Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

14.865 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #13

1 september 2023,

geschreven door

Vandaag sluiten we het erotische verhaal ‘Hotel Delight’ af met deel 13! Simon organiseert zijn eigen afscheidsfeest in het hotel. Iedereen is welkom! Indie merkt dat haar gedachten afdwalen naar Greg, zelfs als een nieuwe ontmoeting de situatie op scherp zet…

Heb je deel 12 nog niet gelezen? Je vindt hem hier.

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 13 – ‘Oude liefdes, nieuwe kansen

Indie heeft het helemaal losgelaten: Simon’s voorbereiding voor zijn eigen afscheidsfeest. ‘Geloof me, Indie,’ had hij gezegd. ‘Ik weet hoe ik een feestje moet bouwen.’

Simon is de hele dag in de weer geweest met zijn setlist en het opbouwen van de DJ-booth. Een vriend had ‘s middags een complete set discolampen, een stroboscoop en een rookmachine langs gebracht. Simon was al een dag of twee bezig met al het meubilair naar het souterrain verplaatsen, zodat hij een echte dansvloer kon maken. Hij draait vanavond samen met een paar vrienden, zodat hij niet op zijn eigen feest alleen maar boven in de booth staat, maar ook met iedereen op de dansvloer kan kletsen en afscheid kan nemen.

De gasten druppelen langzaam binnen.

Indie staat tegen de bar geleund, in haar hand een glas spa rood. Ze probeert te genieten van het bruisende feestje dat zich voor haar ogen afspeelt – ze moet toegeven dat Simon hier goed in is. Het licht in de foyer is gedimd, de discolampen zwerven als zoeklichten over de wanden, brengen soms één detail scherp in beeld: houtsnijwerk, Mariabeeld, bloemenprint.

Het is hem gelukt: bijna iedereen danst.

Indie herkent een aantal van zijn vrienden die hem na zijn dienst weleens komen ophalen en – net als hij – altijd langer blijven hangen om te kletsen. Verder ziet ze dat er ook een aantal gasten die in het hotel logeren zijn gekomen. Het meisje uit kamer 15 dat Greg steeds met een smoes naar haar kamer lokte om zich daar voor hem uit te kleden… Ze blijft de hele zomer, heeft ze aan Indie verteld. Indie herinnert zich hoe ze haar en Greg stiekem bekeek via de livestream op haar laptop, haar heerlijke kleine borsten, haar geluidloze kreunen… Ze schaamt zich nog steeds een beetje dat ze zo heeft ingebroken, maar geniet ook heimelijk van het sexy geheim.

“Indie herinnert zich hoe ze haar en Greg stiekem bekeek via de livestream op haar laptop, haar heerlijke kleine borsten, haar geluidloze kreunen…”

Oh, en ze herkent het stelletje dat vorige week in Hotel Delight is gearriveerd, beide begin veertig, maar in topvorm. Elkaars tweede grote liefde, hadden ze haar toevertrouwd. Ze konden niet van elkaar afblijven. Indie had zich verheugd om haar welkomstpakket mét koppelvibrator aan ze mee te geven.

Indie glimlacht: ze had het toch maar mooi voor elkaar, deze sfeer had zij gecreëerd, een sfeer waarin er zomaar feestjes georganiseerd konden worden tussen personeel en gasten, iedereen gelijkwaardig in hun verlangen naar plezier.

Het is haar nog niet gelukt om zichzelf te mengen met de mensen op de dansvloer. Hoewel ze geniet van het gedruis in de foyer, blijft ze met haar gedachten ook afdwalen naar alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd: het grote succes van Hotel Delight, de avonturen die ze had beleefd, maar ook haar reis naar Barcelona, een nieuwe toekomst die daar open en bloot voor haar ligt, als ze wil… En natuurlijk Greg, mooie, lieve Greg, wiens hart ze gebroken heeft. Om over haar eigen gebroken hart nog maar te zwijgen. Ook haar eigen schuld. Ze had hem nog niet gezien vanavond. Ze begrijpt dat het een precaire situatie is, maar het is niets voor Greg om helemaal weg te blijven, loyaal als hij is.

‘Yo, baas!’ Opeens staat Simon voor haar neus. Licht hijgend van de dansmoves die ze hem net op de dansvloer heeft zien maken.

‘Hé Simon, ik wist niet dat je ook dansskills had…’

‘Je kent me, baas, ik ben goed met mijn lichaam.’ Hij geeft haar een dikke vette knipoog.

Ze kan haar lachen niet inhouden. ‘Touché.’

Hij pakt haar hand vast en wil haar meetrekken naar de dansvloer. Haar spa rood gutst over het glas.

‘Ah shit, sorry!’ Hij pakt het glas van haar over. Voordat hij het op de bar achter haar zet, ruikt hij er even aan. ‘Water?! Maar Indie, dit is een fééstje! We vieren het leven! Zelfs als baas van het hotel mag je af en toe een beetje loslaten, toch? We ruimen morgen met z’n allen op, beloofd.’ Hij trekt een fles dure gin onder de bar vandaan.

Hij schenkt haar glas een stuk verder vol dan ze hem normaal achter de bar ziet doen. Ze neemt voorzichtig een slok en laat zich dan toch, eindelijk, meesleuren naar de dansvloer.

Simon heeft gelijk: ze mag vanavond best een beetje loslaten. Ze drinkt de rest van haar glas in een keer leeg en begint te dansen. Ze voelt hoe haar lichaam steeds een beetje losser raakt, vrijer voelt. Ze sluit haar ogen, wiegt met haar heupen op de beat, gooit haar armen in de lucht.

Ze danst met iedereen die met haar wil dansen. Simon, uiteraard; en die ene knappe vriend van Simon met die ordinaire wenkbrauwpiercing die hem toevallig waanzinnig staat; het meisje uit kamer 15, die daarna van de dansvloer verdwijnt om haar verrassing voor Simon voor te bereiden. Soms vangt haar blik die van Anthony, die in de hoek van de foyer in een diepgaand gesprek verwikkeld is met het stel dat elkaars tweede grote liefde is. Ze had hem inderdaad niet hier op de dansvloer verwacht, maar ze is blij dat hij gekomen is, deel uitmaakt van dit geheel.

Nog steeds geen spoor van Greg…

‘Hotel Delight’ heeft drie mogelijke eindes! Het is aan jou om te kiezen welke kant het verhaal opgaat. Je vindt de drie opties hieronder. Daarna kun je stemmen op jouw favoriet!

Optie 1: Yasmin


Iemand geeft haar een nieuw glas, ze drinkt het leeg. En dan danst ze ineens met een adembenemende vrouw, een enorme bos rode krullen die steeds bijna paars oplichten in het blauwe stroboscooplicht, lichte ogen, aangezet met mooie smokey eyes, springerig lichaam, vrolijke uitstraling. Soms danst Indie met haar ogen dicht, soms maakt ze oogcontact met deze mooie verschijning voor haar, moet lachen om haar rode wangen en de grote lach die permanent op haar gezicht lijkt te staan.

Dan pakt de vrouw haar hand vast en draait Indie’s lichaam rond in een pirouette. Indie lacht. Wanneer heeft ze zich voor het laatst zo uitgelaten gevoeld? Wat voelt dit goed: geen dingen te hoeven regelen, maar alleen maar te bewegen, te dansen, het leven te vieren.

Als de vrouw Indie meetrekt naar de bar om een glas water te drinken, komt Simon bij ze staan.

‘Ah, dus jullie hebben elkaar al ontmoet,’ zegt hij.

Indie lacht. ‘Want? Je had een plannetje voor ons?’

‘Precies,’ gaat Simon verder. ‘Ik dacht: het wordt natuurlijk onmógelijk voor jou om een gastheer te vinden die net zo charmant is als ik…. Maar het gaat je wél lukken om een gastvróúw te vinden die zo charmant is als ik. Ik wil jouw zaken niet doen, natuurlijk, baas, maar Yasmin hier, lijkt me uitermate geschikt om mijn job over te nemen.’

Indie kijkt de vrouw aan. ‘Yasmin dus, Indie.’

‘Dat wist ik uiteraard. Simon kan z’n mond niet houden over z’n baan hier, hoe vet hij het hier vindt -’

‘Prima moment om er tussenuit te piepen,’ breekt Simon in. ‘Ik geloof dat Cal uit kamer 15 nog een verrassing voor mij heeft.’

‘Ik meen het,’ gaat Yasmin verder als Simon de foyer heeft verlaten. ‘Hij vindt het echt heel gaaf hoe jij deze hele zaak uit de grond gestampt hebt.’

Indie voelt dat ze bloost. ‘Lief,’ zegt ze. ‘Al heb ik het uiteraard niet alleen gedaan. Kennen jij en Simon elkaar al lang?’

‘O ja,’ zegt Yasmin. ‘We gaan waaaaaay back.’

‘Als flings?’ Indie kijkt haar onderzoekend aan.

‘Ha,’ zegt Yasmin. ‘We tried. Maar, nu zijn we goede vrienden. Ik ben niet zo goed in me vastleggen, ik houd er meer van om het leven te léven…’

Blijft haar blik nou hangen op Indie’s mond?

Net op het moment dat Indie probeert te achterhalen of Yasmin ergens op hint, valt haar blik op de voordeur die opengaat. Haar hart maakt een sprongetje. Greg is toch gekomen… Hij stapt naar binnen, maar hij is niet alleen. Aan zijn hand komt een vrouw binnen die Indie nog nooit heeft gezien. Ze glimlacht naar hem als hij haar jas ophangt en maakt een grapje dat Indie niet kan horen over de muziek heen. Indie voelt haar maag ineenkrimpen en haar hart opnieuw breken.

Greg vangt haar blik en komt hun kant op.

Yasmin kijkt van Indie naar Greg en begrijpt de situatie instinctief. Ze legt haar hand op Indie’s onderarm en zegt: ‘Ik ga nog even dansen, ik zie je straks.’

Greg blijft de hand van de vrouw vasthouden als ze voor Indie staan. Stijvol gekleed, een zacht gezicht en dezelfde rustige uitstraling als Greg. Naast elkaar zien ze er haast perfect uit.

‘Dit is Moira,’ zegt Greg. Hij kijkt de vrouw aan met een zachte blik die Indie nog nooit op zijn gezicht gezien heeft. ‘Mijn grote liefde.’

Optie 2: Björn


Iemand geeft haar een nieuw glas, ze drinkt het leeg. En dan danst ze ineens met een lange, tengere man, asblond haar, dat steeds voor zijn ogen valt. Het valt Indie op dat hij diepliggende ogen heeft, alsof er een zacht verdriet in hem verborgen ligt. Maar zijn pompende hand op de muziek laat zien dat daar hier, op de dansvloer, geen ruimte voor is.

Soms danst Indie met haar ogen dicht, soms maakt ze oogcontact met deze mysterieuze verschijning voor haar, moet lachen om zijn robotische armbewegingen en de schuchtere glimlach op zijn gezicht.

Dan pakt de man Indie’s hand vast en draait haar lichaam rond in een pirouette. Indie lacht. Wanneer heeft ze zich voor het laatst zo uitgelaten gevoeld? Wat voelt dit goed: geen dingen te hoeven regelen, maar alleen maar te bewegen, te dansen, het leven te vieren.

Als de man Indie voorzichtig meetrekt naar de bar om een glas water te drinken, komt Simon bij ze staan.

‘Ah, dus jullie hebben elkaar al ontmoet,’ zegt hij.

Indie lacht. ‘Want? Je had een plannetje voor ons?’

‘Precies,’ gaat Simon verder. ‘Ik dacht: het wordt natuurlijk onmógelijk voor jou om een Nederlandse gastheer te vinden die net zo charmant is als ik…. Maar het gaat je wél lukken om een Zweedse gastheer te vinden die zo charmant is als ik. Ik wil jouw zaken niet doen, natuurlijk, baas, maar Björn hier, lijkt me uitermate geschikt om mijn job over te nemen.’

Indie kijkt de mysterieuze man aan. ‘Björn dus, Indie.’

‘Dat wist ik uiteraard. Simon kan z’n mond niet houden over z’n baan hier. He’s told me all about -’

‘Prima moment om er tussenuit te piepen,’ breekt Simon in. ‘Ik geloof dat Cal uit kamer 15 nog een verrassing voor mij heeft.’

‘I’m serious,’ gaat Björn verder als Simon de foyer heeft verlaten. ‘Hij vindt het echt heel gaaf hoe jij deze hele zaak uit de grond gestampt hebt.’

Indie voelt dat ze bloost. ‘Lief,’ zegt ze. ‘Al heb ik het uiteraard niet alleen gedaan. Kennen jij en Simon elkaar al lang?’

‘Sinds vorige zomer’ zegt Björn. ‘Toen kwam ik aan in Amsterdam. We hebben elkaar in een mannencirkel ontmoet.’

‘Een mannencirkel?’ Indie kijkt hem onderzoekend aan.

‘Ja.’ Björn lacht weer die geheimzinnige lach die ze niet helemaal kan doorgronden. ‘Om in contact te komen met je eigen diepste verlangens.’

Blijft zijn blik nou hangen op Indie’s mond?

Net op het moment dat Indie probeert te achterhalen of Björn ergens op hint, valt haar blik op de voordeur die opengaat. Haar hart maakt een sprongetje. Greg is toch gekomen… Hij stapt naar binnen, maar hij is niet alleen. Aan zijn hand komt een vrouw binnen die Indie nog nooit heeft gezien. Ze glimlacht naar hem als hij haar jas ophangt en maakt een grapje dat Indie niet kan horen over de muziek heen. Indie voelt haar maag ineenkrimpen en haar hart opnieuw breken.

Greg vangt haar blik en komt hun kant op.

Björn kijkt van Indie naar Greg en begrijpt de situatie instinctief. Hij legt zijn hand op Indie’s onderarm en zegt: ‘Ik ga nog even dansen, ik zie je straks.’

Greg blijft de hand van de vrouw vasthouden als ze voor Indie staan. Stijvol gekleed, een zacht gezicht en dezelfde rustige uitstraling als Greg. Naast elkaar zien ze er haast perfect uit.

‘Dit is Moira,’ zegt Greg. Hij kijkt de vrouw aan met een zachte blik die Indie nog nooit op zijn gezicht gezien heeft. ‘Mijn grote liefde.’

Optie 3: Daphne


Iemand geeft haar een nieuw glas, ze drinkt het leeg. En dan danst ze ineens met de meest sierlijke vrouw die ze ooit zag, donker opgestoken haar, superstrakke eyeliner, ze ziet eruit alsof ze compleet in control is. Soms danst Indie met haar ogen dicht, soms maakt ze oogcontact met deze onweerstaanbare verschijning voor haar, moet lachen om haar rode wangen die in contrast staan met de witte blouse die helemaal tot boven is dichtgeknoopt.

Dan pakt Indie de hand van de vrouw vast en draait haar lichaam rond in een pirouette. Indie lacht. Wanneer heeft ze zich voor het laatst zo uitgelaten gevoeld? Wat voelt dit goed: geen dingen te hoeven regelen, maar alleen maar te bewegen, te dansen, het leven te vieren.

Als Indie de vrouw meetrekt naar de bar om een glas water te drinken, komt Simon bij ze staan.

‘Ah, dus jullie hebben elkaar al ontmoet,’ zegt hij.

Indie lacht. ‘Want? Je had een plannetje voor ons?’

‘Precies,’ gaat Simon verder. ‘Ik dacht: het wordt natuurlijk onmógelijk voor jou om een gastheer te vinden die net zo charmant is als ik…. Maar het gaat je wél lukken om een gastvróúw te vinden die zo charmant is als ik. Ik wil jouw zaken niet doen, natuurlijk, baas, maar Daphne hier, lijkt me uitermate geschikt om mijn job over te nemen.’

Indie kijkt de vrouw aan. ‘Daphne dus, Indie.’

‘Dat wist ik uiteraard. Simon heeft me veel verteld over deze plek, hij is erg onder de indruk –’

‘Prima moment om er tussenuit te piepen,’ breekt Simon in. ‘Ik geloof dat Cal uit kamer 15 nog een verrassing voor mij heeft.’

‘Ik meen het,’ gaat Daphne verder als Simon de foyer heeft verlaten. ‘Hij is echt onder de indruk van hoe jij dit hotel helemaal zelf hebt opgebouwd.’

Indie voelt dat ze bloost. ‘Lief,’ zegt ze. ‘Al heb ik het uiteraard niet alleen gedaan. Kennen jij en Simon elkaar al lang?’

‘Lang, maar niet goed,’ zegt Daphne. ‘We hebben elkaar ontmoet in het hotel waar ik hiervoor werkte.’

‘Ahhhh, en jullie waren alleen collega’s?’ Indie kijkt haar onderzoekend aan.

‘Natuurlijk,’ zegt Daphne. ‘Ik wil geen gedoe op de werkvloer, ik hou het graag professioneel.’

Indie kan het niet laten om haar blik even te laten hangen op Daphne’s mond…

Net op het moment dat Indie probeert te achterhalen of Daphne meent wat ze zegt, valt haar blik op de voordeur die opengaat. Haar hart maakt een sprongetje. Greg is toch gekomen… Hij stapt naar binnen, maar hij is niet alleen. Aan zijn hand komt een vrouw binnen die Indie nog nooit heeft gezien. Ze glimlacht naar hem als hij haar jas ophangt en maakt een grapje dat Indie niet kan horen over de muziek heen. Indie voelt haar maag ineenkrimpen en haar hart opnieuw breken.

Greg vangt haar blik en komt hun kant op.

Daphne kijkt van Indie naar Greg en begrijpt de situatie instinctief. Ze legt haar hand op Indie’s onderarm en zegt: ‘Ik ga nog even dansen, ik zie je straks.’

Greg blijft de hand van de vrouw vasthouden als ze voor Indie staan. Stijlvol gekleed, een zacht gezicht en dezelfde rustige uitstraling als Greg. Naast elkaar zien ze er haast perfect uit.

‘Dit is Moira,’ zegt Greg. Hij kijkt de vrouw aan met een zachte blik die Indie nog nooit op zijn gezicht gezien heeft. ‘Mijn grote liefde.’

—————————-

Dit was het laatste deel van ‘Hotel Delight’. Maar niet getreurd, volgende week kun je hier uiteraard weer een nieuw erotisch verhaal vinden! In de tussentijd kun je nog veel meer verhalen lezen op ons magazine. Je vindt alle erotische verhalen hier.

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

26.510 keer bekeken

Geschreven door

Ga er maar weer lekker voor zitten, want we hebben een nieuw erotisch verhaal voor jullie. Dit verhaal is geschreven door LolaLiza! In ‘De grenzen verlegd: een verboden verlangen’ groeien Lisse en Henk, twee collega’s, steeds verder naar elkaar toe, …
26.510 keer bekeken