NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

‘Een hoge prijs voor het paradijs’ – Deel 4: Grenzen zijn om te doorbreken

21 april 2022,

geschreven door

Vandaag kun je genieten van alweer het vierde deel van de erotische verhalenreeks ‘Een hoge prijs voor het paradijs’ van Lidaë! In ‘Grenzen zijn om te doorbreken’ wacht Jetta en Jim een wel heel spannende, maar vooral ook opwindende verrassing…

Deel 1 t/m 3 nog niet gelezen? Bekijk ze hier:

Geen zin om te lezen? ‘Een hoge prijs voor het paradijs – deel 4’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Grenzen zijn om te doorbreken

Ze heeft nog steeds de rode body aan. Op een tafeltje op wieltjes liggen mijn bestellingen onder een doek te wachten. Jim denkt dat hij een trio voor de boeg heeft en is direct zo blij als een lammetje dat voor het eerst in de wei komt. Gedwee laat hij zich naakt op een stoel zetten voor het hemelbed. Hand- en enkelboeien houden hem daar. In de badkamer kleed ik mezelf om. Jim gaat inderdaad verrast worden maar niet zoals hij verwacht. Happend naar adem kijkt hij toe hoe ik mijn plaats inneem op het zachte tapijt.

De bestelling van deze avond bestaat uit meer dan voorwerpen. De diensten die Cassi aanbiedt zijn talrijk, maar ik heb precies duidelijk kunnen maken wat ik van haar wil. Een fijn kettinkje bindt de polsboeien aan de halsband die Cassi bij me omdoet. De drukknopjes op mijn bh fonkelen zachtjes, klaar op geopend te worden indien nodig. De string met open kruis gaat grotendeels schuil achter de brede jarretelgordel die de kousen op hun plek houden.

De vele leren reepjes van de flogger kietelen dreigend op mijn schouders. Als ik voorover buig om de tinteling te verminderen, drukt Cassi het handvat overdwars in mijn mond en zet me terug op mijn plek. Ze doet nog een ronde om me heen waarbij zij me over mijn gehele bovenlijf zachtjes streelt met haren van haar instrument. Meegetrokken aan mijn halsband werk ik mezelf op bed. Cassi draait m’n hoofd zodat ik Jim net kan zien in een spiegel op het hoofdeinde van het bed. Met mijn handen aan mijn nek geboeid zit ik in een houding waarbij mijn kont trots omhoog steekt.
Jims spiegelbeeld toont dat dit een succes is, niet in de laatste plaats door het open kruis van de string.

De vele leren reepjes van de flogger kietelen dreigend op mijn schouders. Als ik voorover buig om de tinteling te verminderen, drukt Cassi het handvat overdwars in mijn mond en zet me terug op mijn plek.

Dreigend casual rolt Cassi het tafeltje met speeltjes dichterbij. Een gouden buttplug met glimmend hartje wordt liefdevol ingesmeerd met wat glijmiddel voor Cassi het bij me inbrengt. Het is wat groter dan een vinger en is wel even wennen maar is niet onaangenaam. In spiegelbeeld kijk ik toe hoe Jim voorzien wordt van een cockring, nadat Cassi de huid van zijn penis glad gemaakt heeft met speeksel dat ze rechtstreeks met haar mond aanbrengt. Dan is de aandacht weer voor mij. Cassi slaat op mijn billen met de flogger. Harder en harder laat ze de riempjes neerkomen op de blanke huid die langzaam rood kleurt onder de regen van slagen. Net als het te veel dreigt te worden stopt ze en gaat ze over op kietelen. Mijn gloeiende billen koelen langzaam af. Aan het anaalspeeltje ben ik nu wel gewend en voelt meer dan prettig aan. Zeker als Cassi er lichte druk op uitoefent.

Ik krijg precies waar ik om gevraagd heb. Als je leven toch zo’n rollercoaster is als dat van mij en Jim, dan is het nu tijd om echt alle barrières te slechten. Al sinds ik seksuele gevoelens heb ben ik, zoals stiekem zoveel vrouwen, nieuwsgierig naar een andere vrouw. Al heb ik de stap nooit durven zetten uit angst voor afwijzing of teleurstelling. Of misschien de angst voor beide. Cassi gaat voor me zitten met haar benen wijd. Een kussen onder mijn borsten maakt mijn houding iets makkelijker. Waar eerst een klein streepje schaamhaar de huid sierde is nu niks meer zie ik als ze met haar lange vingers de rode stof opzij trekt.

Aarzelend begin ik aan mijn ontdekkingsreis door het paleis van deze vrouw. De smaak van Cassi’s opwinding is anders dan ik had verwacht, maar ergens toch vertrouwd. Mijn aarzeling verdwijnt als vanzelf als ik langer bezig ben. De smaak van mijn eigen vocht is me allang niet meer vreemd, maar dit is echt next level. Alsof ik er door gehypnotiseerd ben wil ik ermee doorgaan. Ik wil de donkere lipjes met roze binnenkant genot geven, laten vloeien, een orgasme bezorgen. Maar of dat laatste nu gebeurd is zal ik niet weten. Als het wel zo was kan ze het goed verbergen. Mij net zo nat rondom mijn mond als zij tussen haar benen achterlatend staat ze op. Een rubberen bal aan riempjes wordt tussen mijn tanden geklemd, de gesp achter mijn hoofd houdt alles op zijn plek.
Zoem zoem trillen de eitjes zachtjes in mijn poesje. In de spiegel kijk ik toe hoe Jim, intussen voorzien van twee tepelklemmen, zachtjes afgetrokken wordt.

Alsof ik er door gehypnotiseerd ben wil ik ermee doorgaan. Ik wil de donkere lipjes met roze binnenkant genot geven, laten vloeien, een orgasme bezorgen.

Hier had ik niet om gevraagd, maar ik neem het graag op de koop toe. Traag maar gestaag blijven de eitjes hun zoemende werk doen binnenin mij. Cassi trekt Jim nu harder af en hij geniet zichtbaar en hoorbaar. En dan, net als ik denk dat Jim gaat komen, stopt ze. Verbouwereerd blijft hij achter. Gebonden is hij niet bij machte iets aan zijn situatie te doen. En mij is hetzelfde lot beschoren. Als Cassi de balletjes nog een minuut had laten zitten was ik gekomen. Maar dat gunt ze ons niet. Nóg niet hopelijk. Ze dimt het licht zodat ik nog slechts de contouren van Jim kan zien. Met haar donkere huid is zijzelf volledig onzichtbaar als ze haar rode body uitgetrokken heeft.

Met mijn oren gespitst luister ik naar wat er komen gaat. Maar niks kon me hierop voorbereiden. Letterlijk en figuurlijk zal ze me wel even afkoelen. Met haar hand over de volle lengte van mijn lipjes houdt ze de ijsblokjes binnen. Het lijkt een eeuwigheid te duren, maar ten langen leste is de harde vorm weg en lekt koud water vermengd met mijn eigen vocht over mijn benen naar beneden. Ik moet hier echt even van bijkomen, maar die tijd krijg ik niet. Boeien rond mijn enkels duwen mijn benen wijd. De metalen stang geeft geen millimeter mee als ik het probeer. Met het licht ietsje feller kan Jim me in vol ornaat zien nu. Een zweep, stug en zonder riempjes dit keer, tikt venijnig op mijn dijen, lipjes en billen. Elke aanraking laat een gloeiende lustplek achter. Lenig over me heen kruipend tussen de spijlen van het hemelbed door komt mijn ‘Dom voor een avond’ boven mijn schouder hangen. Ik kan niet zien maar wel horen hoe ze zich vingert. Ritmische soppende geluidjes die steeds sneller gaan vertellen over de reis naar haar orgasme. Een orgasme dat warm, nat en wild is. Schokkend met haar benen en rijkelijk vloeiend op mijn schouders komt ze klaar. Haar vocht loopt in mijn nek, spettert in mijn gezicht en bereikt zo mijn lippen. De fractie van haar geilheid die het redt langs de bal in mijn mond smaakt naar meer. Zwaar hijgend steunt ze op me.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik het zachte tapijt van Chateau Excentrique onder mijn voeten voel, tintelt mijn huid van de verwachting. Ik heb net een prachtige set bondage touwen en een elegante buttplug voor ons avontuur besteld. In de privacy van de luxe kamer ontdek ik samen met Jim hoe opwindend het kan zijn om volledig over te geven en te verkennen. Het mysterie van wat de nacht zal brengen, zet elke zenuw op scherp.

 
Het licht staat nog feller nu. Op mijn rug liggend, de voeten met de spreidstang ertussen hoog vastgebonden aan de stangen van het hemelbed, lig ik klaar om haar te ontvangen. Ik zou haar in mijn armen willen sluiten, maar de handboeien die ik nog omheb beletten dat. De drukknopen van mijn cups zijn geen partij voor de ruk van Cassi. Zo hard dat het bijna zeer doet priemen mijn tepels omhoog. De buttplug is verruild voor een lange, smalle vibrator. Cassi heeft een stevige zwarte dildo om haar middel gesnoerd. Als één brengt ze alles in me, me tegelijk vullend in allebei mijn openingen. Achter de bal snak ik naar adem. Het genot, dat letterlijk drukkend is, dreigt me te overweldigen. Cassi begint me te nemen. Haar lange, gespierde lijf glimt van het zweet. Donkere tepels wiegen tegengesteld aan haar toestoten. Bij elke stoot ontsnapt een klein geluidje uit mijn mond dat in het midden houdt tussen een kreetje en een zucht. Zó ben ik nog nooit gekomen. Tranen lopen over mijn wangen. Ik ben zo erg van de wereld dat ik niet eens merk dat Cassi me losgemaakt heeft, uitgekleed is en Jim naast me is gekropen. Als ik weer wat helder ben is ze zelfs al weg. Met ongeruste ogen kijkt Jim naar me op. Beiden zijn we naakt. Ik kan hem verzekeren dat het wel oké met me gaat, maar dat ik niks meer voor hem kan betekenen vanavond. Hij moppert niet, maar stopt me lekker in onder het zachte dekbed. Ik maak geen bezwaar als hij even alleen gaat douchen.

De buttplug is verruild voor een lange, smalle vibrator. Cassi heeft een stevige zwarte dildo om haar middel gesnoerd. Als één brengt ze alles in me, me tegelijk vullend in allebei mijn openingen.

Nu begint het toch enigszins dwingend te voelen. Na een goeie nacht slaap word ik heerlijk uitgerust wakker. De billetjes zijn nog wat beurs, maar dat is meer een plezierige herinnering dan een pijnlijke. Monseigneur heeft het gepast bevonden dat ik vandaag een wollen roze mantelpakje met witte kousen draag. Jim krijgt eenzelfde paarse pak als gisteravond aangereikt.
In een kleinere zaal wordt het ontbijt geserveerd, geen maskers voor de gasten dit keer, maar we worden met Duitse precisie naar een tafel geleid. Alle meubilair is zodanig neergezet dat we elkaar niet kunnen zien, slechts flarden van gesprekken dringen door. Er zijn niet veel ontbijters aanwezig, zowat alle gasten en personeel zijn vannacht of vanochtend vroeg vertrokken. Het ontbijt is zoals alles hier overdadig, zoveel kunnen we nooit op met zijn tweeën, al zouden we nog zo ons best doen. Tijdens het eten gaan mijn nekharen overeind staan, al weet ik niet waarom. Cassi brengt elke tafel een enveloppe.
‘Ons dagprogramma’, mompelt Jim al lezende. Het dwingende gevoel wordt heviger.

Het landschap rondom het chateau is in één woord: geweldig. Jim en ik hebben al een ronduit kamikazeachtige rit op jetski’s en een heerlijke hot stone massage achter de rug. Nu gaan we gewapend met picknickmand de bossen in. Ondanks de spanning van de laatste week is mijn hoofd nu eens heerlijk leeg en kijk ik uit naar een stressvrije middag. De zon is ongewoon warm voor de tijd van het jaar. Op een helling met de zon in ons gezicht laat ik me door Jim druifjes, Franse kaas, wijn en gerookte vis toespelen. We kletsen over koetjes en kalfjes, maar we weten beiden dat dat niet lang gaat duren. Seksueel verlangen knettert tussen ons heen en weer. Loom door de inspanning, het eten en de wijn vrijen we in een traag tempo. Jim kust me in m’n nek terwijl zijn hand onder mijn truitje glijdt. Ik help de zoekende hand door me te ontdoen van mijn shirt. De roze gebloemde bh, die niet toevallig matched met mijn string, past perfect bij de zonnige middag. Jim kust de rondingen van mijn borsten. Plagerig glijdt zijn tong eerst de ene dan de andere cup in, niet bij machte de tepel te bereiken. Hem achterover duwend kruip ik over hem heen en laat me bevrijden uit de bh. Om beurten krijgen mijn tepels de liefkozing van zijn voortanden te voelen. Jims blouse is het volgende kledingstuk dat eraan moet geloven. Zonder een strobreed in de weg gelegd te worden help ik eerst Jim uit zijn kleren zodat hij naakt onder me komt te liggen. Handen glijden over mijn borsten, glijden af over mijn rug, tegengehouden door de rand van mijn spijkerbroek. Het gaat niet echt charmant, liggend naast Jim de strakke spijkerbroek van mijn benen afstropen, maar het gaat. Jim en ik liggen neus aan neus. Met een hand masseer ik zijn harde penis, de ander glijdt van hot naar her over zijn lichaam. Jim rolt me om zodat hij nu bovenop mij zit om de laatste horde te nemen.

Met een hand masseer ik zijn harde penis, de ander glijdt van hot naar her over zijn lichaam. Jim rolt me om zodat hij nu bovenop mij zit om de laatste horde te nemen.

In een opgedraaid hoopje landt mijn onderbroek in het gras. Steunend op een elleboog krijg ik nu ook van hem een hand. Hij vingert, ik masseer. Traag en geduldig. Klaarkomen is niet het eerste plan, dat is genieten. De gedachte dat we weleens bekeken zouden kunnen worden flitst in me naar boven. Nog niet wetende of ik daar alleen maar geiler van word of me gegeneerd voel, druk ik de gedachte net zo hard weer weg. Jims vaardige vingers helpen me daarbij. Zeker als hij weer naast me komt liggen en ik ook twee vingers in me krijg. Nu krijg ik meer haast. De metalige smaak van bloed komt in mijn mond als ik – door opwinding – te hard in Jims tong bijt. Een grom die het midden houdt tussen genot en pijn vloeit van zijn mond in de mijne. Jim trekt me opnieuw bovenop hem. Zijn penis drukt tegen mijn uiteenwijkende lipjes, klaar om hem te ontvangen. Met korte stukjes laat ik hem steeds verder naar binnen tot mijn billen op zijn bovenbenen rusten. Kaarsrecht zittend kan Jim nog prima bij mijn clitoris. Zijn andere hand leg ik op een borst. Gevangen in elkaars ogen ga ik traag op en neer. Jims mond vertrekt, blosjes kleuren zijn wangen. Aan zijn ademhaling hoor ik dat hij er bijna is. Net als ik. Hetzelfde tempo aanhoudend kan ik zijn orgasme uitstellen tot zijn vingers mij het mijne geven. Tegelijkertijd komen we op het picknickkleed tussen de kleurrijke bossen klaar.

Na ons avontuur brengen we de picknickmand terug en besluiten nog een rondje te wandelen langs het water. In de verte zien we twee mannen. Net als ik aan Jim wil vragen wat ze aan het doen zouden zijn, vliegt iets door de lucht. Een doffe plof en het vliegende voorwerp vliegt aan splinters. De stoere hobby van rijkelui: kleiduifschieten. Koude rillingen lopen me over de rug.
Jaqcues schepte wanneer hij maar kon op hoe goed hij hier in was.
Ik sluit de gedachten aan Jaqcues buiten, er zijn zoveel mannen die kleiduifschieten. Maar zelfs van deze afstand zie ik iets vertrouwds als ik hem zie lopen. Goddank is daar Jim die me uit mijn overpeinzingen rukt.

Mijn voeten doen zeer van de lange wandeling. Voor ik op bed ga liggen geniet ik van wat wel de laatste zonnestralen kunnen zijn. Alsof de donkere wolken uit mijn hoofd geëmigreerd zijn, pakken ze zich nu samen boven het chateau. Leunend over de granieten balkonrand kijk ik hoe de twee kleiduifschieters van eerder de lange oprijlaan oplopen. Achter me hoor ik de voetstappen van Jim. Genietend laat ik zijn warme handen onder mijn truitje glijden. Vaardig opent hij de sluiting van mijn bh. Tussen duim en wijsvinger rolt Jim de hard geworden tepels. Door zijn broek voel ik zijn stijve tegen mijn billen aandrukken. Aansporend trek ik mijn broek naar beneden. Jim kreunt goedkeurend bij wat hij ziet. Hij vond mijn billen altijd al te mooi om in een slipje te verstoppen. Eén hand blijft mijn tepels rollen, de ander glijdt langs mijn flank naar beneden. Een pets op mijn ene bil, een kneep in de andere. Het dunne reepje stof tussen mijn billen wijkt uit door zijn zoekende hand.
Die zoekende hand verliest verder geen tijd en gaat recht op zijn doel af: natte liefdeslipjes. Voor ik met mijn ogen kan knipperen heeft Jim me losgelaten, de string naar beneden getrokken en sta ik voorover gebukt. Met beide handen houdt Jim de billen die hij zo kan waarderen wat gespreid, zijn vaardige tong alle ruimte gevend. Likkend aan mijn lipjes en mijn anaalgaatje word ik, terwijl ik vagelijk zie hoe de mannen best dichtbij gekomen zijn nu, heerlijk verwend. Tussen mijn benen doorkijkend zie ik hoe Jim zich zachtjes aftrekt. Een rollende: ‘oh’, vindt zijn weg uit mijn keel voor ik het zelf doorheb. Een van de mannen denkt dat ik hem roep en zwaait. Met een schokkende arm zwaai ik terug. Door Jims onvermoeibare tong die zich nu een stukje in mijn anaaltje geduwd heeft en gesteund word door twee vingers in mijn écht natte poesje, registreer ik de gezichten niet. Het orgasme dat over me heen valt als een dikke warme deken doet me niet alleen schokken, maar beneemt mijn zicht nog verder. Als mijn ogen mij nu niet in de steek gelaten hadden, was alles heel anders gelopen…

 

Wil je de toys die Cassi gebruikt in dit verhaal zelf ook eens proberen? Check ze hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

20.721 keer bekeken

Geschreven door

Het is zaterdag en natuurlijk hebben we weer een opwindend verhaal voor jullie in petto. Het verhaal is geschreven door onze lezer Daan. De hoofdrolspeelster heeft haar scharrel al een hele tijd niet kunnen zien en heeft vandaag eindelijk weer een af…
20.721 keer bekeken