Vroeg toegang tot onze Black Friday deals? Log in en ontvang 15% EXTRA korting!  🔥

38.213 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Blinde Hoek’

25 januari 2020,

geschreven door

Nadat we eerder haar verhaal Thuis publiceerden, heeft lezer Nicole ons opnieuw verblijd met een erotisch verhaal! In Blinde Hoek krijgt Annemarie hulp met studeren van haar sexy overbuurman Bastiën. Uiteraard blijft dit afspraakje niet alleen bij studeren…

Geen zin om te lezen? ‘Blinde hoek’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Blinde Hoek

“Weet je zeker dat je niet mee gaat?” Emma kijkt me vragend aan. Ik draai me om en rol met m’n ogen.
“Em! Ik moet echt blokken vanavond. Als ik mijn herexamens niet haal, word ik van de hogeschool gekickt en kan ik fluiten naar mijn diploma.” Ze komt voor me staan en kijkt me aan.
“Oké, oké, maar beloof me dan dat je na je examens meegaat naar dat feest in de stad?” Ik knik en pers een lachje op mijn lippen.
“Beloofd”, zeg ik en als ze haar pink uitsteekt haak ik de mijne eraan. Ze rukt zich los en grist haar tas van mijn bureau, ze haalt een hand door haar haar en drukt een warme kus op mijn wang.
“Oké! Dan ga ik, doeeeeei!’’ roept ze me na als ze van de traptreden springt. Ik leun tegen de deurpost en kijk haar na. Als ze de voordeur met een harde knal dichtgooit zucht ik en stap ik achteruit, terug mijn studio in.

Ik wil in bad. Ik verbind mijn telefoon met de soundbar en zet mijn favoriete ‘slow jazzy’ playlist aan. Ik beweeg mijn heupen zachtjes mee op de muziek en sluit mijn ogen. In het moment bevangen dans ik een beetje door de ruimte. Ik word uit mijn moment getrokken als mijn telefoon in mijn kontzak hevig begint te trillen. Emma. Ik neem op.
“Hey, lang niet gesproken!” lach ik en ik hoor aan de andere kant van de lijn wat geroezemoes.
“Hey lieverd. Eh, ik heb misschien iets stoms gedaan”, zegt ze. “Ik kwam een man tegen op station en die vertelde dat jij zijn overbuurmeisje bent. Bastiën geloof ik? Het leek hem leuk om eens een drankje met je te doen en voor ik het wist gaf ik hem je nummer. Hij is wel echt, echt, echt heel knap”, zegt ze zenuwachtig giechelend.
“Em! Je kunt niet zomaar mijn nummer aan iedere wildvreemde geven!” Ik klem mijn kaken op elkaar en leun met mijn rug tegen de muur.
“Ja, maar, heb je geen knappe overbuurman dan?” vraagt ze en ik loop naar het raam. Jawel, ik heb wel een knappe overbuurman. Eentje die ‘s avonds als hij thuis komt voor het raam van zijn grote appartement op de 4e verdieping belt zonder shirt aan. Onze blikken kruisen wel eens als ik in het raamkozijn zit te leren. En op zondag zet ik ongeacht het weer mijn raam open om te luisteren naar zijn meedogenloze pianospel. Maar deze man is helemaal niet bereikbaar voor mij. Hij is waarschijnlijk een succesvolle zakenman, met allemaal van die mooie sexy secretaresses die zich aan zijn voeten werpen.
“Sorry, lieverd. Ik had er even beter over na moeten denken, maar ik dacht, hij is zo knap! Misschien ben je me hier ooit dankbaar voor!” Ze giechelt en ik onderdruk een lachje.
“De trein gaat nu een tunnel in. Ik spreek je later! Doei!” En daarmee wordt de verbinding verbroken. Ik zucht en leun met mijn hoofd tegen het koele glas aan. Emma is altijd zo naïef. Ze denkt nooit eens goed na. Dit is ook niet de eerste keer dat ik met de gebakken peren zit.

“Jawel, ik heb wel een knappe overbuurman. Eentje die ‘s avonds als hij thuis komt voor het raam van zijn grote appartement op de 4e verdieping belt zonder shirt aan.”

Ik hijs mezelf uit het raamkozijn en maak de gulp van mijn skinny jeans los. Het witte topje trek ik in één beweging over mijn hoofd terwijl ik richting het bad loop en gooi het in de wasmand. We zien wel wie er contact met me opneemt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik best een onenightstand kan gebruiken. Ik giechel om mezelf bij die gedachte en leg mijn telefoon op het kastje naast het bad. Ik wrijf met mijn handen over mijn bovenarmen, waar inmiddels kippenvel is ontstaan, en verlang naar de warmte van het bad. Been voor been stap ik over de rand en als ik eenmaal gewend ben aan de warme temperatuur van het water neem ik een comfortabele houding aan. Ik tel mijn ademhaling en probeer mijn stressvolle gedachten die zich de afgelopen week hebben opgestapeld in m’n hoofd van me af te laten glijden. Chemie herkansing overmorgen. Ik haat Chemie. Op één of andere manier lukt het me gewoon niet om het te begrijpen. Het is de enige blinde hoek in mijn hele lessenplan. Bij alle andere vakken lukt het me prima om bij te blijven en mijn resultaten liggen dan ook best hoog. Maar Chemie, het blijft gewoon een struikelblok. Ik speel een beetje met de bubbels die me omringen en glij met mijn handen langs mijn armen en mijn benen. Ik kijk nog eens voor me uit als het ineens tot me doordringt. “Fuck, de gordijnen!” roep ik hardop en ik schiet omhoog. Ik ben helemaal vergeten de gordijnen dicht te doen en dat betekent dat ik hier publiekelijk voor mijn drie overburen lekker lig te badderen. Ik recht mijn rug en probeer over de brede vensterbank te spieken. Shit, daar staat hij. Ik duik terug het bad in en probeer mezelf een beetje te kalmeren. Hopelijk staat de zon zo op de ruit dat hij niks anders ziet dan zijn eigen reflectie, denk ik bij mezelf en die gedachte kalmeert me enigszins. Ik zucht opgelaten en probeer de gedachte dat ik word begluurd los te laten. Ik pak mijn telefoon en open Facebook. Ik scroll zonder doel wat door mijn tijdlijn als mijn telefoon ineens begint te trillen.

Sms bericht van: Onbekend

Oei, sorry. Liet ik je schrikken? X Bastiën

Mijn ogen worden groot terwijl ik naar mijn telefoon staar en ik ben even verbijsterd. Shit, is het dan wel mijn overbuurman waar Emma net mijn nummer aan heeft gegeven? Ik leun met mijn elleboog op de rand van het bad en hijs mezelf een stukje omhoog. Ik tuur over de vensterbank heen en zie hem met ontbloot lichaam in zijn raamkozijn staan. Hij lacht naar me en steekt zijn hand op terwijl hij met de andere zijn telefoon vasthoudt. Ik forceer een glimlachje terug en voel al het bloed naar mijn wangen stromen.

Sms bericht van: Onbekend

Sorry dat ik je overval, maar het leek me eens tijd om elkaar iets beter te leren kennen, gezien we nu al een half jaar buren zijn. Lijkt je dat wat? X Bastiën

Ik kijk naar mijn telefoon en knipper een aantal keer met mijn ogen. Ik heb het gevoel dat ik droom. Ik denk even na en laat dan mijn vingers over het toetsenbord glijden.

Dat kan zeker, ik ben alleen vanavond wel even druk met leren, overmorgen een her Chemie. Nogal belangrijk. X Annemarie

Ik tuur over mijn vensterbank heen en zie hem lachen naar zijn telefoon. Ik glimlach en bijt op mijn lip. Ik voel mijn spieren wat aanspannen en een rilling loopt over mijn rug. Zijn zongebruinde bovenlichaam tekent zijn spieren af tegen de lichtblauwe jeans die hij aanheeft en ik kan vanaf hier zijn felle, groene ogen zien. Hij haalt een hand door zijn kastanjebruine krullen en lacht terwijl hij richting mijn raam kijkt.

Sms bericht van: Onbekend

Het ziet er niet uit alsof je druk aan het leren bent 😉 Mocht je hulp nodig hebben, ik ken nog wel het een en ander van Chemie. Je hebt nu toch mijn nummer. X Bas

Ik giechel als ik de laatste woorden lees en voel dat de twijfel me bekruipt. Een beetje bijles kan ik wel gebruiken en misschien wordt het dan ook niet zo’n mega lange, saaie avond waarna ik dan weer spijt heb dat ik niet met Emma mee ben gegaan. Ik kijk door het raam en zie dat hij zijn telefoon wegstopt. Hij knoopt zijn jeans los en draait zich om. Ik kijk hem na en zie nog net hoe hij uit de pijpen van zijn jeans stapt en hem over de rand van de bank gooit. Ik zucht en voel een vlaag van verlangen van mijn tenen tot mijn kruin door mijn lichaam stromen. Het is ook alweer veel te lang geleden dat ik voor het laatst zoiets spontaans heb ondernomen. Wat kan er fout gaan? Een avondje leren, met hulp, en misschien wel een ordinaire onenightstand met de knappe overbuurman. Ik trek aan de stop van het bad en sta op. Ik pak mijn telefoon.

Wat lief! Ik kleed me even aan en dan kom ik er aan. X Anne

Ik pak de zachte, witte handdoek van de stoel en sla die om me heen. Ik loop naar de kast en staar even naar alle kleding die voor me hangt. Mijn oog valt op mijn zwarte jurkje en ik grijns. Shit, zal ik het hem echt moeilijk maken? Ik grinnik en trek hem uit de kast. Het jurkje is van een zware, stijve stof, precies wat hij gewend is met die secretaresses, denk ik bij mezelf. Maar de uitsnede bij mijn borsten en de lengte maken het geheel wat speelser en spontaner. Ik duik mijn mandjes in op zoek naar een mooi matchend setje lingerie en trek het bordeauxrode kanten slipje met bijhorende bralette uit de kast. Nadat ik mijn lichaam heb afgedroogd, trek ik het aan. Ik breng nog wat mascara aan en laat de lippenstift over mijn lippen glijden. “Bastiën”, zeg ik hardop en ik grinnik. Ik verzamel mijn Chemieboeken en stop ze in mijn rugtas. Een beetje een anticlimax, dat grote lompe ding over mijn schouder, maar ik heb niks anders om het in mee te sjouwen. Ik loop naar de koelkast en klap in mijn handen van vreugde als ik zie dat Emma haar fles bubbels is vergeten.
“Sorry, lieverd. Ik koop wel een nieuwe voor je”, mompel ik terwijl ik de fles bij mijn boeken stop. Ik kijk nog eens in de spiegel en zucht diep.
“Nou, An”, zeg ik tegen mezelf. “Op een leuke avond.” En terwijl ik het zeg loop ik uit de voordeur het trappengat in. Ik kijk naar de reeks namen die voor me op de bel staan geprint. ‘B. Chrissens’. Ik zucht diep en druk de bel even hard in. Ik hoor een piep en wacht op gehoor.
“Vierde verdieping”, klinkt een zware mannenstem door het speakertje en ik hoor de deur voor me openklikken. Ik stap binnen en kijk de hal rond. Het is eigenlijk precies dezelfde hal als bij mij en ik vervolg langzaam mijn weg naar boven via de trap.

Eenmaal bij de deur aangekomen zie ik dat hij al op een kier staat en ik hoor de douche stromen. Ik duw de deur langzaam open en kijk naar binnen. De inrichting van de studio is strak en modern. In de hoek zie ik zijn grote, zwarte piano tegen de muur staan.
“Ik ben zo klaar hoor! hoor ik vanachter het wandje dat wat privacy moet geven voor het toilet en de douche. Ik lach.
“Prima”, breng ik uit en ik loop naar de salontafel. Ik laat mijn boekentas op de bank vallen en loop wat door de ruimte heen. Ik zie wat foto’s aan de wand hangen, ik denk met zijn broertje en zusje. En een paar oudere mensen. Zijn ouders?
“Dat zijn mijn ouders”, hoor ik achter me en ik draai me met een ruk om.
“Shit, betrapt”, giechel ik en ik scan zijn lichaam van zijn kruin tot zijn tenen. Zijn kastanjebruine krullen hangen nat en plakkerig tegen zijn hoofd. Zijn priemende groene ogen fonkelen een beetje en het enige wat hij om zijn gespierde lichaam draagt, is een witte handdoek op zijn heupen. Ik voel meteen het bloed naar mijn wangen stromen en wend mijn ogen van hem af terwijl ik op mijn lip bijt.

“Zijn priemende groene ogen fonkelen een beetje en het enige wat hij om zijn gespierde lichaam draagt, is een witte handdoek op zijn heupen.”

Hij loopt naar me toe en steekt zijn grote, getekende hand naar me uit.
“Bastiën”, zegt hij als ik hem de hand schud, “maar Bas is ook prima.” Hij glimlacht en ik kijk hem aan. “Annemarie, maar Anne is ook prima”, zeg ik en ik onderdruk een giechel.
“Ik kleed me even aan. Chemie, hè? Pak alvast erbij wat je niet begrijpt.” Hij draait zich om en loopt richting de hoek waar een grote, robuuste kledingkast staat. Ik loop naar mijn tas op de bank en haal mijn boeken er uit. Ik leg ze voor me op de tafel en trek de fles bubbels eruit. Ik draai me naar hem om en zie hem net staan achter de kast terwijl hij een losse, grijze joggingsbroek over zijn bovenbenen trekt.
“Bubbels?” vraag ik en hij kijkt op. Hij knikt en grijnst. Ik sta op en loop naar het keukenblok.
“Derde kastje rechts”, zegt hij en ik voel zijn ogen branden op mijn bovenbenen, op de plek waar de zoom van mijn jurk eindigt. Ik pak twee champagneglazen en klem ze tussen mijn vingers, terwijl ik mijn weg terug naar de salontafel vind. Hij loopt achter me aan. Meer dan die joggingsbroek heeft hij niet aangetrokken. Ik ga zitten en met een soepele beweging plop ik de kurk van de fles. Ik schenk beide glazen halfvol en zet de fles terug op tafel.
“Welke studie doe je?” vraagt hij als hij naast me komt zitten.
“Sociale wetenschappen”, antwoord ik en hij trekt een wenkbrauw op.
“Mhh…” mompelt hij als hij een slok van zijn champagne neemt.
“Wat doe jij?” vraag ik brutaal en een grijns verschijnt op zijn lippen.
“Ik was tot drie jaar geleden laborant bij een groot bedrijf dat zich specialiseert in de research van industriële wetenschappen, maar ik heb promotie gemaakt en ben inmiddels onderdirecteur van het bedrijf.” Hij glimlacht. Zijn perfecte, witte tanden zorgen ervoor dat een gedachte van zijn volle roze lippen tegen de mijne door mijn hoofd schiet.
“Cool”, breng ik uit en ik begin weer te blozen.

Ik neem mijn boek op schoot en begin hem te bestoken met vragen. We lachen en ik merk echt dat ik het steeds beter begin te begrijpen. Misschien is het de champagne die mijn hoofd leger maakt en ervoor zorgt dat ik alle nieuwe informatie beter een plekje kan geven.
“Bedankt, Bas”, zeg ik tegen hem en ik zet mijn lege glas op de tafel. Ik druk een zoen op zijn wang en giechel.
“Sorry, champagne.” Ik kijk hem speels aan en bijt op mijn lip.
“Slecht excuus”, grijnst hij. Hij kijkt met zijn fonkelende ogen in die van mij en zijn gezicht hangt zo dichtbij dat ik zijn adem tegen mijn wang voel. Hij legt zijn grote hand op mijn bovenbeen en ik voel een vreemde schok over mijn rug trekken. Ik beweeg mijn hoofd nog dichter naar de zijne en stop precies als onze lippen nog maar een aantal millimeters van elkaar verwijderd zijn.
“Mag ik je kussen?” fluistert hij en zodra hij zijn vraag stelt, druk ik mijn lippen tegen de zijne. Zijn hand verplaatst zich naar mijn heup en ik laat mijn handen vanaf zijn borst naar zijn nek glijden. Mijn vingertoppen verstrengelen in de korte, donkere krullen en ik streel met mijn vingers door zijn haarlijn. Hij glijdt met het puntje van zijn tong over mijn onderlip, vragend om entree, en ik open mijn lippen een beetje. Zijn tong zoekt naar de mijne en als hij hem eenmaal gevonden heeft, zoent hij me krachtig. Kippenvel trekt over mijn hele lichaam als hij één arm om mijn middel slaat en me op zijn schoot trekt. Zijn hand rijkt onder mijn jurk terwijl we zoenen en ik voel zijn vingers over het kant op mijn billen strelen. Ik voel zijn glimlach tegen mijn lippen tijdens de zoen en glij met mijn hand vanuit zijn nek terug naar zijn borst. Ik duw hem een klein stukje van me af en trek mijn lippen los van de zijne. Zijn groene ogen kijken me vragend aan en ik glimlach.

“Zijn hand rijkt onder mijn jurk terwijl we zoenen en ik voel zijn vingers over het kant op mijn billen strelen.”

“Bas?” vraag ik.
“Mhh…” antwoord hij. Hij beweegt zijn lippen naar mijn kaak langs mijn hals richting mijn decolleté, terwijl zijn hand nog steeds op mijn bil rust. Een zachte kreun ontsnapt mijn lippen en ik voel mijn hart sneller kloppen.
“Hoe lang begluur jij me al?” vraag ik en ik bijt op zijn lip. Ik kijk naar beneden en zijn ogen kruisen de mijne. Hij grijnst.
“Alleen wanneer je vergeet je gordijnen dicht te doen”, grinnikt hij en zijn hand glijdt over mijn onderrug. Ik lach en recht mijn rug. Mijn decolleté beweegt richting zijn gezicht en met zijn andere hand reikt hij naar de ritssluiting van mijn jurk. Hij trekt de rits in één beweging naar beneden en zijn handen betasten de kanten rand van mijn bralette. Het decolleté van mijn jurk valt verder open en hij trekt de bandjes van mijn schouders omlaag naar mijn armen. Hij trekt zich even terug en bekijkt zijn uitzicht. Een grijns verschijnt op zijn gezicht en hij kijkt me aan.

“Sta op”, commandeert hij. Deze plotselinge strenge opdracht zorgt voor een schok van verlangen en ik onderdruk een smekende zucht. Ik sta op en laat de jurk van mijn lichaam glijden. Ik voel zijn ogen priemen op mijn borsten als ik mijn hand naar hem uitreik. Hij staat op en ik begeleid hem richting het bed in de hoek van de kamer. Hij pakt een afstandsbediening van zijn nachtkastje en drukt een knopje in waarna er jazzmuziek door de ruimte schalt. Hij pakt mijn heupen, die zachtjes swingen op de bas van de muziek, en danst met me mee. De lengte in zijn joggingsbroek schuurt tegen mijn billen aan. Hij pakt mijn hand en draait me in één beweging om. Ik sta voor hem en leun om op mijn tenen te gaan staan tegen zijn borst. Hij is bijna twee koppen groter dan mij. Hij slaat zijn arm ferm om me heen en begraaft zijn gezicht in mijn haar.

“Oh Anne”, zucht hij. Ik grinnik en trek me terug om in zijn ogen te kijken. Hij glimlacht en tilt me op. Ik sla mijn benen om zijn middel en voel hoe hij de laatste stappen naar het bed zet. Hij legt me voorzichtig neer en blijft naast het bed staan. Hij reikt naar het nachtkastje en haalt er een zwart kistje uit. Ik kijk met grote ogen vol lust naar zijn handelingen en vraag me af wat er in het kistje zit.
“Zeg me als je iets niet wilt”, zegt hij en even bekruipt een angstgevoel me. Ik sla mijn ogen neer en kijk naar het kant van mijn BH. Ik wil best nieuwe dingen proberen, maar ik ben onzeker dat ik het niet kan of niet goed doe.
“Ik ben nog nooit heel erg experimenteel geweest”, fluister ik terwijl ik bloos. Hij kijkt naar me en glimlacht.
“Wil je het proberen?” vraagt hij en ik voel een vlaag van lust door mijn lichaam stromen.
“Ja”, zeg ik volmondig en ik schud de onzekerheid van me af. Voor alles een eerste keer. Hij trekt het kistje open en haalt een zwart zijden lint tevoorschijn. Ik kijk ernaar als hij het door zijn handen laat glijden.
“Op je knieën”, commandeert hij en ik volg zijn instructies. Hij slaat het lint voor mijn ogen en knoopt het vast achter mijn hoofd. Ik voel de opwinding door me heen stromen. Ik heb nog nooit geblinddoekt seks gehad. Ik hoor hem achter me vandaan lopen en voel dat hij op bed komt zitten. Zijn gezicht hangt voor me, want ik voel zijn ademhaling over mijn wangen en hals strelen. Hij drukt zijn lippen zachtjes op de mijne en ik smelt onder zijn aanraking. Hij duwt me zachtjes tegen mijn schouder naar achter op bed en zijn kus word ruwer. Ik reik met mijn vingers naar hem uit en de koele huid van zijn heupen. Shit, hij heeft zijn joggingsbroek en boxer al uitgetrokken. Mijn vingers glijden langs het bot richting zijn lies en ik voel zijn adem stokken. Hij begraaft zijn gezicht in mijn nek en zijn ademhaling wordt zwaarder. Ik beweeg mijn vingers over de getrimde huid en raak voorzichtig de aanzet van zijn lengte aan. Mijn zintuigen zijn zoveel sterker door de blinddoek.

“Ik voel de opwinding door me heen stromen. Ik heb nog nooit geblinddoekt seks gehad.”

Mijn vinger streelt van de aanzet volledig door naar de top en weer terug en hij bijt zachtjes in de huid van mijn nek. Zijn handen reizen van mijn hals naar mijn heupen en hij grijpt ze stevig vast.
“Zeg me wat je wilt”, fluistert hij in m’n oor. En ik kreun zachtjes.
“Ik wil jou”, fluister ik terug en hij trekt een beetje terug. Ik voel dat hij mijn bovenbenen zachtjes openduwt en zijn hand glijdt over het kant van mijn slipje. Mijn adem stokt en ik gooi mijn hoofd naar achteren in de kussens. Ondanks dat ik hem niet kan zien, hoor ik hem grijnzen. Hij streelt met zijn andere hand over mijn bovenbeen en ik voel kippenvel op mijn buik. Hij buigt voorover en drukt een natte kus op mijn navel. Ik beweeg mijn lichaam richting zijn aanraking en hij duwt het terug op bed.
“Niet zo ongeduldig”, zegt hij en ik probeer de controle op te geven.
“Ontspan”, fluistert hij als hij natte kusjes tegen de huid onder mijn navel drukt, langzaam bewegend naar mijn liezen. Ik hoor hem nog iets pakken uit het kistje en mijn adem stokt. Shit, wat is dit spannend. Ik voel iets kietelen over mijn heup en beweeg rusteloos. Veren? vraag ik me af. Zijn hand is inmiddels tussen mijn slipje gegleden en zijn vingers strelen mijn liezen.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik mijn partner uitdaag met een speels glimlachje, pak ik de zachte handboeien en fluister ik ondeugend in zijn oor dat het tijd is voor wat avontuur. Met zijn handen stevig vastgebonden, verkennen we samen de duistere kant van verlangen, waarbij we ons overgeven aan de opwinding van macht en overgave. Het gevoel van de koude, metalen kettingen tegen mijn huid doet mijn hart sneller kloppen terwijl we genieten van de spanning van het onbekende.

 

“Mag ik?” vraagt hij en ik knik. Ik voel hoe hij zacht mijn intiemste binnengaat met zijn vinger en ik kreun. Ik zoek met mijn hand naar zijn gezicht en voel de veertjes langs mijn buik gaan. Ik pak zijn gezicht beet bij zijn kaak en trek hem iets omhoog. Hij komt omhoog en drukt zijn lippen ruig tegen de mijne terwijl hij zijn vinger beweegt. Ik kreun en zoen hem terug. Zijn duim plaatst zich tegen mijn clit en ik beweeg mijn heupen richting de aanraking van zijn hand. Mijn hand grijpt zijn lengte vast en ik begin opwaartse bewegingen te maken. Een harde, lage kreun ontsnapt zijn lippen en hij trekt terug uit de zoen. Ik bijt zachtjes met mijn tanden op zijn onderlip. Hij trekt terug en gaat op zijn knieën tussen mijn benen in zitten. Hij trekt zijn vingers bij me vandaan en grijpt het slipje beet. Met één ruk scheurt hij het kant in tweeën en glijdt het onder me vandaan. Mijn adem stokt en hij pakt de pols van mijn hand die hem stimuleert. Hij legt mijn pols boven mijn hoofd en duwt het in het bed. Ik voel dat hij zijn lengte tegen mijn intiemste opstelt en bereid me voor. Ik heb het gevoel alsof ik alles twintig keer heftiger voel nu ik niks kan zien. Met een vloeiende beweging glijdt hij naar binnen en een kreun ontsnapt mijn lippen.
“Fuck”, fluister ik en ik voel hem grijnzen tegen de huid van mijn hals.

“Ik voel hoe hij zacht mijn intiemste binnengaat met zijn vinger en ik kreun.”

Hij begint hard en gecontroleerd te stoten terwijl hij de veertjes langs mijn zij beweegt. Ik kreun en kerm onder hem. En met iedere beweging die ik maak, voert hij de intensiteit van zijn stoten op. Hij pakt mijn kin stevig beet en duwt zijn lippen tegen die van mij. Hij zoent me ruig en zijn hand glijdt van mijn kaak naar mijn hals. Zijn greep verstrakt iets en ik kan niks anders dan kreunen. Een golf van genot stroomt door mijn lichaam en ik knijp mijn ogen onder de blinddoek dicht. Zijn ademhaling is zwaar en warm. Ik reik met mijn vrije hand naar zijn onderrug en laat mijn vingers de warme huid strelen. Hij kreunt en trekt zijn lengte uit me, terwijl hij me omhoog trekt en me met mijn rug tegen het hoofdbord van het bed aanduwt. Hij duikt met zijn gezicht tussen mijn benen en neemt me in zijn mond. Ik verplaats mijn hand naar zijn haar en mijn vingers woelen door de krullen. Ik duw mijn hoofd tegen het hoofdbord en probeer mijn ademhaling onder controle te houden.
“Fuck, fuck, fuck”, breng ik uit en ik kreun. Ik voel hem glimlachen en het topje van zijn tong beweegt snel over mijn clit. Mijn buikspieren spannen samen en ik duw mijn heupen omhoog richting zijn aanraking. Hij grijpt mijn billen stevig beet en trekt me zo dicht mogelijk naar hem toe. Hij begint zachtjes te zuigen op mijn clit en ik weet niet wat me overkomt. Ik heb nog nooit zo intens genot gevoeld. Mijn bovenbenen spannen aan en voor ik het weet stroomt er een golf van vreugde door mijn lichaam. Ik schok met mijn heupen en kreun ongecontroleerd.

Hij trekt terug en ik hoor hem grinniken. Hij leunt terug richting me en drukt een natte kus op mijn lippen. Ik voel hoe hij mijn schouders pakt en me naar hem toe trekt. Hij gaat hoog op zijn knieën zitten en duwt mijn gezicht richting zijn lengte. Hij pakt mijn kin zachtjes beet om me het laatste stukje te navigeren. Ik neem het topje van zijn lengte in mijn mond en voel hem meteen aanspannen. Kreunen vloeien over zijn lippen als ik hem steeds wat verder in mijn mond neem. Ik zuig zachtjes en beweeg op en neer. Ik strijk met mijn hand over zijn bovenbeen naar zijn lies en reik mijn vingertoppen naar zijn ballen. Ik voel zijn buikspieren verkrampen en hij grijpt met zijn hand in mijn haar. Hij duwt mijn hoofd mee met de bewegingen die ik maakt en zijn adem is ongecontroleerd. Hij geniet. Ik hoor hem hijgen als ik met mijn vingers zachtjes over zijn ballen streel. En hij schud met zijn hoofd.
“Fuck, Anne”, schreeuwt hij en ik grijp zijn ballen beet. Ik laat heel zachtjes mijn tanden over het topje van zijn lengte gaan en hij krimpt ineen. Ik duw hem omver en ga bovenop hem zitten. In een vloeiende beweging glij ik hem bij me naar binnen en ik beweeg mijn heupen op en neer. Hij kreunt en trekt mijn hoofd naar de zijne. Zijn warme lippen zoenen de mijne en ik merk dat we beiden happen naar adem. Hij beweegt zijn heupen mee met die van mij en ik kreun. Hij grijpt mijn haar strakker vast en ik voel al zijn spieren aanspannen. Hij duwt zijn hoofd in de kussens en harde, ongecontroleerde kreunen ontsnappen zijn mond. Hij nadert zijn hoogtepunt en trekt aan mijn haar terwijl hij in me klaarkomt. Mijn lichaam spant aan en ik laat mijn borst tegen het zijne vallen. Hij draait ons in één beweging om en trekt de strik van de blinddoek los. Ik moet even wennen aan het licht, maar zie zijn grote, groene ogen me indringend aankijken.
“Jij bent me er wel eentje”, grapt hij en hij drukt een kus op mijn lippen. Hij staat op van het bed en loopt naar de badkamer.

“Ik voel de opwinding door me heen stromen. Ik heb nog nooit geblinddoekt seks gehad.”

Ik blijf een beetje verbouwereerd op bed liggen. What the hell just happened?! Ik probeer langzaam overeind te komen, maar voel dat mijn benen nog zo gespannen zijn dat ze beginnen te trillen. Hij komt terug gelopen en kijkt naar me. Hij glimlacht. Ik kijk hem aan en bijt op mijn lip.
“Ik, eh… ik kan niet opstaan”, fluister ik en hij grinnikt. Zijn grote, sterke armen glijden onder mijn knieën en om mijn middel en in één beweging tilt hij me op. Eenmaal in de douche zet hij me voorzichtig neer en ondersteunt hij me. Ik leun met mijn hoofd tegen de muur en voel me nog helemaal licht in mijn hoofd. Hij pakt een washandje en begint mijn lichaam langzaam in te zepen. Elke keer als mijn ogen de zijne kruisen, verschijnt er een glimlach op zijn gezicht.
“Was het fijn Anne?” vraagt hij, en ik kan niks anders dan stom knikken. Ik probeer mijn ademhaling nog steeds onder controle te krijgen en hij zet de douche uit. Ik leun tegen de muur als hij wegloopt om een handdoek te pakken. Hij slaat de handdoek om me heen en droogt me af. Ik kijk hem dankbaar aan en het lukt me om een klein glimlachje op mijn lippen te persen. Eenmaal aangekleed, met hulp van Bas, loop ik met nog steeds trillende benen naar de bank. Ik pak langzaam m’n spullen in en kijk af en toe op naar hoe hij zichzelf afdroogt en aankleedt. Jeetje, wat een avond, denk ik bij mezelf. Hij loopt naar me toe en geeft me één van mijn boeken aan.

“Lukt het je om beneden te komen?” grinnikt hij en mijn wangen worden rood.
“Ik ben bang van niet”, zeg ik terwijl ik op mijn lip bijt en hij grijnst.
“Dan zal ik je moeten brengen.” Hij pakt een wit T-shirt uit zijn kast en trekt het aan. Hij grijpt me bij mijn middel en lift me omhoog. Ik sla mijn benen om zijn middel heen en leg mijn hoofd uitgeput op zijn schouder. Zo loopt hij voorzichtig met me het trappenhuis door. Eenmaal de straat over gestoken staan we in de hal bij mij.
“Zal ik je ook maar even boven brengen?” vraagt hij en ik knik. We lopen de trap op en nadat ik hem de huissleutel heb gegeven om de deur te openen staan we binnen in mijn studio. Hij loopt richting mijn bed en legt me zachtjes op mijn rug.
“Sorry, ik ben helemaal uitgeschakeld”, giechel ik en hij grijnst. Hij drukt een warme kus op mijn mond en ik bijt zachtjes in zijn lip.
“Blijf nog even, wil je?” vraag ik en ik kijk hem met smekende ogen aan. Hij trekt de dekens naar beneden en legt ze over me heen. Hij kruipt naast me in bed en ik rol naar hem toe. Ik begraaf mijn gezicht in zijn borst en voel hoe hij zijn sterke arm om me heen slaat. Ik geniet van zijn warmte en sluit mijn ogen.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

3 reacties

  1. Wow wat een geweldig verhaal!
    Zo gedetailleerd 😅. Voel de kippenvel telkens weer op komen. Lust, seks en liefde samen komen. Ik verbaasde me wel over het slot van dit verhaal. Maar het is een prachtig eind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Vandaag kun je genieten van alweer het vierde deel van de erotische verhalenreeks ‘Een hoge prijs voor het paradijs’ van Lidaë! In ‘Grenzen zijn om te doorbreken’ wacht Jetta en Jim een wel heel spannende, maar vooral ook opwindende verrassing… D…
6.930 keer bekeken