Erotisch verhaal – ‘Tweedehands pumps’ deel 3

24 april 2022

Heb jij deel 1 en deel 2 van het erotische verhaal ‘Tweedehands Pumps’ helemaal gelezen en ben je wel toe aan een nieuw deel? Dan is vandaag jouw lucky day! In dit derde deel gaan Emmy, Valerie en Tom naar een parenclub. In het begin voelt het wat onwennig, maar al snel geven ze zich alledrie helemaal over aan hun lusten…

Geen zin om te lezen? ‘Tweedehands pumps – deel 3’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Tweedehands pumps – deel 3

Eindelijk was het zaterdagavond! Gisteren heeft Valerie het seksleven van Tom en mij naar ongekende hoogtes gekatapulteerd en ik heb deze nacht heerlijk geslapen na het ongelofelijk lekkere triootje gisteravond.

Vanmorgen was ik al heel vroeg wakker, alle gebeurtenissen van gisteren flitsten bij het krieken van de dag non-stop door mijn hoofd en zorgden meteen weer voor een geile roes. Ik had zelf alles tot in het kleinste detail gepland en toch was het in werkelijkheid nog ontzettend veel lekkerder geworden dan in mijn stoutste dromen.

Maar nu begon het besef toch stilaan te dagen dat ik misschien wel de doos van Pandora geopend had. Ik had mijn man doelbewust laten verleiden. Hij had zich volledig laten gaan en waar bij een ander de euforie nadien plaats maakt voor schuldgevoel, bleek voor Tom nadien dat ik dit stiekem voor hem had georganiseerd en werd hij er bovendien ook nog eens voor beloond met een trio.

Ik had mijn man doelbewust laten verleiden. Hij had zich volledig laten gaan en hij werd er bovendien ook nog eens voor beloond met een trio.

Er was dus geen sprake van spijt of twijfel bij Tom. Integendeel, het had bij hem iets losgemaakt. Dat was wel duidelijk gebleken in de gesprekken die we gisterenavond met zijn drietjes tot in de late uurtjes hadden.

We waren na het eten nog uren aan tafel blijven zitten, praatten bij meerdere glaasjes wijn over alles wat je maar kan bedenken, maar het ging voornamelijk over de komende twee dagen en die dagen konden we nog helemaal invullen zoals we maar wilden.

Een gans weekend niet uit bed komen, een last minute hotel boeken, een dagje wellnessen… Elk idee leek veelbelovend en ik had me in de loop van vorige week zelf ook al vaak afgevraagd welke wending ons weekendje zou nemen.

Maar Valerie had duidelijk niet stilgezeten in de jaren dat we het contact met elkaar verloren waren, want gisterenavond was zij uiteindelijk met een voorstel op de proppen gekomen die mijn stoutste fantasieën overtrof.

“Waarom gaan we morgen niet met zijn drieën naar een parenclub?” had ze uit het niets voorgesteld. Ik was even sprakeloos, maar Tom leek onmiddellijk gewonnen voor haar voorstel, al denk ik dat hij gisterenavond voor eender welk voorstel van Valerie open stond.

“Waarom gaan we morgen niet met zijn drieën naar een parenclub?” had ze uit het niets voorgesteld.

Ikzelf daarentegen had gisteren mijn man voor het eerst gedeeld met een ander en hoewel ik het zelf gepland had en er zelf natuurlijk ook énorm van genoten had, toch wist ik bij het ontwaken niet meer zeker of ik wel klaar was om nog een stap verder te gaan.

Gedurende de dag had ik de tijd niet meer gekregen om daar veel bij stil te staan en voor ik het wist was de zaterdag voorbij gevlogen en was het al na 20h. Valerie en ik hadden ons een uurtje geleden in de badkamer afgezonderd en we waren intussen zo goed als klaar om naar parenclub Athena te vertrekken.

Op vraag van Tom hadden Valerie en ik elk terug het zwarte jurkje aan met de bijhorende hakjes eronder. Tom was casual chic met een strak wit hemd en donkerblauwe blazer. Hij zag er ongelofelijk sexy uit.

De club lag op een klein uurtje rijden. Valerie was er ooit al eens geweest. Na een zenuwachtige rit waren we aangekomen bij de club. Er was nu echt geen weg meer terug. Tom parkeerde de wagen en wandelde met Valerie en mij aan zijn zijde richting de ingang.

Na een zenuwachtige rit waren we aangekomen bij de club. Er was nu echt geen weg meer terug.

We bleken de eersten en dat stelde me enigszins gerust. De gastvrouw gaf ons een uitgebreide rondleiding en eenmaal terug bij de bar, vanwaar we een goed overzicht hadden over de club, kregen we een cocktail van het huis aangeboden.

Ondertussen legde de gastvrouw ons uit dat er die avond een speciaal thema was, het was “horny beads night”. Elke man kreeg die avond twee halskettingen en het was aan de vrouwen om tegen het einde van de avond zoveel mogelijk halskettingen te verzamelen. De vrouw met de meeste halskettingen won een cadeaubon voor een nabijgelegen lingeriewinkel.

Ik trachtte de gelaatsuitdrukking van Valerie en Tom te peilen terwijl de gastvrouw dit vertelde en ik kon me niet van de indruk ontdoen dat ze allebei niet echt verrast leken. Ze bleven er allebei zo neutraal bij waardoor ik me begon af te vragen of zij niet stiekem al op de hoogte waren van het thema van de avond.

Ondertussen kwam er een volgend koppel de zaak binnen, waarop de gastvrouw ons verliet en hen ging begroeten. Valerie, Tom en ik wisselden vlug een paar blikken uit en het was overduidelijk dat zowel Tom als Valerie dit concept volledig zagen zitten.

Valerie, Tom en ik wisselden vlug een paar blikken uit en het was overduidelijk dat zowel Tom als Valerie dit concept volledig zagen zitten.

Ik kende Valerie goed genoeg om te weten dat zij de uitdaging zou aangaan. We waren altijd al competitief ingesteld, maar vanavond was zij van ons drieën de enige single. Toch moet ik bekennen dat de adrenaline ondertussen ook mijn competitiedrang aanwakkerde en na kort overleg met Tom was het duidelijk dat hij evenmin gekomen was om de ganse avond aan de bar te hangen.

We spraken af dat we elkaar vanavond carte blanche gaven, maar we zouden hier samen aan beginnen en ook samen eindigen. We dronken onze cocktail uit en gingen samen naar één van de aparte kamers.

Het was de peepshow kamer. De kamer was zwak verlicht en er speelde zachte muziek. Er stond een groot, hoog bed in zwart leer centraal in de kamer en aan elke muur hingen meerdere spiegels waarvan we tijdens de rondleiding hadden kunnen zien dat je vanuit de ruimtes ernaast alles kon meevolgen.

We trokken onze kleren uit en stopten ze in een locker. Naast die locker stond een klein kastje die veelbelovend uitpuilde van een voorraad condooms, tissues, massageolie en glijmiddel in kleine flacons.

Naast die locker stond een klein kastje die veelbelovend uitpuilde van een voorraad condooms, tissues, massageolie en glijmiddel in kleine flacons.

Tom ging naakt midden op het bed liggen. De halskettingen gaven hem de macht vanavond. Het was aan mij en Valerie om ze te verdienen. Gezamenlijk stapten we sensueel op hem af. De combinatie van deze locatie en de cocktail maakte me helemaal opgefokt en ik vergat alles om me heen, vergat de spiegels en wat er zich achter die spiegels kon afspelen.

Valerie ging tussen Toms benen liggen, nam zijn opgewonden joystick met beide handen vast en begon ermee te spelen. Ondertussen zat ik geknield naast Tom, opende een flacon massageolie en liet het langzaam over mijn borsten sijpelen. De koude olie gleed over mijn volle borsten langs mijn tepels naar mijn buik, mijn zachtroze tepels kwamen opgewonden rechtop te staan.

Ik masseerde mijn borsten en speelde met mijn tepels, Tom kon zijn ogen niet van me afhouden. Ik genoot van zijn geile blik en zag in mijn ooghoek hoe Valerie zijn keiharde paal een eerste keer volledig in haar mond zoog.

Ik sloot mijn ogen en voelde Toms hand langs mijn bil strelen, zijn zachte vingers gingen op ontdekkingstocht langs mijn lies. Hij zocht en vond mijn natte poesje en liet zijn wijsvinger tussen mijn gladde lipjes verdwijnen. O, wat voelde dat heerlijk. Zijn vingers begonnen mijn kutje gretig te verwennen.

Zijn zachte vingers gingen op ontdekkingstocht langs mijn lies. Hij zocht en vond mijn natte poesje en liet zijn wijsvinger tussen mijn gladde lipjes verdwijnen.

Toen ik mijn ogen weer opende, staarde ik recht in de grote spiegel voor me. Ik zag mezelf, mijn borsten glimmend in het flauwe licht. Ik voelde me goddelijk en hoewel ik het onmogelijk zeker kon weten had ik het gevoel dat ik tegelijk recht in de ogen keek van een anonieme gluurder.

Ik weet niet of het de cocktail was of het vermoeden dat we toeschouwers hadden, maar ik was bedwelmd en verloor elke remming. Ik kroop dichter naar Tom toe, ging op zijn gezicht zitten en liet mijn kletsnatte grotje op zijn lippen zakken.

Zijn tong likte de druppels geil van mijn gezwollen schaamlipjes en cirkelde rond mijn gevoelige klitje terwijl hij me met zijn handen steviger op zich trok.

Ik begon op zijn mond te rijden als een geile cowgirl die een poging deed om een wilde mustang te bedwingen. Ondertussen keek ik non-stop uitdagend in de spiegels rondom me naar mijn mogelijke aanbidders, het gaf me een ongelofelijke kick.

Valerie was gestopt met pijpen en was ook op Tom komen zitten. Ze plaatste zijn natte, harde pook tegen haar vragende lipjes en liet zich in één vloeiende beweging over hem zakken. Nu zaten we beide geknield op hem te rijden terwijl we elkaar in de ogen keken.

Ze plaatste zijn natte, harde pook tegen haar vragende lipjes en liet zich in één vloeiende beweging over hem zakken.

Ik zag de vastberadenheid en het vuur in haar ogen. Zij ging voor de winst vanavond, zij zou de grootste slet van de parenclub worden, maar ook ik was vastbesloten. Ik zou haar het vuur aan de schenen leggen. Ik zou haar deze overwinning niet zomaar cadeau geven.

Voorlopig waren we een team geweest. Het was duidelijk dat we bij Tom voor een gelijkspel speelden, maar als we het goed aan zouden pakken, konden we misschien nu al een man achter één van de spiegels overhalen om straks de volgende te worden die zijn halsketting bij één van ons zal inruilen.

We leunden allebei voorover en begonnen elkaar passioneel te tongzoenen. Mijn handen streelden door Valeries blonde haren langs haar nek en schouders, terwijl zij me stevig vastgreep bij mijn neukteugels. We tongzoenden wild en kreunden luid.

Ondertussen beukte Tom zich hard en diep bij Valerie naar binnen. Zijn handen grepen mijn kontje vast en terwijl zijn tong zich zo diep mogelijk tussen mijn lipjes boorde, zoog hij zijn lippen haast vacuüm tegen de mijne.

Tom kreunde luid dat hij zou gaan komen. Valerie liet zijn opgepompte paal uit haar druipnatte grotje glijden en we doken er met zijn tweeën op om hem klaar te zuigen. Het was slechts een kwestie van seconden voor Tom ons allebei heftig schokkend en kreunend onderspoot met een grote lading zaad.

Valerie liet zijn opgepompte paal uit haar druipnatte grotje glijden en we doken er met zijn tweeën op om hem klaar te zuigen.

Ik ging op zoek naar Valeries lippen in een poging om deze eerste overwinning samen met haar te bekronen, maar zag op dat moment hoe een grote gespierde man de kamer was binnengekomen. Hij had plaats genomen achter Valerie en begon haar onmiddellijk stevig op zijn hondjes te neuken.

Hij beukte zich hard en diep in haar druipnatte kutje en ze schokte mee op zijn pompende tempo. Valerie keek me met een zelfvoldane uitdagende glimlach aan terwijl ze Toms zaad van haar lipjes aflikte.

Ik richtte me ook op, bedankte Tom met een natte zoen. Hij kwam naast me te staan, nam één van zijn halskettingen en deed die om mijn nek, draaide zich vervolgens naar Valerie en deed zijn tweede ketting om haar hals, terwijl haar tweede verovering zich onafgebroken en alsmaar sneller en wilder bij haar naar binnen stootte.

Tom ging de kamer uit, maar ik bleef nog even nagenieten. Ik genoot ervan om te zien hoe Valerie genomen werd door die knappe vreemde, een onbekende waarmee ze nog nooit één woord had gewisseld.

Haar blonde haren had hij in een staart vastgenomen in zijn linkerhand, zijn rechterhand stevig om haar heup, zo hield hij haar in bedwang terwijl hij zijn lusten op haar losliet. Ik kon enkel maar denken hoe graag ik nu ook door zo’n dekhengst genomen wilde worden.

Ik kon enkel maar denken hoe graag ik nu ook door zo’n dekhengst genomen wilde worden.

Ik was nog niet klaargekomen, maar met mijn eerste halsketting rond mijn nek voelde ik me extatisch, zo geil was ik nog nooit eerder. Ik was in een roes, ik bleef onafgebroken kijken hoe Valerie keihard werd gevuld en liet mijn beide handen naar mijn spleetje glijden.

Daar lag ik, met mijn benen wijd gespreid. Ik sopte mijn rechter wijsvinger tussen mijn natte lipjes en begon mijn klitje te masseren. Ondertussen gleden mijn linker ring- en middelvinger zo diep als ik kon naar binnen in mijn natte poesje. Ik verloor mezelf. Ik had het gevoel dat honderden mannen me begluurden en voerde een showtje op om hen allen nog meer op te geilen.

Na nog geen minuut stond een tweede man in de kamer. Hij was niet zo groot als Valeries verovering en was slank gebouwd, maar zijn mannelijkheid was mooi gespierd. Hij keek me even in mijn ogen, zoekend naar mijn goedkeuring. De ondeugende glimlach die ik onmogelijk kon bedwingen gaf hem het groene licht waarop hij hoffelijk wachtte.

Hij kwam tegen het bed te staan, nam me bij mijn enkels vast en trok me naar zich toe tot mijn kontje nog net op het randje van het matras lag. Toen plaatste hij mijn benen tegen zijn borstkas en begon hij tegen me te rijden, zoekend met zijn geile staaf naar mijn kletsnatte kutje.

Ik cirkelde met mijn middel, smachtend om hem in me te voelen en eens ik zijn eikel voelde priemen tegen mijn smekende lipjes gaf ik mezelf over aan zijn lust. Hij ramde zich ineens diep bij me naar binnen terwijl hij mijn benen stevig tegen zijn borst klemde.

Ik voelde elke millimeter van zijn staalharde lid langs mijn lipjes naar binnen glijden. Zijn eikel met elke stoot dieper in mijn sletterige poesje.

Ik voelde elke millimeter van zijn staalharde lid langs mijn lipjes naar binnen glijden.

Hij beukte zich als een wilde in me. Het leek alsof hij in maanden geen kutje meer had genomen. Zijn keiharde paal flitste tussen mijn lipjes door, zijn ballen klotsten bij elke stoot tegen mijn sterretje en net toen ik mijn eerste orgasme van de avond voelde opwellen in mijn onderbuik, haalde hij zijn paal uit me, trok zijn rubbertje uit en begon zijn lading in grote stralen op mijn buik en borsten te spuiten.

Ik keek rond in de kamer, ging één voor één alle spiegels af. Stond Tom ons stiekem te begluren? Ik kon het onmogelijk weten. Daarna keek ik even naar rechts en zag hoe Valerie net haar tweede halsketting in ontvangst had genomen van haar spierbundel.

Zodra ik me terug naar mijn mystery man richtte, beloonde hij me eveneens met mijn tweede halsketting. Hij gaf me een kus en ging de kamer weer uit.

Heel even liet ik me onderuit zakken, een gevoel van euforie en opluchting maakte zich van me meester. Ik sloot mijn ogen slechts een fractie van een seconde en schrok toen ik voelde hoe Valerie het zaad van mijn buik en borsten oplikte en als een stoeipoes op me kroop. “Het ziet ernaar uit dat dit nog wel eens spannend zou kunnen worden”, fluisterde ze in mijn oor.

We verlieten hand in hand de peepshow kamer, op zoek naar de bar om even te bekomen van dit avontuur. Terwijl we naar de bar wandelden zagen we nog net dat Tom een extra halsketting had gekocht en dat hij met een knappe jonge vrouw de darkroom in ging.

 

Kun je geen genoeg krijgen van de verhalen over Emmy, Valerie en Tom? Geen zorgen! Vanaf volgende week lees je op het EasyToys Magazine ook deel 4 van Tweedehands Pumps.

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

Een reactie op Erotisch verhaal - 'Tweedehands pumps' deel 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid