It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

25.986 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Thuis’

30 november 2019,

geschreven door

Van onze lezer Nicole hebben we onlangs dit heerlijke, erotische verhaal mogen ontvangen. In ‘Thuis’ wordt de hoofdrolspeelster herenigd met haar vriend die drie maanden weg is geweest voor zijn werk. Die maandenlange opgebouwde spanning zorgt uiteraard voor explosieve passie in de slaapkamer!

Geen zin om te lezen? ‘Thuis’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Thuis

Ik klamp mijn hand strakker rond het stuur en werp een blik in mijn spiegels. “Godverdomme vent, push niet zo”, zeg ik hardop en zucht diep. Ik draai de radio nog net een tandje harder en rol het raam een stukje naar beneden. Ik zie hoe de man me inhaalt en kijk hem recht in zijn ogen aan. Ik zie hem terug kijken en knipogen en ik rol mijn ogen weg van hem, terug naar de weg voor me. Ik giechel om mezelf terwijl ik een sigaret uit mijn pakje vis en aansteek. Ik ben altijd zo’n heethoofd in het verkeer. Ik kan me opwinden en uitbarsten achter het stuur, maar als ze me dan bij de benzinepomp uit de auto roepen, gaan de deuren op slot en blijf ik stug voor me uitstaren. “Jij bent zo’n typische”, zegt Thom altijd. “Zo’n typische verkeerstrut.” Terwijl ik aan hem denk betrap ik mezelf erop dat ik weer op mijn onderlip bijt. Ik ben onderweg naar het vliegveld om Thom op te halen. Hij is drie maanden weggeweest voor zijn werk, de langste drie maanden van mijn leven. “Drama queen”, mompel ik en grijns om mezelf. Drie maanden lang alleen geweest, drie maanden nauwelijks contact vanwege de slechte verbinding, drie maanden geen echte gesprekken met elkaar gevoerd en misschien wel het belangrijkste, drie maanden geen intimiteit met elkaar gedeeld.

“Drie maanden lang alleen geweest, drie maanden nauwelijks contact vanwege de slechte verbinding, drie maanden geen echte gesprekken met elkaar gevoerd en misschien wel het belangrijkste, drie maanden geen intimiteit met elkaar gedeeld.”

Ik sta in de aankomsthal van het vliegveld en staar voor me uit als ik ineens een hand op mijn schouder voel. “Hey, Sam! Ik had je hier helemaal niet verwacht. Je hebt helemaal niet meer gereageerd in de groepsapp?” Janine kijkt me vragend aan en ik forceer een lachje. “Nee, ik was zo druk met school en stage, ik heb geen tijd gehad om naar mijn telefoon te staren”, zeg ik veel te vrolijk. Die afschuwelijke groepsapp, denk ik bij mezelf. Ze noemen zichzelf ‘de thuisblijvertjes’. Ik heb er menigmaal met mijn beste vriendin om in een deuk gelegen, de gesprekken, de ellenlange misères, de tips en tricks die worden uitgedeeld om elkaar door deze zware periode heen te slepen. Ik ben er allemaal een beetje te nuchter voor en daarbij had ik wel iets anders aan mijn hoofd dan sip op de bank zitten en nog extra stilstaan bij het feit dat Thom niet bij me is.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb hem absoluut gemist en ik kijk dan ook uit naar het moment dat ik hem straks om de nek vlieg, maar als ik elke dag treurig door moet brengen omdat mijn vent er niet is, word ik na een week knettergek en kunnen ze me afvoeren. Maar daarmee, iedereen heeft natuurlijk zijn eigen manier van omgaan met dit soort situaties.

“Leuke ballon”, zegt ze. Ik bijt op mijn lip om mijn giechel te onderdrukken. “Thanks”, breng ik uit. Ik heb net in het winkeltje in de vertrekhal de meest cliché ballon ooit gekocht. Het is een konijntje met een kartonnen bord in zijn hand waarop staat ‘welcome home, hunny’. Ik weet dat Thom er verschrikkelijk om kan lachen, dus ik kon hem niet laten hangen. Ik zie de deuren voor me openen en mijn hart begint sneller te slaan. Eén voor één zie ik Thom zijn collega’s naar buiten komen en ze spurten op hun familie en relatie af. Ik bijt op de binnenkant van mijn wang. Fuck, ze zijn nog in uniform.

“Ik bijt op de binnenkant van mijn wang. Fuck, ze zijn nog in uniform.”

Hij komt de deur door en ik zie zijn heldere blauwe ogen de ruimte afscannen opzoek naar mij. Ik kijk naar hem en lach, en als onze ogen kruisen komt hij naar me toegelopen. Hij laat zijn zware tas op de grond zakken en slaat zijn armen om mijn middel. “Schat”, brengt hij uit met een opgeluchte zucht en ik sla mijn armen om zijn nek. “Hai”, breng ik uit en ik begraaf mijn gezicht in zijn hals. “Je bent er weer.” Ik voel zijn adem in mijn nek en voel kippenvel over mijn rug trekken. Hij trekt terug en duwt een kus op mijn mond. “Ik ben er weer”, fluistert hij en hij drukt zijn voorhoofd tegen dat van mij. “Ik heb je gemist, Sam”, mompelt hij en ik kijk hem in zijn blauwe ogen aan. “Zo fucking veel”, brengt hij uit. Ik druk een kus op zijn neus en trek terug. Ik pak zijn hand terwijl hij naar het handsvat van zijn tas grijpt. “Kom, we gaan naar huis”, zeg ik en ik trek hem zachtjes mee.

Eenmaal in de auto legt hij zijn hand vertrouwd op mijn bovenbeen, terwijl we samen zachtjes meezingen met de radio. Ik kijk naar hem en voel mijn adem stokken. Ik heb hem zo gemist. Al vanaf onze eerste ontmoeting voelde ik een klik zoals ik die nog nooit had gevoeld. Wij zitten echt op hetzelfde niveau, qua praten, qua respect, qua vertrouwen, qua humor. En al die aspecten samen zorgden ervoor dat we klikten op intiem vlak. Seks is niet het belangrijkste in een relatie, maar het is er wel een afspiegeling van, heb ik me ooit eens laten vertellen. Ik geloof daar heilig in, in ieder geval bij ons. “Ik had eigenlijk wel verwacht dat je op één knie zou gaan”, zeg ik en ik probeer hem zo serieus mogelijk aan te kijken, met kramp in mijn kaken om een glimlach te verbergen. Hij kijkt me aan en fronst. “Serieus? Ik dacht dat je dat zo afgezaagd vond?” Ik glimlach en bijt op mijn lip. “Nee hoor, schat. Voel je niet verplicht.” Ik lach en hij knijpt in mijn been. “Dat soort dingen moet je niet verwachten, laat dat gewoon op je afkomen.” Hij glimlacht en ik leg mijn hoofd tegen de hoofdsteun.

Nadat hij de auto heeft geparkeerd staan we met de zware tas in de lift van ons appartementencomplex. Hij staat tegen me aan en kijkt me recht in mijn ogen aan. “Fuck, wat heb ik je gemist”, mompelt hij en hij drukt een ruwe kus op mijn lippen. Ik leg een hand in zijn nek en speel met zijn haar. “Oh, ja?” fluister ik terug en ik kijk onschuldig omhoog in zijn ogen. Hij kreunt terwijl hij op zijn lip bijt. “Dat zullen we nog wel eens zien”, zeg ik en mijn hand glijd naar zijn borst om hem een stukje van me af te duwen. De deuren van de lift openen en hij schuift de tas naar buiten. Ik steek de huissleutel in de voordeur terwijl hij achter me staat te wachten, en ik voel zijn ogen branden op het aanzicht van mijn billen in de zwarte skinny jeans die ik vanmorgen heel bewust van zijn verlangens uit de kast heb getrokken.

“Ik voel zijn ogen branden op het aanzicht van mijn billen in de zwarte skinny jeans die ik vanmorgen heel bewust van zijn verlangens uit de kast heb getrokken.”

Ik stap de gang binnen en maak mijn sjaal los. Hij ploft de tas neer in een hoek en nog voor ik de kans krijg om me om te draaien grijpt hij me bij mijn middel vast. In één beweging draait hij me om en zijn hand beweegt vanaf mijn onderrug naar mijn nek. Hij legt zijn grote hand in mijn nek en verstrakt zijn greep. Ik kijk hem met een speelse blik aan en bijt glimlachend op mijn lip. “Welkom thuis schat!” zeg ik op een hoge, giechelige toon. Hij klemt zijn vingers in mijn haar en trekt mijn hoofd een stukje naar achter. Ik kijk hem aan en leg mijn handen op zijn borst. Ik voel zijn hart door het uniform heen bonzen en ik sluit mijn ogen. Mijn vingers bewegen naar de eerste knoop en hij duwt me met de hand die nog op mijn onderrug ligt mee richting de slaapkamer.

Ik maak de eerste knoop los en voel een vlaag van genot door me stromen. Hij duwt me naar binnen en laat zichzelf op bed vallen terwijl hij me bovenop hem trekt. Ik probeer kalm te blijven maar voel mijn adem versnellen en mijn hart bonst. Ik spreid mijn benen en ga op mijn knieën met één knie langs ieder van zijn heupen zitten. Ik voel direct zijn ‘enthousiaste gesteldheid’ tegen mijn intiemste aandrukken en kan mijn glimlach niet verbergen. Hij grijpt mijn schouders vast en trekt me naar hem toe. Zodra ik vlak boven hem hang, neemt hij mijn gezicht in beide handen en drukt een ferme, warme kus op mijn mond. Ik reageer en laat zachtjes mijn tong over zijn onderlip glijden, vragend om entree. Hij opent zijn lippen lichtjes en ik dring mijn tong naar binnen, zoekend naar de zijne.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl we onze herenigde passie verkennen, voegt de vibrator een laag van gedeeld genot toe aan onze intimiteit. De veelzijdige vibraties stimuleren zowel mijn als Thom’s erogene zones, waardoor ons samenzijn niet alleen wordt gekenmerkt door emotionele, maar ook door fysieke synchroniciteit.

Er loopt een rilling over mijn rug als zijn hand naar de rand van mijn shirt rijkt en deze omhoog trekt. Hij trekt zijn mond van me af en het shirt glijdt met een vloeiende beweging over mijn hoofd. Ik voel dat hij steeds grijpgrager wordt en zijn handen glijden over mijn rug naar de sluiting van mijn bh. Ik reik naar zijn hand en duw hem weg. Geen tijd voor het eeuwige gestuntel. Ik open met een simpele beweging de sluiting en hij glijdt met zijn handen onder de loshangende bh. Ik kan het niet helpen en een zachte kreun ontsnapt tussen mijn lippen. Hij grijnst en kijkt me aan. “Omhoog”, commandeert hij en ik gehoorzaam. Ik recht mijn rug en laat de bandjes van mijn bh over mijn armen zakken. Hij verplaatst zijn handen terug naar mijn heupen en ik zie hem genieten van zijn uitzicht.

“Ik open met een simpele beweging de sluiting en hij glijdt met zijn handen onder de loshangende bh.”

Ik maak haastig de resterende knoopjes van zijn uniform los en ruk het van hem af. Ik druk mijn ontblote torso tegen het zijne en smelt onder de warme aanraking van onze lichamen. Ik leg mijn hoofd tegen de zijkant van het zijne en leg mijn handen in zijn nek. “Neuk me”, fluister ik in zijn oor nadat ik mijn tong zachtjes over het randje van zijn oorlel laat glijden. Ik voel zijn lengte in zijn broek met de seconde harder worden en hij haakt zijn handen onder mijn oksels. In een vloeiende, snelle beweging gooit hij me van zich af en duikt boven op me. Zijn lippen bewegen van mijn kaak naar mijn nek en mijn adem stokt. Hij duwt mijn borsten omhoog en zijn gezicht verdwijnt ertussen. Zijn zachte warme lippen zoenen mijn borsten en hij eindigt bij mijn tepel. Hij laat zijn tong zachtjes over mijn tepel glijden en ik voel een schok van verlangen door mijn lichaam trekken. Ik kramp ineen van genot als hij zachtjes in mijn tepel bijt.

“Godverdomme, Thom. Neuk me”, zeg ik hard en bits. Hij kijkt omhoog en er verschijnt een glimlach rond zijn mond. Zijn handen glijden langs mijn buik naar de gulp van mijn skinny jeans en zijn lippen kussen langs mijn navel naar de rand van mijn string. Hij duwt mijn jeans naar beneden en trekt hem over mijn benen, om hem vervolgens op de grond naast het bed neer te laten vallen. Hij neemt de rand van mijn string tussen zijn tanden en trekt deze mee naar beneden. Hij tikt op mijn heup en kijkt omhoog in mijn ogen. “Open”, fluistert hij en zijn warme adem zorgt voor kippenvel op mijn bovenbenen. Ik open mijn benen en hij laat de string van mijn benen afglijden. Hij kust vlak onder mijn navel met natte lippen en ik druk mijn hoofd naar achter in de kussens.

“‘Open’, fluistert hij en zijn warme adem zorgt voor kippenvel op mijn bovenbenen.”

Het puntje van zijn tong laat een koud spoor achter op mijn huid als hij vanaf mijn navel naar mijn lies glijdt. Zijn vingers strelen de binnenkant van mijn bovenbeen en ik sluit mijn ogen. Ik voel zijn aanraking versterken en hij laat zijn vinger naar binnen glijden. Een luide kreun ontsnapt mijn lippen en ik grijp met mijn hand in zijn haar. Hij glimlacht en ik voel mijn onderste samenspannen. Hij drukt een zachte warme kus in mijn lies en beweegt zijn vinger. “Zo nat…” fluistert hij terwijl hij zijn mond naar mijn clit beweegt. Hij laat zijn tong tussen zijn lippen glijden en neemt me in zijn mond. Ik neem een diepe teug adem en beweeg mijn heupen omhoog richting zijn aanraking. Mijn grip rond zijn haar versterkt en ik duw zijn gezicht nog dichter naar me toe. Hij synchroniseert zijn vinger met zijn mond en ik kreun van genot. Ik trek aan zijn haar en een schelle stem ontsnapt mijn lippen. “Neuk me, alsjeblieft”, smeek ik hem.

Hij trekt terug en komt omhoog. Hij maakt zijn broek los en trekt deze over zijn benen. Ik kijk naar zijn zwarte boxer en zie zijn lengte in de staat waarin ik het graag heb: hard en gezwollen. Hij duikt op me en drukt een kus tegen mijn lippen. Ik beweeg mijn hand langs de rand van zijn boxer en neem zijn lengte beet. Hij kreunt in mijn oor en ik begin langzame opwaartse bewegingen te maken met mijn hand. Hij leunt met zijn borst tegen de mijne en duwt zijn heupen de lucht in om zichzelf te ontdoen van zijn boxershort. Hij kijkt me weer aan en zet de top van zijn lengte tegen mijn intiemste. “Zoals u wilt”, zegt hij grijnzend en hij knipoogt.

Ik gooi mijn hoofd naar achteren en druk mijn heupen tegen de zijne aan. Hij glijdt naar binnen en ik bijt op de binnenkant van mijn wang om een schreeuw van genot te onderdrukken. Hij leunt op één arm omhoog en hangt boven me terwijl hij me doordringend aankijkt. Zijn andere hand verdwijnt tussen mijn benen en hij maakt langzame cirkelende bewegingen over mijn clit. Ik bijt op mijn lip en kreun. Ik voel mijn bloed steeds sneller stromen en ik open mijn mond. Hij trekt zijn hand terug en pakt mijn kaak vast. Zijn wijsvinger duwt hij in mijn mond en ik sluit mijn lippen eromheen, zacht zuigend op zijn vingertop. Hij knippert langzaam met zijn ogen en een diepe, lage kreun glipt tussen zijn lippen door. Mijn hand glijdt over zijn borst naar zijn zij, mijn vingertoppen zachtjes kietelend naar zijn onderrug. “Kom voor me, Sam”, kreunt hij en hij trekt zijn hand van mijn mond vandaan. Hij leunt zijn beide onderarmen op bed, terwijl hij hard en gecontroleerd met zijn heupen tegen de mijne stoot.

“Hij leunt zijn beide onderarmen op bed, terwijl hij hard en gecontroleerd met zijn heupen tegen de mijne stoot.”

Hij rijkt naar het speeltje op het nachtkastje en drukt deze in mijn hand. Ik grijns. Ik weet hoeveel plezier het hem doet om me met mezelf bezig te zien. Hij verplaatst zijn gewicht terug en gaat op zijn knieën zitten terwijl hij de mijne vastpakt. Ik verlies zijn blik geen moment als ik het speeltje langzaam langs mijn borsten, navel en liezen laat zakken. Ik leg het trillende staafje tegen mijn clit aan en voel direct een schok door mijn lichaam trekken. Hij grijnst en de intensiteit van zijn stoten versterkt. Ik bijt op mijn lip en druk mijn hoofd naar achteren in de kussens. Ik sluit mijn ogen en voel mijn rug optrekken. “Kom voor me”, commandeert hij. En mijn adem stokt. Ik voel mijn hoogtepunt naderen en kreun. Hij stoot zijn heupen tegen die van mij en zijn lengte glijdt precies over mijn gevoelige spot. Ik knijp mijn ogen samen en een golf van intens geluk walst door me heen. Hij glimlacht en grijpt mijn hand. Zijn vingers haken in de mijne en hij knijpt zachtjes.

Hij trekt terug en pakt mijn heupen om me op mijn buik te draaien. Zijn favoriete standje. Hij slaat met zijn vlakke hand tegen mijn bil aan en ik kreun. Ik verplaats mijn gewicht naar mijn knieën en zet me af tegen de muur. Ik merk dat hij ongeduldig wordt en hij trekt mijn heupen naar zich toe. Met een vloeiende beweging glijdt hij naar binnen en begint hij hard en snel te stoten, terwijl zijn hand ferm in mijn bil knijpt. Ik rijk mijn hand onder mezelf door mijn benen en streel met mijn vingertoppen over zijn ballen. Een zware kreun ontglipt hem en hij vouwt zijn lichaam over me heen. Mijn vingers strelen en kietelen en ik voel zijn ademhaling met een ieder van zijn stoten zwaarder worden. Hij bijt op zijn kiezen en begraaft zijn gezicht in mijn hals. Ik voel zijn buikspieren aanspannen en wip mijn heupen omhoog zodat hij extra diep naar binnen glijdt. Hij kreunt hard en stoot krachtig naar binnen. Hij grijpt mijn haar strak vast en trekt mijn hoofd naar achter terwijl hij mijn nek kust. Ik grijp zijn ballen zachtjes beet en glij met een vinger naar zijn lies. Hij kreunt en hijgt in mijn nek en ik voel dat hij zijn hoogtepunt nadert.

“Mijn vingers strelen en kietelen en ik voel zijn ademhaling met een ieder van zijn stoten zwaarder worden.”

“Kom”, fluister ik. Hij beweegt zijn heupen met zo’n kracht dat ik de stoten door voel dreunen in mijn hoofd. Zijn kaak verkrampt en zijn hele lichaam spant aan als hij zijn hoogtepunt bereikt. Zijn grip rond mijn haar verzwakt en hij leunt met zijn lichaam over me heen, tegen het mijne. Zo genieten we nog een paar minuten van elkaars warmte. Hij laat zichzelf naast me op bed vallen en ik leun naar hem toe. Ik glimlach en druk een zoen tegen zijn wang. “Welkom thuis, schatje”, giechel ik en hij draait zijn gezicht naar me toe. Een lichte glimlach spreidt over zijn lippen. Hij gooit zijn hoofd naar achter en zucht. “Thuis”, mompelt hij. “Eindelijk thuis.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Kerst in quarantaine. Voor de verandering komen dit jaar eens niet de ouders en schoonfamilie langs en hebben Nick en Barbara het rijk voor zich alleen. Het koppel heeft daarom besloten het dit jaar iets anders aan te pakken en elkaar deze kerst te v…
30.414 keer bekeken