Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Erotisch verhaal – ‘Potje Tennis’

16 november 2019,

geschreven door

Onlangs hebben wij weer een nieuw erotisch verhaal mogen ontvangen van onze lezer Wander. Na ‘Medisch Centrum Zuid‘, ‘Kamer 811‘ en ‘Ober op bestelling‘ willen we jullie dit vierde verhaal natuurlijk niet onthouden. Wanneer twee vriendinnen na een potje tennis onder de douche staan, stijgt de temperatuur tussen beide vrouwen al snel.

Potje Tennis

Het ging niet eenvoudig, maar het is gelukt. Mijn vriendin en ik speelden een damesdubbel tenniswedstrijd en sleepten de winst binnen. 7-5 6-7 6-4, deze eindstand verraadt dat we aan de bak moesten. Nadat we moe maar voldaan een drankje in de kantine hebben genuttigd, besluiten we te gaan douchen. Er is niemand in de kleedkamer en de twee naast elkaar gelegen douches zijn vrij. Al kletsend trek ik mijn sportshirt en mijn tennisrokje uit. Terwijl ik de wedstrijd evalueer, evalueert mijn vriendin met haar ogen mijn lijf van top tot teen. Voor haar ogen duw ik mijn slip naar beneden. Mijn sportbeha trek ik als laatste met twee handen over mijn hoofd. Ik wrijf even met beide handen over mijn borsten. Wat is het lekker dat ze bevrijd zijn uit die strakke beha. Ik laat mijn tepels even rollen tussen mijn vingers. Ik buk voorover en zoek in mijn tas naar de douchespullen. Als ik weer omhoogkom zie ik mijn vriendin snel wegkijken. Keek ze nou naar mijn kontje?

“Terwijl ik de wedstrijd evalueer, evalueert mijn vriendin met haar ogen mijn lijf van top tot teen.”

Ik spring snel onder de douche. Op mijn hand knijp ik een dot shampoo. Heel rustig begin ik mijn naakte, gladgeschoren lijf in te soppen. Beide handen gebruik ik om mijn onderbenen, strakke kuiten en mijn bovenbenen in te smeren met de fris geurende shampoo. Mijn vriendin staat inmiddels naast me in de douche. Ik draai me naar haar toe terwijl ik mijn kutje insop. Met mijn vinger duw ik mijn schaamlippen wat uit elkaar. Vervolgens laat ik mijn handen via mijn buik naar boven glijden. Zorgvuldig masseer ik mijn beide borsten synchroon. Ik draai me om, trek mijn billen wat uit elkaar en laat een warme waterstraal via mijn rug mijn bilspleet inglijden. Ik buig een beetje voorover zodat ook mijn vagina lekker nat wordt. De warme straal voelt lekker over mijn rozige lijf.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na onze overwinning op de tennisbaan, glijdt de geurende massageolie soepel over mijn huid in de stille kleedkamer. Dan, onder de dekking van stromend water, komt het stille gezoem van een waterproof speeltje tot leven, waardoor elke aanraking intenser wordt, een belofte van avonturen die nog ontdekt moeten worden.

 

“Terwijl ik met gesloten ogen sta te genieten voel ik twee natte, warme handen op mijn rug.”

Terwijl ik met gesloten ogen sta te genieten voel ik twee natte, warme handen op mijn rug. “Ik zal je rug even insmeren,” hoor ik mijn vriendin met een krakerige stem zeggen. Ik zet een stapje naar achteren. Het water klettert op mijn hoofd en ik sluit mijn ogen weer. Ik voel hoe twee vrouwenhanden de huid van mijn rug verkennen. Ik draai me om en sta oog in oog met mijn blonde, ontzettend sexy vriendin. Ze drukt haar lippen tegen die van mij en duwt haar tong bij me naar binnen. Haar lippen zijn zacht en warm. Haar tong speelt met de mijne. Haar handen glijden van mijn rug naar mijn heupen. Even raken haar duimen de zijkant van mijn beide borsten. Ik voel hoe mijn tepels erop reageren, ze worden keihard. Mijn lijf wordt warm vanbinnen, het tintelt van het topje van mijn teen tot in mijn kruin.

“Even schiet het door mijn hoofd; als er maar niemand binnen komt, de deur kan niet op slot.”

Ik leg een hand op haar borst, ze zijn iets groter dan die van mij, lekker vol, en begin met haar tepel te spelen. Tussen duim en wijsvinger kneed ik haar tepel hard. Aan een kreun die ontsnapt uit haar mond merk ik dat ze ervan geniet. Even schiet het door mijn hoofd; als er maar niemand binnen komt, de deur kan niet op slot. Maar die gedachte vind ik ook wel weer geil, en dit is te lekker om mee te stoppen. Ik leg mijn andere hand ook op haar lijf. Natuurlijk heb ik eerder gezien dat ze er goed uitziet, maar ik wist niet dat ze ook zo lekker voelt. Met beide handen masseer ik haar borsten, terwijl mijn vriendin met haar hand mijn kut begint te masseren. Ik tintel vanbinnen, hoop dat ze haar vinger in me gaat stoppen. Het lijkt alsof ze gedachte kan lezen, want ik voel hoe een vinger bij me naar binnen glijdt. “Mmm, wat is je kut lekker zacht en warm,” fluistert ze in mijn oor. Ik voel hoe de spieren in mijn strakke kutje zich om haar vinger samenvouwen. Ze duwt er een tweede bij en begint me lekker stevig te vingeren. Haar tong blijft die van mij opzoeken. Terwijl mijn rechterduim haar clitje opzoekt, duw ik rustig mijn middelvinger en wijsvinger bij haar naar binnen. Ze kreunt.

“Ze drukt een hand tegen mijn mond wanneer ze nog een tandje bijzet en me steeds steviger vingert.”

Even stop ik, ik hoor mannenstemmen op de gang. We giebelen als tienermeisjes als we ze voorbij horen lopen. Terwijl ik met mijn duim haar clitoris masseer, bewegen mijn twee vingers zich steeds sneller in haar warme grotje. Zij raakt precies het goede plekje in me. Ik reageer erop door luid te kreunen. Ze drukt een hand tegen mijn mond wanneer ze nog een tandje bijzet en me steeds steviger vingert. Het nodigt me uit om hetzelfde bij haar te doen. Sneller, steviger, natter. We stoppen met tongen en duwen onze wangen tegen elkaar. Bijna tegelijkertijd komen we klaar.

Een seconde later horen we de deur van de doucheruimte opengaan. Snel gaat mijn vriendin terug naar haar eigen douche. Ik zie dat haar wangen vuurrood zijn en haar ogen twinkelen. Ik doe net alsof er niets gebeurd is en was zorgvuldig mijn haar als er twee dames de douche in komen lopen. Hebben jullie lekker gespeeld? Vraagt een van de dames aan mijn vriendin. Ik draai me om, zodat ze niet kan zien dat ik ontzettend moet lachen. Ze bedoelt natuurlijk of we een lekkere tenniswedstrijd gespeeld hebben. Maar deze vraag kan wel erg dubbelzinnig opgevat worden. Ik hoor dat mijn vriendin ook een lach niet kan onderdrukken. “Ja hoor, het was een heerlijk potje,” antwoordt ze.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Tijd voor een stomend heet zomerverhaal! Dit erotisch verhaal komt van lezer Indigo, die je misschien nog wel kent van het meeslepende ‘Onverwacht geschenk’ en ‘Onbekend genot’. Kate heeft een spannende droom en hij smaakt naar meer… Zit ji…
21.571 keer bekeken