Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

10.339 keer bekeken

‘Swingende Liefde’: #3 “Full Swap met een Spaanse zakenman”

6 maart 2022,

geschreven door

In het derde deel van de erotische reeks van ‘Swingende Liefde‘ lees je hoe Vera een man ontmoet met wie ze een stap verder wil gaan. Terwijl haar man toekijkt hoe zij genomen wordt door een andere man beseffen ze allebei iets… Weten wat? Lees dan snel verder!

In deze verhalenreeks lees je korte fragmenten uit het boek ‘Swingende Liefde’, geschreven door Peter en Vera Zandveen. Een koppel dat de lezer een kijkje geeft in hun leven waarin zij al 20 jaar aan swingen doen. 

Elke eerste zondag van de maand kan jij op EasyToys Magazine een spannend stukje uit het boek lezen. Benieuwd naar meer? Bestel dan het boek, dat naast spannende verhalen ook vol staat met tips en handige informatie, hier.

Een Spaanse zakenman

Het trio met Gina ligt alweer lang achter ons als SDC een melding geeft. Een single man heeft vakantieplannen in de buurt. Ons SDC-profiel hebben we bewust niet op onze eigen woonplaats staan. Ik bekijk het profiel en zie een Spaanse zakenman met een leuke kop. Er staan wel veel dickpics bij het profiel. Die zeggen ons altijd weinig. Ze stoten Vera eerder af. Hij moet voor zaken in Zwolle zijn en vraagt wat daar in de omgeving voor interessants te bekijken is. Ik heb nog helemaal geen date in gedachten maar reageer wel dat hij vanuit Zwolle makkelijk toeristische trekpleister Giethoorn kan bezoeken. Dat lijkt hem wel leuk en hij vraagt of hij ons dan ook kan ontmoeten.

Een ontmoeting vinden we altijd leuk, al is het alleen om een interessant gesprek. Uiteindelijk spreken we af dat wij een fluisterbootje huren om hem rond te varen. Hij biedt ons als dank een etentje aan. Zo zitten we een tijdje later op een terras aan de dorpsgracht in Giethoorn. Lucio blijkt een leuke en interessante man te zijn. Hij heeft veel meer inhoud en uitstraling dan de dickpics in zijn profiel doen vermoeden. Hij blijkt zijn hotel gemakshalve in Giethoorn zelf geboekt te hebben. We maken na het eten ons vaarrondje af en leveren de fluisterboot weer in. Dan rijden we hem naar zijn hotel.

‘Do you like to come to my room to drink a fine glass of Spanish wine?’ vraagt Lucio. Ik kijk Vera aan: ‘Sorry,’ zegt zij, ‘Dan moeten we met z’n drieën langs de bediening en de gasten naar boven. Dit is een klein hotelletje en dan ziet iedereen ons. Daar voel ik me echt niet fijn bij. Straks zit er ook nog iemand die ons toevallig kent!’ We nemen afscheid van Lucio.

Liever wat anoniemer

Als we weer naar huis rijden, zegt Vera hem erg leuk te vinden: ‘Jammer dat hij niet gewoon een groot hotel in Zwolle heeft gepakt. Dat is drukker en anoniemer. Daar valt het niet zo op, dus dan had ik wel met hem mee willen gaan.’ Mijn mobiel klinkt. We zijn net thuis aangekomen en ik zie een appje van Lucio. Hij vindt het jammer dat Vera niet met hem klikte. Hij had ons graag mee genomen naar de hotelkamer. Ik leg hem uit dat Vera hem juist heel erg leuk vond, maar zij zich niet comfortabel voelde om in zo’n klein hotel voor de ogen van de bediening en de aanwezige gasten mee naar boven te gaan. Ik vertel dat we misschien wel met hem mee waren gegaan als hij in een groter, anoniemer hotel in Zwolle had gezeten. Wie weet wat de toekomst brengt.

Een dikke maand later krijgen we weer bericht van onze Spaanse vriend. Hij moet binnenkort opnieuw voor zaken naar Nederland. Welk hotel in Zwolle kan hij het beste reserveren? We wijzen hem op het Van der Valk en op het Campanile hotel. Hij boekt bij de Toekan en vraagt of wij ’s avonds met hem willen komen eten. Ik laat de keuze aan Vera. Wat wil ze hier mee? ‘Ik vind hem wel leuk en ik ben er altijd nog zelf bij om te bepalen wat er wel en niet gebeurt.’ We nemen de uitnodiging aan. We zijn weer twee weken verder als we met Lucio aan tafel zitten bij het hotel aan de A28. Het eten is goed en we hebben interessante gesprekken. Over werk en familie, over politiek en verschillen tussen Nederland en Spanje.

“Komen jullie mee naar mijn kamer?”

Vera heeft een leuk jurkje aan en zich mooi opgemaakt. Ik heb voor de zekerheid een paar condooms in mijn jaszak gestoken. Een voorgevoel? Na het dessert vraagt Lucio of we zin hebben om even mee naar zijn kamer te komen. Hij heeft een fles wijn uit zijn dorp voor ons mee genomen. Ik kijk Vera aan. De beslissing is aan haar. Met blosjes op haar wangen zegt ze ‘Yes, please!’ en dan is er geen weg meer terug. Het is niet uitgesproken, maar iedereen weet wat er gaat gebeuren.

In de lift omhoog voel ik spannende kriebels. Zouden de andere mensen in de lift door hebben wat hier gebeurt? Ik kijk naar Vera en Lucio. Vera lijkt nog het meest op haar gemak. Als we op de hotelkamer aankomen, ontvangen we een mooie fles wijn. We gaan wat ongemakkelijk op de rand van het bed zitten, Vera in het midden. Zij neemt het initiatief. Ze legt een hand op zijn been en een hand op het mijne. Ze geeft eerst mij een kus en daarna Lucio. Die kus wordt een tongzoen. Lucio legt zijn hand op haar arm en laat die afglijden naar Vera’s boezem. Vera laat zich achterover op bed vallen en beide mannen volgen haar. Ze zoent en streelt links en rechts en ontvangt van twee kanten aandacht terug. Opeens staat ze op om haar jurkje uit te trekken. Tot mijn verrassing zie ik dat ze kousen draagt. Dat doet ze niet zo vaak.

Dan vleit ze zich weer tussen ons in. Lucio streelt haar borsten. Eerst over de bh, dan met zijn hand er bij in. Hij blijkt handig met de sluiting en ontdoet Vera van haar bh. Hij en ik zuigen elk op een tepel en dan zie ik hoe zijn hand in haar slipje verdwijnt. Ik weet wat hij daar voelt. Vera kreunt. Ze heeft zich over gegeven aan het genot. Dat vind ik elke keer weer mooi om te zien gebeuren. Ik sta op om mijn kleren uit te trekken en onze Spanjaard volgt mijn voorbeeld.

Vera trekt zelf haar slipje uit. Dan liggen we alle drie naakt op bed. Vera heeft alleen haar kousen nog aan. Lucio is afgedaald en likt mijn vrouw. Ik streel haar borsten en zuig op haar tepels. Ze geniet er hoorbaar van. Haar ademhaling is zwaar en af en toe kreunt ze. Even later komt Lucio omhoog om met haar te zoenen. Vera wordt van twee kanten verwend en heeft in elke hand een pik. Langlaufen noemen we dat altijd gekscherend. Ik zie hoe het spel van Vera zich steeds meer in de richting van Lucio verplaatst. Ze vindt het altijd spannend om een ander iemand te ontdekken die anders reageert dan wat ze van mij inmiddels wel weet.

Wat gun ik haar dit genot

Ik stap van het bed af en bekijk het van een afstandje. Wat geniet mijn liefste. En wat gun ik haar dat genot. Ik voel zoveel liefde! Van jaloezie is geen sprake. Dat kennen we niet. We weten dat er niets of niemand tussen ons komt. Ik haal voor de zekerheid een condoom uit mijn jaszak en ga op de rand van het bed zitten kijken. Vera kijkt even naar mij. Ze ziet het condoom in mijn hand en zegt ‘Geef maar.’ Zij overhandigt het aan Lucio. Hij opent de verpakking en rolt het rubber af om zijn penis. Ik zie hoe hij mijn vrouw langzaam penetreert en hoe zij zich helemaal over geeft aan het genot. Hij neukt haar in andere standjes dan wij samen gewend zijn.

Als Lucio klaar is gekomen en het condoom verwijdert, kom ik bij Vera. Onder toeziend oog van Lucio bedrijven we gepassioneerd de liefde tot ook ik mijn climax bereik. Als we terug naar huis rijden, praten we na. ‘Wist je vanaf het begin al dat je mee wilde naar zijn hotelkamer,’ vraag ik Vera. ‘Ik laat dat aan het moment over, maar eigenlijk wist ik het wel,’ zegt ze. ‘We waren tijdens het eten al onder de tafel aan het voetjevrijen.’ Dan vraag ik of ze er spijt van heeft dat ze het met een andere man heeft gedaan, omdat ze dat eerder nooit wilde. ‘Nee hoor, ik vond het leuk en lekker. Het was spannend om het met een andere man te doen. Ook al die verschillende standjes vond ik leuk. Ik heb geprobeerd om het Lucio extra fijn te maken door hem goed te knijpen.

En wat vond jij er van om te zien als ik het met aan andere man doe?’ Ik leg Vera uit dat ik heb genoten. Ik vind het mooi dat ze haar seksuele vrijheid zonder zelf opgelegde beperkingen heeft gevonden. Zo beleef ik het tenminste. Juist dit heb ik haar altijd al gegund. Ik voel het als een soort bevrijding en ik ben blij voor haar, en voor mezelf dat ik zo’n heerlijke vrouw heb. In mijn ogen heeft ze altijd onnodig gecompliceerd de grens van soft swap voor zichzelf beargumenteerd. Net zo ongecompliceerd laat ze die nu helemaal uit zichzelf varen. Na al die jaren blijft Vera me verrassen.

Elkaar los durven laten

Ze vond het gewoon lekker en het was goed zo. Ze is blij dat ik haar hierin niet beperk, maar juist van haar geniet. Ze beseft dat dit geen vanzelfsprekendheid is in een relatie en dat wat wij samen hebben kostbaar is. Thuis aangekomen, duiken we meteen het bed in en voor we het weten liggen we opnieuw te vrijen, maar deze keer gewoon samen. We hebben vanavond iets moois en bijzonders beleefd. Onze liefde is door neuken met een ander niet beschadigd zoals ze eerder vreesde, maar heeft juist weer een diepere laag bereikt, hoe vreemd dat ook voor een buitenstaander mag klinken. We weten nog zekerder dan voorheen dat we elkaar niet angstvallig hoeven vast te houden maar dat juist het los durven laten ons huwelijk zo ijzersterk maakt.

Over de schrijvers, Peter en Vera

swingende liefdeWij zijn Peter en Vera; een gelukkig gehuwd stel van begin vijftig met twee volwassen kinderen. We ontmoeten elkaar als eerstejaars student. Het is meteen dik aan en kort na ons afstuderen trouwen we. We komen in een leuk Drents provinciestadje te wonen. Voor ons dertigste is het gezin compleet. We zijn dan zes jaar getrouwd en hebben een zoon, een dochter en twee katten. Seks en erotiek zijn vanaf het begin belangrijk in ons leven. In dit boek leggen we uit hoe swingen al bijna twintig jaar onze relatie steeds weer verrijkt. We hopen dat dit inspireert en aanleiding geeft om zonder vooroordelen na te denken en te praten over relaties en seksualiteit.

Wat vind jij van het derde deel van dit verhaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

37.632 keer bekeken

Geschreven door

Nadat we eerder haar verhaal Thuis publiceerden, heeft lezer Nicole ons opnieuw verblijd met een erotisch verhaal! In Blinde Hoek krijgt Annemarie hulp met studeren van haar sexy overbuurman Bastiën. Uiteraard blijft dit afspraakje niet alleen bij s…
37.632 keer bekeken