Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

21.034 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Perfecte afsluiter van een drukke dag’

30 januari 2021,

geschreven door

Wij hebben weer een spannend erotisch verhaal mogen ontvangen, deze keer geschreven door Jill, die we graag met jullie delen! Wanneer de hoofdrolspeelster in dit verhaal na een ontspannend bad de slaapkamer uitkomt, heeft haar vriend een wel heel kinky verrassing voor haar…

Geen zin om te lezen? ‘Perfecte afsluiter van een drukke dag’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Perfecte afsluiter van een drukke dag

Ik draai de kraan open en laat het bad vollopen. Er is niets zo fijn als een warm bad na een lange drukke dag. Terwijl de badkamer zich vult met de heerlijke frisse geur van sop, kleed ik mij langzaam uit. Beneden ruimt Maarten de tafel af en maakt de keuken schoon. Onbezorgd laat ik mijn voeten in het water zakken, knoop mijn haren in een knot en voel hoe het warme water zich om mijn lijf sluit.

Wat was dit heerlijk denk ik bij mezelf terwijl ik een handdoek om sla. Ik verlaat de badkamer en loop de slaapkamer in. Op bed ligt mijn zwarte body. Het is een string model voorzien van veel kant en een open kruis… hij laat weinig aan de verbeelding over. Naast de body liggen speeltjes en ik zie Maarten op bed zitten, onderuit gezakt in een zwart T-shirt en een makkelijke broek, zijn blonde haren als lok voor zijn ogen. Hij lacht naar me en zegt: “Ik wil graag met je spelen, trek je die body even aan?” Ik voel een tinteling door mijn lijf schieten. Ik vind het heerlijk als hij me verteld wat ik moet doen.

Gehoorzaam trek ik langzaam mijn body aan terwijl hij toekijkt. Hij komt naar me toe, haalt het elastiekje uit mijn haar en begint het in te vlechten. Eén van zijn vele geheime talenten. Ik weet dat dit een bepaald dominant gevoel bij hem naar boven brengt. Zodra de twee vlechten klaar zijn vraagt hij me om op mijn knieën op bed te gaan zitten en mijn handen op mijn schoot te leggen. Terwijl hij mijn handen vastbind met touw kijkt hij me aan en vraagt of het oké voelt. Ik knik en geef hem vluchtig een kus. Hij gaat op het bed staan, trekt mijn handen boven mijn hoofd en maakt ze vast aan de haak van het plafond. Wie had gedacht dat deze vergeten haak, origineel bedoeld voor een mooie slaapkamerlamp, die overigens nooit gekocht is, nog zo van pas zou komen.

“Hij gaat op het bed staan, trekt mijn handen boven mijn hoofd en maakt ze vast aan de haak van het plafond.”

Hij zakt voor me neer en trekt zijn T-shirt uit, neemt mijn gezicht in zijn handen en zoent me vol passie. Zijn tong tegen de mijne, zijn ongeschoren huid kriebelt het mijne. Hij stopt en bewondert me. Ik zie zijn blauwe ogen afdwalen. Ik krijg het warm. Ik wil hem aanraken zoals hij mij aanraakt, maar het feit dat dat niet kan wakkert een vuurtje bij me aan down under.

Ik voel dat ik steeds natter word terwijl hij zijn ogen over mij heen laat glijden. Hij grijpt mijn borsten stevig vast en haalt ze uit mijn body. Speels neemt hij mijn tepel in zijn mond. Een kreun ontglipt van mijn lippen en ik voel vocht over mijn bovenbeen naar beneden glijden. Ik kan mijn opwinding niet meer onderdrukken. Maarten zijn hand glijdt langs de body naar beneden en ik zie aan zijn gezicht dat hij aangenaam verrast is wanneer hij zijn vinger door mijn gladde lipjes laat glijden.
“Vind je het zo lekker lieverd?” vraagt hij terwijl hij me aan kijkt. Ik bijt op mijn onderlip. Hij breng zijn mond naar mijn oor en zegt: “Vanaf nu ben je van mij.”

Met één hand pakt hij mijn beide vlechten en trekt mijn hoofd naar achter zodat hij uitgebreid in mijn nek kan kussen. Zijn hand vult zich met mijn borst en zachtjes knijpt hij in mijn tepel. Ik geef mij volledig over aan alles wat hij wil. Zijn hand zakt verder naar beneden en zijn vingers verdwijnen in mijn poesje. Zijn ontblote bovenlijf wrijft warm tegen het mijne terwijl hij zijn vingers het werk laat doen. Ritmisch beweegt hij ze één voor één tegen mijn binnenste plekje. Zodra mijn benen beginnen te trillen stopt hij. Hij laat mijn vlechten los, kijkt me aan en zegt: “Het is nog geen tijd.”

“Ik geef mij volledig over aan alles wat hij wil.”

lk kijk hoe Maarten onder mij gaat liggen, zijn hoofd tussen mijn benen. Zijn schouders dwingen mijn benen om verder uit elkaar te gaan. Ik hang met mijn handen aan de touwen terwijl ik op zijn gezicht zit. Zijn handen pakken mijn billen en dan voel ik zijn tong warm tegen mijn klit. Hij likt en zuigt zachtjes, dan verdwijnt zijn tong naar binnen om vervolgens verder naar achter te glijden. De spieren in zijn buik spannen zich om de haverklap aan en de bult in zijn broek groeit terwijl ik er naar kijk. Wanneer zijn glimmende eikel boven zijn broek uit komt voel ik een vloedgolf aankomen. Opnieuw stopt hij, komt weer voor me zitten, kijkt mij aan en zegt: “Het is nog steeds geen tijd, schat.”

“Vertrouw je mij?” vraagt hij terwijl hij een blinddoek uit zijn broekzak tevoorschijn haalt. Een vlaag van paniek overvalt mij, maar ja… ja, ik vertrouw hem! Hij doet de blinddoek bij me om, alles is zwart en ik sluit mijn ogen.
“Steek je tong eens uit”, zegt hij. Terwijl ik het doe voel ik iets kouds over mijn tong glijden.
“Maak dit maar even goed vochtig.” Ik gebruik extra kwijl en een paar seconde later voel ik de buttplug tegen mijn achterste gaatje drukken. Ik snak naar adem en doe mijn best om te ontspannen. Zodra hij goed zit geeft Maarten een harte tik op mijn kont. Dit is geil.

Even voel ik niks en op het moment dat ik iets wil zeggen voel ik het zweepje langs mijn nek gaan, via mijn rug naar beneden, gevolgd door zwiepen op mijn billen. Bij iedere zwiep kreun ik het uit. Wanneer hij de zweep vervolgens over mijn borsten laat gaan en zachtjes op mijn tepels tikt, voel ik opnieuw het vocht langs mijn bovenbenen lopen. Speels tikt hij de zweep tegen mijn poesje. Hij pakt mijn bovenbenen, trekt me boven op hem en laat me over zijn stijve lul glijden. Ik hang aan het touw terwijl hij in me stoot. Bij iedere stoot raakt hij mijn gevoelige plekje en voert de druk op mijn achterste zich op. Wanneer hij een hand vrij maakt om mijn klitje te bespelen hou ik het niet meer vol. Als een golf vol warmte komt het over me heen. Ik heb mijn ademhaling niet meer onder controle. Ik kreun tot ik schokkend klaar kom en begin te beven. De buttplug trilt nog na als Maarten achter me is komen zitten en opnieuw mijn poesje binnen gaat. Zijn handen houden mijn heupen stevig op hun plek terwijl hij heen en weer gaat. Ik probeer zo ver mogelijk voorover te hangen, maar de touwen laten niet veel ruimte toe. Plotseling val ik voorover en ik voel hoe Maarten mijn bovenlichaam in het matras duwt terwijl zijn ademhaling versneld. Hij pakt mijn vlechten en slaat op mijn kont. Bij iedere beweging voel ik zijn ballen tegen mijn klit aan dreunen en ik begin te jammeren.

“Wanneer hij de zweep vervolgens over mijn borsten laat gaan en zachtjes op mijn tepels tikt, voel ik opnieuw het vocht langs mijn bovenbenen lopen.”

In één beweging gooit hij me op mijn rug, mijn handen nog vastgebonden. Hij trekt de blinddoek van mijn ogen en kijkt me strak aan. Zijn ogen zijn als vuur, beestachtig en vol verlangen. Hij blijft me aankijken terwijl hij opnieuw naar binnen gaat. Ik voel hoe de buttplug aan de andere kant ruimte maakt voor zijn grote stijve lul. Ik voel mij gevuld en het voelt heerlijk. Hij grijpt naar mijn keel. Ik zie zijn sterke armen hun best doen en ik hoor het gegrom over zijn lippen rollen. Het wordt warmer diep in mij en ik voel hoe hij me vol spuit. Zijn lichaam beeft en schokt terwijl hij tussen mijn benen klaarkomt. Hij laat zich op mij zakken en zoent me liefdevol.
“Jezus schat, wat ben je toch lekker”, zegt hij terwijl hij langzaam de buttplug verwijdert.
“Ik ben blij dat we nog geen mooie lamp hebben gekocht.” En hij ploft naast me neer.

1 reactie

  1. Ik zou graag willen dat ik ook iemand heb om na 18 jaar geen sex te hebben gehad weer eens te mogen genieten van ongeremde seks. In ieder geval heb ik hiervan genoten, ga zo door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.557 keer bekeken

Geschreven door

Vandaag hebben wij een erotisch verhaal van lezer Sandy voor jullie. In dit verhaal begint de seksdate van de hoofdrolspeelster meteen goed als ze aankomt bij het huis van haar lover. Hij verrast haar met een blinddoek die hij voor haar ogen bindt en…
11.557 keer bekeken