Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

15.078 keer bekeken

Swingende Liefde: Deel 5: “Wil jij mij nemen terwijl mijn man toekijkt?”

1 mei 2022,

geschreven door

Vandaag lees je het laatste deel van de erotische reeks van ‘Swingende Liefde‘. Vandaag ontmoeten Vera en Peter een man uit België. Ze zouden alleen kennis maken, maar de spanning blijkt te hoog om zich in te kunnen houden. Al snel beland Vera in bed met de twee mannen…

In deze verhalenreeks lees je korte fragmenten uit het boek ‘Swingende Liefde’, geschreven door Peter en Vera Zandveen. Een koppel dat de lezer een kijkje geeft in hun leven waarin zij al 20 jaar aan swingen doen. Elke eerste zondag van de maand kan jij op EasyToys Magazine een spannend stukje uit het boek lezen. Benieuwd naar meer? Bestel dan het boek, dat naast spannende verhalen ook vol staat met tips en handige informatie, hier.

Kennismaking

Het is alweer even geleden dat we stoute dingen gedaan hebben. Ik blader eens door de speeddates op SDC. Mijn aandacht wordt getrokken door een single man met een leuke oproep. Tussen zijn validaties staat een heel positief bericht van een bevriend stel. Waarom ook niet? ‘Lijkt het je leuk om hem te benaderen?’ vraag ik Vera. Na haar instemming leggen we contact via KIK. John komt uit Brugge en is om de paar maanden drie dagen in Nederland om trainingen te geven. We leggen hem uit hoe we er in zitten. We zeggen dat het voor ons begint met de kennismaking, het gesprek en de interesse. En dat we dan wel ontdekken of de klik er is om te flirten en verder te gaan. Dat eerste gedeelte vindt hij al leuk genoeg om af te spreken.

Nu de verwachtingen helder zijn, vraagt John wat we drinken: rode of witte wijn, of bubbels? Ik ga de BOB zijn en drink dan meestal Cola light. Vera maakt het niet zoveel uit. Een klein misverstandje. We dachten dat John in een hotel in Heerenveen zat, maar dat blijkt Leeuwarden te zijn. Dus moeten we twintig minuten verder rijden. Zo erg is dat niet. Op de parkeerplaats sturen we hem een berichtje dat we er zijn. We vinden een plekje in de lobby en even later komt hij uit het trappenhuis gelopen. Vera vindt hem wel aantrekkelijk. We gaan in het restaurantgedeelte zitten en raken in gesprek. Hij komt uit een swingersrelatie en met een eventuele nieuwe partner moet daar ook weer ruimte voor zijn.

Als er mensen in de buurt komen zitten, moeten we op ons volume en de onderwerpen gaan letten. John vraagt of we op zijn kamer wat willen drinken. Hij heeft Cola light en Prosecco gehaald. Ik kijk Vera aan. Zij beslist hoe het verder gaat. Ze zegt: ‘Ja, lekker!’ Ik weet niet of ze aan de Prosecco denkt of al verder vooruit.

Op de kamer aangekomen, schenkt John ons in. Het is een kleine kamer. Hij en Vera gaan op de rand van het bed zitten. Ik zit op een stoel tegenover hen. Al snel ligt haar hand op zijn been. Ze kijken elkaar aan en er volgt een kusje. ‘Het is hier warm,’ zegt John en hij begint Vera’s blouse knoopje voor knoopje los te maken. Vera kijkt vermakelijk toe hoe hij moeite heeft met de kleine knoopjes. Ik kom aan de andere kant van haar zitten en begin te helpen. Vera trekt zelf haar broek uit. Daardoor krijgen wij ook gelegenheid om onze kleren uit te doen. John blijkt een cockring te dragen. ‘Volgens mij kunnen we beter gaan liggen,’ zegt Vera. Ze doet haar bh en string uit en geeft het goede voorbeeld.

In elke hand een pik

Even later ligt ze naakt tussen twee mannen in. Ze heeft in elke hand een pik en op elke borst de hand van een andere man. Er wordt gevingerd en gezoend en even later vraagt ze me: ‘Je had toch condooms mee genomen?’ Ik pak er een en zij geeft hem door aan John. Die doet hem om en wrijft een paar keer met zijn eikel over Vera’s clitoris. Ze kreunt zachtjes en slaakt een kreetje als hij ineens binnen dringt. Vera trekt mijn pik naar zich toe en begint me te pijpen. Ik merk dat ze moeite krijgt om zich op twee dingen te concentreren. Ik gun haar eerst haar eigen genot.

Daarom trek ik me terug om te kijken hoe zij en John liggen te vrijen. Beide genieten er zichtbaar en hoorbaar van. Even denk ik dat John al klaar komt. Hij mindert tempo maar doet dat om het iets langer vol te houden. Ik zie Vera iets omhoog komen. Ze bekijkt hoe ze gevuld wordt en voelt met haar hand aan de cockring tegen haar kutje. Dan voert John het tempo weer op tot hij klaar komt. Hij trekt zich terug en Vera trekt mij naar zich toe. Ik kom bij haar naar binnen en we neuken tot ook ik mijn hoogtepunt bereik.

Vreselijk opwindend

Als we rustig na liggen te genieten, komt het ter sprake: ‘Ik vind het echt vreselijk opwindend om te zien hoe mijn vrouw seks heeft met een ander,’ vertel ik John. Vera vraagt of hij het leuk vindt om haar een keer te neuken terwijl ik alleen maar vanaf een afstandje toe mag kijken. Lucio houdt daar niet van. Die voelt zich dan bekeken. Hij wil liever een trio of Vera voor zich alleen. ‘Ik vind het wel iets geils hebben,’ zegt John. ‘Ik heb het wel eens eerder gedaan. Het voelt wel cool om te beseffen dat een man moet toezien hoe ik zijn vrouw neuk.’ We denken eerst aan de term cuckolding. Dat is een seksuele variant die heel ver kan gaan. In de basis is het een spel waarbij de man moet kijken hoe een dominantere man (de bull) het met zijn vrouw doet. Hij zelf is ondergeschikt, minderwaardig. In verregaande gevallen kan de echte man een bijrol in de relatie krijgen. Wij ambiëren helemaal niks in die richting omdat wij gelijkwaardig zijn en de extra man in feite een bijrol speelt in ons spel.

Stag and Vixen

Later horen we dat de terminologie Stag and Vixen beter bij ons past. Hij is de stag; het mannetjeshert en zij de vixen; de vrouwtjesvos. We kennen de diepere achtergrond van de keuze voor deze termen niet. Bij dit spel is er geen vernedering van de man. Hij is gelijkwaardig en trots op zijn vrouw. Zij geniet en heeft er plezier in dat het haar man opwindt dat ze het met een ander doet. De man kan ook gewoon mee doen als zijn vrouw dat wil. Of het plagerijtje van Vera naar mij toe tijdens het spel daar een klein vleugje cuckolding aan toevoegt, weten we niet. We zijn meer van het ontdekken wat bij ons past dan van de definities. Naast het daten met stellen is dit inmiddels een spannend extra onderdeel van ons swingersbestaan.

Swingen maakte onze relatie nóg beter

Onze seksuele ontdekkingsreis is nog lang niet ten einde. Er ligt geen plan. We laten ons dingen overkomen en springen soms in het diepe. Dat doen we vol vertrouwen in de wetenschap dat wij als team ijzersterk staan, dat onze liefde onbreekbaar is en dat daar niks tussen komt. We weten ook dat de grens bereikt is als één van ons of onze relatie schade dreigt op te lopen. Dan kiezen we altijd voor elkaar. We nemen alle tijd om samen de stappen te zetten die op dat moment bij ons passen. Juist door elkaar los te durven laten, groeit het vertrouwen in wat wij samen hebben.

Onze relatie is altijd al goed geweest en is door het swingen nog sterker geworden. Als we terug blikken, van het eerste moment dat ik mijn adem inhield toen iemand naast ons voorzichtig Vera’s borst begon te strelen tot waar we nu staan; met trio’s en Vera die ook zonder mij een date kan hebben, zien we dat het swingen ons veel heeft gebracht. We hebben elkaar bij alle belevenissen steeds bij de hand gehouden en mede door het swingen een extra stevige en diepgaande band opgebouwd. We delen veel ervaringen en bijzondere momenten en kunnen voor de volle honderd procent op elkaar vertrouwen.

Over de schrijvers, Peter en Vera

swingende liefdeWij zijn Peter en Vera; een gelukkig gehuwd stel van begin vijftig met twee volwassen kinderen. We ontmoeten elkaar als eerstejaars student. Het is meteen dik aan en kort na ons afstuderen trouwen we. We komen in een leuk Drents provinciestadje te wonen. Voor ons dertigste is het gezin compleet. We zijn dan zes jaar getrouwd en hebben een zoon, een dochter en twee katten. Seks en erotiek zijn vanaf het begin belangrijk in ons leven. In dit boek leggen we uit hoe swingen al bijna twintig jaar onze relatie steeds weer verrijkt. We hopen dat dit inspireert en aanleiding geeft om zonder vooroordelen na te denken en te praten over relaties en seksualiteit.

Wat vond jij van Swingende Liefde?

3 reacties

    1. Hoi Peter,
      Bedankt voor je oplettendheid. Ik heb het aangepast!
      Dit was helaas alweer het laatste deel inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

12.664 keer bekeken

Geschreven door

In deel 2 van het erotische verhaal ‘De bucketlist’ gaat Madelon naar de kroeg waar ze Lucas ontmoet. Ze laten er beiden geen gras overgroeien, want al in de WC’s kunnen ze niet van elkaar afblijven. Lees snel verder om alles te lezen over spannende …
12.664 keer bekeken