Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

19.095 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De hondenuitlaatservice’

20 mei 2022,

geschreven door

We hebben weer een stout erotisch verhaal voor je, geschreven door de schrijver van de Tweedehands Pumps serie! Het verhaal gaat over Hans, die een paar weken bij zijn vader verblijft. Zijn vader heeft een nieuwe vriendin, die wel erg druk lijkt met haar hondenuitlaatservice… wat voert zij stiekem in haar schild?

Geen zin om te lezen? ‘De hondenuitlaatservice’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

De hondenuitlaatservice

Het was blokvakantie, mijn eerste jaar aan de universiteit, vier weken thuis bij mijn vader in zijn nieuwe villa in Amstelveen. En wat voor een villa, ik kon er haast in verloren lopen. Ik had een vleugel de grootte van een klein rijhuisje met alles wat ik maar kon dromen, helemaal voor mij alleen. De villa was gelegen in een rustige groene wijk, vol met gelijkaardige riante villa’s.

Vanuit mijn studeerkamer had ik uitzicht op bijna gans de wijk. Hoewel ik nog bakken leerstof moest verwerken, kon ik me vaak maar moeilijk concentreren. Ik werd afgeleid en genoot ervan om de bewegingen in de wijk te volgen. Na een week begon ik al aardig wat patronen te herkennen. Wie wanneer ’s ochtends vertrok en wanneer terug thuiskwam, wie voor of na het werk in de wijk jogde, wie veel pakketjes beleverd werd door pakjesdiensten, wanneer de postbode langskwam…

Ik vond het boeiend om alles zo wat te volgen alsof het een soap was; het “Neighbours” gevoel, maar dan in werkelijkheid. Maar die dag waren er nog andere gebeurtenissen die mijn aandacht opeisten. De nieuwe vriendin van mijn vader was ook continu thuis. Behalve aan het ontbijt, de lunch en bij het avondeten zag ik Sarah eigenlijk niet vaak. Ze was een pak jonger dan mijn vader – een echte gold digger als je het mij vraag – veel te knap om samen te zijn met een oudere man.

“Ze was een pak jonger dan mijn vader – een echte gold digger als je het mij vraagt – veel te knap om samen te zijn met een oudere man.”

Hoewel ze het voor het geld niet hoefde te doen, had ze wel een kleine hondenuitlaatservice die ze tijdens de dag deed. Ze vertrok ’s ochtends dus vaak vroeg om de honden van haar klanten uit te laten. Naast haar dagelijkse fitnessbezoek hield het haar fit, zei ze. Zo zag ik haar dus ook vaak vertrekken en terug thuiskomen terwijl ik zat te studeren. Blijkbaar had ze ook een aantal klanten in de wijk, want ik zag haar af en toe voorbijkomen met één of andere hond uit de buurt. Ook dat begon gewoon te worden.

Vanochtend zou ze net zoals vorige maandag en vrijdag, de honden van nr. drie en nr. acht uitlaten. Eerst vertrok ze naar nr. drie, een strakke moderne villa, die ik nog net kon zien vanuit het venster van mijn badkamer. Ze belde aan, ging naar binnen en kwam haast onmiddellijk weer buiten met die grote dalmatiër van hen. Ze kwam voorbij aan ons huis en was zoals gewoonlijk vertrokken voor een tocht van een klein half uurtje. Ik dook terug in mijn boeken in een poging nog wat te studeren, maar tot mijn verbazing kwam Sarah na een kwartier al terug voorbij ons huis, richting het huis van Meneer en Mevrouw Declerck. Dit was niet haar gewoonte.

Ik trok terug naar de badkamer om haar te kunnen volgen. Bij nr. drie was de cabrio van mevrouw Declerck weg. Ik zag hoe Sarah aanbelde en terug naar binnen ging. Geduldig bleef ik wachten, maar ze kwam niet meteen weer naar buiten. Pas na een kwartier kwam Sarah terug. Er klopte iets niet; haar blonde haren zaten anders dan daarnet. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ik hield haar nauwlettend in de gaten terwijl ze van nr. drie, richting nr. acht wandelde. Recht tegenover onze villa ging ze de oprijlaan van nr. acht op. Ik zag hoe meneer Pieters opendeed en haar binnenliet. Luttele seconden later ging de garagepoort omhoog en wandelde Sarah naar buiten met dat kleine, witte schoothondje van hen. Ze wandelde terug in de richting van nr. drie – bizar, de vorige dagen ging ze telkens de andere richting uit.

“Er klopte iets niet; haar blonde haren zaten anders dan daarnet.”

Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en besloot mijn drone maar eens te gebruiken om te zien waar ze dan wel heen zou gaan, als ze uit mijn zicht zou verdwijnen. Maar ook deze keer maakte ze al terugkeer na een vijftal minuten, en wandelde ze op dezelfde weg weer naar het huis van meneer Pieters. De poort stond nog open toen ze de oprijlaan terug opwandelde. Sarah ging naar binnen en sloot de poort na zich. Deze opeenstapeling van abnormale gebeurtenissen lieten me niet los. Ik was gefascineerd door deze plotse wijzigingen.

Aangezien mijn drone toch nog boven nr. acht hing te zweven, besloot ik een poging te ondernemen om een kijkje te nemen. Zodra ik de drone langs de achterzijde van het huis van meneer Pieters liet dalen, zag ik hoe meneer Pieters en Sarah in de keuken waren. Ik bleef op een redelijke afstand, maar kon dankzij de zoomfunctie heel duidelijk zien hoe Sarah over de keukentafel gebogen lag, terwijl meneer Pieters haar achterlangs aan het neuken was. Lang duurde het niet; meneer Pieters ging van haar af, Sarah stond weer recht en trok haar rokje terug naar beneden, terwijl ze zich fatsoeneerde.

Ik haastte mijn drone terug en net toen die mijn kamer binnenvloog, kwam Sarah buiten bij meneer Pieters en stapte ze terug richting huis. Ik kon mijn ogen haast niet geloven. Was wat ik net gezien had bij meneer Pieters ook gebeurd bij meneer Declerck in nr. drie? Ik moest het weten. Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en ging naar beneden.

Als ik in de keuken binnenkwam schonk Sarah net een glas frisdrank in voor zichzelf, een rode blos op haar wangen. Ik weet niet waarom ik het eerder nog niet had opgemerkt, maar ze zag er énorm neukbaar uit. Voor ik het wist floepte ik het eruit.

“Ik mag dan geen hond hebben, maar ik zou ook weleens van je diensten gebruik willen maken. Zoals meneer Declerck en meneer Pieters.”

Sarah verbleekte even, leek zich haast te verslikken in haar frisdrank. “Wat bedoel je daarmee, Hans?” Ik kon een geniepige glimlach niet bedwingen, terwijl ik antwoordde dat ik wist dat ze vandaag wel meer had gedaan dan enkel de honden van meneer Declerck en meneer Pieters even te verwennen.

“Ik weet niet waarom ik het eerder nog niet had opgemerkt, maar ze zag er énorm neukbaar uit.”

“Oh, is dat zo?” antwoordde ze, “Wel, ik kan geloven dat een student zoals jij er ook weleens behoefte aan heeft om zich uit te leven. Misschien wordt het dan inderdaad weleens tijd om van mijn diensten gebruik te maken.” Terwijl ze dit zei, draaide ze zich om en trok ze uitdagend haar rokje omhoog, waardoor ik een fantastisch zicht kreeg op haar strakke kont. Het zwarte stringetje dat ze aan had bedekte haast niets. “Wel, waar blijf je?” vroeg Sarah ondeugend.

Ik was nog half hard, na haar daarnet te hebben begluurd met meneer Pieters, maar dit uitzicht zorgde ervoor dat ik ineens vol hard werd. Ik kwam achter haar staan en nam die prachtige getrainde kont vast. Ik kon bijna niet geloven dat dit echt aan het gebeuren was.

“Ik wil dat je me neukt als een loopse teef” zegt Sarah. Ik kan me niet langer bedwingen. Ik open mijn jeans en laat die tot op mijn enkels zakken, ik trek haar zwarte string opzij en duw mijn harde staaf tegen haar natte doos. Zodra ik haar kut met mijn geslachtsdeel open spreid, voel ik hoe het zaad van meneer Pieters en meneer Declerck langs haar lipjes ontsnapt.

Net zoals bij meneer Pieters buigt Sarah voorover op de eettafel en begint ze te kreunen. Wat een geile slet; ze kan er echt niet genoeg van krijgen. Ik beuk mezelf hard tegen haar kont aan, neem haar zo diep als ik kan. Sarah hitst me op. Ze schreeuwt dat ik haar harder moet nemen. Ik stoot harder en harder, de massieve tafel schuift met elke stoot een paar millimeter op. Sarah hijgt en kreunt luid. Ik grijp haar blonde haren vast en trek haar hardhandig recht tegen mij. Ze legt haar hoofd op mijn schouder en haar handen grijpen mij vast bij mijn kont terwijl ze zich zo probeert nog steviger tegen me aan te drukken.

Sarah kreunt luid in mijn oor: “Neuk me, vul me, spuit me vol. Ik wil je voelen tot in het diepste van mijn geile kut.” We draaien ons richting de koelkast en ik duw haar ertegenaan. Sarah zit klemvast tussen de koelkast en mij in. Ze staat op de toppen van haar tenen terwijl ik mijn lusten op haar loslaat. Ik hoor de flessen in de koelkast tegen elkaar tikken terwijl ik Sarah keihard neuk.

Ik voel hoe ze trilt op haar benen als ze luid hijgt dat ze gaat klaarkomen. Meer heb ik niet nodig, ik zet me schrap en stoot mezelf zo diep ik kan in haar kletsnatte gleuf.

“Sarah kreunt luid in mijn oor: Neuk me, vul me, spuit me vol. Ik wil je voelen tot in het diepste van mijn geile kut.”

We kreunen allebei luid terwijl we samen klaarkomen. Ik pomp elke druppel zaad die ik heb in haar sletterige kut. Bij elke stoot blijft Sarah schokken en trillen op haar benen. Zo blijven we daar staan, tegen die koelkast gedrukt, tot mijn penis half hard uit haar kut slipt.

Sarah draait om me heen en gaat weer op tafel liggen, deze keer op haar rug. Ze spreidt haar benen terwijl ik haar vragend aanstaar. “Wel, waar wacht je nog op? Je zal me proper moeten likken, je wil toch niet dat je vader me zo ziet?”

Dit had ik niet verwacht, maar ik twijfel geen seconde en kniel voor haar neer. Een mengeling van mijn zaad en haar geil druipen al uit haar kutje, richting haar kontje. Ik profiteer ervan en laat mijn tong even over haar lichtroze sterretje glijden, om vervolgens onze sappen op te likken, van haar kontje richting haar kutje. Sarah perst het zaad uit haar kutje, terwijl ik braaf alles oplik.

Ik was het haast vergeten, maar kom tot het besef dat ik ook het zaad van de buren uit haar kutje aan het likken ben. Die gedachte maakt me direct weer hitsig. Ik lik en slik elke druppel van deze heerlijke cocktail en voel hoe mijn paal nog maar eens keihard wordt. Ik besluit mijn kans te wagen, duik dieper terug met mijn tong en begin gulzig haar roosje te likken. Ik merk aan het toenemende gekreun van Sarah dat ik haar goedkeuring krijg. Ik lik onophoudelijk haar strakke kontgaatje, tot mijn speeksel langs haar billen op tafel begint te druppen.

Ik grijp haar billen weer stevig vast en sta recht voor haar. Ik neem mijn harde en smeer mijn eikel in met al het geil en speeksel die nog aan haar billen en kontje plakt. Mijn eikel is zo opgefokt. Ik plaats hem tegen haar sterretje, kijk Sarah recht in haar geile ogen en duw mijn stijve traag in haar spannende kontje naar binnen. Sarah schreeuwt het uit, nog luider dan daarnet, ik schrik even van het gemak waarmee mijn 18 centimeter volledig in haar kontje verdwijnt. “Fuck, ja!”, schreeuwt Sarah. “Nog. Ik wil nog.”

“Ik plaats hem tegen haar sterretje, kijk Sarah recht in haar geile ogen en duw mijn stijve traag in haar spannende kontje naar binnen.”

Ze begint haar kutje te vingeren terwijl ik haar anaal neem. Haar kontje neukt heerlijk. Ik pomp mezelf diep bij haar naar binnen, terwijl ze 2 vingers in haar kutje naar binnen duwt. En hoewel het in deze positie onmogelijk lijkt, neemt Sarah het commando van me over. Ze begint mijn erectie te berijden met die sletterige kont van haar, terwijl haar vingers blijven soppen in die opnieuw kletsnatte kut. Haar geil loopt langs haar lipjes over mijn paal en ballen, en zorgt ervoor dat ik nog makkelijker bij haar naar binnenglijd.

Dan begint Sarah te kronkelen, ze slaat haar benen rond mijn middel en klemt me vast. Net als ze haar vingers uit haar kut haalt en over haar stijve klitje laat glijden begint ze spuitend klaar te komen. Haar sap spuit pulserend over onze lichamen. Ze maakt ons kletsnat. Sarah is uitzinnig, ze kreunt, schokt en rilt. De tafel lijkt het haast te begeven onder haar geschok. Ik beuk mezelf nog een aantal keer diep bij haar naar binnen en pomp uiteindelijk mijn tweede lading zaad diep in haar kont naar binnen.

Ik trek me traag terug uit haar kont. Sarah ligt nog te bekomen op de tafel. Ik trek mijn jeans weer aan en zeg dat ik maar weer wat ga studeren. Sarah kijkt me nog half versuft aan en antwoordt: “Oké, je weet me te vinden als je nog eens een pauze nodig hebt.”

5 reacties

    1. Hoi Paret christine ben John zeker een super geil verhaal Ik lag op bed dit verhaal te lezen mijn paal werd binnen een minuut Kei hard en heb me flink afgetrokken o wat lekker zeg en weet je ik fantaseerde over jouw reactie wil je weten wat hoor het wel grjohn

  1. Ik kreeg al een nat kutje en heb zin om er ook aan te beginnen, werkt enorm stimulerend, een geil verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

20.624 keer bekeken

Geschreven door

Dit verhaal gaat over Suus. Suus Verschuur. Ze werkt als docent op een middelbare school en tijdens de corona lockdown slaat geregeld de verveling toe. Gelukkig heeft ze een knappe mannelijke collega die voor wat spanning in haar leven zorgt. Ze neem…
20.624 keer bekeken