Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

12.009 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Hij is nog niet van me af’

3 december 2021,

geschreven door

Vandaag hebben wij een erotisch verhaal van lezer Sandy voor jullie. In dit verhaal begint de seksdate van de hoofdrolspeelster meteen goed als ze aankomt bij het huis van haar lover. Hij verrast haar met een blinddoek die hij voor haar ogen bindt en ook haar polsen worden geboeid. Wat is hij met haar van plan? 

Geen zin om te lezen? ‘Hij is nog niet van me af’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Hij is nog niet van me af

Het regent. Het natte wegdek glinstert in het licht van mijn fietslamp. Ik ben er bijna en voel de spanning in mijn lijf. Onze geheime seksdates kennen geen einde. Telkens weer genieten we stiekem van elkaar. De spanning is een genot en misschien wel verslavend. Ik zet mijn fiets op loopafstand van zijn huis en ik app dat ik er ben.

Normaal houdt hij van sexy pakjes. Maar deze keer droeg hij me op om niks bijzonders aan te trekken. Wat gaat hij vandaag met me doen? Hij laat me weten dat de deur open is. Ik zie dat de kust veilig is terwijl ik naar zijn huis loop. Ik duw de deur open en sta in de hal. Het is er schemerdonker en er is niemand te zien. Hij appt me dat ik me uit moet kleden in de hal, alleen mijn string mag aan blijven. Mmm, hij wil me naakt, kwetsbaar. Onderdanig, zodat hij met me kan doen wat hij wil?

Done, app ik terug. Hij beveelt me richting de voordeur te kijken, mijn ogen te sluiten en deze niet meer te openen. Waar is hij? Maar ik doe wat hij vraagt. Opeens hoor ik voetstappen achter me, vanuit de kamer. Ze komen mijn kant op, steeds dichterbij. Ik bijt op mijn lip en hoor mijn ademhaling. Al snel voel ik zijn lichaamswarmte tegen mijn rug. “Vertrouw je me?” fluistert hij vragend in mijn oor. Zijn geile stem geeft me kippenvel. Ik vertrouw hem, zijn spel, zijn lijf. En dan schuift hij een blinddoek over mijn ogen. Even is hij weg, maar dan voel ik zijn handen opnieuw. Nu pakt hij mijn polsen en voorzichtig word ik door hem geboeid. Zijn zachte handen begeleiden me via de trap naar boven. Ik voel alleen z’n ogen op mijn billen. Hij is beheerst vandaag. Boven duwt hij me verder richting de kamer en ik ruik brandende kaarsen. Als het bed mijn knieholtes raakt, zak ik langzaam achterover. Hij pakt me op om me beter neer te leggen. Mijn geboeide handen worden nu boven mijn hoofd door hem vastgemaakt aan het bed. Zijn geile fluisterstem vraagt of ik oké ben. Dat ben ik, klaar voor meer, voor hem en alles wat hij met me wil doen vanavond. Hij weet hoe erg ik houd van zijn dominante trekjes. Maar dit is een spel, vandaag is hij de dominant. Ik weet nog niet of dit een hard spel gaat zijn, maar ik ben er klaar voor. Inmiddels heeft hij mijn enkels beet en spreid hij mijn benen. Zijn ogen glijden over mijn lijf, ik voel het. Maar nu strelen ook zijn vingertoppen zacht mijn huid, gevolgd door zijn warme lippen. Ze kussen elk deel van mijn body en komen steeds dichterbij mijn gezicht. Hij vlijt zijn lekkere lijf tussen mijn gespreide benen door en af en toe maken we huid-op-huid contact. Dit laat mijn klitje tintelen en mijn lijf kronkelen. Van onder mijn blinddoek ruik ik dat zijn gezicht dichtbij is. Ik voel zijn lichaamswarmte en ik ruik hem, zijn lekkere lichaamsgeur, zijn geilheid. Die zachte lippen zoeken de mijne en als ze elkaar raken krijg ik een klein kusje. Maar voor ik kan doen wat ik eigenlijk met die lippen zou willen, zijn ze alweer verdwenen, naar mijn nek, mijn borsten, mijn buik…

“Ik voel zijn lichaamswarmte en ik ruik hem, zijn lekkere lichaamsgeur, zijn geilheid.”

Zachtjes blaast hij over mijn huid. Wat een bijzonder gevoel is dit, het maakt me gek van verlangen. Ik vraag me af of ik al nat ben beneden. Hij heeft het ook nog niet gecheckt. Dat zal wel een onderdeel van zijn spel zijn. Ondertussen gaat hij door. Hij merkt mijn gedachtespelingen niet op en tijd om verder af te dwalen heb ik niet, want zijn nieuwe bloedgeile actie doet zijn intrede. Ik hoor muziek, zacht op de achtergrond, en voel opnieuw zijn mond die speelt met mijn lijf. Nu met een ijsklontje. Beheerst glijdt zijn mond met het smeltende ijs over mijn hebberige huid. Even delen we het ijs met onze monden en spelen onze tongen met elkaar en het steeds kleiner wordende klontje. Ik voel het koude water uit mijn mond lopen. Hij vervolgt zijn weg naar beneden met een nieuw stuk ijs. Inmiddels voel ik dat alle intense seksuele prikkels die hij me geeft terwijl ik niks zie, veel in me los maken. Nu ook de zorgvuldig uitgekozen muziek zacht op de achtergrond speelt, voel ik opeens dat er tranen branden in mijn ogen. Het emotioneert me, maar ik laat niks merken. Ik wil voelen, niet in mijn hoofd, maar in mijn lijf.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik de spanning in mijn lijf voel, betreed ik zijn huis, gehoorzaam aan zijn verlangens. Hij leidt me door een sensueel avontuur, waarin ik me overgeef aan zijn aanrakingen en verlangens. De sensuele blinddoek die hij over mijn ogen schuift, ontketent een golf van verlangen terwijl ik me kwetsbaar en opgewonden voel. En wanneer hij me zachtjes vastbindt met de satijnen handboeien, stijgt de anticipatie naar nieuwe hoogten.

 
Dan staat hij op. Ik heb nog steeds geen idee hoe mijn omgeving er uit ziet. Brandt er licht? Hoe goed kan hij me zien? Het voelt kwetsbaar en geil tegelijk. En dan voel ik iets glijden over mijn lijf. Zijn riem, hij heeft zijn leren riem gepakt. Ik sidder. Gaat het pijn doen of zal het lekker voelen? Ik heb al vaker flinke rode handafdrukken van hem op mijn billen gehad voor dagen, maar dit is nieuw. Hij geeft me zachte tikjes met de riem, op mijn benen en mijn buik. Daarna volgen er tikjes op mijn heuveltje en voel ik de riem langs mijn liezen glijden. Het doet geen pijn, het voelt teder en beheerst. Maar tegelijkertijd weet ik ook niet of het hierbij blijft. Wanneer hij weer bij mijn voeten staat, pakt hij mijn enkels beet en behendig draait hij me van mijn rug op mijn buik. Nu moeten mijn rug en billen ook onderdanig zijn aan zijn uitgekiende tikjes met de leren riem. Hij is weg van mijn billen, maar toch krijgen ze het wat harder te verduren. Ik kreun van genot.

“Hij heeft zijn leren riem gepakt. Ik sidder. Gaat het pijn doen of zal het lekker voelen?”

Mijn armen, nog steeds vastgebonden boven mijn hoofd, zijn nu bereikbaar voor me en zachtjes bijt ik in mijn eigen huid. Mijn haren hangen wild voor mijn geblinddoekte gezicht. Hij gaat zijn gang en ik ontvang gewillig. Als hij me weer omdraait, klimt hij weer op me. Hij neemt plaats bij mijn borsten en tovert zijn geile pik tevoorschijn, vermoedelijk uit zijn boxer. Wat wil ik hem graag in mijn mond voelen. Langzaam duwt hij zijn lid dichter naar mijn gezicht toe en tilt de blinddoek iets op om daarna met zijn eikel over mijn lippen te strelen. Mijn tong kan het niet laten om te likken en te proeven. Hij is hard en geil en ik proef wat druppeltjes voorvocht op mijn tong. Wat smaakt hij toch heerlijk, het proeft naar meer. Helaas in hij al snel weer weg en plots verdwijnt zijn hand in mijn slipje. Hij duwt het opzij en kust mijn heuvel en mijn lippen en besluit hij me te ontdoen van mijn allerlaatste kledingstuk. Zijn hoofd neemt plaats tussen mijn benen en hij likt me vol overgave. Wanneer hij ook zijn vingers erbij gebruikt moet ik oppassen dat ik niet te veel geluid maak. Hij dringt op een sensuele manier mijn natte kutje binnen en bij elke beweging raakt hij de lekkerste plekjes. Ik weet dat hij dit ook met zijn geile harde kan en alsof onze gedachten met elkaar spelen, duwt hij even later zijn harde in mijn natte, sponzige kutje. Dit spel is soft, maar hij is duidelijk de baas. Dit merk ik des te meer als ik vervolgens zijn handen om mijn keel voel sluiten. Hij geeft precies genoeg druk. Ook zijn harde is precies goed en ik voel dat hij zijn best doet om nog niet te komen. Zijn bewegingen zijn rustig en beheerst, soms wat sneller om dan vervolgens volledig tegen mijn zin in weer even te pauzeren. Hij wisselt van standjes en draait me weer op mijn buik. Dan knijpt hij in mijn billen en verlost me van de blinddoek. De boeien zijn ook los en mijn vrije handen worden door hem geaccepteerd. Hij neukt me wat harder. Ik kreun van genot en zou willen dat dit nog uren zou duren.

Als ik weer op mijn rug lig kan ik hem eindelijk aanraken en zien. Het spel is over. Hij trekt me naar zich toe, we zoenen zo heerlijk en ik kruip op zijn schoot. Onze lichamen zijn dicht bij elkaar en we schommelen zacht. Hij overmeestert me toch weer en ik rol achterover. Hij duwt mijn benen in mijn nek en zijn harde in mijn kutje. Hij houdt het niet meer en zachtjes hoor ik hem mijn naam kreunen terwijl hij me volspuit met zijn heerlijke warme zaad. Jeetje, wat voelt dat toch lekker. Hij is nog niet van me af…

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

20.568 keer bekeken

Geschreven door

Het is zaterdag en natuurlijk hebben we weer een opwindend verhaal voor jullie in petto. Het verhaal is geschreven door onze lezer Daan. De hoofdrolspeelster heeft haar scharrel al een hele tijd niet kunnen zien en heeft vandaag eindelijk weer een af…
20.568 keer bekeken