Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

11.763 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #12

25 augustus 2023,

geschreven door

Vandaag hebben we alweer het op één na laatste deel van het erotische verhaal ‘Hotel Delight’! Een oude kennis van Indie, Sofiá, nodigt haar uit voor een ouderwets avontuur in Barcelona. Daar doet zich een nieuwe businesskans voor Indie voor. Zou het echt mogelijk zijn: settelen in Amsterdam én in Barcelona? 

Heb je deel 11 nog niet gelezen? Je vindt hem hier

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 12 – ‘Spaans avontuur’

Indie kijkt al de hele week uit naar haar bezoek aan Barcelona. Het telefoontje van Sofiá, een vriendin van vroeger, kwam uit het niets, maar precies op het juiste moment.

Sofiá zei: ‘Ik hoor fantastische verhalen over je hotel. Wat heerlijk voor je! Ik ben momenteel in Barcelona, waar mijn vader woont. Hij is hier een prachtig jugendstil hotel aan het opknappen en zoekt iemand die het kan runnen. Ik dacht meteen aan jou. Als je tijd hebt, kan ik je er een rondleiding geven?’

De perfecte plek, warm, zonnig en vér weg van alles wat er gebeurt in Hotel Delight. Zo fijn was het de afgelopen weken namelijk niet geweest, hier in het hotel…

De situatie met Greg is zo gespannen, ze heeft hem zo gekwetst, dat ze geen idee heeft of ze het nog kan repareren. Ze voelt spijt, verdriet en schuld. Allemaal tegelijk. Het verdriet om het verlies van wat er tussen hen was. Een hard en venijnig schuldgevoel omdat ze zich weer door haar lust had laten leiden en niet door haar hart.

Dus toen vorige week haar telefoon overging, voelde het als de perfecte kans er even tussenuit te sneaken. Geen zorgen om Greg die boos en gekwetst rondloopt, geen zorgen om een vervanger voor Simon en geen zorgen om het afscheidsfeest dat ze hem laat organiseren in het hotel, volgende week.

Ze hoopt zo dat het goedkomt tussen haar en Greg, als het niet meer als geliefden lukt, dan in elk geval als collega’s. Een ding weet ze zeker: zonder zijn hulp had ze Hotel Delight nooit zo goed kunnen runnen als ze nu doet.

Indie stemde toe met het bezoek, nog voordat ze zich realiseerde wat dat allemaal zou kunnen betekenen. Sofiá, dat was lang geleden… De prachtige vrouw die ze kende van de jaren waarin ze van het ene feest naar het andere ging, jaren die nu al een tijdje achter Indie lagen. Half Nederlands, half Spaans, bedachtzaam en temperamentvol tegelijkertijd. Indie herinnert zich nog precies de handbewegingen die ze maakte om al haar zinnen kracht bij te zetten. Mooie, kleine handen, weergaloos sierlijk in hun bewegingen. Ze herinnert zich hoe Sofiá soepel bewoog op de dansvloer, haar smalle heupen heen en weer wiegend.

“Sofiá, dat was lang geleden… De prachtige vrouw die ze kende van de jaren waarin ze van het ene feest naar het andere ging, jaren die nu al een tijdje achter Indie lagen. Half Nederlands, half Spaans, bedachtzaam en temperamentvol tegelijkertijd.”

“Ja” zeggen tegen dit opmerkelijke verzoek was een vlucht, maar Indie kon de enorme bos krullen van Sofiá niet meer uit haar gedachten krijgen, en die zachte, ronde mond die zich ooit zo zijdezacht op die van haar had gedrukt, buiten op straat, na een van hun stapavonden. Indie had Sofiá nooit mee naar huis durven vragen… Maar blijkbaar zwierf Indie ook nog in haar gedachten rond.

Ze boekte meteen haar ticket voor aankomend weekend.

De hitte slaat Indie tegemoet. De zomer voelt anders hier, droger, heter. Ze loopt naar de passagiershal, waar Sofiá op haar wacht.

Wow… Op het moment dat Indie Sofiá ziet, voelt ze haar adem even stokken. De aanblik van deze prachtige vrouw geeft Indie een blos op haar wangen. De heldere ogen die haar onderzoekend aankijken, een mooi gevormd gezicht, grote gouden ringen in haar oren en ja… die mond, precies zoals Indie het zich had herinnerd. Glanzend van de lipgloss, uitnodigend. Het kost Indie moeite haar aandacht van die prachtige mond los te trekken.

Ze omhelzen elkaar. Het voelt meteen vertrouwd.

‘De zon doet je goed, je straalt,’ roept Indie uit.

‘Ik straal door de zon én omdat ik jou weer in mijn armen heb,’ kaatst Sofiá terug.

Sofiá neemt de tas van Indie over en gooit die in de achterbak van haar oude Seat Ibiza en samen toeven ze het centrum in.

Als ze het hotel binnenstapt, herinnert Indie zich de eerste keer dat ze haar eigen hotel binnenstapte, nog niet eens zo lang geleden. Het voelt als een eeuwigheid.

Het pand is prachtig, in jugendstil-stijl, overal plant- en bloemenmotieven, krullerige letters, weelderig glas-in-lood, koele stenen vloeren en veel stijlvol houtwerk. Ze voelt zich meteen thuis.

‘Ongelooflijk,’ zegt Indie, ‘hoe erg deze plek me aan Hotel Delight doet denken…’

‘Ik wíst het!’ roept Sofiá. ‘Ik moest direct aan jou denken, het past echt bij jou. Kom, ik neem je meteen mee naar het allermooiste plekje van het hotel.’

Samen lopen ze de wenteltrappen op naar de bovenste etage. Op de muren overal bewegend licht, door de zon die in verschillende hoeken door het glas-in-lood valt. Het is een waanzinnig schouwspel. En… Indie kan het idee dat Sofiá haar steeds steelse blikken toewerpt niet van zich afschudden.

“Het is een waanzinnig schouwspel. En… Indie kan het idee dat Sofiá haar steeds steelse blikken toewerpt niet van zich afschudden.”

Sofiá kijkt haar samenzweerderig aan, voordat ze de deur in de nok van het pand opent. ‘Ben je er klaar voor?’

‘Kom maar op,’ zegt Indie.

Een hemelbed! Indie kan het bijna niet geloven, élke kamer hier heeft een hemelbed. Met prachtige, elegante houtsneden en een hemel van zachte, lichtdoorlatende stof waar minuscule pailletten in geweven zitten, zodat als het licht er op de juiste manier op schijnt, het precies lijkt alsof je echt naar de sterren van de hemel kijkt.

‘Ongelooflijk,’ zegt Indie opnieuw. ‘Deze bedden zijn precies wat ik in gedachten had voor Hotel Delight.’

‘Ja, ze zijn verrukkelijk. De crew van mijn vader is flink bezig geweest met opknappen. Zoals je ziet, zijn we bijna klaar. Het enige dat we nog nodig hebben is een extra vrouwelijke touch, en iets in mij zegt dat jij dat als geen ander zou kunnen…’ antwoordt Sofiá.

Indie zucht. Ze voelt het gloeien in haar borst. Zou dit…?

Ze loopt naar de grote boogvormige ramen toe en bekijkt het uitzicht. Sofiá komt naast haar staan en pakt haar hand vast. Zo blijven ze een tijdje in stilte staan. Dan wijst Sofiá met hun handen nog verstrengeld naar een schitterende beweging in de verte.

‘De zee?’ vraagt Indie verrukt.

‘Absoluut: de zee,’ zegt Sofiá.

Als Indie na een weekend vol indrukken weer in het vliegtuig richting Amsterdam zit, voelt ze van alles door elkaar. Het kriebelt in haar buik. Is dit een volgende stap voor Hotel Delight? Het is geen rationele stap, maar bij alle grote beslissingen die ze maakt voor haar hotel, laat ze zich door haar intuïtie leiden. Wat zegt haar intuïtie op dit moment? Het zou betekenen dat ze nauw gaat samenwerken met Sofiá. Zodra ze aan Sofía denkt, komt haar mooie mond in Indie’s gedachten. Haar mond die ze, opnieuw vlinderzacht, op haar lippen had gedrukt bij het afscheid.

Haar hoofd stopt niet meer met malen. Ze zoekt in haar tas naar het oogmasker, zodat ze misschien nog even kan slapen. Maar in haar tas vindt ze een klein pakketje, met een handgeschreven briefje erbij: ‘Je dacht toch niet dat ik je met lege handen naar huis zou laten gaan? Als je de volgende keer langskomt, heb ik een verrassing voor ons. X Sofía’

Indie opent het pakketje en ziet een schattige, kleine, pistachegroene afstandsbediening met 5 knoppen. Ze pakt het op, het is klein en licht, ze bevoelt zacht de knopjes. Aan; harder; zachter; en twee knoppen om te wisselen in standen…

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

15.064 keer bekeken

Geschreven door

Deze week mogen we jullie weer een nieuw erotisch verhaal van een lezer van EasyToys Magazine aanbieden. De hoofdpersoon uit dit verhaal heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad in haar huwelijk, waardoor intimiteit en seks niet meer aan de …
15.064 keer bekeken