NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

15.162 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Wrong place, wrong time’ deel 1

8 oktober 2021,

geschreven door

Liefhebbers van erotische verhalen kunnen vandaag hun hart ophalen, want we hebben een iets langer verhaal dan jullie misschien van ons gewend zijn. Schrijver Inanna heeft een héél spannend verhaal geschreven. De hoofdpersoon is nog maar net aangekomen op het vliegveld van Chicago als haar nieuwsgierigheid haar in een wel heel spannende situatie brengt… We wensen jullie uiteraard weer veel leesplezier!

Geen zin om te lezen? ‘Wrong place, wrong time deel 1’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Wrong place, wrong time deel 1

Ze was gewoon op de verkeerde plaats, op de verkeerde tijd.
Dat was de reden waarom haar vakantie er geheel anders uit kwam te zien.

Vermoeid van de lange reis, haar bagage opgehaald, die bestond uit slechts een trolley, ze reisde graag licht, de paspoortcontrole voorbij, zocht ze een toilet.
Het O’Hare vliegveld van Chicago was immens groot. Ze verdwaalde.
Ze dacht een toiletruimte gevonden te hebben maar het was een toegang tot een lift. Daar stapte ze dan maar in. Misschien was er op de benedenverdieping een toilet te vinden.
De benedenverdieping leek volkomen verlaten. Een toegang tot een gang met deuren naar onbekende ruimtes. Ze liep aarzelend een eindje de gang door, besloot toen op haar schreden terug te keren.
Dat had ze gedaan, en dat had ze absoluut moeten doen, als ze niet die vreemde geluidjes hoorde achter de deur waar ze net voorbij liep. Plop, plop en een doffe bons.
Ze spitste haar oren, maar er was verder geen geluid te horen.
Ze was altijd nieuwsgierig geweest. Nieuwsgieriger dan goed voor haar was. ‘Curiosity killed the cat’ werd er vaak vermanend tegen haar gezegd. Ze kon het dus niet laten om de deur te openen.
Op het moment dat ze de deurkruk beetpakte hoorde ze een dof gebrom. Van schrik liet ze de kruk weer los. Het was slechts een ventilatiesysteem of iets dergelijks, bedacht ze.
Opnieuw pakte ze de klink beet. Voorzichtig opende ze de deur.
Het was een kantoorruimte, of nee, eerder een klein depot. Er stonden hoge stellingen gevuld met ordners. Ze liep aarzelend de ruimte door.

“Ze zeggen altijd dat de werkelijkheid heel anders is dan de fantasie. Zoals crimestory’s in boeken of op televisie. Maar dat was niet waar.”

Ineens stond ze oog in oog met een man. Hij was met een vuurwapen bezig. Voor hem lag het lichaam van een man op het linoleum. Hij leefde duidelijk niet meer. Een schot in zijn hoofd en een in zijn borst, constateerde ze. Veel bloed. Ze zeggen altijd dat de werkelijkheid heel anders is dan de fantasie. Zoals crimestory’s in boeken of op televisie. Maar dat was niet waar. Het zag er precies zo uit zoals het er in haar gedachten uit had moeten zien.
Ze keek weer naar de man met het wapen die haar geen moment uit het oog was verloren. Hij bleef gewoon bezig met het monteren van zijn vuurwapen. Was het een geluiddemper die hij losgekoppeld had en nu weer terugplaatste?
Een huurmoordenaar, waren haar gedachten.
Zo plotseling als het brommen was begonnen stopte het weer. Er ontstond een doodse stilte.
“Nu moet je mij zeker ook vermoorden”, verbrak ze de stilte.
De man zei niets, keek haar slechts doordringend aan met zijn donkere ogen.
Hoe kan een moordenaar zo’n vriendelijk gezicht hebben? dacht ze verbaasd.
De man had zijn gedemonteerde wapen in een koffertje gelegd, sloot het zorgvuldig af en liep naar haar toe.
“Je lijkt me een verstandig meisje”, zei hij met een aangenaam warme stem. “We gaan samen naar buiten, verlaten het vliegveld zonder dat je moeilijk gaat doen. Want je weet wat de gevolgen zijn. Die wil je niet op je geweten hebben, nietwaar?”
Ze knikte automatisch ook al had ze geen idee wat de gevolgen zouden kunnen zijn.
Hij pakte haar bij haar arm. Niet hard, dwingend, maar stevig.
“Is dat je bagage?” vroeg hij, toen ze de deur uit waren gelopen.
Haar rode trolley stond verlaten in de gang.
Opnieuw knikte ze.

Er schoten duizend en een gedachten door haar hoofd toen ze de grote schuifdeuren verlieten en de nachtelijke frisse buitenlucht inliepen. Ze kwamen allemaal op hetzelfde neer. De man zou haar nooit in leven laten. In de eerste instantie begreep ze niet waarom hij haar daar niet ter plekke neer had geschoten. Later besefte ze dat hij minder zou opvallen in gezelschap van een meisje. Met bagage. Hij kon haar gebruiken. Zo lang dat het geval was zou ze blijven leven. Uitstel van executie, dacht ze wrang.
“Welk hotel verblijf je?” vroeg hij. Ze keek hem verrast aan. Waarom naar haar hotel?
“Het Palmer House”, antwoordde ze aarzelend.
“Perfect”, glimlachte hij. Ze zag hem voor het eerst lachen. Het maakte hem bijzonder aantrekkelijk. Zijn ogen bleven echter duistere poelen, hoe vriendelijk hij ook naar haar keek.
Hij hield een taxi aan. “Palmer House Hilton”, gelastte hij de chauffeur. De trolley werd achter in de auto geplaatst, het koffertje hield hij bij zich.

“Met een snelle blik inspecteerde hij de kamer. Het was een mooie kamer die ze had geboekt. De kamer was niet goedkoop geweest maar ze had lang voor deze reis gespaard en ze wilde nergens op beknibbelen.”

“Jij gaat inchecken, ik houd je in de gaten”, zei hij met zijn vriendelijke glimlach.
Zou hij een tweede wapen bij zich dragen? vroeg ze zich af. Zou ze de receptioniste onopvallend kunnen waarschuwen? Ze durfde het risico niet te nemen. Hij was een professional, dat was haar wel duidelijk.
Toen ze de keycard had gekregen en ze voor de lift stond, verscheen hij ineens weer naast haar. Ze had hem niet aan zien komen.
De lift bracht hen acht verdiepingen naar boven.
Hij wachtte geduldig totdat ze de deur met de keycard had geopend. Eenmaal binnen nam hij het kaartje van haar over, plaatste het in de daarvoor bestemde gleuf en de kamer baadde in een zee van licht.
Met een snelle blik inspecteerde hij de kamer. Het was een mooie kamer die ze had geboekt. De kamer was niet goedkoop geweest maar ze had lang voor deze reis gespaard en ze wilde nergens op beknibbelen.
Ze zette haar koffer op het bagagerek.
De man plaatste zijn koffertje in de kledingkast en pakte zijn telefoon. Nadat hij verbinding had sprak hij enkele woorden en hing weer op.
“Wat nu?” vroeg ze.
“Nu gaan we eten”, besloot hij. Hij wilde roomservice bellen.
“Kunnen we niet in het restaurant van het hotel eten?” vroeg ze. Ze zocht liever de drukte op. Daar voelde ze zich veiliger.
Ze zag hem aarzelen.
“Dat is misschien een beter idee”, glimlachte hij weer zijn hartveroverende glimlach.
Hij tilde de slip van zijn jasje op zodat ze een blik kon werpen op het wapen wat hij nonchalant tussen zijn broeksriem verborg. Een tweede pistool. Ze had de juiste conclusies getrokken. Hij hoefde niets te zeggen. Ze wist wat er zou gebeuren wanneer ze stennis zou maken in het restaurant.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Op een onfortuinlijke avond op het vliegveld van Chicago wordt ze ongewild getuige van een moord, waardoor haar vakantie een onverwachte en gevaarlijke wending neemt. Gevangen door de huurmoordenaar, belanden ze in een hotelkamer waar de spanning escaleert. Gebruikmakend van bondage touwen om een illusie van controle te creëren, en een blinddoek om de intensiteit van hun ongewone interactie te versterken, navigeren ze door een nacht vol risico’s en onverwachte intimiteit.

 
“Ik ben nooit eerder in zo’n vreemde situatie beland”, zei ze nadat ze een slok van haar Merlot had genomen. “Uit eten met een huurmoordenaar.”
“Voor mij is het net zo’n unieke situatie”, antwoordde hij. “Uit eten met een ooggetuige.”
Ze sloeg haar ogen neer. Waarom was ze niet in paniek geraakt? vroeg ze zich af. Waarom bleef ze zo kalm en beheerst? Kwam het omdat ze wel eerder in haar leven voor hete vuren had gestaan? En dientengevolge voor niets en niemand bang was? Of was het instinctief gedrag. Uit zelfbehoud?
“Hoe lang was je van plan te blijven?” verstoorde hij haar gedachten.
“Acht dagen”, antwoordde ze.
“Niet van plan om verder te trekken?”
“Ik denk dat ik aan acht dagen nauwelijks genoeg heb om Chicago te ontdekken”, antwoordde ze gevat.
“Je hebt niet veel bagage bij je voor een achtdaagse vakantie”, merkte hij op.
“Ik heb niet veel nodig”, antwoordde ze.
“Dat is waar, meer heb je niet nodig”, mompelde hij, terwijl hij een hap van zijn steak nam.
Ze had op slag geen trek meer in de zalm met asperges die voor haar op het bord lagen. Hoe had ze überhaupt een hap door haar keel kunnen krijgen?
De rest van de maaltijd werd zwijgend voortgezet. Ze nipte slechts van haar wijn.

“Ze nam nog een slok van haar wijn. Het was goede wijn, proefde ze. Een galgenmaal van hoge klasse, dacht ze met een grimas.”

“Alsjeblieft”, zei hij. Hij overhandigde haar een glas wijn. Hij had een fles mee naar boven genomen.
Laat ik maar stevig drinken, dacht ze. Wie weet word ik zo dronken dat ik nergens iets van merk.
Ze had zich op het bed geïnstalleerd met een kussen in haar rug. Hij stond voor haar en volgde het nieuws op de televisie aan de muur.
“Heb je veel mensen vermoord?” vroeg ze plotseling.
Hij keerde zich naar haar om. “Wat is veel?” antwoordde hij op haar vraag. “Ik denk het wel. Elke moord is immers een te veel.”
“Ook vrouwen?” vroeg ze.
Hij knikte bevestigend.
“Kinderen?” wilde ze weten.
Hij schudde ontkennend zijn hoofd.
Hij zette de televisie uit en kwam naast haar zitten.
“Het spijt me”, zei hij simpelweg.
“Ik had me mijn vakantie heel anders voorgesteld”, mompelde ze verdrietig.
Hij zweeg.
Ze nam nog een slok van haar wijn. Het was goede wijn, proefde ze. Een galgenmaal van hoge klasse, dacht ze met een grimas.
Zo bleven ze enige tijd zwijgend naast elkaar zitten. Beiden met een glas wijn in de hand. Hij dronk mondjesmaat, zij kon niet zo snel drinken als ze zou willen.
“Ik ben vroeger verkracht”, zei ze uit het niets. “Door drie mannen. Ze hadden me dronken gevoerd en verkracht. Een voor een, terwijl de anderen me vasthielden.”
Leek het maar zo of omvatte hij zijn glas wijn steviger? In zijn ogen was echter geen enkele reactie op haar woorden te zien.
“Hoe oud was je toen?” vroeg hij.
“Zestien”, antwoordde ze.
“Het is niet dat ze me pijn deden, en dat ik er een trauma aan heb overgehouden. Het enige wat ik er aan over heb gehouden, is dat ik niet verder durf te gaan dan een kus. Zodra ik handen over mijn borsten of billen voel gaan, haak ik af”, zei ze openhartig.
“Ik reken deze ervaring niet als een ontmaagding dus beschouw ik mezelf nog als maagd”, zei ze tenslotte.
“Hou oud ben je nu?” wilde hij weten.
“Eenentwintig”, antwoordde ze.
“Vijf jaar lang geen seks”, constateerde hij droog. “Ik zou dat toch een trauma noemen.”
“Ik wil niet als maagd sterven!” zei ze onverwacht heftig.
Voor het eerst zag ze een reactie op zijn gezicht. Hij zag er geschrokken uit.
“Ho ho, wacht even”, zei hij. “Ik ben dan wel een moordenaar maar geen verkrachter.”
“Je moet me beloven dat je me niet als maagd laat sterven”, herhaalde ze grimmig.
Hij stond abrupt op en liep geagiteerd door de kamer.
“Wat wil je dan van me, je zegt zelf dat je niet verder durft te gaan dan een kus. Nogmaals, ik ben geen verkrachter!” sprak hij op heftige toon.
“Ik weet zeker dat het nu zal lukken”, zei ze zacht. Ze sloeg hem vanuit haar ooghoeken nauwlettend gade.
“Waarom nu wel?” wilde hij weten.
“Ik zal immers sterven. Waar zal ik me nog druk om maken?”
Ze zag hem twijfelen. Uiteindelijk slaakte hij een diepe zucht.
“Ik zal het proberen”, zei hij. “Als je in paniek raakt stop ik onmiddellijk.”

“Ik wil dat je op je buik gaat liggen”, zei hij.
Ze draaide zich gehoorzaam om.
“Ik ga je nu uitkleden en geef je dan een ontspannende massage”, verklaarde hij, terwijl hij een voor een haar laarzen uittrok.
Daarna trok hij de rest van haar kleren uit.
Ze lag nu slechts in haar beha en slip. Toen zijn vingers de haakjes van haar beha losmaakten begon ze te verstijven. Ze moest heel erg haar best doen om niet in paniek te raken.
Tot tien tellen en diep ademhalen, dacht ze in zichzelf.
Ze voelde hoe hij haar slipje van haar benen stroopte. Ze begon hijgend adem te halen. Ze was op het randje van een paniekaanval.
“Rustig maar”, hoorde ze zijn stem vlak bij haar oor. “Ik zal niets doen wat jij niet prettig vind. Relax en geniet.”
Zijn handen kneedden haar schouders, haar nek en gleden langs haar rug. Het voelde prettig. Hij had warme, zekere handen. Langzaamaan kon ze zich ontspannen. Ik wil genieten, hield ze zichzelf voor. Het laatste wat ik in mijn leven zal doen is genieten.
Hij besteedde uitgebreid tijd aan het masseren van haar lichaam. Van haar voeten tot haar kruin. Alle spieren kregen een massage. Pas toen ze helemaal ontspannen was concentreerde hij zich op haar billen. Ze voelde zijn handen tussen haar benen. Zijn vingers speelden rond haar gevoelige plekjes. Ze merkte dat ze verlangde naar meer. Als vanzelf spreidde ze haar benen een stukje zodat hij er beter bij kon. Toen hij haar clit aanraakte ging er een schok door haar heen. Ze kreunde en tilde haar billen op. Nu masseerde hij haar clit. Ze hijgde, deze keer niet van angst. Net toen ze een hoogtepunt voelde naderen stopte hij. Opnieuw masseerde hij haar billen. Ze werd ongeduldig. Ze wilde zijn vingers weer op haar clit voelen. Maar deze keer verdwenen zijn vingers in haar natte kutje. Opnieuw kreunde ze. Langzaam beroerden zijn vingers de binnenkant van haar warme kutje. Hij voerde het tempo op. Zijn andere hand zocht haar inmiddels gezwollen clit. Ze drukte haar billen omhoog zodat hij er goed bij kon. Nu mocht hij zijn vingers niet meer wegnemen. Dit was heerlijk. Ze voelde een orgasme naderen, bewoog haar lichaam op en neer om het tempo te manipuleren.
“Oh, wat ben je lekker nat”, hoorde ze hem mompelen. “Toe maar meisje, laat je gaan, kom maar.”
Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Hevig schokkend kwam ze klaar. Ze kneep zijn handen stevig tussen haar benen vast.
Ze voelde zijn lippen in haar hals. “Dat was lekker, nietwaar?” fluisterde hij in haar oor.
“Het wordt nog lekkerder”, zei hij terwijl hij opstond en naar zijn jas liep.
Waarom ging hij nu weg? Dacht ze verward. Het was juist zo lekker.
Hij had iets uit zijn jas gepakt en vervolgens ontdeed hij zich van zijn kleren. Het wapen dat tussen zijn broeksriem geklemd had gezeten werd zorgvuldig opgeborgen.
Ze lag nog steeds op haar buik. Nu draaide hij haar om. Hij kuste haar tepels één voor één. Ondertussen waren zijn handen overal. Ze wilde hem voelen, trok hem dicht tegen zich aan. Zijn warme blote lijf tegen het hare. Ze voelde zijn stijve tegen haar been gedrukt. Hij maakte zich los uit haar greep, pakte haar benen vast en duwde deze wijd uiteen. Zijn hoofd verdween tussen haar benen. Ze voelde zijn tong rond haar clit.

“Hij liet zich op haar neerzaken en kuste haar lippen. Haar tong vond de zijne. Ze proefde haar eigen geil.”

“Jaaaah”, kreunde ze hardop. Ze duwde haar kutje nog dichter tegen zijn mond. Hij likte haar zo bedreven dat ze al snel opnieuw een hoogtepunt aan voelde komen. Zijn vingers gleden in haar natte kutje. Hij maakte haar kontgaatje vochtig met haar geil en stopte vervolgens zijn duim erin. Dit was meer dan ze kon verdragen. Zijn tong over haar clit, zijn vingers die haar kutje van binnen masseerden en zijn duim in haar kontgaatje. Er volgde een explosie. Zo hevig was ze nooit eerder klaargekomen.
Hij liet zich op haar neerzaken en kuste haar lippen. Haar tong vond de zijne. Ze proefde haar eigen geil. Plotseling liet hij haar los. Hij scheurde de verpakking van een condoom los en schoof het rubber geroutineerd over zijn stijve pik. Een pik van formaat zag ze.
Maar waarom een condoom? Wat maakt dat nu nog uit? peinsde ze.
Ze kon er niet verder over nadenken want hij had zich over haar heen gebogen en duwde zijn harde pik tegen haar vochtige schaamlippen. Gewillig openden deze zich voor zijn lid. Hij beroerde eerst een klein stukje van haar hete kutje, voor hij in een keer door stootte. Ze gaf een gilletje van schrik. Hij bleef stil op haar liggen om haar vervolgens met langzame halen te neuken.
Het was een heerlijke sensatie. Zijn pik raakte een heerlijk plekje in haar kutje. Ze werd nog natter dan ze al was.
Was hij eerst beheerst bezig, nu leek hij de controle over zichzelf te verliezen. Ze hoorde hem kreunen en zuchten terwijl hij steeds sneller toe stootte. En steeds harder. Ze kneep haar ogen stijf dicht om deze heerlijke sensatie nog beter te ervaren. Toen omvatte hij haar stevig om haar middel, stootte krachtig terwijl hij een bronstige kreet slaakte. Ze voelde zijn eikel diep in haar zwellen en ontladen. Hij drukte zijn lendenen nog steviger tegen haar aan. Dieper kon hij niet in haar zitten. Zo bleven ze een poosje liggen.
Uiteindelijk liet hij haar los. Hij stroopte de condoom van zijn inmiddels verslapte lid en legde hem op het tafeltje naast het bed.
Hij streek haar door haar haren. “Ga nu maar lekker slapen”, zei hij.
Ze keek in zijn donkere ogen. Als ik nu ga slapen word ik nooit meer wakker, dacht ze verdrietig.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

1 Response

  1. wel spannend maar niet erg opwindend, terwijl hij er eerst gevaarlijk uitzag met dat wapen, liet hij toch wel merken haar niet te vermoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

26.463 keer bekeken

Geschreven door

De erotische verhalen blijven maar bij ons binnenkomen! Dit keer hebben we een verhaal mogen ontvangen van onze lezer Joris DG. Het begint bij een onschuldig stukje hardlopen, maar loopt al snel uit de hand. Wij kijken nu al uit naar het vervolg! H…
26.463 keer bekeken