Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

32.862 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De Buurvrouw’ deel 3

24 juni 2018,

geschreven door

Dit seks verhaal is geschreven door EasyToys Magazine lezer Hans! Hij duikt voor dit verhaal in de belevingswereld van Peter, een man die een oogje heeft op zijn buurvrouw, Anja. In deel 1 en deel 2 van dit verhaal hebben we kunnen lezen dat Anja ook zeker een oogje heeft op Hans. Zouden ze de opwindende verhalen van deel 1 en 2 kunnen overtreffen in dit derde deel?

De Buurvrouw – deel 3

Eindelijk lukt het mij om het rapport af te maken waar ik al de hele ochtend mee aan het werk ben. Regelmatig werd ik gestoord door telefoontjes. Ook stond een pakketbezorger aan de deur. Hij had een pakketje voor mijn buren.
Vanuit mijn ooghoeken ziet ik de buurvrouw voorbijlopen. Wat een mooie vrouw is dat toch. Toch wel een beetje jammer dat ze verloren is gegaan voor de mannen. Zij en haar eveneens bloedmooie vrouwelijke partner wonen al weer bijna een jaar naast ons. Snel typ ik de afsluiting van het rapport en sluit deze dan af.
Ik sta op en pak het pakket van de kast. Ik loop naar buiten, maar Anja is al naar binnen. Ik loop naar haar voordeur en bel aan. Vrijwel gelijk opent ze de deur en kijkt mij vriendelijk aan.
“Ik heb een pakketje voor jullie aangenomen.”. Ik laat haar het pakketje zien. “Heel goed, dank je wel!”. Ze klinkt erg vrolijk maar pakt het pakketje niet aan. “Kom even naar binnen, dan krijg je een lekker verkoelend drankje van me. Het is zo warm vandaag.”. Zonder af te wachten loopt ze gelijk naar de huiskamer. Even aarzel ik, maar dan loop ik de gang in. Ik sluit de deur achter mij en loop dan ook de huiskamer binnen. Ze hebben een mooie moderne kamer. Gelukkig is het lekker koel. Met een uitnodigend gebaar wijst ze op de bank. Ik neem plaats op de bank en geef alsnog het pakketje aan Anja. Ze pakt het aan en loop dan naar de gang.
“Hey Gerda, kom naar beneden ons cadeautje is aangekomen.”, roept ze naar boven. Haar vriendin is dus ook al thuis. Had haar niet voorbij zien komen. Zelf loopt Anja naar de keuken en schenkt daar een paar glazen frisdrank in. Ik hoor gerommel op de trap.

Ik schrik een beetje en Gerda ook. Ze is helemaal naakt en had natuurlijk er niet op gerekend dat ik op de bank zou zitten.

Gerda komt naar binnen. “Waar is het?”, vraagt ze. Ik schrik een beetje en Gerda ook. Ze is helemaal naakt en had natuurlijk er niet op gerekend dat ik op de bank zou zitten. Ik moet wel eventjes slikken. Gerda is een bloedmooie, donkere vrouw. Mooie borsten, ontzettend lange benen en een keurig kaalgeschoren kutje. Ze houdt haar armen voor haar borsten terwijl ze naar mij kijkt. Dan laat ze haar armen weer zakken. “Ach ja, je hebt mij nu toch al gezien.”. Ze lacht en stapt mij voorbij en gaat naast mij op de bank zitten. Ik kijk haar aan. Ze heeft ook mooie donkere ogen.
Dan komt Anja binnen met de frisdrank. “Oeps,”, zegt ze, “Had je eventjes moeten waarschuwen dat we viste hebben.”.
“Ach het geeft niet, ik neem aan dat hij wel vaker een naakte vrouw heeft gezien.”. Ik begin een beetje te blozen en knik bevestigend. “Hey, waar is ons cadeautje?”, vraagt ze. Anja pakt het pakje en gooit het naar Gerda. Deze maakt het snel open en begint te glunderen. “Ja, precies zoals ik het mij voorstelde.”. Ze pakt iets uit en laat het aan ons zien. Het is een roze vibrator! “Daar kunnen we zeker leuke dingen mee doen!”. Anja steekt haar duim op ter goedkeuring. Gerda draait de onderkant van de vibrator open en stopt de meegeleverde baterijen erin.

Ze pakt iets uit en laat het aan ons zien. Het is een roze vibrator! “Daar kunnen we zeker leuke dingen mee doen!”.

“Geef maar eens aan Peter dan mag hij hem als eerste bij jou uitproberen”. Gerda kijkt naar mij en geeft dan de vibrator aan mij. Wat onhandig pakt ik hem aan en begin het ding te bekijken. Het is stevig exemplaar met aan de onderkant een ring waarmee je hem kan aanzetten.
Even weet ik niet wat te doen, maar Gerda zet een been op de bank waardoor haar kutje duidelijk zichtbaar wordt. “Kom maar op.”, zegt ze tegen mij. Ik zet de vibrator aan, strek mij arm uit en hou de top van de vibrator tegen Gerda’s kutje. Gerda pakt mijn hand vast en duwt dan zo dat de vibrator verder bij haar naar binnen schuift. Ze begint wat te kreunen en draait lichtjes met haar kontje. Ze laat mijn hand los en begint in haar eigen tepels te knijpen. Langzaam beweeg ik de vibrator op en neer wat duidelijk gewaardeerd wordt. Mijn aandacht gaat geheel naar Gerda.
Ik voel ineens twee handen op mijn schouder. Ik kijk om en ziet Anja, ook geheel naakt achter mij staat. “Hey, jullie gaan toch niet zonder mij spelen?”, vraagt ze. Ze pakt mij beet en trek mij omhoog van de bank. Ik moet de vibrator wel loslaten, maar die wordt gelijk opgepakt door Gerda die dan rustig er mee verder speelt.
Anja trekt mijn T-shirt uit en begint mij te kussen. Onze tongen vinden elkaar. Ik druk haar wat tegen mij aan. Dan voel ik dat Gerda de riem van mijn broek los maakt. Even later sta ik volledig naakt.
Gerda pakt mijn penis vast terwijl Anja zachtjes in mijn tepels begint te bijten. Gerda laat zich niet onbetuigd en mijn penis verdwijnt diep in haar mond.

Ik druk haar wat tegen mij aan. Dan voel ik dat Gerda de riem van mijn broek los maakt. Even later sta ik volledig naakt.

Dan duwt Anja mij naar de grond. Ze gaat boven op mij zitten. Ik kijk verlekkerd naar het kletsnatte kutje die nu vlak voor mij verschijnt. Ik pak met beide handen haar kontje vast en duwt haar kutje richting mijn mond. Mijn tong gaat in haar kutje zo diep als het maar kan en begint daar rond te draaien. Gerda gaat op mij gaat zitten. Ze pakt mijn penis vast en schuift deze dan bij haar naar binnen. Eerst gaat ze langzaam op en neer, maar ze gaat steeds sneller. Ze begint te kreunen.
“Hey, wacht even,”, Anja draait zich om en kijkt naar Gerda. “Ik wil hem ook nog eventjes hebben!”.
Gerda stopt met bewegen. “Okay, we wisselen wel even van plaats.”, zegt ze. Even later wordt mijn penis stevig omsloten door het kletsnatte kutje van Anja en laat Gerda mij genieten van haar kutje. Mijn tong bewerkt Gerda’s kutje. Anja laat zich niet onbetuigd en gaat steeds sneller op en neer. Ik kreun en even later spuit ik het kutje van Anja helemaal vol. Mijn tong draait steeds sneller rond in Gerda’s kutje. Beide vriendinnen komen vrijwel gelijke tijd klaar en hangen uitgeput en kussend tegen elkaar. Dan komen ze beiden naast mij liggen.
“Dacht jij dat we soms niet van een lekkere pik houden?”, vraag Anja aan mij. “Ik had geen idee, maar weet nu wel beter.”, zeg ik. Ik trek beide vrouwen wat naar mij toe. Dat had ik beter niet kunnen doen want ze bijten beiden direct in mijn tepels en pakken gelijke tijd mijn inmiddels slapper geworden penis vast. Anja masseert mijn ballen terwijl Gerda flink knijpt in mijn penis. Ik merk dat beide vrouwen nog niet klaar met mij zijn. Gerda draait op haar rug en trek wat aan mijn opnieuw harde penis. “Ik wil hem voelen!”. Ik draai mij boven haar en even later zit mijn penis weer diep in haar kutje terwijl Anja de borsten streelt van haar vriendin. Dan gaat Anja boven op het hoofd zitten van Gerda die gelijk haar kutje begint te likken. Anja pakt mijn hoofd vast en begint mij intensief te kussen.

Ik merk dat beide vrouwen nog niet klaar met mij zijn.

Niet veel later kom ik voor een tweede keer klaar en ga naast Gerda op de grond liggen. Anja pakt de vibrator die achter gebleven is op de bank en zet het ding aan op volle snelheid. Ze stopt de vibrator in Gerda’s kutje en beweegt hem lichtjes op en neer. Ik zie het tafereeltje glimlachend aan. Ook Gerda komt nu voor een tweede keer klaar. Anja gaat naast mij liggen en geeft de nog draaiende vibrator aan mij. “Nu wil ik hem een keer uitproberen…….”. Zonder iets te zeggen stop ik de vibrator bij haar naar binnen. Ik beweeg hem snel op en neer. Anja kijkt verlekkerd naar mij. Ik zie dat het niet lang meer zal duren voordat ook zij voor een tweede keer zal klaarkomen wat dan ook gebeurt.
We blijven nog eventjes liggen en dan staat Anja op. Ze trekt mij op. Gerda kijkt haar aan. We lopen naar benden en kleden ons snel aan terwijl Gerda, nog steeds naakt, naar ons kijkt.
Anja en ik lopen naar de voordeur. “Dank je wel voor het brengen van het pakketje!”, zegt ze. Ze geeft nog een klein kusje en doet dan de voordeur open. Ik glimlach, geef haar een kus op haar wang en gelijktijdig een zacht tikje op haar welgevormde kontje.
Ik loop tevreden terug naar mijn eigen huis.

Ik loop tevreden terug naar mijn eigen huis.

 

10 reacties

  1. Nou, dat heeft me lekker opgewonden en ik kon het niet laten om even de hand aan mezelf te slaan…..
    Hans.

  2. Ze was in deel 1 toch getrouwd met Herman? Waarom heeft ze dan nu een lesbische vriendin waar ze al een jaar mee samenwoont

    1. Hoi Ann, goed opgemerkt! Ik heb het vermoeden dat er tussen de twee verhalen wat tijd voorbij is gegaan. Maar erg scherp! 😉 Ik hoop dat je ondanks deze verwarring wel van het verhaal hebt kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.868 keer bekeken

Geschreven door

Dit is alweer het derde erotische verhaal wat we hebben mogen ontvangen van onze lezer Joris DG. Ben je nog niet bekend met de erotische hardloop verhalen van Joris? Lees dan ook de vorige delen Haasje en Vogels. Heel veel leesplezier met ‘Panters’. …
7.868 keer bekeken