door SassySue

Verzamelblog erotische verhalenreeks – De Buurvrouw

13 juli 2020 door SassySue

In de rubriek ‘Erotische Verhalen’ delen wij spannende verhalen geschreven door en voor onze lezers. In deze verzamelblog hebben wij alle verhalen van de verhalenreeks ‘De Buurvrouw’ toegevoegd.

Het spannende verhaal is geschreven door Easytoys Magazine lezer Hans. Hij vertelt het verhaal van Peter en zijn wel heel aantrekkelijke buurvrouw, Anja. Zou jij de verleiding kunnen weerstaan wanneer de buurvrouw haarzelf aanbiedt op een presenteerblaadje? Lees snel verder!

De Buurvrouw – deel 1

Naast mijn laptop staat een verkoelend glas met water. Ik neem een slok water en kijk naar buiten.
Ik zie een stukje verderop mijn buurvrouw Anja. Het is een mooie, goed gevormde vrouw. Zij is zomers gekleed met een korte spijkerrok en een strak zittende T-shirt waar haar borsten goed in uitkomen.
Ze komt naar ons huis gelopen. Ik loop naar de voordeur en doe open voordat ze kan bellen.
Voordat ze iets kan zeggen laat ik haar weten dat Ellen, mijn vrouw, er niet is. Anja en Ellen zijn goede vriendinnen en gaan regelmatig samen hardlopen.
“Hoi Anja, je treft het niet want Ellen is naar de stad om wat leuke kleren te kopen.”. Ze glimlacht, “Ik kom nu niet voor haar…

“Anja is zomers gekleed met een korte spijkerrok en een strak zittende T-shirt waar haar borsten goed in uitkomen.”

De Buurvrouw – deel 2

“Heb je even tijd voor mij?”. Onbewust knik ik al zonder te weten wat ze van mij nodig heeft. “Ik ben bezig om een poster op te hangen, maar heb niet de juiste boormachine om een gat te boren.”. Bij het laatste begint ze ondeugend te lachen. “Ik weet dat jij de juiste apparaten heb voor dit soort klusjes.” (..) “Wat denk je,”, vraag ik, “Wil je dat ik hem hier op hang?”. Anja loopt naar het einde van het bed. “Volgens mij is het precies daar waar ik hem wil hebben.”. Ik draai mij om en maak het puntje wat scherper zodat ik precies zie waar ik moet boren. Dan draai ik mij om van het bed af te stappen. Voordat ik er erg in heb val ik door de golvende bewegingen languit op het bed. Anja stapt op mij af en strekt haar hand uit. Ik pak hem vast. Ze probeert mij op te trekken, maar dat valt niet mee. Sterker nog, ze valt languit voorover precies boven op mij. Haar gezicht is nu vlak bij mij. Ze ruikt ontzettend lekker. Even liggen we stil en kijken elkaar aan. Ze drukt spontaan haar lippen op de mijne. Even wil ik tegensputteren, maar dan beantwoord ik de kus.

“Ze begint ondeugend te lachen. “Ik weet dat jij de juiste apparaten heb voor dit soort klusjes.”

De Buurvrouw – deel 3

Vanuit mijn ooghoeken zie ik de buurvrouw voorbijlopen. Wat een mooie vrouw is dat toch. Toch wel een beetje jammer dat ze verloren is gegaan voor de mannen. Zij en haar eveneens bloedmooie vrouw wonen al weer bijna een jaar naast ons. Ik sta op en pak het pakket van de kast. Ik loop naar buiten, maar Anja is al naar binnen. Ik loop naar haar voordeur en bel aan. Vrijwel gelijk opent ze de deur en kijkt mij vriendelijk aan. “Ik heb een pakketje voor jullie aangenomen.” Ik laat haar het pakketje zien. “Heel goed, dank je wel!”. Ze klinkt erg vrolijk maar pakt het pakketje niet aan. “Kom even naar binnen, dan krijg je een lekker verkoelend drankje van me. Het is zo warm vandaag.”

“Gerda is een bloedmooie, donkere vrouw. Mooie borsten, ontzettend lange benen en een keurig kaalgeschoren kutje.”

“Hey Gerda, kom je naar beneden? Ons cadeautje is aangekomen.”, roept ze naar boven. Ik schrik wanneer ik Gerda naar beneden zie lopen. Ze is helemaal naakt en had natuurlijk er niet op gerekend dat ik op de bank zou zitten. Ik moet wel eventjes slikken. Gerda is een bloedmooie, donkere vrouw. Mooie borsten, ontzettend lange benen en een keurig kaalgeschoren kutje. Anja pakt het pakje en gooit het naar Gerda. Deze maakt het snel open en begint te glunderen. “Geef maar eens aan Peter dan mag hij hem als eerste bij jou uitproberen” zegt Anja. Even weet ik niet wat te doen, maar Gerda zet een been op de bank waardoor haar kutje duidelijk zichtbaar wordt. “Kom maar op.”, zegt ze tegen mij.

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Verzamelblog erotische verhalenreeks - De Buurvrouw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid