, maakt langzaam de eerste knoop los en daarna de tweede knoop. De stof voelt al nat aan, maar ze weet nog half niet wat haar te wachten staat. Dit gaat een eerste gil opleveren, hoop ik.

Ze probeert de gil nog in te slikken, maar hij is al aan haar lippen ontsnapt. Normaal ook als je man een ijsblokje vastmaakt in je body ter hoogte van je kruis. Op haar billen ontstaat meteen kippenvel. In de stilte van de kamer weerklinkt de galm van mijn eerste slag op haar billen. Je moet stil zijn, schat. Ik laat het ijsblokje zitten.

Een kreun. Voor ze het doorhad was hij daar. Op het moment dat de hete druppels van de massagekaars op haar billen druppen. Net naast de stof van haar body die tussen haar billen verdwijnt. De eerste druppels lopen langzaam naar beneden, in de plooi van haar billen. De hitte zit nu naast de koude.

Een nieuwe kreun, deze keer van het neerkomen van de zweep op haar mooie ronde billen. Ai, die had ook in stilte moeten ontvangen worden. Een tweede slag op haar billen ontvangt ze in stilte. Brave meid. Langzaam laat ik de warmte en de koude nu hun werk doen, terwijl ik haar billen masseer.

“Een nieuwe kreun, deze keer van het neerkomen van de zweep op haar mooie ronde billen. Ai, die had ook in stilte moeten ontvangen worden.”

Een nieuwe straal warme massageolie vloeit nu van haar hals tussen haar schouderbladen. Ze kan er altijd van genieten als ik haar schouders masseer. En daar draait het vandaag om. Dat ik de macht heb over haar genot. Ik masseer haar schouders zoals wel vaker, en ik voel hoe ze onder mijn handen helemaal ontspant. Ze is klaar voor de eerste ronde.

Mijn handen glijden over haar – met kant – bedekte rug. Terug naar haar billen en benen. Ik leg mijn vlakke hand op haar billen en laat mijn duim langzaam tegen de stof tussen haar benen drukken. Het ijsblokje, dat toch al stevig gesmolten is, duwt zichzelf tussen haar warme, vochtige schaamlippen. Ik merk dat haar ademhaling versnelt.

Met mijn duim maak ik cirkelende bewegingen over het kruis. Het ijsblokje beweegt ongecontroleerd tussen de schaamlippen door, raakt nu en dan haar clitoris. Ze bijt op haar lippen om niet te kreunen en doet haar best. In een vlotte beweging maak ik de knopen los en langzaam verdwijnen twee vingers, centimeter per centimeter diep in haar warme grotje. Haar spieren spannen zich rond mijn vingers en wanneer deze helemaal in haar zitten, krom ik ze naar boven, richting de zenuwen van haar kontgaatje. Langzaam haal ik ze er weer uit.

Ik beweeg ritmisch, maar langzaam mijn vingers in en uit haar kutje. Het gaat steeds vlotter, want ze wordt ook steeds natter. Ze kronkelt onder het genot. Daar ligt mijn vrouw, vastgebonden aan handen en voeten, op haar buik, met twee vingers die diep in en uit haar bewegen. Ze houdt haar adem in, want kreunen of hijgen mag niet. Nog niet. Wanneer ik met mijn duim van mijn rechterhand ook over haar kontgaatje begin te bewegen – op hetzelfde ritme als de wijs- en middelvinger van mijn rechterhand – ontsnapt er toch een kreun. En nog een. Ze geniet en laat het gebeuren. En ik drijf het tempo verder op. Mijn duim duwt nu door de grens heen en drie vingers verdwijnen in haar lichaam. De spanning bouwt zich op in haar lichaam, en ze spant zich op. De boeien houden haar in bedwang.

“Daar ligt mijn vrouw, vastgebonden aan handen en voeten, op haar buik, met twee vingers die diep in en uit haar bewegen. Ze houdt haar adem in, want kreunen of hijgen mag niet.”

Aan alles merk ik dat haar orgasme nadert. En net op dat moment, laat ik alles stoppen.

Genieten moest in stilte. Ze mag tellen. Van 10 tot 1. En elke keer komt de zweep net iets harder op haar billen. Ik zie hoe het vocht uit haar spleetje drupt. Ik lik van net onder haar kontgaatje, zover als ik kan naar onder, tot aan haar clitoris.

Prompt duw ik weer mijn drie vingers in haar. Ze weerstaat de neiging om te kreunen. En ik bouw heel snel het tempo op. Al snel gaan mijn vingers hevig te keer in haar kutje en kontje. En ik voel haar benen trillen, haar lichaam spant zich op en daar komt haar eerste orgasme van de avond over haar heen.

Ze is even uitgeput, en langzaam streel ik haar rug en naakte billen. Ik laat haar op adem komen, want haar genot heeft nog lang het maximale niet bereikt.

 

Wil je de speeltjes die in dit verhaal voorkomen zelf ook eens proberen? Je vindt ze hieronder.

2 reacties

  1. helemaal mee eens Joop heerlijk zo genieten en dan ook nog eens met je prachtige vrouw
    en zeker op naar deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Zin in een erotisch avontuur? Dan zit je met de spannende verhalenreeks ‘Een hoge prijs voor het paradijs’ zeker goed! Dit erotische verhaal is geschreven door Lidnaë en bestaat maar liefst uit vijf delen. Lekker lang genieten dus! De komende week k…
12.367 keer bekeken