Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

12.106 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Surprise’

31 december 2021,

geschreven door

Vandaag hebben we het volgende deel in het verhaal van Annemarie en Bastiën voor jullie, uiteraard geschreven door Nicole! Als je de vorige delen nog niet gelezen hebt, dan vind je hier een handig overzicht. In ‘Surprise’ is Bas anderhalve week weg op zakenreis. An besluit om niet te wachten tot de afgesproken datum en hem al een dag eerder op te zoeken en te verrassen in het hotel.

Geen zin om te lezen? ‘Surprise’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Surprise

Ik kijk via de spiegel Emma aan die met haar hoofd om het gordijn bedenkelijk kijkt naar het setje lingerie dat ik aan het passen ben. “Ik wist dat jullie een stomend seksleven hebben, maar is het echt zó kinky?’’ vraagt ze met een rode blos op haar wangen. Ik barst in lachen uit. “Dit is inderdaad wel een beetje overdreven ja, en ook al die touwtjes. Ik moet er wel zelf in zien te komen van tevoren.’’ Ik reik met mijn handen naar mijn hals om de eerste opening weer los te maken en voel hoe Emma de andere vier openingen voor me los klikt. “Hier, probeer dat witte even.’’ Ze geeft een wit kanten setje aan. Ik kijk ernaar en trek een wenkbrauw op. “Schreeuwt dit niet teveel; trouw met me?’’ Ze begint te lachen en schud met haar hoofd “Jor ging op z’n knie na een kobaltblauw setje, dus ik denk dat het niet veel uitmaakt, lieverd.’’ Ik lach en trek het setje aan, kijk in de spiegel en bijt op m’n lip. Fuck, ik kan zijn blik en reactie als hij me hierin ziet voor me zien. “Ja, jaa, JAA! An, dit is ‘m, als je hem zelf niet koopt doe ik het voor je!’’ zegt Emma terwijl ze mijn haar vanaf mijn rug over één schouder gooit. “Dit schreeuwt: neuk me, nu. Dat is precies de boodschap die je wilde overbrengen toch?’’ Ik lach en ga met mijn vingertoppen over het zachte kant “Ja, oké, dit is hem.’’ Ik lach en wuif Emma het pashokje uit.

Terwijl ik mijn pas langs het automaat beweeg, vraagt de vrouw achter de kassa of ze het moet inpakken. Emma begint te lachen. “Dit is het inpak papier’’, zegt ze. Ik lach en geef haar een por. “Nee hoor, het is voor mezelf.’’ Ik pak het tasje van haar aan en ze glimlacht vriendelijk. “Veel plezier ervan!’’ Ik moet een giechel onderdrukken als ik me bedenk hoe ironisch die zin op dit moment is.

Eenmaal terug in de trein naar huis ontvang ik een sms.

Van: Bas

Lief,
Ik kijk zo uit naar overmorgen. Zo’n slap gelul hier af en toe. Kan wel een beetje spanning gebruiken. Ik mis je, love you.
X Bas

Emma merkt de grijns op mijn gezicht op en tuurt mee naar het schermpje. “Oh Em, wat zal hij verrast zijn dat je vanavond al in zijn bed ligt!’’ Ik glimlach en knik, “Zoveel zin in!’’ Ik check voor de 6e keer dit uur de mail met daarin de specificaties van mijn vlucht deze middag. Het is nu twaalf uur, om vier uur vanmiddag moet ik op het vliegveld staan, want om zes uur gaat mijn vlucht naar Londen. Bas is daar nu al 4 dagen voor een Europees congres omtrent industriële wetenschappen. Dag 6 is de dag om het bedrijf waar hij CEO van is voor te stellen aan de markt en ik ben uitgenodigd om hem daarin bij te staan gezien ik sinds acht maanden werk in het lab van zijn bedrijf. Bas heeft een ticket geregeld voor over twee dagen, omdat het congres saai is en ik me er waarschijnlijk niet zal vermaken, maar het idee dat ik hem kan verrassen na een lange dag (net)werken in Londen wilde ik het hem en mezelf niet ontnemen. Dus ik heb buiten zijn weten om mijn vlucht omgeboekt naar later deze middag. Ik hoor de aankondiging dat we het station waar ik uit moet stappen naderen en ik druk een kus op Emma haar wang. “Thanks voor het helpen uitkiezen, lieverd! Geniet van je weekend’’, zeg ik en ze geeft me een dikke knuffel. “Heel veel plezier, An! Maak ‘m gek’’, zegt ze met een grote grijns op haar gezicht. Ik grinnik en trek me los uit de knuffel om uit te stappen.

Eenmaal thuis loop ik meteen naar het koffertje op mijn bed om het nieuwe setje erbij te stoppen. Ik controleer even of ik alles bij me heb. “Make-up, check. Mantelpakken…?’’ Ik tel de rokken en jasjes na en knik, “check.’’ Ik kijk even om me heen terwijl ik op m’n lip bijt en ineens schiet me te binnen dat ik ben vergeten mijn kamerjas in te pakken. Ik trek hem uit te kast en stop hem in de koffer. Ernaast staat de tas met daarin de benodigdheden voor mijn verrassing. Rozenblaadjes, massageolie, mijn favoriete parfum, heel veel kaarsen & een schakelarmband die ik voor hem heb laten maken om ons eerste jaar samen te vieren. Ik kijk tevreden naar de tassen en draai me naar de spiegel. “Lekker bezig, An’’, zeg ik met een glimlach en ik loop naar de deur om mijn sleutels te pakken.

Ernaast staat de tas met daarin de benodigdheden voor mijn verrassing. Rozenblaadjes, massageolie, mijn favoriete parfum, heel veel kaarsen & een schakelarmband die ik voor hem heb laten maken om ons eerste jaar samen te vieren.

Met mijn ticket in de ene hand en het tasje in de andere hand stap ik het vliegtuig in. “Mevrouw, u kunt uw tas in de opbergvakken boven u neerleggen’’, zegt de stewardess met een vriendelijke glimlach. Ik kijk haar aan. “Thanks, maar mag ik het eventueel ook op schoot houden?’’ vraag ik. “Geen enkel probleem, de vlucht duurt toch maar drie kwartier.’’ Ik glimlach en knik terwijl ik plaats neem op mijn stoel aan het raam. Ik luister naar de veiligheidsinstructies van het vluchtpersoneel en sluit daarna even mijn ogen terwijl ik met mijn hoofd tegen de hoofdsteun van mijn stoel aanleun.

Ik schrik wakker op het moment dat het vliegtuig met een doffe dreun de grond raak en schud even met mijn hoofd. Wow, ik heb gewoon drie kwartier geslapen. Ach, des te langer kan ik vanavond door, denk ik bij mezelf en ik grinnik. Ik pak het tasje van mijn schoot en terwijl de andere passagiers langzaam het vliegtuig uit stromen sluit ik me bij hun aan. Eenmaal binnen wacht ik bij de band tot mijn koffer voorbij rolt en zodra ik compleet ben loop ik de schuifdeuren van de airport uit, op zoek naar een taxi die me naar het hotel kan brengen waar Bas deze anderhalve week verblijft. Ik heb ze er al van op de hoogte gesteld dat ik twee dagen eerder aan zou komen dan geboekt en er werd me verteld dat dat geen enkel probleem is.

Eenmaal bij de receptie van het hotel ontvang ik de sleutels van zijn kamer en ik stap in de lift op weg naar de zestiende etage, een kamer met uitzicht. Voor minder doet Bas het niet. Ik open de deur en even staar ik perplex om me heen naar de ruimte waar ik me in bevind. “Holy shit’’, fluister ik. De kamer is enorm, een groot bad bij het raam. Een wand is helemaal van spiegels en tegenover staat een wandje met daarachter een bed. Ik klap enthousiast in mijn handen als ik het zie. “Perfect!’’ giechel ik en ik trek mijn telefoon uit de zak van mijn trenchcoat. Ik deactiveer de vliegtuigstand en bel Emma om te vertellen dat ik veilig ben aangekomen. Het is inmiddels half acht. Over ongeveer anderhalf uur zal Bas terugkomen naar zijn hotelkamer. Ik kleed me uit en laat het grote bad voor het raam met geweldig uitzicht vollopen. Terwijl ik erin stap en mijn huid went aan de warme temperatuur van het water, trilt mijn telefoon. Een sms.

Van: Bas

Liefje,
Stuur me alsjeblieft een foto van je heerlijke lichaam. Ik kan niet meer. Ik kijk zo uit naar je.
Love you.
X Bas

Ik lach en bijt op mijn lip. Hier was ik op voorbereid. Ik scroll even door mijn filmrol en selecteer een nude die ik gisteren heb gemaakt. Ik wist dat hij dit zou vragen en om de schijn hoog te houden dat ik pas over twee dagen aankom, heb ik voorbereidende werkzaamheden verricht thuis. Ik stuur hem een foto waarop ik op mijn knieën op bed zit met mijn rug richting de camera. Mijn kanten slip en billen steken iets uit naar de camera en mijn lange haar valt over mijn rug. Ik grijns en druk op verzenden. Ik leg de telefoon weg en zak een beetje onderuit in het warme water, wachtend op zijn reactie. Een paar minuten later trilt mijn telefoon, wederom een sms.

Van: Bas

Fuck An. Ik heb zo verschrikkelijk veel zin in je. Je maakt me helemaal gek. Nog 1,5 uur naar gewauwel luisteren over grondstoffen. Ik mis je.
Love you
X Bas

Ik grijns en trek de stop uit het bad om het leeg te laten lopen. Terwijl ik mijn lichaam afdroog met de zachte handdoeken van het hotel, loop ik naar het bed en pak ik de kaarsjes uit de tas om ze alvast neer te zetten in de kamer. Ik verbind mijn telefoon met de speakers in de kamer en zet een heerlijke slow jazz lijst aan. Ik trek het witte setje aan dat ik vanmorgen met Emma heb gekocht terwijl ik met mijn heupen mee wieg op de melodie van de muziek. Ik pak de rozenblaadjes uit de tas en verspreid ze van de deur naar het bed over de grond. Daarna pak ik de hoteltelefoon van het nachtkastje en bestel ik een fles champagne om naar de kamer te worden gebracht. Ik trek mijn kamerjas aan en ga voor de kaptafel zitten in de hoek van de kamer. Ik haal een borstel door mijn lossen krullen, spuit wat parfum in mijn hals en op mijn polsen en werk mijn make-up bij. Ik kijk tevreden in de spiegel en sta op als er op de kamerdeur word geklopt. “Champagne for room 119.’’ Een vriendelijke jonge man kijkt me aan en ik glimlach. “Thanks!’’ zeg ik en neem de fles champagne en de twee glazen van hem aan. Ik draai me om en doe de deur achter me dicht. Ik zet de champagne op het nachtkastje met daarnaast de massageolie en zoek in het nachtkastje naar de aansteker om de kaarsen in de kamer te ontsteken. Als alles helemaal klaar staat zoals ik het wil, doe ik de lichten uit en zet ik de speakers iets zachter. Ik ga op de rand van het bed zitten en kan precies via de spiegel tegenover het bed in de spiegelwand naast de deur kijken. “Ideaal’,’ grinnik ik en ik pak mijn telefoon uit het laadje van het nachtkastje. Ik stuur een sms.

Naar: Bas

Ben je al klaar lief? Misschien zo even bellen?
X An

Ik druk op verzenden en bijt op mijn lip. Wat zal hij verrast zijn. Mijn telefoon trilt opnieuw. Een sms.

Van: Bas

Ik stap nu de lift van mijn hotel in. Ik bel je zo.
X

Ik voel mijn hart kloppen in mijn keel van opwinding en zie in de spiegel dat er een blos op mijn wangen verschijnt. Ik duw een lok haar achter mijn oor en wacht op de rand van het bed terwijl ik in de spiegel in de gaten hou wanneer de deur van de kamer open gaat. Enkele momenten later hoor ik de piep van zijn sleutel en klikt de deur open. Ik zie hoe hij eerst de grote leren tas naast de deur neerzet voordat hij zelf over de drempel stapt terwijl hij naar zijn telefoon kijkt. Hij kijkt op en even verschijnt er een frons op zijn gezicht. Ik grijns om een giechel te onderdrukken en zie hoe hij verbouwereerd om zich heen kijkt naar de kaarsjes en rozenblaadjes. Ik stap van de rand van het bed en leun tegen de wand aan. Zijn ogen worden groot en zijn mond valt open. “Goedenavond, meneer van Waalren’’, zeg ik met een grijns op mijn gezicht. Zijn vingers haken in de band van zijn stropdas om hem iets losser te trekken en hij bekijkt me van top tot teen terwijl hij op zijn lip bijt. Ik loop langzaam op de maat van de jazz muziek die nog zachtjes speelt naar hem toe en zie dat hij echt met stomheid is geslagen. “A-An’’, brengt hij uit en hij slaat zijn ogen op. “Fuck’’, mompelt hij en een grijns verschijnt op zijn lippen. Ik sla mijn armen om zijn nek en plant een zachte kus op zijn lippen. “Je bent hier!’’ fluistert hij tegen mijn lippen en hij legt zijn handen op de blote huid van mijn rug. Ik knik en grinnik. “Surprise!’’ giechel ik en ik voel hoe zijn handen naar mijn billen glijden. Hij begraaft zijn gezicht in mijn haar en drukt natte kusjes in mijn nek. Ik voel een rilling over mijn rug lopen en druk mijn lichaam tegen hem aan terwijl hij mijn billen stevig vastgrijpt. Ik bijt zachtjes in zijn oorlel en hoor hem kreunen terwijl hij mijn billen masseert. Ik voel de lengte in de broek van zijn pak tegen me aanprikken en trek terug. Ik zet mijn meest onschuldige glimlach op en kijk hem aan. “Ik hoorde dat u een lange, saaie dag had gehad, meneer van Waalrem, dus ik dacht, ik kom even langs om u een massage aan te bieden’’, zeg ik op een speelse toon en ik pak zijn hand.

Ik trek hem zachtjes mee naar het bed en draai ons om. Ik pak zijn stropdas en trek zijn gezicht naar me toe terwijl ik met mijn andere hand de knoop van zijn broek losmaakt. Ik hoor zijn adem stokken en hij glijd met zijn handen over zijn blouse om de knopen los te maken. Ik maak zijn stropdas los en duw hem op het bed. Ik wieg met mijn heupen mee op de muziek en ga met mijn handen door mijn haar terwijl ik langzaam een rondje draai. Hij glijd met zijn tong over zijn lippen en ik zie hem genieten van zijn uitzicht. “Oh, An’’, mompelt hij terwijl hij zijn broek over zijn enkels duwt. Ik grijns en ga op het bed zitten met zijn knieën tussen de mijne. Ik duw hem verder naar achter zodat hij ligt en duw een zoen op zijn mond. Hij glijdt met zijn tong over mijn lippen en ik geef hem entree. Zijn tong zoekt de mijne en zijn handen glijden door mijn haar. We zoenen vurig en zijn grip in mijn haar versterkt om mijn hoofd naar achter te trekken. “Dat lijkt me wel wat, die massage’’, gromt hij en ik bijt op mijn lip. Ik beweeg mezelf naast hem en zie hoe hij de blouse van zijn armen afglijdt en op de stoel naast het bed werpt. Hij gaat in het midden van het bed op zijn buik liggen en ik pak de massageolie van het nachtkastje. Terwijl ik de olie opwarm tussen mijn handen ga ik boven op hem zitten. Ik laat mijn warme handen over zijn rug glijden en hoor hem kreunen van genot terwijl ik zacht zijn spieren kneed. Ik voel hoe zijn gespannen rug ontspant en leun naar voren om mijn gezicht naast het zijne te houden. “Voelt het goed?’’ vraag ik speels en ik zie een glimlach op zijn gezicht. “Beter dan ooit, An’’, mompelt hij en hij pakt mijn arm om me van hem af te trekken. Ik rol terug op het bed en hij beweegt zichzelf zo dat hij boven me hangt.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na een lange dag vol conferenties en netwerken komt Bas terug naar de hotelkamer, moe maar nietsvermoedend van de verrassing die An voor hem heeft voorbereid. Zodra hij de kamer binnenstapt, wordt hij verwelkomd door het zachte licht van kaarsen en de zoete geur van massageolie…

 

Vandaag is de dag aangebroken dat Lizzy de scepter zwaait. Ze heeft zich reeds lang van tevoren voorbereid en de juiste attributen besteld.

Zijn krullen vallen op zijn voorhoofd en ik voel mijn hele lichaam verlangen naar zijn aanraking. Hij pakt mijn gezicht in zijn hand en drukt zijn lippen ruw tegen de mijne. Mijn rug kromt van genot en ik voel dat mijn onderste steeds meer naar hem verlangt. Hij drukt zijn lengte tegen me aan en ik kan mezelf niet meer bedwingen. Mijn handen glijden over zijn rug richting de rand van zijn boxer en hij glimlacht tegen mijn lippen aan. In een beweging trek ik de boxer van zijn heupen en mijn handen bewegen weer naar voren. Zijn blote, harde lengte rust tegen mijn been en ik glij met mijn vingers vanaf zijn navel ernaartoe om hem vast te pakken. Een kreun ontsnapt van zijn lippen en hij beweegt zijn gezicht met zachte, natte kusjes naar mijn borsten terwijl hij mijn bh een beetje naar beneden trekt. Ik beweeg mijn hand op en neer en voel hoe de spieren in zijn benen zich aanspannen terwijl hij mijn tepel in zijn mond neem. Ik druk mijn hoofd naar achter in de kussens en geniet van zijn warme tong die rondjes om mijn tepel glijdt. Hij reikt met een hand naar de mijne en trekt mijn hand weg. Hij kijkt op in mijn ogen en glijd met zijn tong langs mijn borsten naar mijn navel. “Ik wil je, An’’, fluistert hij en zijn kusjes reizen langzaam verder richting de rand van mijn kanten slip. Ik voel hoe hij zijn duimen rond mijn slip haakt en hem in een ruk langs mijn benen naar beneden trekt. Mijn hart bonst in mijn keel van opwinding en ik glij mijn hand in zijn haar. Hij duwt mijn benen open en zodra ik meegeef, neemt hij me meteen in zijn mond. Mijn adem stokt en een luide kreun ontsnapt van mijn lippen. De grip in zijn haar versterkt en hij glijdt met zijn tong over mijn clit terwijl hij met een vinger mijn binnenste ingaat. Ik sluit mijn ogen en trek zacht aan zijn haar. “Fuck, Bas’’, fluister ik zuchtend. Ik voel hoe hij in mijn binnenste zoekt naar mijn g-spot en zodra zijn vinger erlangs glijdt, kromt mijn rug en trekt er een rilling van genot door heel mijn lichaam.

Ik kreun en open mijn ogen. Ik voel dat hij glimlacht en zachtjes masseert hij met zijn vinger tegen de plek aan. Mijn binnenste spant aan en ik bijt hard op mijn lip terwijl ik met mijn vrije hand een vuist maak in het dekbed. Ik kreun luid en voel hoe mijn borstkas warm word en zich aanspant. Zijn vinger beweegt steeds krachtiger en hij zuigt op mijn clit. “Fuck, fuck, fuck’’, zeg ik en harde, luide kreunen vallen ongecontroleerd over mijn lippen. Ik voel hoe mijn hele lichaam aanspant en voel een warmte vanuit mijn onderbuik door mijn hele lichaam trekken. Hij trekt zijn hoofd terug en kijkt me doordringend aan terwijl hij zijn vinger snel en ferm beweegt. Ik voel hoe ik mijn hoogtepunt nader en druk mijn heupen omhoog. Hij grijnst en trekt zich terug terwijl al mijn spieren zich aanspannen. “Jezus, An’’, zegt hij kreunend en hij klimt terug boven op me. Hij plaatst zijn heupen op de mijne en zet het topje van zijn lengte tegen mijn binnenste aan. “Nee, wacht’’, kreun ik en ik schiet omhoog. Behendig ga ik op mijn knieën zitten en duw ik hem neer op bed terwijl ik met mijn hoofd naar beneden duik. Ik neem zijn harde lengte in mijn mond en beweeg met mijn tong over het topje. Ik hoor een harde kreun en zie hoe zijn vuist het dekbed vastgrijpt. “Holy shit’’, gromt hij en ik grijns rond zijn lengte. Mijn hand glijdt over zijn dij richting zijn ballen en ik neem zijn lengte tot diep in mijn mond. Ik beweeg mijn hoofd op en neer en voel zijn lichaam aanspannen.

Behendig ga ik op mijn knieën zitten en duw ik hem neer op bed terwijl ik met mijn hoofd naar beneden duik. Ik neem zijn harde lengte in mijn mond en beweeg met mijn tong over het topje.

Ik kom terug omhoog en keer mijn rug naar hem toe terwijl ik op hem klim. Via de spiegel tegenover het bed kijk ik hem aan terwijl ik op mijn lip bijt en in een beweging glijdt zijn lengte bij me naar binnen. Ik plaats mijn handen naast zijn knieën en beweeg met mijn heupen op en neer. Hij komt een stukje overeind en gooit zijn hoofd naar achter terwijl hij luid kreunt. Ik stop heel even mijn heupen terwijl ze hoog hangen en op het moment dat hij me terug aankijkt in de spiegel glij ik met een harde beweging weer naar beneden. Hij gromt en slaat met zijn vlakke hand tegen mijn bil. Ik kreun en voel hoe zijn hand een warme plek heeft gecreëerd op mijn billen. Hij glijd met zijn hand richting mijn haar dat op mijn rug hangt en grijpt het vast. Hij trekt mijn hoofd naar achter en komt meer overeind zodat zijn gezicht over mijn schouder komt. Zijn vrije hand glijd over mijn borsten naar mijn hals. Hij knijpt zacht in mijn hals en mijn adem stokt terwijl ik grijns. Hij kijkt naar me via de spiegel en ik voel hem genieten van de macht die hij op dit moment over me heeft.

Hij bijt op mijn oorlel en stoot zijn heupen mee met mijn bewegingen. “Masseer je borsten’’, commandeert hij en ik glijd met mijn handen over mijn buik richting mijn borsten. Ik pak ze vast en laat mijn tepels door mijn vingers glijden. Ik hijg en probeer te slikken terwijl hij zijn greep rond mijn haar versterkt. Ik laat mijn borsten uit mijn handen glijden en reik onder me naar zijn ballen. Ik glij met mijn vingers in cirkeltjes eroverheen en ik voel hoe zijn lichaam aanspant. “Fuck, fuck, An’’, schreeuwt hij uit en ik grijns naar hem in de spiegel. Hij laat mijn haar los en duwt me voorover terwijl hij hard met zijn heupen stoot. Zijn lengte komt zo diep in me dat ik buiten adem raak en ik knijp mijn ogen dicht. Hij pakt mijn billen beet en knijpt er hard in terwijl hij luidkeels kreunt. “Kom voor me’’, zeg ik op een smekende toon en ik zie hoe hij zijn hoofd opnieuw naar achter gooit. Al zijn spieren spannen aan en de stoten van zijn heupen versnellen. Hij slaat nog eens met zijn vlakke hand tegen mijn bil. En hij neemt een diepe teug adem. Een schok trekt door zijn lichaam terwijl hij zich in me ontlaadt. Ik kreun hard en mijn benen beginnen ongecontroleerd te trillen. Hij laat zich achterover in de kussens vallen en ik hoor hoe hij probeert zijn ademhaling terug op ritme te krijgen. Ik trek mijn heupen op omhoog en zijn lengte glijdt uit me. Zijn gezicht trekt samen en hij gromt. “Jezus, An.’’ Hij pakt mijn heupen vast en trekt me naast hem. Hij slaat zijn arm om me heen en trekt me tegen zijn borst aan. Even liggen we zo tegen elkaars klamme lichaam aan. Allebei happend naar adem, trillend.

Een schok trekt door zijn lichaam terwijl hij zich in me ontlaadt. Ik kreun hard en mijn benen beginnen ongecontroleerd te trillen.

Na een tijdje til ik mijn hoofd op en kijk ik hem aan. “Leuke verrassing?’’ vraag ik giechelend. “De beste verrassing ooit!’’ zegt hij en hij leunt naar voren om mijn lippen te kussen. Ik recht langzaam m’n rug en klim uit het bed. Ik kijk naar zijn gespierde lichaam en bijt op mijn lip. “Ga je mee in bad?’’ vraag ik. Hij komt overeind en leunt op zijn ellebogen. Hij knikt en wendt zijn blik naar de fles champagne op het nachtkastje. Hij grijnst en komt overeind terwijl hij de fles pakt. “Natuurlijk ga ik mee in bad, liefje’’, zegt hij terwijl hij knipoogt. Ik giechel en loop richting de douche om me eerst even af te spoelen. Ik hoor hoe hij de champagne ontkurkt en sluit mijn ogen terwijl ik onder de warme straal sta. Ik ben zo gelukkig, ik ga met een knappe vent, waarmee ik honderd procent op dezelfde lijn lig, die ongelooflijk goed is in zijn vak en bovenal verschrikkelijk lekker neukt. Ik zucht diep en glimlach. We zijn gewoon alweer meer dan een jaar verder sinds hij me voor het eerst bijles gaf. Ik stap onder de douche vandaan en sla een handdoek om me heen. Ik loop richting het bad en zie Bas zitten op een van de stoelen in het zitgedeelte. “Ik heb ook een verrassing’’, zegt hij met een brede grijns op zijn gezicht. Ik frons en kijk hem aan. Hij pakt een doosje van de tafel en geeft het aan me. Ik trek de deksel omhoog en zie twee sleutels. “Ik heb een huis gekocht, An. Wil je bij me komen wonen?’’ Ik zie hoe zijn wangen rood kleuren en ik grijns. “Natuurlijk, Bas!’’ Ik vlieg hem om zijn nek en druk een dikke zoen tegen zijn wang aan. “Ik kan niet wachten!’’

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.332 keer bekeken

Geschreven door

Zoals beloofd hebben we vandaag het tweede deel van ‘Stopwoord’ voor jullie, geschreven door Inanna. Als je deel 1 nog niet gelezen hebt, doe dat dan eerst, anders kom je spoilers tegen! In dit deel van het verhaal is het de beurt aan Lizzy om de tou…
10.332 keer bekeken