NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

11.640 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De bucketlist deel 3: “Haar zachte lippen voelen anders…”

7 augustus 2022,

geschreven door

In deel 3 van het erotische verhaal ‘De bucketlist’ gaat Madelon met Lucas op stap om het volgende punt van haar bucketlist af te vinken. Als ze in de club de prachtige Marieke ontmoet, hoopt ze dat het gaat lukken… zoenen met een vrouw.

Spannende avonturen van Madelon

Elke eerste zondag van de maand lees jij hier het erotische verhaal – ‘De Bucketlist’, geschreven door Izzy van der Horst. De hoofdpersoon in deze zesdelige reeks is Madelon. Ze is 25 jaar en staat pal voor een belangrijke mijlpaal in haar leven: ze gaat eindelijk op zichzelf wonen!

De bucketlist deel 3

Loom opent Madelon haar ogen. Het is al licht. Het eerste wat ze ziet is haar inmiddels vertrouwde citroengele behang. Achter zich hoort ze de regelmatige ademhaling van Lucas. Hij slaapt nog. Zo stil mogelijk draait ze zich om zodat ze hem eindelijk ongegeneerd kan bekijken.

Zijn gezicht is redelijk symmetrisch. Een niet te brede mannelijke kaaklijn, een rechte neus en mooie lippen. Ogenblikkelijk denkt ze terug aan de manier waarop Lucas kust. Met zijn mond weet hij precies de juiste plekjes aan te stippen. En met zijn tong… Om over zijn stijve penis nog maar te zwijgen… Madelon weet zeker dat deze herinnering de komende tijd nog vaak voorbij gaat komen, als ze met haar speeltje in bed ligt.

‘Hé,’ klinkt plots de zachte stem van Lucas, ‘ben je aan het bedenken hoe ik ook alweer heet?’
Pas nu ziet Madelon dat zijn ogen geopend zijn. Hoewel zijn pretlichtjes haar tegemoet stralen, voelt ze haar wangen licht opgloeien. ‘Eerlijk gezegd bewonderde ik je knappe koppie, Lucas.’ Ze legt extra nadruk op zijn naam.
Hij glimlacht. ‘Nou, jij mag er ook zijn hoor, eh, eh…’ Verder komt Lucas niet met zijn grap, want er strelen een paar warme vingers langs zijn ballen. ‘Madelon!’

Ze laat hem los en springt grijnzend uit bed. ‘Ik wist al dat jij het niet vergeten was. Je hebt mijn naam meerdere keren genoemd in je slaap. Kom je zo in de keuken voor een ontbijtje?’ Op antwoord wacht ze niet eens.

Een paar minuten later neemt Lucas plaats op één van haar keukenstoelen. ‘Je blufte. Ik praat niet in mijn slaap.’
Madelon zet een dienblad met broodjes, beleg, koffie en sap op de tafel en gaat ook zitten. ‘Dat klopt. Maar je tuinde er wel in.’
Lucas knikt. ‘Inderdaad. Bovendien houd ik van deze humor. Een verdiend punt voor jou. Maar blijkbaar ben ik niet lief geweest? Ik weet namelijk nog steeds niet waarom jij moest weten dat ik de pub binnenkwam.’

Dat was ook zo. Madelon neemt een slok koffie om tijd te rekken. ‘Ik geef je een hint,’ zegt ze dan, ‘je bent niet alleen daar binnengekomen, maar ook elders.’
‘In jou,’ is het eerste wat bij Lucas opkomt. En dan, geschrokken: ‘Ik heb je niet ontmaagd, toch?’
Snel stelt Madelon hem gerust. ‘Nee, dat zou ik wel verteld hebben.’

‘Een eerste onenightstand dan?’ poogt hij verder.
‘Warm, heel warm. Waar ben je nog meer binnengekomen?’ vraagt ze.
‘Een eerste onenightstand in je eigen huis!’ roept Lucas uit, ‘ben jij bezig met een afvinklijstje ofzo?’
Nu knikt Madelon. ‘Heet, lava, brand! Een bucketlist noem ik het.’

Zonder enige schaamte vertelt ze hem vervolgens over haar loodjes. Omdat het goed voelt met Lucas, aangezien hij nergens raar van opkijkt. Sterker nog, hij geeft haar zijn telefoonnummer, voor het geval dat. Het is al middag als ze eindelijk afscheid nemen.
Vlak voor de lift draait Lucas zich ineens om. ‘Hé, Madelon? Ik heb iets leuks bedacht.’
‘Vertel?’
‘Je moet het geen bucketlist noemen, maar een fucketlist.’
‘Haha, die is goed!’ roept Madelon, ‘jij krijgt ook een punt.’
Lachend steekt Lucas zijn wijsvingers omhoog. 1-1. Dan verdwijnt hij in de lift, en de lift verdwijnt met hem.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Ik ben klaar voor een nieuwe avond vol avontuur en besluit een vibrerende ring te gebruiken, perfect voor intense momenten met Lucas. Ook neem ik een discreet bedienbare vibrator mee, elegant en spannend, ideaal voor onverwachte situaties terwijl ik mijn ‘fucketlist’ verder afvink. Deze avond belooft onvergetelijk te worden!

 
Slechts gekleed in een donkerpaars setje bekijkt Madelon zichzelf in de spiegel. Ze maakt zich op voor een avondje stappen met haar vriendin Chantal, waarbij het doel is dat het volgende loodje van haar bucketlist – of wordt het nu een fucketlist – wordt afgestreept. Mijmerend woelt ze met haar vingers door haar blonde lokken. Zal ze voor haar zwarte top met de dito leatherlook broek gaan of toch liever een jurkje? Op slag klinkt haar ringtone. Het is Chantal.

‘Ha, wat een goede timing!’ roept Madelon enthousiast in het toestel. Onmiddellijk legt ze haar dilemma voor.
‘Topje met broek,’ antwoordt Chantal resoluut, ‘al belde ik daar niet voor. Ik ben vanmiddag bij de volleybalwedstrijd hard door mijn enkel gegaan, dus eh…’
Madelon kan het zelf wel aanvullen. ‘Dus je kunt niet mee vanavond. Shit. Wat nu?’
Hier heeft haar vriendin al over nagedacht. ‘Bel Lucas. Hij heeft het je aangeboden. En ondanks dat het inmiddels een maand geleden is, weet ik zeker dat hij jouw perfecte wingman kan zijn.’

Minutenlang staart Madelon naar haar scherm. Ze is niet meer dan één toets verwijderd van een telefoontje naar Lucas. Hij vindt het waarschijnlijk niet vreemd. Aan de andere kant, wat kent ze hem nou? Eigenlijk is dat ook een voordeel. In een vlaag van zelfverzekerdheid – of is het verstandsverbijstering – drukt ze haar vinger op de knop.

‘Hey Madelon, wat leuk dat je belt!’
Zijn stem klinkt nog precies zoals in haar herinnering. Vrolijk, warm, en vooral oprecht.
‘Hoi. Ik eh, ik wilde vragen of je misschien zin hebt om vanavond op stap te gaan,’ begint ze aarzelend, ‘maar als het niet lukt snap ik het hoor. Het is nogal kort dag.’
Lucas grinnikt ondeugend. ‘Gaan we een loodje doen?’
Madelon ontspant. ‘Dat is inderdaad de bedoeling. Vanavond wil ik met een vrouw zoenen.’
Aan de andere kant van de lijn hoort ze hem ingetogen juichen. ‘Ik voel mij vereerd! Natuurlijk ga ik met je mee. Sterker nog, ik haal je over een uurtje op!’

Zodra ze de deur voor hem opendoet, en ze elkaar als vanzelfsprekend met een kus en een knuffel begroeten, moet Madelon toegeven dat dit idee van Chantal best goed is.
‘Ik weet een hele geschikte gelegenheid hiervoor. Mag ik je mee op sleeptouw nemen?’ vraagt Lucas.
Madelon knikt. ‘Heel graag!’

In slechts een paar straten – waarbij hij soms rechts en soms links afslaat – leidt Lucas haar vlot uit het centrum. Uiteindelijk lopen ze een steeg in.
‘Zie je die verlichte borden?’ wijst Lucas, ‘daar beginnen de leukste clubs en kroegjes.’
Madelon kijkt om zich heen en telt er een stuk of tien. ‘Volop keuze dus,’ concludeert ze.
‘Niet helemaal,’ vertelt Lucas, terwijl hij zijn hand op haar rug legt, ‘iedere gelegenheid heeft een uniek karakter. Wij gaan hier naar binnen.’ Hij stuurt haar voorzichtig naar een pand aan linkerkant van het smalle straatje. Madelon leest de opvallende roze letters op de gevel hardop voor: ‘De Koningin.’
Lucas knikt. ‘Inderdaad. Een hele toffe bar met een dansvloer. Hier vind je mensen met een vrije geest, die niet vies zijn van een leuke flirt. Kom.’

Voorin zitten mensen aan de bar te kletsen, te drinken, maar ook te zoenen. Op de dansvloer verderop wordt zowel geknuffeld, gepraat als gedanst. Helemaal aan de andere kant van de ruimte staat een vrouwelijke deejay op een podium te draaien.
‘Wow, kijk haar!’ wijst ze, ‘zo knap!’
‘Gaaf hè!’ beaamt Lucas, ‘zullen we iets drinken en een rondje lopen?’
Daar hoeft Madelon niet lang over na te denken. ‘Ja! Dit voelt wel goed!’

Het tweetal wandelt eerst langs het bargedeelte. Lucas groet af en toe iemand die hij kent en maakt een praatje. Madelon heeft het amper in de gaten. Zij heeft een intrigerend schouwspel op de dansvloer ontdekt, waar ze haar blik maar moeilijk van kan lostrekken. Zonder het onderlinge oogcontact te verliezen, maken twee vrouwen verleidelijke dansbewegingen naar elkaar. Met soms maar een paar centimeter afstand zouden ze makkelijk kunnen zoenen, maar het gebeurt steeds net niet.
Verrast legt Madelon een hand op haar buik. Het tintelt een beetje.
Pas als het nummer voorbij is, volgt eindelijk de langverwachte zoen. En wat voor één. Ongegeneerd, met tong en vol passie.
‘Oeh.’ Madelon zucht ervan.
Lucas slaat glimlachend een arm om haar heen. ‘Hé, stiekeme genieter, durf je een dansje te wagen met mij?’

Op de maat van de muziek verplaatsen ze zich zo onopvallend mogelijk richting de dames.
‘Kijk maar eens goed van dichtbij. Wie van de twee is het meest jouw type?’ vraagt Lucas.
Het duurt even voordat ze reageert. Het zijn allebei knappe vrouwen, iets ouder dan dat zijzelf is. Toch heeft Madelon een duidelijke voorkeur.
‘Ik ben er vanavond achter gekomen dat ik lang, donker haar heel aantrekkelijk vind,’ vertelt ze dan.
Lucas geeft haar een knipoog. ‘Dat dacht ik wel. Wil je ook nog een drankje? Ik ben zo terug.’

Een beetje onwennig danst Madelon naast het dameskoppel. Af en toe gluurt ze even, maar als ze opeens oogcontact heeft, schrikt ze toch. Ze ziet hoe de vrouwen een geamuseerde blik met elkaar wisselen. En dan wordt ze gewenkt.

Wow.
Gaat het nu gebeuren? Met knikkende knieën schuifelt Madelon dichterbij. Beide dames buigen zich vriendelijk naar haar toe.
Damn.
Haar hart bonst in haar keel. Wanneer hun gezichten vlakbij zijn, doet de brunette een stapje naar voren en praat zachtjes in haar oor: ‘Je bent een prachtige verschijning, alleen wij zijn niet open, als je begrijpt wat ik bedoel. Sorry.’
Oeps.

Ondertussen is Lucas terug met twee volle glazen. ‘Ik dacht echt even dat je ging scoren,’ bekent hij.
Madelon pakt een glas van hem aan en neemt een grote slok. ‘Deed ik ook. Een blauwtje!’ lacht ze dan.
Lucas schatert het uit. ‘Dat is nog eens mentaliteit. Kom, ik wil je graag aan iemand voorstellen.’

Samen banen ze zich een weg verder de vloer op, tot aan de bühne van de deejay.
‘Hee! Marieke!’ brult Lucas plots, ‘wat draai je weer ontzettend lekker!’
De jonge vrouw achter de knoppen kijkt nieuwsgierig omlaag. Zodra ze ziet wie het is, glimlacht ze breeduit. Ze tikt nog wat op haar computer, doet haar koptelefoon af en springt enthousiast van het podium.
‘Lucas! Wat ontzettend leuk om jou hier te zien!’ Een omhelzing en drie zoenen volgen.
‘Ik heb een drankje voor je meegenomen.’ Lucas overhandigt zijn nog onaangeroerde glas aan Marieke. ‘En een goede vriendin van me, Madelon.’ Hij wijst van de één naar de ander. ‘Madelon, Marieke, Marieke, Madelon. Ik ga een nieuw drankje halen aan de bar. Maken jullie even kennis met elkaar? Ik weet zeker dat het klikt!’

Verrast staart Madelon naar de sprankelende verschijning tegenover haar. Marieke draagt haar steile zwarte haren in een slordige knot, wat eigenlijk niet helemaal strookt bij haar elegante paarse broekpak. Desondanks zorgt het geheel voor een nonchalante uitstraling die tegelijkertijd behoorlijk sexy is.
‘Hoi, ik ben Madelon,’ begint ze, ‘dus jij moet Marieke zijn.’
De deejay knipoogt. ‘Kan niet missen, hè! Wat zie jij er mooi uit. Durf je mee het podium op?’

Marieke ruikt heerlijk. Fris en sensueel, als een lavendel. En in de korte gesprekjes achter de draaitafel vullen ze elkaar als vanzelf aan.
‘Lucas had gelijk over ons,’ concludeert Madelon.
Marieke knikt. Dan wijst ze naar de knoppen. ‘Wil je het eens proberen?’
Madelon kijkt haar aarzelend aan. ‘Het moet wel goed gaan.’
Zonder het oogcontact te verliezen neemt Marieke haar hand in de hare. ‘We doen het samen, goed?’
‘Dat zou ik fijn vinden,’ antwoordt Madelon.
Hoewel de sfeer steeds uitdagender wordt, wendt geen van beide haar blik af.
‘Welk nummer wil je horen?’ vraagt Marieke zachtjes.
Madelon likt met haar tong langs haar lippen. ‘Heb je iets van Katy Perry?’
Brutaal trekt Marieke met haar wijsvinger een spoor over Madelons lippen. ‘Eén nummer maar.’

Samen duwen ze de schuif op het paneel langzaam helemaal open.
Het is nu of nooit. Madelon geeft Marieke een voorzichtige kus op haar mond. Haar lippen zijn zacht, zo ontzettend zacht. Nog een zoen. En nog één. Dit heeft Madelon niet eerder zo meegemaakt.
Marieke neemt het volgende initiatief. Ze slaat haar armen om Madelon heen en opent haar mond een stukje. Madelon doet hetzelfde. Voor het eerst glijden hun tongen langs elkaar. Hartstocht wordt afgewisseld met vechtlust en soms, wanneer ze beide even op adem moeten komen, is ook een gewone kus goed genoeg.
Wow, wow, wow!
Madelon kan er geen genoeg van krijgen. Dit is zo anders dan het zoenen met een man. Zo teder en speels, zo lieflijk maar oh zo opwindend, want haar slipje is nog steeds nat als ze samen met Lucas De Koningin verlaat.

‘Heb je ons kunnen zien vanaf de bar?’ vraagt Madelon.
Lucas knikt. ‘Poeh. Ik kon amper nog zitten.’

Ze wandelen zwijgend door de nacht. Pas als ze het appartementencomplex van Madelon inlopen en bij de liften staan, verbreekt Lucas de stilte. ‘Wil je dat ik je helemaal thuisbreng?’
Met één druk op de knop laat Madelon een lift naar beneden komen. Zonder haar blik van Lucas los te maken stapt ze erin. ‘Ik heb vandaag al iets afgevinkt van mijn bucketlist. Wie weet een andere keer.’
Ze geeft een kus op haar hand en blaast deze naar hem toe. De deur glijdt langzaam dicht. Het laatste wat Madelon ziet, zijn de sportieve vingers van Lucas.

2-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Vandaag kun je genieten van alweer het vierde deel van de erotische verhalenreeks ‘Een hoge prijs voor het paradijs’ van Lidaë! In ‘Grenzen zijn om te doorbreken’ wacht Jetta en Jim een wel heel spannende, maar vooral ook opwindende verrassing… D…
7.200 keer bekeken