Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

10.251 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Stopwoord’ deel 2

17 december 2021,

geschreven door

Zoals beloofd hebben we vandaag het tweede deel van ‘Stopwoord’ voor jullie, geschreven door Inanna. Als je deel 1 nog niet gelezen hebt, doe dat dan eerst, anders kom je spoilers tegen! In dit deel van het verhaal is het de beurt aan Lizzy om de touwtjes in handen te nemen en ze zint uiteraard op wraak. Veel leesplezier! 

Geen zin om te lezen? ‘Stopwoord – deel 2’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Stopwoord – deel 2

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat ze besloten middels een rollenspel hun seksleven nieuw leven in te blazen. Zoals zoveel jonge stellen was na acht jaren samenleving het vuur er uit. Dat deed hen beiden veel verdriet. Seks werd meer en meer gericht op het maken van een kind. Dat lukte niet. Een aantal uiterst vervelende onderzoeken bracht geen licht aan de situatie. Meneer zijn sperma was in optimale conditie en mevrouw kreeg, hetzij onregelmatig, een normale eisprong. Ze moesten geduld hebben. Dat geduld raakte op. Ze besloten na een innig en openhartig gesprek dat ze iets moesten doen, anders zou het hun net zo vergaan als vele stellen om hen heen. Ze zouden vreemdgaan en van elkaar verwijderd raken. Dat wilden ze geen van beiden. “Waarom dan niet met elkaar vreemdgaan?” opperde Gino. Lizzy begreep aanvankelijk niet waar hij op doelde. Na zijn uitleg, om als twee vreemden ergens af te spreken en een soort van rollenspel te spelen, verscheen er een bedachtzame glimlach op haar gezicht. Aanvankelijk begonnen ze eenvoudig. Naarmate de tijd verstreek werd hun spel uitgebreider en bleven ze steeds beter in hun rol. Ongeveer eens in de twee maanden lag er een briefje met instructies voor de ander klaar. Om beurten kozen ze een locatie en verdeelden ze de rollen.

Vandaag is de dag aangebroken dat Lizzy de scepter zwaait. Ze heeft zich reeds lang van tevoren voorbereid en de juiste attributen besteld. Wanneer Gino van zijn werk thuiskomt, ligt er een briefje met slechts de locatie vermeld. De overige instructies zou ze in de bed & breakfast, die ze voor deze gelegenheid heeft gereserveerd, voor hem neerleggen. Lizzy rijdt er in de namiddag naar toe. De eigenaar, een homoseksuele vijftiger, begroet haar hartelijk en tilt de zware weekendtas uit de auto. “Mijn partner komt zo,” verklaart Lizzy haastig. “Hij moet wat langer doorwerken.” “Dan kun jij je alvast voorbereiden,” zegt hij met een vette knipoog. Lizzy bloost. Ligt het er zo dik bovenop? Die man denkt vast dat ze vreemdgaat. De bed & breakfast is een gezellig boerderijtje. De kleine stal naast de boerderij is verbouwd tot een ruime kamer met veel licht en comfort. Er is een keukentje en een badkamer aanwezig. Op het oog een gezellige, leuke ruimte. Wanneer Lizzy beter kijkt ziet ze een aantal details die haar doen glimlachen. Dat is de reden waarom ze deze locatie heeft uitgezocht.

Vandaag is de dag aangebroken dat Lizzy de scepter zwaait. Ze heeft zich reeds lang van tevoren voorbereid en de juiste attributen besteld.

Lizzy schrijft haar briefje met instructies en verkleedt zich. Ze brengt zorgvuldig haar make-up aan en steekt haar lange haren tot een strakke knot op. Dan trekt ze haar lange leren jas over het geheel en loopt op haar hooggehakte overknee laarzen naar buiten. Ze gaat eerst naar het centrum van het kleine dorpje om iets te drinken in het plaatselijke café en genieten van de voorpret. Over een uur zal Gino arriveren. Haar uitmonstering doet menigeen omkijken. De blikken in het café spreken ook boekdelen. En dat terwijl ze de lange jas over haar uitrusting draagt. Lizzy vindt het niet storend. Het hoort bij haar rol die ze de komende uren zal spelen.

Wanneer ze terugkomt staat zijn BMW op het parkeerterrein. Mooi zo, denkt ze. Hij zal inmiddels tijd genoeg hebben gehad om zich voor te bereiden. Ze loopt onaangekondigd naar binnen en ziet dat hij haar instructies heeft opgevolgd. Hij zit volkomen naakt op zijn knieën voor het bed. “Netjes,” zegt ze. “We zullen zien hoe gehoorzaam je bent, slaaf.” Ze blijft vlak voor hem staan en werpt in één beweging haar jas af. “Wow!” roept Gino, “Dat ziet er…” “Stil!” kapt Lizzy hem af. “Je mag pas spreken wanneer je daarvoor toestemming hebt gekregen.” Ze draagt een leren korset die haar borsten hoog doen opstuwen en haar billen prachtig doen uitkomen. Verder heeft ze lange fluwelen handschoenen aan en knielange laarzen. Geen slip. Gino krijgt direct een stijve bij deze schitterende aanblik. Lizzy loopt naar de tas en haalt er een lange ketting en twee sets handboeien uit. Die handboeien ken ik, denkt Gino. “Sta op!” commandeert ze. Gino staat direct overeind. Ze boeit zijn polsen en begeleid hem naar het grote bed. In de muur zitten ogen waar ze de ketting doorheen haalt. Dan zet ze zijn handen met de boeien vast. Gino laat het allemaal over zich heen komen. Het was te verwachten na zijn laatste uitspatting. Haar wraak zal zoet zijn, dacht hij glimlachend, maar hij zal ook genieten, dat staat vast.

Wat ziet ze er heerlijk uit. Zo anders. Zo streng. Een echte Meesteres met hoofdletter M. Zou ze een zweep mee hebben gebracht? Een zweepje kan hij wel aan. Maar toch niet van die enge BDSM attributen? bedenkt hij enigszins bezorgd. Wat is ze nu van plan? Wat heeft ze daar uit de tas gepakt? Nog een paar boeien? Gino probeerde vanuit zijn ongemakkelijke positie te spieden naar wat Lizzy daar bij het uiteinde van het bed aan het fabriceren is met een ketting en boeien. Het zijn geen handboeien, maar enkelboeien. De ketting wordt aan de balk boven hem bevestigd en de boeien om zijn enkels, die ze tot een juiste hoogte optrekt en vastzet. Hij ligt daar ongemakkelijk met zijn benen omhoog, wijd uit elkaar. Wat ze ook van plan is, hij zal er in deze positie niets tegen kunnen doen.

Gino probeerde vanuit zijn ongemakkelijke positie te spieden naar wat Lizzy daar bij het uiteinde van het bed aan het fabriceren is met een ketting en boeien.

Nadat ze haar werk heeft bewonderd gaat ze schrijlings op hem zitten. “Hoe vind je je Meesteres vandaag, slaaf?” vraagt ze hooghartig. “Je bent verrukkelijk,” antwoordt hij. “U,” verbetert ze hem. “Je spreekt mij met U aan.” “U bent verrukkelijk Meesteres,” gehoorzaamt hij nederig. Ze draait zich om en wijst naar zijn halfstijve pik. “Dat zie ik anders niet aan je pik,” zegt ze. “Zullen we eens kijken of die wat harder kan worden?” Ze neemt zijn lul in haar gehandschoende handen en masseert hem zachtjes. Het voelt apart. Het zachte fluweel om zijn pik. Ze buigt voorover zodat haar kont vlak voor zijn ogen omhoog wipt en hij een blik op haar kut kan werpen. Hij zou er dolgraag met zijn vingers aan willen zitten, maar dat is onmogelijk. Hij kan enkel toekijken. Dan voelt hij haar lippen om zijn eikel. “Aaaah, jaaah,” zucht hij. Ze pijpt hem zoals alleen zij hem kan pijpen. Maar dan word ze ruwer. Hij voelt haar tanden om zijn eikel wanneer ze met haar mond naar boven schuift. Het is desondanks niet te hard, niet onplezierig. Haar hand gaat naar zijn ballen. Ze knijpt er in. “Oeh, jaa, aah,” kreunt hij. Steeds sneller gaat ze. Hij voelt een ontlading naderen. Zo snel al.

Plotseling trekt ze zich terug en laat hem met een vuurrode keiharde pik achter. Ze draait zich om en komt met haar kut boven zijn mond zitten. ‘”Lik me slaaf, en doe goed je best. Ik wil minimaal drie keer klaarkomen.” Hij kwijt zich enthousiast aan zijn taak. Ze maakt het hem niet moeilijk. Ze beweegt haar kut zodanig dat hij haar optimaal kan likken. Zijn tong flitst langs haar clit en ze komt al snel klaar. Ze trekt zich niet terug en hij blijft haar doorlikken. Al snel volgt een tweede orgasme. Hij wordt er super geil van om haar boven hem zien te genieten. Wanneer ze voor de derde keer klaar komt, squirt ze. En hoop vocht komt vrij wat hij gretig opdrinkt. Hij is altijd verzot op haar sappen geweest. Nu verplaatst ze zich naar achteren. Ze grijpt zijn stijve en beweegt hem langs haar druipnatte kut. Zijn eikel beweegt over haar clit. Steeds sneller rukt ze aan zijn pik. Hij moet er bijna van spuiten. Zij krijgt eerder haar orgasme, op dat moment laat ze zich over zijn inmiddels dik opgezwollen eikel zakken. Zijn pik verdwijnt diep in haar kut. Ze neukt hem keihard, danst op zijn pik. Dat kan hij niet volhouden. Hij moet spuiten, of ze het goedkeurt of niet. Hij voelt haar verstijven wanneer haar orgasme nadert. Haar kutspieren spannen zich om zijn pik. Wanneer zij schokkend klaarkomt spuit hij haar vol. “Godverdomme, jaaaah!” schreeuw hij. Allemachtig, zo hevig is hij niet eerder klaargekomen.

Hij voelt haar verstijven wanneer haar orgasme nadert. Haar kutspieren spannen zich om zijn pik. Wanneer zij schokkend klaarkomt spuit hij haar vol.

“Je bent ongehoorzaam geweest,” zegt ze wanneer ze van hem afglijdt. “Ik heb je geen toestemming gegeven om te spuiten. Je hebt mijn instructies niet goed doorgenomen. Je verdient straf.” Ze loopt naar de tas en pakt er een flogger uit, een leren zweepje met veertien strengen. Ze slaat hem op zijn linkerschouder. Dan de rechter, zijn borst, zijn buik en tenslotte zijn billen. Hij krimpt bij elke slag ineen, toch doet het niet echt pijn. Maar dan slaat ze harder. Op zijn onderbenen. Zijn billen, weer zijn benen. Een kreet van pijn weet hij nauwelijks te onderdrukken. Hij houdt zich groot, wil niet voor haar onderdoen. De vorige keer heeft zij geen krimp gegeven, dat zal hij ook niet doen. Ineens houdt ze op. Ze bergt de zweep op en trekt haar jas aan. “Wacht!,” roept hij. “Waar ga je naar toe?” Ze geeft geen antwoord, maar loopt de deur uit die met een klap dicht zwaait. “Fraai is dat,” mompelt hij. “Krijg ik niet eens een glaasje water?” De vorige keer was hij de kamer uitgelopen om in de hotelbar iets te gaan drinken. Wat zou Lizzy doen? Ze wil echt wraak nemen, daar lijkt het sterk op. Toegegeven, hij was nooit eerder zo heftig klaargekomen. Toch maakt hij zich ongerust. Het is frustrerend voor een initiatiefrijk persoon om zo passief geboeid te liggen. Bovendien begint hij verschrikkelijke dorst te krijgen. Hij schuifelt onrustig heen en weer. Schopt met zijn voeten in het luchtledige. Zo krijgt hij tenminste geen kramp in zijn benen.

Na een half uur, wat eerder een uur in zijn belevenis lijkt, komt ze terug. Ze heeft haar lange handschoenen uitgetrokken, ziet hij. Lizzy verdwijnt in de badkamer. Hij hoort het water spetteren. Dan komt ze met een natte doek en veegt hem zorgvuldig schoon. Met een handdoek droogt ze hem na. Ze geeft hem een beker water te drinken en dept zijn mond droog. Gino ligt ondanks de liefdevolle verzorging nog steeds te mokken. Lizzy negeert zijn zichtbare wrevel en plaatst een cd in de cd-speler die op het tafeltje staat. Wanneer de muziek uit de boxen klinkt, voert ze een sensuele dans uit. Gino is zijn frustraties op slag vergeten. Vooral wanneer ze hem tijdens haar verleidelijke bewegingen overal streelt en kust. Ze aait zijn verslapte pik tot dat deze met kleine schokjes ontwaakt. Ze likt met het puntje van haar tong over het spleetje in zijn eikel. Dan neemt ze zijn linkerbal in haar mond en zuigt erop. Met haar hand masseert ze zijn inmiddels stijve pik. Haar tong glijdt over de fiere stam tot weer over het topje van zijn eikel en dan is zijn rechterbal aan de beurt. Gino zucht van genoegen. Ze schopt haar laarzen uit en gaat opnieuw schrijlings op hem zitten. Ze zuigt op zijn tepel en bijt er zachtjes in. Ze kust hem op zijn mond. Haar tong flitst naar binnen, zijn tong verwelkomt gretig de hare. Lizzy richt zich op en draait zich om. Zijn uitzicht alweer op haar heerlijke ronde billen. Na een poosje met zijn pik te hebben gespeeld, brengt ze hem bij haar naar binnen. In dit standje lijkt het alsof hij in een andere kut zit. Ze schuift haar billen langzaam op en neer. Hij buigt zijn hoofd om te kunnen zien hoe zijn pik in en uit haar kut glijdt. Een ontzettend geil gezicht. Ze begint harder te pompen. Dit is zo supergeil, hij zal weer moeten spuiten, met of zonder haar goedvinden.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


In hun privé suite transformeert de setting: Lizzy, de dominante leidster, onthult een stijlvolle set fluwelen hand- en enkelboeien uit haar tas. Ze dirigeert Gino met een zachte, doch bevelende stem om op het bed te gaan liggen…

 

Ze schuift haar billen langzaam op en neer. Hij buigt zijn hoofd om te kunnen zien hoe zijn pik in en uit haar kut glijdt. Een ontzettend geil gezicht.

Plotseling houdt ze op. Waarom nou, wil hij roepen. Hij slikt zijn woorden ternauwernood in. Hij mag immers niet spreken. Ze loopt opnieuw naar de tas vol met verassingen en pakt er iets uit. Hij buigt zijn hoofd, maar kan niet zien wat ze aan het doen is. Na een poosje keert ze zich om. Tot zijn grote schrik ziet hij een stijve zwarte pik recht omhoog steken. Ze heeft een strap-on omgedaan. Zijn ogen worden groot van ontsteltenis wanneer tot hem doordringt wat ze van plan is. “Lizzy, nee, dat ga je me niet aandoen!” protesteert hij. Ze maakt echter geen aanstalten om het gevaarte af te doen. Integendeel. Ze loopt met een flesje naar hem toe en giet wat van de vloeistof over zijn anus. De olie druipt langs zijn kont. Gino rukt en trekt aan de boeien. De kettingen rammelen, maar zijn benen blijft in dezelfde wijdbeense positie hangen. Hij jammert en smeekt haar om op te houden. “Liz, alsjeblieft, het spijt me van de vorige keer, ik smeek je…” “Als jij een vrouw in haar kont neukt, zal je zelf ook moeten ervaren hoe dat is, lieverd,” zegt ze met een geniepige grijns. Haar ogen glanzen van wellust terwijl ze de punt van de dildo tegen zijn anus duwt. “Maak je geen zorgen schat, je zal het heerlijk vinden,” plaagt ze hem. Ze duwt iets harder. De eikel van de dildo verdwijnt in zijn kont. Gino slaakt een kreet van frustratie. Dit wil hij absoluut niet. Wat was dat verdomde codewoord nu ook alweer wat ze afgesproken hadden om te stoppen? “Kappen!” roept hij. “Stop! Genoeg!” Ze gaat echter onverstoorbaar door. De zwarte pik zit nu al tot de helft in zijn kont. Ze geeft er kleine stootjes aan. Net zo lang tot hij er helemaal in verdwenen is. Ze wacht even alvorens opnieuw te stoten. Iets harder ditmaal. Ze grijpt met haar vrije hand naar zijn pik, die wonderlijk genoeg nog steeds stijf is. Terwijl ze hem penetreert masseert ze zijn pik.

Dan gebeurt er iets wonderlijks. De eikel van de dildo lijkt iets binnen in hem te raken, wat een bijzonder aangenaam gevoel teweeg brengt. Het is zo lekker dat hij haar stoten tegengas geeft. Het moet bij haar ook een fijn gevoel geven, want hij hoort haar kreunen. Zelfs slaakt hij een paar ongearticuleerde kreten wanneer ze het tempo opvoert. Jezus, wat is dit opwindend. Hij zal spuiten als nooit tevoren. Ze gaat sneller en sneller, in en uit zijn kont met korte felle stootjes. Haar hand masseert zijn pik in het zelfde tempo. Ze voelt zijn eikel zwellen. Klaar om te spuiten. Binnen in haar beweegt de tweede pik van de dubbele strap-on. Haar clit glijdt over zijn ballen. Hij moet het nog even ophouden, want ze gaat komen. “Oooh, jaaah, ik kom!” kreunt ze even later. “Toe maar, spuiten, nu!” moedigt ze hem vervolgens hijgend aan. Veel aansporing heeft hij niet nodig. Stralen sperma vliegen omhoog, komen terecht op haar handen, zijn buik en het bed. “Dat er nog zoveel over is, na de eerste keer spuiten,” verwondert ze zich. De zwarte dildo glijdt uit zijn kont.

Ze voelt zijn eikel zwellen. Klaar om te spuiten. Binnen in haar beweegt de tweede pik van de dubbele strap-on. Haar clit glijdt over zijn ballen.

Gino is helemaal van de wereld. Zo is hij nooit eerder geneukt. Hij hangt slap in de boeien. Lizzy staat met knikkende knieën op. Haar blik valt op het raam waar ze nog net een gezicht voor weg ziet schieten. Ze loopt er snel naar toe en ontwaart de eigenaar van de bed en breakfast, die de hoek om strompelt met de broek half om zijn benen. “We hebben publiek gehad,” constateert ze droog. Haar opmerking gaat volkomen langs Gino heen. Hij verkeert nog steeds in een roes. Ze bevrijdt hem van zijn boeien. Zijn benen zakken met een plof op het bed neer. “Zie je nu wel dat het heerlijk is? Jullie mannen hebben ook een soort van een G-spot. Die heb ik met deze jongen mooi kunnen raken,” zegt ze terwijl ze de dubbele strap-on voor zijn neus laat bungelen. “Twee pikken,” mompelt hij. Ze gooit de dildo op de grond en kruipt naast hem in het bed. “Je bent maar één keer uit je rol gevallen, schat,” zegt ze goedkeurend terwijl ze tegen hem aan kruipt. Hij slaat zijn arm om haar heen en kust haar op haar hoofd. “Als je het echt niet had gewild had je het stopwoord wel geroepen nietwaar?” vervolgt ze. “Stopwoord?” mompelt Gino. “Dat stopwoord ben ik vergeten.” “Ik ook,” grinnikt ze naast hem.

2 reacties

  1. Lekker geil verhaal,zelf nog geen ervaring om in mijn kont geneukt re worden ,maar als ik dit lees misschien eens uit testen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

25.804 keer bekeken

Geschreven door

De erotische verhalen blijven maar bij ons binnenkomen! Dit keer hebben we een verhaal mogen ontvangen van onze lezer Joris DG. Het begint bij een onschuldig stukje hardlopen, maar loopt al snel uit de hand. Wij kijken nu al uit naar het vervolg! H…
25.804 keer bekeken