Erotisch verhaal – ‘Heet als ijs’

9 januari 2021

Het erotische verhaal van deze week is het spannende vervolg op Een Warme Koude Nacht, geschreven door lezeres Nova! In dit tweede deel genieten de twee vrouwen optimaal van hun weekendje weg, maar wordt er niet meer gesproken over hun erotisch avontuur in de hottub. Totdat Sam compleet onverwachts in een sexy lingeriesetje bij de openhaard verschijnt…

Geen zin om te lezen? ‘Heet als ijs’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Heet als ijs

De tweede dag van ons weekendje zat er bijna op. Sam was in de badkamer aan het douchen, dus ik had even tijd voor mezelf. Ik zat onderuit gezakt in de zetel voor de haard en staarde in de vlammen. Sam was vandaag weer gewoon ‘Sam’, mijn overactieve, goedlachse vriendin. In de loop van de dag had ik me meerdere keren afgevraagd of wat zich gisteren in de hottub had afgespeeld wel werkelijk gebeurd was, tot ik in de spiegel keek en de zuigzoen in mijn nek ontdekte. Onbewust ging mijn hand naar mijn hals. Ik merkte dat ik opgewonden werd bij de herinnering. Snel nam ik nog een slok van mijn martini die op de salontafel stond. De ijsblokjes rinkelden toen ik het glas leeg terugzette.
Ik hoorde dat de deur van de badkamer open ging en probeerde me zo nonchalant mogelijk in de zetel te laten hangen. Als Sam kon doen alsof er niets gebeurd was, kon ik dat ook. Althans, dat dacht ik… Tot de deur van de woonkamer open ging en Sam in een zwarte, kanten bustier zonder slip maar mét jarretels de woonkamer binnen kwam…

Geschrokken keek ik haar aan. Ze stond zelfverzekerd op enkele meters van mij vandaan. Haar lange, donkere haren hingen tot ver over haar rug. Ze keek me aan. Een lichte grijns speelde om haar lippen toen ze met een sensuele gang stap voor stap mijn kant uit kwam. Mijn hart bonsde in mijn keel. Net zoals de vorige avond was Sam plots veranderd in een zwoele, sexy vrouw waar ik bloedgeil van werd. Ik kon niet anders dan haar blijven aankijken. Ik slikte. Ik lag nog steeds onderuit gezakt in de zetel en mijn blik gleed af naar haar onbedekte kruis. Haar lippen waren volrond en glinsterden van het vocht. Ik beet op mijn lip terwijl mijn ademhaling verder de hoogte in schoot. Ze nam mijn hand en spreidde haar dijen. Terwijl alles zich op mijn ooghoogte afspeelde, liet ze mijn vinger langzaam tussen haar warme, vochtige schaamlippen door gaan. Daarna stak ze hem sensueel in haar mond. Ze zoog op mijn vinger en keek me met half dichtgeknepen ogen aan.
“Vanavond wil ik weten hoe jíj smaakt”, was het enige wat ze fluisterde toen ze mijn vinger traag uit haar mond haalde.

“Ze nam mijn hand en spreidde haar dijen. Terwijl alles zich op mijn ooghoogte afspeelde, liet ze mijn vinger langzaam tussen haar warme, vochtige schaamlippen door gaan.”

Voor het brandende haardvuur lag een zacht, wollig tapijt. Sam ging met gespreide dijen op haar knieën zitten en gebaarde me om hetzelfde te doen. Ze keek me aan met een blik die geen tegenspraak duldde. Met enige aarzeling stond ik op uit de zetel en ging vlak voor haar op het tapijt zitten. Ze draaide me met mijn rug naar zich toe. Ik zat tussen haar benen en kon haar niet zien. Sam kwam dichter tegen me aan zitten en streek mijn haren opzij. Ze streelde met haar mond over de achterrand van mijn oor en likte aan het topje van mijn oorlel.
“Ik hoop dat je van spelletjes houdt”, fluisterde ze zwoel in mijn oor. Haar hand gleed onder mijn t-shirt en ik kreunde zacht. Ze grinnikte.
“Ik neem aan dat dat een instemming was.” In een vlotte beweging trok ze mijn t-shirt over mijn hoofd. Ik droeg die dag geen BH en ik voelde de hitte van het haardvuur op mijn naakte huid. Haar handen gleden over mijn buik omhoog naar mijn borsten en met haar duimen maakte ze cirkelbewegingen over mijn harde tepels. Ik liet mijn hoofd tegen dat van haar rusten en voelde haar adem tegen mijn wang.
“Ga op je rug liggen”, fluisterde ze in mijn oor. Ik deed wat ze vroeg en ging languit voor haar op het tapijt liggen. Sam zat nog steeds op haar knieën en ik kon mijn blik niet van het open gedeelte van haar bustier houden. Ze zag hoe ik naar haar open kruis keek.
“Geduld, schatje. Ik beloof je dat het het wachten meer dan waard zal zijn”, grinnikte ze terwijl ze mijn broek losmaakte en me van de rest van mijn kleren ontdeed. Ze stak haar hand in haar bustier en haalde er een zwart oogmasker uit.
“Opzetten”, zei ze terwijl ze me het masker aanreikte. Ik aarzelde, maar deed wat ze zei en zette het masker over mijn ogen. Alles werd donker en de rest van mijn zintuigen stonden meteen op scherp. Ik hoorde hoe ze dichter naar me toe kwam en voelde dat ze zich over mij heen boog zonder dat ze me aanraakte. Ze zat nu ongetwijfeld schrijlings over mij heen en ik voelde hoe haar lange haar mijn gezicht raakte toen ze zich voorover boog.
“Vannacht ben je van mij”, zei ze terwijl ze mijn polsen nam en mijn armen boven mijn hoofd op het tapijt legde. De zenuwen gierden door mijn lichaam. Ik wist niet wat ze met me van plan was. Ik hoorde hoe ze mijn lege martiniglas van tafel pakte, even ronddraaide en terug wegzette. Daarna spreidde ze mijn benen. Ik hoorde mijn eigen hartslag in mijn oren suizen. Wat was ze van plan?

“‘Vannacht ben je van mij’, zei ze terwijl ze mijn polsen nam en mijn armen boven mijn hoofd op het tapijt legde. De zenuwen gierden door mijn lichaam.”

Doordat ik gemaskerd was, zorgde elke kleine aanraking voor een tinteling over mijn hele lichaam. Ze nam mijn dijen vast en ik voelde hoe ze haar hoofd tussen mijn benen bracht. Elke centimeter van mijn lichaam stond op springen, maar ik was niet voorbereid op wat zou komen! Ze bracht haar mond naar mijn opening en liet het ijsblokje over mijn lippen glijden. Het genot ging als een elektrische schok door mijn hele lichaam. De koude voelde tegelijk heerlijk en bijna pijnlijk op mijn hete, overgevoelige huid. Ze gleed zacht op en neer met het koude ijs nog steeds in haar mond. Het ijzige smeltwater liep over mijn opening terwijl haar tong mijn clitje likte en ik rilde van genot. Haar koude tong gleed over mijn opening en ze duwde hem bij me naar binnen. Mijn adem stokte terwijl mijn warme binnenste haar tong beetje bij beetje opwarmde. Langzaam liet ik mijn ingehouden adem ontsnappen. Plots stopte ze en hoorde ik hoe ze zich verplaatste.
“Niet stoppen”, smeekte ik kreunend.
“Geduld, liefje. Ik geef je zo meteen iets wat je nog nooit gekregen hebt.” Ik voelde hoe ze haar been onder mijn dijbeen bracht. Haar andere been ging over mijn heup. Ik voelde de jarretel tegen mijn been schuren dus ze droeg nog steeds de kanten bustier. Ze schoof mijn richting op en ik voelde de warmte van haar natte poesje nog voor ze me aanraakte. Ik was bloedgeil. Ze duwde haar warme opening tegen die van mij en ik voelde hoe haar vocht en mijn vocht zich vermengden. Tergend langzaam begon ze tegen me aan te rijden en haar natte lippen gleden over mijn gezwollen clitje. Ik zette mijn nagels in het tapijt en kon niet anders dan kreunen op het ritme dat zij bepaalde. Ik hoorde hoe ook haar ademhaling rauwer werd naarmate ze het tempo opdreef. Ik voelde het geile vocht langs mijn been naar beneden lopen. Was het van haar of van mij? Ze schuurde steeds heviger tegen me aan en mijn lichaam schokte telkens als onze clitjes elkaar even schampten.
“Ik ga komen!”, kreunde ik tussen mijn opeen geperste kaken door. Ik kreunde luid terwijl het genot golf na golf mijn lichaam overspoelde. Met een paar laatste stoten was ook Sam op haar hoogtepunt en voelde ik hoe ze haar kutje stevig tegen me aan duwde terwijl ze luid mijn naam kreunde. Ons warme vocht vermengde zich verder en zocht zich een weg naar beneden terwijl het over mijn dijbeen liep.

“Ik voelde het geile vocht langs mijn been naar beneden lopen. Was het van haar of van mij?”

Sam maakte zich los uit onze verstrengeling en kwam mee naast mij op het tapijt voor het haardvuur liggen. Ze haalde de blinddoek van mijn gezicht. Toen mijn ogen terug aan het schaarse licht gewend waren, zag ik hoe Sam me liefdevol aankeek. Ze streelde een lok haar uit mijn gezicht en kuste me zacht. Ze sloeg haar arm om me heen en nestelde zich dicht tegen me aan. Slaapdronken fluisterde ze in mijn oor: “Je smaakt héérlijk, by the way”. En zo vielen we samen in slaap, gehuld in de dromerige warmte van het zwakke haardvuur.

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

Een reactie op Erotisch verhaal - 'Heet als ijs'

  • Lekker sexi verhaal en op windend geil hoe twee vrouwen elkaar vermaken sal ook well een vrouw willen zijn met heerlijke borsten om mee tespelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid