Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

33.421 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Ober op bestelling’

12 april 2019,

geschreven door

We hebben weer een erotisch verhaal mogen ontvangen van onze lezer Wander. Wander schreef eerder ‘Kamer 811‘ en ‘Medisch Centrum Zuid‘  voor EasyToys Magazine en verblijdt ons nu met een derde verhaal. Het begint allemaal relatief onschuldig in een restaurantje in Utrecht. Onschuldig blijft het echter niet lang!

Ober op bestelling

Terwijl ik volop in gesprek ben met Suus verschijnt een ober aan onze tafel. We zitten in een restaurantje onder de Dom in Utrecht. Ik kijk hem aan op zijn vraag wat ik te drinken wil. Het lijkt alsof een bliksemflits inslaat in mijn hoofd. Zijn ogen zijn helderblauw met een sprankeling, zijn blonde haar danst op zijn ronde hoofd. Een baardje van een paar dagen geeft hem een stoere, wilde uitstraling. Ik voel mijn wangen rood kleuren, maar weet niet waarom. Ik stotter. Wat ik wil drinken? Ik stel de vraag terug. Hij knikt en lacht. Mijn ogen lijken vast te zijn geketend aan de zijne. Terwijl ik aan mijn bh-bandje friemel wil ik antwoorden: “Doe mij maar een sappige vingerbeurt, alstublieft,” maar net op tijd slik ik mijn woorden in.

“Een baardje van een paar dagen geeft hem een stoere, wilde uitstraling. Ik voel mijn wangen rood kleuren, maar weet niet waarom.”

Mijn vriendin begint te lachen, ze ziet hoe ik worstel met mezelf. “Een cassis graag,” zeg ik snel. Terwijl hij onze bestelling intypt knipoogt hij naar me, en loopt weg. Een warme golf geiligheid zoekt een weg door mijn lijf. Ik kijk mijn vriendin vragend aan. “What the fuck is this?” Ze begint nog harder te lachen. Als de ober weer terugkomt met de bestelling voel ik weer diezelfde flits mijn warme lijf intrekken. Nu bereikt het ook mijn gladgeschoren kutje. Wat doet die kerel met me? Ik ben bloedgeil…ineens…uit het niets. Mijn vriendin heeft de grootste lol maar ik ben bloedserieus. Ik wil hem. Ik wil zijn naakte lijf tegen het mijne voelen. Ik wil zijn harde paal vloeiend mijn strakke hete kutje in voelen glijden. Ik wil hem neuken, hard en diep, snel en langzaam. Ik wil zijn vingers in me voelen, terwijl ik op mijn knieën zit, net zo lang tot ik het geil langs mijn benen voel stromen. Mijn vriendin trekt me uit mijn geile droom. “Kom, drink je cassis op, we gaan verder,” zegt ze.

“Als de ober weer terugkomt met de bestelling voel ik weer diezelfde flits mijn warme lijf intrekken.”

Zonder iets te antwoorden haal ik uit het hoesje van mijn telefoon mijn visitekaartje en verstop deze onder het lege glas. Mijn vriendin betaald bij de bar. Ik kijk om, recht in de sprankelende ogen van de ober. Zie ik het goed of verbeeld ik het me dat ie nogmaals knipoogt? Met weke benen volg ik mijn vriendin. Mijn hart klopt in mijn keel. Mijn lieve vriendinnetje pakt me aan de arm, trekt me mee de drukte van de stad in. Onaangekondigd duwt ze me een lingeriezaak in en zegt plagend: “Kom we gaan een setje voor je uitzoeken, zodat je eens een wild avontuur met mijnheer de ober kan beleven.” Ze duwt een bloedrood sexy setje in mijn hand en begeleid me naar de paskamer. Ik zucht en pas de zachte kanten bh.

Bij het optrekken van de string raak ik met mijn wijsvinger mijn kut, die is kletsnat! “Grrr wat doet die fucking ober met me… “zucht ik. Mijn telefoon rinkelt. “Neem jij even op,” zeg ik tegen mijn vriendin, terwijl ik worstel met mijn rode bh. Een verkoopster is het pashokje binnengekomen. Ze zit veel te vaak aan mijn tieten. Wel honderd keer zegt ze dat mijn decolleté zoooooo prachtig uitkomt in dit setje. En als klap op de vuurpijl zit ze ook nog met beide handen aan mijn ronde billen, ze duwt ze omhoog en zegt: “Staat je prachtig!”
Ik hoor dat mijn vriendin een telefoongesprek voert in de winkel. Ik kan haar niet verstaan. Ze komt de paskamer in. “Het was je moeder, ze vroeg of je voor haar nog wat zwarte hemdjes maat M wil meenemen bij de Hema. Neem je deze?” ze wijst naar het rode setje. “Waarom hou je hem niet gewoon aan joh!” Ach wat kan mij het ook schelen ik doe wat ze zegt, reken af en loop de winkel uit. We kletsen en lachen. Opeens leidt ze me een portiekje in. “Wat doe je?” vraag ik lichtelijk geïrriteerd. “We gaan hier even kijken,” zegt ze resoluut. Ik weet niet waar we zijn en wat ze doet. Ze trekt me mee en duwt op een bel. Ik schrik. “Suus wat doe je?” Ik hoor een geluid dat betekent dat de deur van de ontgrendeling af gaat.

“Opeens leidt ze me een portiekje in. “Wat doe je?” vraag ik lichtelijk geïrriteerd. “We gaan hier even kijken,” zegt ze resoluut.”

Mijn vriendin duwt me naar binnen. “Trap op eerste deur rechts. Ik kom je over een uurtje weer ophalen. Doei!” “Suus verdomme, wat doe je,” Schreeuw ik haar na, maar ze is al weg. Ik vloek in mezelf. Wat doe ik hier, wat is dit, die vriendin van mij is werkelijk achterlijk! Ik kijk omhoog. Ik zucht. Waarom doe ik toch wat ze zegt? De deur staat op een kier. Ik open hem voorzichtig. Mijn hart bonkt in mijn keel. Als ik de gang in kijk sla ik beide handen voor mijn mond. Nonchalant tegen de deurpost geleund, staat HIJ daar. Een wit shirt met V-hals sluit strak om de spieren van zijn bovenarmen en borstkas. Hij draagt een blauwe spijkerbroek met bijpassende riem. Sokken draagt hij niet. Het is de ober van het kroegje waar we vanmorgen waren. Ik sta aan de grond genageld. Direct heeft hij weer hetzelfde effect op me. Ik word werkelijk misselijk van geiligheid. Hij loopt naar me toe, ik probeer wat te zeggen, maar hij drukt direct zijn warme lippen op de mijne. Een donder, bliksem, vonken, vuurwerk, alles wat kan knallen laat zich horen in mijn gloeiende hoofd. De geiligheid trekt een sprintje door mijn lijf. In recordtempo van mijn kruin naar mijn rechter grote teen, van mijn gezwollen klitje naar mijn twee keiharde tepels. Ik sta op ontploffen. Als hij – wat is zijn naam? – mijn clitoris aanraakt kom ik klaar, ik weet het zeker.

“Een wit shirt met V-hals sluit strak om de spieren van zijn bovenarmen en borstkas. Hij draagt een blauwe spijkerbroek met bijpassende riem.”

Behendig trekt hij mijn shirt uit. Hij kijkt naar mijn ronde borsten, gehuld in het zachtste bloedrode kant dat er bestaat. Afgaande op de blik in zijn ogen staat het hem aan wat hij ziet. Hij drukt me tegen de muur, terwijl hij mijn borsten bevrijd. Zijn lippen zet hij op mijn tepel, zuigt deze ruw naar binnen. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. Twee grote handen klemmen mijn borsten stevig vast, drukkend tegen de muur, ik kan geen kant op, en dat voelt fantastisch. Ik voel één hand naar beneden glijden, mijn slip in. Ik voel hoe hij een duim op mijn klitje zet en twee vingers diep bij me naar binnen duwt. Mijn benen worden week, ik zak lichtelijk door mijn knieën zodat zijn vingers zich net een beetje verder mijn kut in graven. Ik voel dat ik ga komen, nu al. “Ga door, ik ga komen,” fluister ik, om vervolgens een loeiharde gil door zijn woning te verspreiden. Hij neemt me mee een slaapkamer in en legt me op een groot bed. Hij gaat naast me liggen. Ik heb ontiegelijke zin om hem te pijpen. Ik knoop zijn spijkerbroek open. Zijn harde paal springt uitnodigend uit zijn gulp vandaan.

Hij is enorm! Ik kijk hem aan, probeer in zijn ogen te zien wat hij wil. Ze staan verlangend. Ik buig me over zijn paal heen en zuig hem direct mijn mond in. Ik proef hem, zijn smaak bevalt me wel. Met mijn rechterhand ruk ik hem, mijn linker zoekt zijn gladde ballen. Hij is heerlijk gladgeschoren, ik hou ervan. Ik steek mijn tong ver tussen mijn volle lippen door. Het puntje maakt een rondje om zijn vochtige eikel. Ik duw het zijn gaatje in, elke millimeter van zijn goddelijke paal wil ik verkennen. Mijn getuite lippen zet ik op zijn kop en zuig. Pulsend zuig ik wat vocht uit zijn gaatje, terwijl ik blijf rukken en zijn ballen blijf masseren. Ik lik het op en laat mijn tong zijn paal afglijden naar zijn ballen.

“Met mijn rechterhand ruk ik hem, mijn linker zoekt zijn gladde ballen. Hij is heerlijk gladgeschoren, ik hou ervan.”

Elk stukje proef ik. Het is warm, lekker, glad en afwisselend zacht en hard. Ik duw mijn neus onder zijn ballen en druk ze omhoog. Hij ruikt ook nog eens goddelijk. Ik lik zijn kontje. Hij kreunt, ik kijk hem aan. Zijn heldere ogen rollen en zakken vervolgens dicht. Ik ruk door en lik zijn strakke gaatje totdat die lekker nat is. Ik zet mijn vinger erop, die glijdt als vanzelf een stukje naar binnen. Mijn lippen belanden weer op zijn eikel. Ik zuig, zijn goddelijke paal verdwijnt mijn mond, wang en keel in. Ik pijp hem diep, zo diep ik kan.

Hij drukt mijn hoofd nog net wat verder over hem heen, waardoor mijn vinger automatisch wat verder bij hem naar binnen glijdt. Het speeksel drupt langs zijn harde naar beneden over zijn ballen. Als ik ademhaal zie ik hem verlangend naar me kijken. Hij draait me op mijn rug, duwt mijn gloednieuwe slip opzij en duwt in één stoot zijn pik mijn strakke kut in. Het gaat vanzelf, mijn kut is kletsnat geworden van die vinger, – en pijpbeurt van zonet. Hij stoot diep, ik trek mijn knieën op. Ik zie zweetpareltjes op zijn zongebruinde strakke lichaam verschijnen. Onze blikken blijven in elkaar gevangen tot hij op me gaat liggen. Hij legt zijn mond in mijn hals, ik voel hoe hij trilt. Kreunend spuit hij zijn warme zaad bij me naar binnen. Al mijn geiligheid is vermengd met het zijne.

“Het speeksel drupt langs zijn harde naar beneden over zijn ballen. Als ik ademhaal zie ik hem verlangend naar me kijken.”

Even blijven we liggen. De geur van zijn aftershave en seks hangt in de kamer. Opeens worden we opgeschrikt door de deurbel. “Fuck,” zegt hij. Trek je kleren aan, het moet je vriendin zijn. Ik doe wat hij zegt. Geef hem een zoen en vertrek. Bij de deur staat Suus met een big smile. “Zo, jij kunt er weer even tegen dame, dit was je ober op bestelling,” en lijdt me aan haar arm Utrecht. En ik… ik loop op wolken. Met een natte kut.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

4 reacties

  1. Wel leuk. Vlot geschreven en makkelijk te lezen. Geil genoeg om een stijve aan over te houden haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

36.416 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Erotische Verhalen’ delen wij spannende verhalen geschreven door en voor onze lezers. In deze verzamelblog hebben wij alle verhalen van de verhalenreeks ‘De Buurvrouw’ toegevoegd. Het spannende verhaal is geschreven door Easytoys Mag…
36.416 keer bekeken