Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

12.924 keer bekeken

Erotisch verhaal EasyToys x Rouze – ‘Hotel Delight’ #11

18 augustus 2023,

geschreven door

Het is vrijdag en dat betekent weer een nieuw deel van het erotische verhaal ‘Hotel Delight’! Indie’s gesprek met Greg loopt uit op ruzie. Als Greg de tuin verlaat, is Indie alleen. Wie kan haar beter troosten dan Anthony met zijn waanzinnige chocolademousse en vaardige handen?

Heb je deel 10 nog niet gelezen? Je vindt hem hier

Wil je het verhaal liever luisteren? Dat kan ook!

Aflevering 11 – ‘Oplading, ontlading

‘Greg… Greg, alsjeblieft. Laat me het je uitleggen. Het is niet wat….’

‘Het is niet wat het lijkt? Serieus, Indie? Dat wat ik net heb gezien, laat weinig aan de verbeelding over, hmm? Ik dacht dat we…. dat we….’

Indie hoort de verslagenheid in Greg’s stem en ziet de teleurstelling in zijn ogen. Ze heeft het verpest. Gran-di-oos verpest. Ze is meteen achter hem aangelopen, Simon met zijn jeans op zijn knieën in haar kantoortje achterlatend. Nu staan ze samen in de tuin.

‘Ik snap wat je denkt…,’ probeert Indie nog een keer. ‘Maar alsjeblieft Greg, het stelde niets voor. Ik was juist naar jou onderweg om je te vertellen dat ik ook gevoelens voor jou heb. Ik begrijp ook niet waarom ik … dat met Simon… Greg, het spijt me. Het spijt me echt heel erg.’

Ze ziet in zijn ogen dat haar woorden niet aankomen. En eigenlijk kan ze hem geen ongelijk geven.

‘Net nu ik mijn hart heb opengesteld, Indie… Na al die jaren… En dan zo….’ Greg’s pijn is voelbaar als hij zijn woorden uitspreekt. Hij slikt. Schraapt dan zijn keel. ‘Ik ben er klaar mee, Indie. Met alles hier. Maar vooral met jou.’

Gepijnigd gooit hij zijn tuingereedschap neer. Dan loopt hij met grote passen weg.

Indie voelt een steek in haar buik. Ze doet haar best om de tranen die ze op voelt komen weg te slikken. Dit is zo niet wat ze wilde: Greg pijn doen en dat wat er tussen hen is… of beter gezegd, dat wat er tussen hen wás… te verkloten. Door te zwichten voor vluchtige seks met Simon. Hoe kon ze zó stom zijn geweest?

Troostvoer. Dat is het enige dat nu misschien een beetje helpt. Indie trekt de enorme koelkastdeur in de keuken open en ziet een grote bak chocolademousse staan. Terwijl ze gehaast een lepel uit een la trekt en een eerste hap naar haar mond brengt, voelt ze een hand op haar schouder. Een hand die zo vertrouwd aanvoelt. Natuurlijk, het is Anthony. In al haar emotie heeft ze niet eens gezien dat hij ook in de keuken was.

“Terwijl ze gehaast een lepel uit een la trekt en een eerste hap chocolademousse naar haar mond brengt, voelt ze een hand op haar schouder. Een hand die zo vertrouwd aanvoelt.”

Met grote en vragende ogen kijkt hij haar aan.

‘Gaat het, Indie…?’

Ze mijdt zijn blik en brengt een nieuwe hap mousse naar haar mond. Hemelse mousse… maar ze voelt haar hart nog steeds schrijnen.

‘Wil je…? Is er….? Wil je ergens over praten, Indie? Ik ben er voor je. Als het nodig is.’

En dan komt het eruit. Haar hele verhaal, in geuren en kleuren, en met horten en stoten. Ze struikelt haast over haar eigen woorden en maakt Anthony deelgenoot van alles wat zich de afgelopen tijd tussen Greg en haar heeft afgespeeld. Pas als ze heeft verteld hoe ze net op heterdaad is betrapt, terwijl ze met Simon seks had in haar kantoortje, lijkt ze weer adem te kunnen halen.

‘Indie…’ Anthony’s zware en kalme stem heeft iets geruststellends. Zijn donkere ogen kijken haar onderzoekend aan. ‘Ik heb het idee dat je bang bent. Als je vanuit liefde handelt, zullen je acties daarmee in lijn zijn. Als je begrijpt wat ik bedoel…’

Indie knikt. Anthony is een man van weinig woorden, maar als hij wat zegt, dan is het raak. Een chefkok die de sterren van de hemel kookt, en ook nog eens zo wijs is. Ze mag in haar handjes knijpen dat deze man in haar keuken staat.

‘Je hebt gelijk, Anthony. Die seks met Simon was een vlucht. Ik weet gewoon niet goed wat ik voel. Misschien ben ik bang om iemand toe laten. En… ik ben ook gewoon dol op avontuur.  En op….’ even bedenkt ze zich, maar voor Anthony heeft ze geen geheimen, nu al helemaal niet meer, dus vervolgt ze haar zin. ‘Nou, ik ben ook gewoon dol op seks… Ik kan daar zo heerlijk van opladen.’

Ze zoekt Anthony’s blik. Zijn lippen krullen zich tot een glimlach.

‘Ik snap wel waarom jij al die mannen het hoofd op hol brengt, Indie.’

Hij kijkt haar aan, met die mooie ogen van hem. Donkere ogen die nauwelijks te doorgronden zijn, maar waarin je diep wilt wegzinken.

‘Oh, Anthony…’ Indie slaakt een diepe zucht.  ‘Denk je dat Greg me vergeeft….? Denk je… dat hij me nog een kans zal geven…?’

Even valt er een stilte.

Dan schraapt Anthony zijn keel. ‘Greg zou wel gek zijn als hij dat niet zou doen,’ antwoordt hij beslist. ‘Je bent one of a kind, Indie.’

Is hij nou met haar aan het flirten? Indie voelt zich gevleid. Die Anthony zit echt vol verrassingen. Diepzinnig, een fantastische minnaar en nu blijkt hij ook nog eens een enorm luisterend oor te hebben én in staat te zijn haar binnen no-time op te beuren.

“Is hij nou met haar aan het flirten? Indie voelt zich gevleid. Die Anthony zit echt vol verrassingen.”

‘Ohhh, ik voel me zoveel beter dan net, Anthony. Dank je wel. Dat komt echt door jou. En door je chocolademousse. Die alleen al is een Michelinster waard.’

Wordt hij nou verlegen van wat ze zegt, ziet ze dat goed?

Anthony draait zijn hoofd weg. Even.

Dan richt hij zijn blik weer op Indie. Hij kijkt haar aan. Indringender, dit keer. Indie voelt hoe de kriebels in haar onderbuik aangewakkerd worden.

Even blijven ze zo staan, zwijgzaam tegenover elkaar, terwijl Indie’s hart steeds sneller klopt. Dan komt hij op haar afgelopen. Bedachtzaam, maar zelfverzekerd, legt hij een hand in Indie’s nek. Die voelt heerlijk koel aan. Haar huid gloeit waar Anthony zijn vingers laat rusten.

Ze voelt zijn adem op haar wang.

Hun lippen vinden elkaar. Ze willen dit. Allebei. Indie laat Anthony’s tong in haar mond glijden. Traag zoekt hij de hare op. Even voelt ze een gedachte opkomen, net Simon, nu Anthony – Greg zou woest worden als hij hier achter zou komen… maar al snel brengt Anthony’s tong haar weer naar het hier en nu.

Dan pakken zijn grote handen haar billen vast. Anthony kreunt. Drukt zijn stijve tegen Indie’s kruis.

In een soepele beweging trekt hij haar rokje omhoog. Hij laat zijn koele vingers tussen haar benen glijden. Haar dijbenen zijn warm. Haar slipje vochtig.

‘Is dit oké, Indie?’

Ze knikt. Langzaam, maar beslist, trekt hij haar slipje opzij. Met het puntje van zijn middelvinger, dat hij even nat maakt met zijn tong, duwt hij haar schaamlippen uit elkaar. Dan zet hij druk, ahhhh ja… daar ja… ga door…

Indie gooit haar hoofd achterover.

Ze zoekt met haar handen steun op het keukenblad, waar ze met haar rug tegenaan staat. Anthony’s behendige handen weten precies waar ze moeten zijn, en hoe ze haar kutje moeten aanraken. Hij weet hoe hij haar honger kan stillen.

“Anthony’s behendige handen weten precies waar ze moeten zijn, en hoe ze haar kutje moeten aanraken. Hij weet hoe hij haar honger kan stillen.”

Ze trilt op haar benen. Dit voelt hemels. En….. ahhhh… als hij zo doorgaat… dan…mmm…. dan gaat dit niet lang meer duren. Maar ze wil niet. Nog niet. Ze wil ook dat hij aan zijn trekken komt. Die lieve bijzondere Anthony, met al zijn mooie eigenschappen.

‘Trek je broek omlaag…’ beveelt Indie hem. ‘En je boxer.’ Haar mond is droog. Haar stem hees.

Hij doet wat ze zegt. Zijn pik is keihard. Ze wil hem in zich voelen. Hier is ze klaar voor. En ze kan voelen dat hij dat ook wil.

Met haar handen pakt Indie Anthony’s perfecte ronde billen vast.

‘Neem me…’ kreunt ze. Haar stem trilt van verlangen. ‘Nu…’

Anthony laat het zich geen twee keer zeggen. Heel even pakt hij zijn pik vast. Maakt zijn eikel nat met wat speeksel. Dan slaat hij een been van Indie om zijn heup. Indie zakt iets omlaag, terwijl ze haar handen om Anthony’s brede schouders slaat. Dan… in één stoot, vult hij haar op.

Langzaam stoot hij in en uit haar. Alle spiertjes in haar kutje spannen samen. Hij kijkt haar aan nu.Oh Anthony…’ Ze hoort hoe zijn ademhaling steeds sneller gaat… Zijn stoten dieper… harder… Hij voert het ritme op… terwijl hij zijn duim nat maakt en nu ook haar clitje aanraakt. Een schok trekt door haar hele lijf, terwijl hij doorgaat… Diepe pulserende stoten… zijn duim cirkelend om haar clit… ‘Ahhhhh… ja.. Mmmm, Anthony!’

Als ze op adem zijn gekomen, drukt Anthony een tedere zoen op Indie’s mond.

‘Ben je een beetje opgeladen?’

Indie knikt. Dit is precies wat ze nodig had. En wat voelde het goed. Nog een beetje trillend op haar benen bukt ze voorover, naar haar rokje dat op de keukenvloer ligt.

Zes uur slaat de grote keukenklok.

‘Tijd om anderen te verwennen, Anthony…’

Indie geeft hem een dikke knipoog en loopt terug naar haar kantoor, terwijl ze haar rok rechttrekt.

—————————-

Wil je weten hoe het verdergaat? Volgende week lees je het vervolg van dit verhaal in een nieuwe aflevering. Houd ons magazine dus goed in gaten!

De serie “Hotel Delight” is een productie van erotisch audioplatform Rouze. Wakker je fantasie aan en luister (of lees) de verhalen op www.rouze.me. Deze serie kwam tot stand in samenwerking met EasyToys.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.168 keer bekeken

Geschreven door

Kort geleden hebben jullie het erotische verhaal ‘Haasje’  kunnen lezen. Een prachtig verhaal, geschreven door EasyToys Magazine lezer Joris DG. We waren dan ook erg blij toen we het vervolgverhaal binnenkregen. Wederom wordt er hardgelopen. Maar bl…
11.168 keer bekeken