Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

34.387 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Dinsdagmiddag’

24 maart 2023,

geschreven door

Het is bijna weekend, dus trakteren we jullie uiteraard weer op een nieuw erotisch verhaal! ‘Dinsdagmiddag’ gaat over twee collega’s die beide getrouwd zijn, maar die na maanden van flirten op kantoor de verleiding niet kunnen weerstaan om toch een keer stiekem buiten werk af te spreken…

Geen zin om te lezen? ‘Dinsdagmiddag’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Dinsdagmiddag

Het was verboden, van beide kanten. Beiden getrouwd, beiden kinderen. En toch was de aantrekking op een of andere manier onweerstaanbaar. Een simpele “gelukkige verjaardag” zonder bijbedoelingen zorgde voor wat heen en weer geapp. Hij heeft wel zijn reputatie. Ik heb blijkbaar een braaf imago. Hij is een tikkeltje arrogant, maar in die mate dat het wel aantrekkelijk is. Ik voelde me eigenlijk wel geflatteerd dat hij interesse had.

De dag erna stuurde hij opnieuw iets en zo werden de gesprekken frequenter en spannender. We daagden elkaar wat uit. Er werden fantasieën uitgewisseld, geplaagd en we werden allebei bijzonder opgewonden. Uiteindelijk waren het alleen maar wat berichten maakte ik mezelf wijs. Ook niet oké, maar het bleef onschuldig. Veilig? Op afstand? Tot het moment dat ik stuurde: Kom je me op kantoor bezoeken? Toen ik het bericht verstuurd had, dacht ik: What the fuck, wat doe je nu? Dat gevoel werd nog sterker toen hij antwoordde: Waar is je kantoor?

En ineens stond hij daar. Ik stamelde wat, kreeg het warm en kreeg geen woord over mijn lippen. Hij ging zitten en keek gewoon. Nog steeds naïef dacht ik dat er niks ging gebeuren en dat hij ging beseffen dat ik niet zoveel bijzonders ben. Rationeel als ik ben, zei ik: ‘Misschien moeten we het toch even hebben over wat hier gaande is. Ik ben niet op zoek naar een lief. Ik heb thuis alles wat ik wil.’ Waarop hij antwoordde: ‘Ja, maar ik ook niet.’ Vervolgens kwam hij dichterbij en gaf me een kus.

“En ineens stond hij daar. Ik stamelde wat, kreeg het warm en kreeg geen woord over mijn lippen.”

Ik verloor alle zelfbeheersing. Alle redenen waarom het fout en verkeerd was vervlogen. Ik verloor me in zijn kus en wat was die hemels. Onze tongen verstrengelden en ik voelde direct mijn lichaam reageren. Of het de kus was of het feit dat dit zo fout was weet ik niet, maar ik vergat alles en wou hem gewoon. Zijn hand ging naar beneden tussen mijn benen. Ik had een jurkje aan, dus hij had weinig obstakels. Al snel schoof hij in mijn slipje. Hij fluisterde hoe lekker nat ik was en begon me te vingeren. Ik was volledig van de kaart, verbijsterd en zo opgewonden en geil.

Veel meer was er die dag niet mogelijk door een vergaderzaal met veel glas en collega’s die in de ruimte ernaast zaten. Hij vertrok en stuurde vanuit de auto direct een bericht. Blijkbaar was hij dezelfde mening toebedeeld. Als dit een voorproefje was…

We hoorden elkaar dagelijks en de gesprekken werden heter en de spanning opgebouwd. De klok terugdraaien ging allang niet meer. Het was enkel wachten wanneer we beiden tijd hadden. Ik ben uiteindelijk op een middag naar hem thuis gegaan.

Hij deed de deur open en trok me binnen. Er werden geen woorden gewisseld. Hij kuste me direct en zijn tong zocht de mijne, gretig en heet van verlangen, terwijl we verder binnen strompelden. Al kussend trok ik mijn jas uit terwijl hij me ongegeneerd begon te betasten. Traag en afwachten was niet aan de orde. We wisten beiden wat ik kwam doen en ik had op voorhand wel eens aangegeven dat hij niet te braaf moest zijn.

“Hij deed de deur open en trok me binnen. Er werden geen woorden gewisseld. Hij kuste me direct en zijn tong zocht de mijne.”

Hij duwde me tegen de muur. Zijn knie gleed tussen mijn benen en duwde ze open. Ik voelde de gloed tussen mijn benen en wist dat ik nat werd. Hij zuchtte toen ik zijn pik door zijn broek begon te masseren. Zijn handen gingen over mijn lichaam, richting mijn kutje. Hij trok mijn panty ruw naar beneden en zakte door zijn knieën. Hij keek naar mijn geschoren kutje. Ik kon niet wachten, wilde zijn tong daar. Hij tilde me op en zette me op zijn bureau. Dan eindelijk, begon hij me te likken. Zijn tong likte traag langs mijn schaamlippen mijn vocht op. Hij zoog op mijn clitje, draaide met zijn tong rondjes en ik verloor alle controle. Ik bewoog mijn heupen een beetje zodat zijn tong op het juiste plaatsje bleef en leunde achterover. Ik voelde hem zacht bijten op mijn clitje terwijl hij mijn kutje begon te vingeren. De dagenlange berichten zorgden ervoor dat ik al geil was voor ik bij hem binnenstapte. Ik voelde de spanning tussen mijn benen toenemen, mijn clitje kloppen en mijn onderbuik aanspannen. Ik probeerde wat te verschuiven, want ik wou de controle niet uit handen geven. Hij weet dat ik dan het spuiten niet kan tegenhouden en daar hoopte hij op. Hij duwde mijn benen verder open, maar ik trok hem omhoog. Not today, baby.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Ik kies voor een set luxueuze vibrators die specifiek ontworpen zijn voor G-spot stimulatie, ideaal om die diepe, intense gevoelens te herbeleven. Daarnaast voeg ik een elegant anaal speeltje toe, perfect voor die stoute en grensverleggende momenten, waardoor elke ontmoeting onvergetelijk wordt. Elk speeltje voegt een nieuwe laag toe aan ons geheime spel, waardoor ik steeds weer uitkijk naar onze volgende escapade.

 
Ik wilde mezelf proeven op zijn lippen. Ik vond het idee altijd vies, maar bij hem vind ik het zo geil. Ik hoorde hoe nat ik was terwijl hij me verder vingerde. Hij fluisterde hoe lekker dat klinkt. Ik deed zijn broek open om zijn harde pik te bevrijden. Ik begon hem te strelen terwijl we verder zoenden. Hij was hard en hij was er klaar voor. Ik wilde hem proeven. Ik ging voor hem zitten en nam hem in mijn mond. Eerst alleen het topje, terwijl mijn handen de rest van zijn pik masseerden… Ik zoog traag en mijn tong gleed rond zijn eikel. Ik proefde zijn voorvocht. Ik wilde hem plagen tot hij smeekte, maar ik kon me zelf moeilijk bedwingen. Ik wilde hem dieper in mijn mond. Ik hoorde hem zacht kreunen en voelde het tintelend effect tussen mijn benen. Zijn vingers wriemelden door mijn haar en zijn handen gaven aan wat hij wilde, diep en snel. Ik heb zelf nog nooit zo diep gepijpt, maar de opwinding zorgde ervoor dat ik hem volledig liet begaan.

“Ik wilde hem plagen tot hij smeekte, maar ik kon me zelf moeilijk bedwingen. Ik wilde hem dieper in mijn mond. Ik hoorde hem zacht kreunen en voelde het tintelend effect tussen mijn benen.”

Ik merkte dat hij ging klaarkomen en plots trok hij me recht, draaide me ruw om en boog me voorover. Ik voelde hoe hij binnen gleed. Eindelijk! Niks traag en zacht. Hij begon te stoten terwijl zijn vingers mijn clitje masseerden. Ik merkte hoe zijn duim richting mijn kontgaatje bewoog en liet hem begaan. Ik was te geil om te protesteren. En god, wat voelde dat lekker. Hij stootte hard en diep, terwijl zijn vingers zowel mijn clitje als kont verder stimuleerden. Ik kon het niet meer uitstellen. Ik voelde alles aanspannen. Ik klampte me aan zijn arm vast. Mijn benen trilden en stonden op het punt het te begeven. Ik kon een kreet niet bedwingen terwijl ik alles voelde exploderen. Heel mijn onderlichaam schokte terwijl alles rondom me uiteenspatte. Ik merkte dat hij ook zijn hoogtepunt naderde. Mijn aangespannen drijfnatte kutje nog strakker rond zijn pik zorgde ervoor dat hij het ook niet langer kon uitstellen. Hij gleed uit me en spoot mijn kontje onder…

Ik glimlachte terwijl hij nog aan het nahijgen was. Was dit nu een droom of was dit echt gebeurd? Er zijn slechtere dinsdagmiddagen…

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

26.868 keer bekeken

Geschreven door

In het erotische verhaal van deze week kijkt Lisa zo uit naar haar date dit weekend, dat ze zich op kantoor niet meer kan inhouden. Stiekem sluipt ze naar de wc’s om wat van de spanning kwijt te raken. Maar haar verlangen wordt daardoor eigenlijk all…
26.868 keer bekeken