Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

12.656 keer bekeken

Erotisch verhaal -‘De bucketlist deel 2: Ga je mee naar mijn huis?’

3 juli 2022,

geschreven door

In deel 2 van het erotische verhaal ‘De bucketlist’ gaat Madelon naar de kroeg waar ze Lucas ontmoet. Ze laten er beiden geen gras overgroeien, want al in de WC’s kunnen ze niet van elkaar afblijven. Lees snel verder om alles te lezen over spannende eerste ontmoeting tussen Madelon en Lucas.

Spannende avonturen van Madelon

Elke eerste zondag van de maand lees jij hier het erotische verhaal – ‘De Bucketlist’, geschreven door Izzy van der Horst.  De hoofdpersoon in deze zesdelige reeks is Madelon. Ze is 25 jaar en staat pal voor een belangrijke mijlpaal in haar leven: ze gaat eindelijk op zichzelf wonen! Nu ze alle vrijheid heeft besluit ze om de dingen op haar sex bucketlist af te vinken. Van zoenen met een vrouw, tot haar eerste trio…

De bucketlist deel 2

‘..3, 2, 1, yes, verzonden!’ Madelon laat zich achterover in haar bureaustoel vallen en zet zich met haar voeten af. Ze rolt weg van haar laptop, omdat ze eindelijk klaar is met haar eindscriptie. Nu nog drie maanden stage te gaan voordat ze zichzelf Bachelor of Communication and Multimedia Design mag noemen. Ze vist haar telefoon uit haar zak en appt Chantal, haar beste vriendin.

Chantieee! Ik heb m’n scriptie af en ingeleverd! Stappen vanavond?

Binnen een minuut verschijnen er blauwe vinkjes en is Chantal al aan het typen.

– Mad! Wat lekker bezig en zo snel! Blij voor jou, maar uitgaan kan ik beter niet doen, heb morgen familiedag. Srry!

Jammer Chantieee, maar is niet anders. Veel plezier morgen. Misschien ga ik wel alleen vanavond het is tenslotte toch zaterdag.

– Jaa, doen! Dan scoor je makkelijk die onenightstand! 

Tja, wie weet. Toch vindt Madelon het idee om in haar eentje naar een uitgaansgelegenheid te gaan niet heel aantrekkelijk. Liever wacht ze een week, zodat ze met Chantal de bloemetjes buiten kan zetten. Dan gaat ze die onenightstand regelen, want dat is het tweede loodje op haar bucketlist. Een eerste onenightstand bij háár thuis, welteverstaan. De keren dat ze in het verleden een nachtje met een man mee naar zijn huis is gegaan, zijn namelijk al lang niet meer op één hand te tellen.

Madelon woont nu een maand op zichzelf, samen met haar luchtdrukvibrator.
Het seksspeeltje heeft inmiddels een eigen plekje gekregen bij haar in bed. Bovendien is haar frequentie van twee keer per week masturberen minstens verdubbeld. Soms doet ze het zelfs twee keer op een dag!

Toch kan Madelon geen rust vinden vanavond. De laatste woorden van Chantal blijven doorklinken in haar hoofd en hoe meer ze erover nadenkt, hoe aannemelijker het wordt. Ze kan altijd een kijkje nemen. Mocht het niets zijn, dan is ze binnen no-time weer thuis.

Een uurtje later stapt ze opgefrist en ietwat onwennig de binnenstad in. Ze draagt haar favoriete donkerblauwe jurkje met spaghettibandjes, met daaroverheen een zwart jasje. Haar lichte lokken vallen speels over haar schouders. Waar zal ze in haar eentje eens naar binnen stappen? Aan haar linkerkant ziet ze de Ierse Pub, waar ze vorige week met Chantal is geweest. Even tuurt ze door de hoge ramen. Het ziet er net zo gezellig druk uit als toen. Madelon recht haar rug en duwt de deur open.

Het bargedeelte is nagenoeg vol. Ook de zitjes eromheen worden allemaal in beslag genomen door vriendengroepen of geliefden. Een fractie van een seconde voelt Madelon zich wat eenzaam, maar dat gevoel wuift ze onmiddellijk weg. Een drankje kan geen kwaad. Ze neemt plaats op één van de weinige vrije krukken, tussen een oudere man en een vrouw van haar leeftijd. Tot haar verbazing klinkt er van beide kanten een vrolijk welkomstwoord. Madelon groet ze glimlachend terug en bestelt een biertje bij de barman.

‘Ben je hier alleen?’ De dame kijkt haar nieuwsgierig aan.
‘Eh, ja, maar dat is niet erg hoor,’ antwoordt Madelon.
‘Nee, dat is juist leuk!’ roept de vrouw, ‘ik doe dat heel vaak zelfs. Op die manier ontmoet ik veel nieuwe mensen.’
Dus toch!
‘Vind je dat gek? Je kijkt zo bedenkelijk. Geen probleem hoor,’ glimlacht ze.
‘Nee, nee, helemaal niet juist,’ zegt Madelon snel, ‘het is alleen zo dat mijn beste vriendin precies hetzelfde zei vanmiddag.’
Nu breekt er een brede lach door op het gezicht van de dame. ‘Jouw vriendin heeft gelijk! Kijk maar, je hebt mij nu al ontmoet.’
‘Ik weet alleen nog niet hoe je heet,’ grijnst Madelon.
Gelijk steekt haar gesprekspartner haar hand uit. Madelon legt de hare erin.
‘Cindy.’
‘Madelon.’
‘Waar ben je naar op zoek, Madelon?’

De verrassende directheid waarmee Cindy praat en vragen stelt, maakt dat Madelon haar snel mag. In een paar minuten vertelt ze haar over de bucketlist.
‘Ah, dat is een geweldig idee!’ reageert Cindy, ‘mijn collega komt zo nog, misschien is dat wel wat voor jou. Echt een leuke man.’
Madelon lacht om haar enthousiasme. ‘Wie weet. Dat zou grappig zijn. Wat voor werk doen jullie?’

Cindy vertelt over haar werk in de gehandicaptenzorg en kletst daarna door over van alles en nog wat. Madelon geniet ervan. Ze zijn compleet andere types, maar toch klikt het. Plotseling tikt Cindy tegen haar bovenbeen.
‘Hij komt nu binnen,’ sist ze.
Madelon kijkt schuin achterom naar de deur. Een oude man, leunend op een stok, wandelt langzaam naar binnen. Wat flauw.
‘Echt precies mijn type.. not!’
Cindy kijkt haar oprecht verbaasd aan. ‘Niet? Ik dacht het.’
‘Hij had mijn opa kunnen zijn,’ zucht Madelon.
Nu is het Cindy die zich omdraait. ‘Nee, die niet!’ roept ze luidkeels, ‘ik bedoel die knapperd erachter! Hé Lucas! Lucas! Hier zitten we!’ Ze zwaait uitbundig.
Achter de heer met de wandelstok ziet Madelon een – inderdaad goed uitziende – man hoofdschuddend lachen.
‘Cin, lieve Cin, rustig aan joh! De hele pub hoeft toch niet te weten dat ik binnen ben?’ Grinnikend drukt hij een kus op haar wang.
‘Nee, maar Madelon wel,’ antwoordt Cindy, terwijl ze naar haar buurvrouw wijst. ‘Ze is leuk. Je moet echt even kennis maken. Neem mijn kruk maar, want ik ben er vandoor.’

Voordat Lucas en Madelon goed en wel beseffen wat er gebeurt heeft Cindy bij de kassa haar bon afgerekend, blaast ze hen nog een handkus toe en huppelt opgewekt naar buiten.
‘Zo,’ begint Lucas, ‘dat was Cindy dus.’
‘Een bijzonder kleurrijke verschijning, waar ik me het afgelopen half uur goed mee vermaakt heb,’ vult Madelon aan.
Lucas kijkt haar glimlachend aan. ‘Dat is een mooie omschrijving inderdaad. Sommige mensen moeten even aan haar wennen, maar ze is echt een lieverd. Mag ik naast je komen zitten?’

Cindy had het wel degelijk bij het rechte eind. Deze man, met zijn blond rossige haren en zijn ietwat ondeugende oogopslag, is precies haar type.

Ze strijkt met haar vingertoppen door haar lange blonde haren en knikt. ‘Ga je gang.’
Pas wanneer Lucas plaats heeft genomen, vraagt hij het. ‘Waarom moest jij eigenlijk weten dat ik binnenkwam vanavond?’
Madelon lacht in zichzelf. Ze had niet anders verwacht. ‘Tja, dat is iets tussen Cindy en mij,’ antwoordt ze glimlachend.
‘Dat kun je toch wel vertellen?’ vraagt Lucas.
‘Wie weet,’ grinnikt Madelon, ‘als je heel lief bent vanavond, kom je er misschien nog wel achter…’

Even is Lucas met stomheid geslagen. Toch zweemt er al snel een glimlach rondom zijn lippen. ‘Oké. Lust je een biertje?’
‘Lekker,’ knikt Madelon.

Binnen een halve minuut staan er twee met goudkleurige vloeistof gevulde glazen voor hen op de bar. Lucas pakt als eerste een pint en neemt er een forse slok uit.
‘Oh nee!’ roept Madelon uit, ‘wat doe jij nou!?’
Verschrikt haalt Lucas het glas van zijn lippen. ‘Is het kapot?’ vraagt hij bezorgd.
‘Dat niet. Wel heb je nu zeven jaren slechte seks,’ zegt Madelon droog.
Lucas lacht, heft zijn glas naar haar op en maakt oogcontact. ‘Je hebt gelijk. Misschien kan ik het nog goedmaken?’
Zijn olijke blik is voldoende om Madelon te doen smelten, al geeft ze het niet gelijk toe. Zonder haar blik van hem af te wenden, neemt ze haar biertje in haar hand en tikt deze tegen de zijne. ‘Proost!’ grinnikt ze.
‘Santé!’ vult Lucas aan, ‘op zeven jaren fantastische seks.’
Beide nemen een slok van hun koude drankje.
Madelon kijkt hem ondeugend aan. ‘Zeg. Denk je dat dat vanavond direct ingaat?’

‘Poeh,’ stamelt Lucas, ‘ik heb geen idee eigenlijk. Het zou zomaar kunnen.’
Zwijgend knoopt Madelon haar zwarte jasje los. Nonchalant laat ze de stof over haar schouders zakken. ‘Wie weet,’ reageert ze met een speelse blik, ‘ik ga eerst even naar het toilet.’

Zodra ze in de afgesloten ruimte zit, schuift ze haar middelvinger bij zichzelf naar binnen. Kletsnat is ze. Heerlijk. Buiten haar hokje klinkt wat gerommel. Madelon opent de deur en ziet Lucas pal voor zich staan. Precies wat ze hoopte.
‘Proef me maar,’ fluistert ze, terwijl ze diezelfde middelvinger langzaam in zijn mond laat glijden.
Lucas geniet er zichtbaar van. ‘Je smaakt zo lekker.’
Madelon kust hem zachtjes op zijn lippen. ‘Het klikt wel goed hè. Heb je zin om mee te gaan naar mijn huis?’
‘Dat lijkt me heerlijk,’ antwoordt Lucas.

De hele weg naar haar woning knettert het. Wanneer Lucas de buitendeur van de pub achter zich dichttrekt, draait Madelon zich om en zoent hem weer. Langer nu, veel langer. Haar tong glijdt speels langs de zijne. Af en toe trekt ze zich plagend even terug. Het doet Lucas meer en meer naar haar verlangen.
‘Je zoent echt heerlijk, weet je dat?’ mompelt hij.
‘Jij. Je kust lekkere vonkjes tussen mijn benen. Ik wil dat je me blijft zoenen,’ zucht Madelon.
‘Dat wil ik, zodra we bij jou thuis zijn,’ glimlacht Lucas, terwijl hij nog een laatste lange kus op haar lippen geeft.

‘Hier is het,’ wijst Madelon.
Een appartementencomplex doemt voor hen op. ‘Ik woon op de zesde. Kom, we nemen de lift.’
Zodra het koppel aan komt lopen glijden de deuren open. Madelon stapt naar binnen en gaat met haar rug tegen de wand staan. Als Lucas de knop naar de juiste verdieping heeft ingedrukt, wenkt ze hem. Ze heeft verschrikkelijk veel zin in meer. Lucas ook, want hij stapt naar haar toe, legt zijn handen onder haar billen en tilt haar op. Madelon slaat haar benen om hem heen en duwt haar kruis tegen zijn erectie. Op slag veranderen de vonken in een hoog oplaaiend vuur.

‘Ik kan niet wachten om je helemaal in me te voelen,’ kreunt ze zachtjes in zijn oor.
Met een gesmoorde grom drukt Lucas zich hard tegen haar aan. ‘Ik wil niets liever…’
‘We zijn er bijna,’ hijgt Madelon, ‘nog eventjes geduld.’
De lift is gestopt en de deurpanelen schuiven open.
‘Welk nummer?’ vraagt Lucas. Zijn stem klinkt gejaagd.
‘610, twee keer links. En de sleutel zit in mijn zak.’ Ze graait er al naar.
Zonder Madelon los te laten snelt hij de lift uit, neemt de sleutel van haar over en opent de voordeur. Met zijn rechtervoet schopt hij de deur achter hen in het slot.
‘Slaapkamer?’ vraagt hij.
‘Zo dichtbij mogelijk,’ antwoordt Madelon.
‘Je hebt gelijk. We doen het gewoon hier.’ Lucas bedenkt zich niet, zakt door zijn knieën en legt haar op het hoogpolige tapijt. Daar ontdoen ze zichzelf en elkaar van hun kledingstukken.

‘Wacht. Ik wil je graag bekijken, mag dat?’ fluistert Lucas.
‘Heel snel dan,’ glimlacht Madelon.
Vol bewondering geeft hij zijn ogen de kost. Haar borsten zijn stevig. Niet te groot en niet te klein. En haar buik is fluweelzacht.
‘Wat heb jij een geweldig mooi lijf.’ Zijn stem klinkt een beetje hees.
‘Ik wilde hetzelfde over jou zeggen,’ antwoordt Madelon. Ze kan zijn brede schouders en zijn strakke buik goed waarderen. Maar het meest verlangt ze naar zijn erectie, die van een flink formaat blijkt. ‘Je weet echt niet half hoe geil je me maakt.’
Lucas buigt zich naar haar toe en duwt haar voorzichtig op haar rug.
‘Daar kom ik maar op één manier achter…’
Langzaam laat hij zijn lichaam helemaal over haar heen glijden.

Madelon spreidt haar benen. Eindelijk gaat het gebeuren, haar eerste onenightstand bij haar thuis. Haar kletsnatte lippen leiden zijn eikel bij haar naar binnen.
‘Jemig, wat voel jij lekker! Neem me, alsjeblieft! Madelon smeekt het hem bijna.
‘Jij bent pas verrukkelijk!’ Centimeter voor centimeter dringt Lucas bij haar naar binnen, totdat hij niet verder kan. Dan begint hij te stoten.

‘Dit is niet normaal,’ hijgt Madelon. Haar onderlijf trekt al samen.
‘Laat je gaan, geniet!’ Lucas laat zijn lijf iets zakken, zodat zijn buik bij elke stoot over haar clitoris wrijft. Al na een tiental stoten ziet hij de ontlading in haar ogen ontstaan.
Madelon kreunt en kronkelt. Haar vagina knijpt ritmisch samen rondom zijn penis en haar klitje lijkt te trillen.
Zodra ze weer een beetje op adem is gekomen, trekt Lucas zich uit haar terug.
Madelon kijkt hem aan en streelt haar borsten. ‘Spuit maar over me heen.’
Binnen een halve minuut valt zijn zaad in warme strepen op haar naakte lichaam. Madelon glijdt er met het topje van haar wijsvinger doorheen en proeft het.
‘Mmm,’ zegt ze zachtjes, ‘dat smaakt naar meer…’

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.211 keer bekeken

Geschreven door

Dit vierde deel van de erotische reeks van ‘Swingende Liefde’ is misschien een beetje anders dan je gewend bent van een erotisch verhaal. Er worden geen specifieke details van een stomende sessie gedeeld. Maar je wordt meegenomen in de ervaringen en …
6.211 keer bekeken