NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

11.549 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De Bucketlist deel 6′: Een hete ontdekkingsreis’

4 november 2022,

geschreven door

In het laatste deel van ‘De Bucketlist’ heeft Madelon de heetste vrijpartij die ze ooit heeft gehad. Maar gek genoeg niet omdat het met een spannende vreemde was, of met meerdere mensen… Nee, juist omdat het een sekssessie vól liefde en passie was, was de ervaring sensationeel!

Spannende avonturen van Madelon

Elke eerste zondag van de maand las jij hier het erotische verhaal – ‘De Bucketlist’, geschreven door Izzy van der Horst. De hoofdpersoon in deze zesdelige reeks is Madelon. Ze is 25 jaar en staat pal voor een belangrijke mijlpaal in haar leven: ze gaat eindelijk op zichzelf wonen! Nu ze alle vrijheid heeft besluit ze om de dingen op haar sex bucketlist af te vinken. Van zoenen met een vrouw, tot haar eerste trio…

De Bucketlist deel 6

Heel geleidelijk wordt Madelon zichzelf bewust van haar naakte lichaam onder de warme dekens. Loom opent ze haar ogen.
Huh, wat is dat nou? Haar o zo vertrouwde citroengele behangetje is plotseling een antracietgrijs gordijn geworden.
Voorzichtig draait Madelon zich om. Er verschijnt een keurig nette slaapkamer op haar netvlies. Dat is waar ook. Na het geile triootje met Stefan heeft ze de nacht bij Lucas doorgebracht!

Ondanks dat ze met z’n tweeën in zijn bed gekropen zijn gisteravond, ligt Lucas nu niet meer naast haar. Hoe laat zou het zijn?
Madelon vindt haar telefoon onder haar kussen. Het klokje op haar display geeft 10:37 aan. Ook ziet ze twee meldingen staan bij haar Instagram app: Stefan_95 volgt je nu en Stefan_95 heeft je een chatbericht gestuurd.

Nieuwsgierig opent Madelon zijn bericht.
‘Goedemorgen lieve, mooie Madelon,’ schrijft Stefan, ‘ik vond het waanzinnig met je, om maar meteen met de deur in huis te vallen. Je bent een fantastische vrouw en ik wil je heel graag beter leren kennen. Zou je het leuk vinden om deze week een keer bij me te komen eten?’

Oei. Dit was niet de bedoeling. Hoewel ze Stefan erg aardig – en toegegeven, best lekker – vindt, heeft Madelon geen behoefte aan een verhouding met hem. Voor relaties staat ze op dit moment sowieso niet open, want ze heeft het druk gehad met afstuderen en met haar bucketlist. Bovendien begint haar eerste vaste baan binnenkort.
Een stemmetje binnenin Madelon lacht honend. ‘Je weet toch wel dat dát klinkklare onzin is, hè? Hoe lang ga je jezelf nog voor de gek houden?’

De herinneringen van de afgelopen maanden flitsen voorbij. De ontmoeting met Lucas in de Ierse pub, met de onontkoombare fysieke aantrekkingskracht tussen hen op de WC’s. Hoe hij niet veel later haar voordeur achter hen in het slot schopte, om vervolgens samen gloeiendhete stoom af te blazen.
Lucas bleek de perfecte wingman te zijn toen hij haar aan zijn vriendin Marieke voorstelde. Om nog maar te zwijgen van zijn spannende verrassingsactie met Stefan, waarbij er alleen gegund en genoten werd. En de bijzonder fijne, open gesprekken die ze met Lucas heeft gehad.
Ineens dringt keihard het tot Madelon door. ‘Wow! Shit!’

“Ik doe dit niet voor iedereen”

‘Ook goedemorgen,’ grinnikt Lucas. In zijn blootje duwt hij de slaapkamerdeur open en zet een houten dienblad vol belegde broodjes op het nachtkastje.
‘Nou zeg,’ bloost Madelon, ‘ontbijt op bed!’
Lucas schudt zijn hoofd. ‘Mis. Ik kom je ophalen voor een picknick.’
Een beetje aarzelend staat Madelon op. ‘Naakt?’ vraagt ze.
‘Jazeker,’ antwoordt Lucas, ‘dat is wel het fijnste.’
Met een ferme ruk trekt hij het lange gordijn aan Madelons kant opzij. Een enorme glazen schuifdeur verschijnt.
‘Hier is mijn dakterras,’ vertelt Lucas trots, ‘daar staat mijn jacuzzi. Ga je mee?’

‘Dit is zalig zeg.’ Madelon ligt met gesloten ogen languit in het warme water. Haar hoofd rust op een kussentje en haar lichaam wordt ondersteund door een voorgevormde longseat. Lucas zit op zijn hurken naast haar, in het diepste gedeelte van het bad. De geur van het versgebakken brood dringt Madelons neus binnen en laat haar maag knorren.
‘Hier, tast toe,’ glimlacht Lucas. Hij laat de schaal gevaarlijk op het oppervlak drijven.
Madelon kiest een broodje met brie, ijsbergsla en komkommer. ‘Je hebt er werk van gemaakt,’ concludeert ze.

Verbeeldt ze het zich, of verschijnt er een lichte blos op zijn wangen?
‘Ik doe dit zeker niet voor iedereen,’ antwoordt Lucas eerlijk. Hij wendt zijn blik van haar af en zet het dienblad terug op de rand van de spa. ‘Wat dat betreft heb jij wel een speciaal plekje in mijn hart gekregen.’

De temperatuur van het badwater rondom Madelon lijkt plotseling te stijgen. Betekenen de woorden van Lucas wat ze hoopt dat hij bedoelt? Ze gaat snel rechtop zitten.
‘Stefan heeft gevraagd of ik bij hem wil komen eten deze week,’ zegt ze.
‘Oh ja?’ Lucas klinkt oprecht verbaasd.
‘Daarmee heeft hij in feite mijn ogen geopend,’ vervolgt Madelon. ‘Want ik wil niet samen met Stefan eten. Ik wil niet met hem stappen en ik heb ook geen behoefte om met hem naar een feest te gaan. Het enige wat ik eventueel nog zou willen met Stefan is een triootje samen met jou.’
Lucas denkt even na voordat hij reageert. ‘Oké, nou, dat kunnen we best nog een keertje regelen.’

Zwijgend legt Madelon haar broodje terug op het dienblad. Het is nu of nooit.
‘Ik vind het superfijn om samen met jou te zijn. Wat we ook doen, het is altijd geweldig,’ bekent ze, ‘erg lief van je om deze picknick zo voor te bereiden trouwens.’
Nu glimlacht Lucas. ‘Ook dat wil ik wel vaker doen, voor jou draai ik daar mijn hand niet voor om. Je zegt het maar.’
‘Morgenochtend weer dan?’ vraagt Madelon gekscherend.
Onder het wateroppervlak legt Lucas zijn handen op haar benen en knikt. ‘Heel graag zelfs. Oh Madelon, kom hier. Ik ben hartstikke gek op je!’
Vanaf de longseat glijdt Madelon schrijlings op de schoot van Lucas. Ze slaat haar armen om zijn nek en kust hem volmondig. ‘Ik ben net zo gek op jou, weet je dat?’

Secondenlang zwijgen ze beide. Ongemakkelijk voelt het allerminst, het is juist alsof de maandenlang dwalende puzzelstukjes eindelijk op de juiste plaatsen zijn beland.

‘Mag ik je binnen heel uitgebreid verkennen?’ vraagt Lucas.
Madelon knikt. ‘Neem alle tijd die je nodig hebt.’

Uitgebreid verkennen

Zonder zich af te drogen loopt het tweetal terug naar de slaapkamer. Lucas duwt Madelon voorzichtig het bed op en klimt achter haar aan.
‘Ik ga beginnen met je gezicht,’ zegt hij, zodra ze op haar rug naast hem ligt. Met zijn vingertoppen volgt Lucas de vorm van haar wenkbrauwen. Dan buigt hij zich naar Madelon toe en maakt met kleine kusjes een spoor van haar voorhoofd naar haar neus. Even stopt Lucas, om naar haar te kijken. Hij streelt met zijn wijsvinger over haar volle lippen.
‘Je bent een knappie, weet je dat?’ Hij fluistert bijna.
‘Jij,’ glimlacht Madelon.

Uiterst beheerst begint Lucas haar te zoenen. Af en toe dwaalt hij plagend af naar haar hals. Telkens wanneer hij dat doet, verstrakt de huid rondom Madelons tepels iets meer. En als Lucas opeens zachtjes in haar oor kreunt, weet ze bijna zeker dat er een hete druppel tussen haar benen ontsnapt.

‘Ik moet door,’ zegt Lucas, ‘er valt nog veel meer te ontdekken.’
‘Ga je gang,’ antwoordt Madelon, ‘ik geef me helemaal aan je over.’

Lucas richt zich op, zet zijn knieën aan weerszijden van haar taille en laat zijn billen op haar kruis rusten. Zijn penis is hard, maar daar besteedt Lucas geen aandacht aan. Eerst masseert hij haar rechterschouder, haar volledige arm en tenslotte haar hand, waarbij hij iedere vinger afzonderlijk verzorgt. Vervolgens neemt hij de tijd voor haar linkerkant.

Pas daarna verlegt Lucas zijn focus naar Madelons borsten. Haar tepels staan fier overeind, smachtend naar aanraking. Tergend langzaam beweegt hij de toppen van zijn vingers over haar sleutelbeenderen, richting het geultje in haar hals. Via Madelons borstbeen daalt hij af naar haar middenrif. Vanaf daar volgt hij nauwgezet de sensuele ronding van haar borsten.
‘Mmm.’ Madelon kermt van genot. Haar ogen zijn gesloten.
Zo stil mogelijk brengt Lucas zijn mond naar haar tepel en likt eraan.
‘Oooh! Fuck!’ Nu is er geen twijfel mogelijk: een stroompje geil vocht sijpelt vanuit haar kutje tussen haar billen.

“Ga door”

‘Heerlijke borsten heb je,’ gromt Lucas, ‘misschien kom ik straks nog eens terug. Eerst ga ik naar je buik. Spreid je benen eens, als je wilt?’
Madelon doet het gelijk.
Lucas knielt ertussen. Vanaf daar verkent hij haar zachte buik met aaiende handbewegingen, waarbij hij haar navel niet overslaat. Af en toe raakt hij ‘per ongeluk’ uit koers en streelt over haar gladde venusheuvel.
‘Boefje,’ grinnikt Madelon, ‘ik heb je wel in de gaten hoor.’
‘Oh ja?’ Lucas zet zijn handen aan weerszijden van Madelon in het matras en laat zich uitdagend over haar heen zakken. Plots schuift zijn eikel tussen haar lippen. Madelon hapt naar adem. Dan stopt hij.
‘Oké, deze lekkere move zag ik niet aankomen,’ geeft Madelon toe, ‘ga door, alsjeblieft.’

Lucas drukt zijn pik iets dieper in haar, omdat het inderdaad verdomd lekker voelt. Een paar centimeter, meer niet. Snel trekt hij zich terug.
‘Ah nee,’ jammert Madelon, ‘toe?’
‘Sorry, ik heb jou nog niet helemaal ontdekt,’ verontschuldigd Lucas zich, ‘even geduld nog. Ik ga nu naar je benen.’

Eén voor één neemt Lucas eerst haar voeten in zijn handen. Met zijn duimen masseert hij Madelons voetzolen en af en toe drukt hij een zoen op haar tenen. Stukje bij beetje werkt Lucas zich langs haar benen omhoog. Hij streelt haar kuiten, aait haar knieën en als hij bij Madelons dijbenen aangekomen is, maakt hij weer een spoor van kusjes. Steeds hoger en telkens iets verder naar de binnenkant van haar dijen. Hoe dichter Lucas bij Madelons meest gevoelige plekje komt, hoe sneller haar ademhaling gaat. Haar kutje glinstert van het vocht.

‘Draai je om,’ gebiedt Lucas, ‘ik wil je billen nog verkennen.’
Madelon zucht. ‘Je maakt me helemaal gek, weet je dat?’
‘Lekker hè, de spanning opbouwen,’ glimlacht hij, ‘straks mag je helemaal losgaan.’

Lucas legt zijn beide handen op haar billen. Ze zijn rond en redelijk stevig. Hij maakt ronddraaiende bewegingen en knijpt er af en toe zachtjes in. ‘Je bent echt perfect,’ concludeert Lucas.
‘Dat is lief,’ antwoordt Madelon, ‘wil je me nu dan neuken?’
Hij knikt. ‘Graag.’

“Jij maakt mij zo geil”

Zodra ze op haar ellebogen en knieën voor hem zit, drukt Lucas zijn eikel tussen Madelons kletsnatte schaamlippen. Hij plaatst zijn vingers om haar heupen, klaar om zich bij haar naar binnen te stoten. Tot zijn verbazing wordt zijn erectie bijna als vanzelf bij haar naar binnen gezogen. In slechts een paar seconden ziet hij zijn penis volledig in Madelon verdwijnen.
Lucas slaakt een kreet van genot. ‘Fuck! Verdomme, wat doe je met me?’

‘Je doet het zelf,’ kreunt Madelon, ‘jij maakt mij zo geil!’
Nu pakt Lucas haar heupen klemvast. ‘Volgens mij zijn wij samen geil in het kwadraat,’ gromt hij.
Madelon werpt een ondeugende blik over haar schouder. ‘Je bedoelt met meerdere mensen?’
Lucas trekt zijn stijve pik iets terug, totdat alleen zijn eikel nog in haar kutje zit. ‘Oeh, swingen? Zou je dat ooit willen doen?’ vraagt hij.
‘Met jou wel,’ reageert Madelon, ‘maar eerst wil ik een tijdje alleen van elkaar genieten.’
Wulps steekt ze haar billen naar achteren. De erectie van Lucas glijdt weer in haar kutje.
‘Dat wil ik ook,’ zucht hij, ‘ik kan echt geen genoeg van je krijgen!’

Eindelijk begint hij haar te neuken.
‘Oh, Lucas! Oh, wat voel je lekker!’ Madelons ademhaling klinkt snel en oppervlakkig.
Ineens buigt Lucas zich iets over haar heen, beweegt zijn hand richting haar kruis en drukt zijn middelvinger abrupt op Madelons klitje. Haar lijf schokt ervan.
‘Wow!’ roept ze uit, ‘voelde je dat?’
‘Ja. Je bent eraan toe hè? Zal ik doorgaan?’ vraagt Lucas. Hij schuift zijn vinger al voorzichtig heen en weer.
‘Ja! Oh ja!’ Van pure opwinding kleuren Madelons wangen langzaam rood.
‘Laat je maar helemaal gaan dan,’ gromt Lucas. Hij legt zijn wijs- en ringvinger op haar schaamlippen en trekt ze een beetje uit elkaar. Met het topje van zijn middelste vinger streelt hij haar clitoris van alle kanten, terwijl hij tegelijkertijd zijn pik diep bij haar naar binnen blijft stoten.

Madelon begint te kronkelen. ‘Damn!’
‘Zeg dat,’ stamelt Lucas, ‘dit is te lekker!’
‘Vinger me sneller,’ smeekt Madelon, ‘sneller en harder.’
Stukje bij beetje voert hij het tempo verder op. Haar hete vocht druipt nu uit haar kutje, over zijn vingers.
‘Harder,’ hijgt ze, ‘nog harder.’
Onmiddellijk drukt Lucas zijn middelvinger een paar keer krachtig tegen haar gevoeligste plekje.
‘Ja, ja, oooooh!’ Madelon brult in het matras. Haar klit barst uit haar voegen. En dan, alsof er een steen in stilstaand water is gevallen, golft eindelijk de ontlading door haar lijf.

Als geliefden

‘Draai je eens om,’ fluistert Lucas. Hij heeft netjes gewacht tot Madelon weer een beetje bij haar positieven is.
Met een glimlach keert ze zich op haar rug. Haar ogen vallen op zijn nog altijd stijve pik. ‘Ben je nog niet gekomen?’ vraagt ze verbaasd.
‘Nee. Met moeite, hoor,’ bekent Lucas.
Madelon kijkt hem stout aan en spreidt haar benen. Dan wenkt ze hem. ‘Ik wil dat je in me komt,’ fluistert ze.

Behoedzaam gaat Lucas boven op haar liggen. Madelon slaat haar armen om hem heen. Zijn strakgespannen erectie glijdt moeiteloos in haar natte kutje. Terwijl Lucas haar vol passie neukt en diep in haar klaarkomt, kussen ze elkaar. Als geliefden.

‘Dit is nog fijner dan alles wat er op mijn bucketlist stond,’ zegt Madelon zachtjes.
Lucas geeft een zoen op haar voorhoofd. ‘Misschien kunnen we samen een nieuwe bucketlist maken.’
Er breekt een lach door op het gezicht van Madelon. ‘Deal!’

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Zin in een erotisch avontuur? Dan zit je met de spannende verhalenreeks ‘Een hoge prijs voor het paradijs’ zeker goed! Dit erotische verhaal is geschreven door Lidnaë en bestaat maar liefst uit vijf delen. Lekker lang genieten dus! De komende week k…
13.109 keer bekeken