Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

erotisch verhaal
11.453 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een hele zaterdagavond met Trudy’

12 april 2024,

geschreven door

Vandaag hebben we deel 5 van het erotische verhaal van Paul voor jullie! Dit verhaal is het vervolg op onder andere ‘Een vrijdag op kantoor met Trudy‘. In dit vijfde deel wordt er op zaterdagmiddag onverwachts een pakketje bezorgd met een spannende inhoud. Het blijkt afkomstig te zijn van Trudy. Zij heeft namelijk wel iets leuks in gedachten voor vanavond…

Heb je de voorgaande delen nog niet gelezen? Je vindt ze hier:

Een hele zaterdagavond met Trudy

Het is alweer zo’n twee weken geleden dat Trudy en ik onze erotische sensatie op kantoor hebben beleefd. In de weken daarna komt Trudy gewoon op kantoor in haar spijkerbroek en op gympen. En af en toe krijg ik wel een knipoog en een betekenisvolle glimlach van haar. Verder niets. En gelukkig maar, want ik wilde zeker niet dat dit tussen ons in zou gaan staan. En zo te merken Trudy ook niet.

Na die zaterdag bij mij thuis waren Jolanda en ik elkaar een beetje uit het oog verloren. Niet iets om ingewikkeld over te doen, want we hebben allebei onze eigen drukke levens. Maar gisteren belde zij ineens. We hebben bijna drie uur aan de telefoon gezeten, waarbij ik ook mijn erotische avontuur met Trudy heb verteld. Jolanda wilde er álles van weten hoe het was gegaan. Op het punt van de string rond mijn kopje schoot zij in de lach. Ik vertelde verder en zij werd, naarmate het verhaal vorderde, steeds stiller. Totdat ik haar hoorbaar hoorde zuchten. Ik vroeg haar ernaar en zij fluisterde dat zij zichzelf aan het vingeren was en graag het hele verhaal tot het einde toe wilde horen. Ik verwoorde de details nóg wat intenser voor haar. Op het moment dat ik vertelde van de penetratie op het bureau hoorde ik bekende geluidjes van Jolanda. Zij kwam klaar.

Toen Jolanda een beetje was bijgekomen vroeg zij of ik een stijve had gekregen. Natuurlijk zat ik met een stijve pik in mijn hand. Vervolgens begon zij met een ongelooflijk geile stem te vertellen hoe zij mijn pik langzaam zou pijpen. Langzaam en diep in haar keel en tegelijkertijd met haar nagels in mijn billen totdat het moment zou komen dat ik in haar keel zou spuiten. Ohwwwwww… Toen mijn zaad op mijn buik terecht kwam had ik weer een terugblik naar enige weken geleden. Toen ik haar dat vertelde schoot Jolanda opnieuw in de lach. “Heerlijk die openheid van je! En wie weet kunnen we een keer met zijn drieën afspreken”, zei zij vervolgens nog.

Het is nu zaterdagmiddag en ik zit met een kopje koffie in de tuin. Ik heb een weekend voor mezelf en ben van plan daar eens flink van te genieten. De voordeurbel gaat en ik loop naar de voordeur. Als ik open doe, krijg ik een pakje in mijn handen gedrukt van een PostNL-bezorger. Ik heb helemaal niets besteld. Verbaasd loop ik met het pakje terug naar de tuin. Ik ga zitten en maak het pakje open. Een wit doosje. Ik open het doosje en kijk verbaasd naar de inhoud. Er zit een briefje bij. Op het briefje staan slechts een paar woorden: “Zin in? – T.” Ik kijk opnieuw naar de inhoud: een ietwat krom lopende g-spot vibrator in een modern kleurtje en een fles glijmiddel. Wéér denk ik even terug aan mijn droom van alweer zo’n drie weken geleden. Gepuzzeld kijk ik naar de inhoud van het doosje. “T” is waarschijnlijk Trudy. Ik herken nu ook haar handschrift. Wat wil zij hiermee? En wanneer? En waar? Allemaal vragen schieten door mijn hoofd. Ik aarzel om haar een sms-je te sturen. Ik staar naar mijn telefoon.

Ik kijk opnieuw naar de inhoud: een ietwat krom lopende g-spot vibrator in een modern kleurtje en een fles glijmiddel.

Ik drink mijn koffie op en besluit om haar toch een berichtje te sturen. Ik maak een foto van het witte doosje en stuur deze naar haar toe met het onderschrift: “Hoe, wat, waar?” Ik zie dat zij het berichtje onmiddellijk ziet. En ik zie dat zij direct gaat antwoorden. Pling. “Vanavond, bij mij?” Ik kijk verrast naar haar antwoord. Ik merk bij mezelf dat ik het idee erg verleidelijk vind. Ik stuur een antwoord terug: “Hoe laat?” En weer een snelle reactie: “Rond 22.30 uur?” Ik stuur het bekende duimpje. Ik heb het adres van Trudy natuurlijk, maar ben er nooit geweest. Ik zoek het adres op en kijk via Google Street View hoe haar huis eruit ziet. Het blijkt een kleine vrijstaande bungalow te zijn. Ik ga douchen. Onder de douche besluit ik om mijn intieme delen te scheren. Ik heb zo’n Venus-scheermesje. Wat goed werkt bij vrouwen werkt ook goed bij mij, denk ik altijd maar. Ik bewonder het resultaat van mijn gladde pik. Wat kan ik vanavond verwachten, vraag ik me af?

Na het douchen ga ik nog wat in de tuin aan de slag. Als ik over het grasveldje loop, moet ik aan die zaterdagmiddag met Jolanda denken. Wat was dat heftig zeg. Ik voel een golf van opwinding door mijn lijf gaan. Twee totaal verschillende vrouwen in mijn leven met ieder een eigen beleving van seks. Waarbij Trudy dan als ‘extraatje’ nog haar biseksualiteit ‘meedraagt’. Het idee van Trudy, genietend van seks met één of meerdere vriendinnen… Ik kan me er een voorstelling van maken, zeg maar. Maar goed, zij kan dus ook genieten van mannen. Ik ben dan ook heel benieuwd wat vanavond haar bedoeling gaat zijn.

Het is eindelijk bijna tien uur in de avond. Het is een kleine 20 minuten rijden naar Trudy, dus het wordt tijd om te gaan. Het doosje staat klaar op tafel. Een fles witte wijn ernaast. Het is nog steeds warm, ook ’s avonds, dus ik heb een korte, wijde broek aangedaan en slippers. Een witte polo maakt de outfit compleet. Ik stap in de auto en leg het doosje naast me op de bijrijdersstoel. Ik stel de navigatie in op het adres van Trudy en vertrek. Voordat ik het weet rij ik de straat in waar Trudy woont. Het blijkt een laantje te zijn aan de rand van het dorpje, waar zij woont met allemaal kleine bungalows met vrij uitzicht over de weilanden. Tjonge, hier is niets mis mee.

Ik rij de oprijlaan op van haar bungalow en parkeer mijn auto achter haar auto. Zij heeft een kleine cabrio die precies bij haar past. Ik stap uit en loop naar de voordeur; het doosje in mijn hand. De fles witte wijn in de andere hand. De deur staat op een kier. Ik glimlach. Trudy verwacht me al. Voorzichtig duw ik hem open, stap de hal binnen en doe de deur achter me dicht. Ik roep haar naam. “Ik ben hier hoor!” hoor ik haar roepen. Het geluid komt van achter haar huis. Zij is blijkbaar in de tuin. Ik loop de hal door de woonkamer in. In een oogopslag zie ik hoe gezellig en sfeervol de woonkamer is ingericht. Knus. Ik loop door in de richting van twee opengeslagen tuindeuren. Ik loop door de deuren de tuin in en blijf staan.

De schemering is al ingedaald. In de verte is het al donker. Op het terras staan misschien wel 20 kaarsen te branden. Een paar meter verder op het grote terras staan twee ruime lig-/relax-tuinstoelen met dikke kussens. Het lijken haast wel twee bedden met een leuning. Op een van de twee stoelen ligt Trudy, mysterieus verlicht door de kaarsjes. Zij heeft een doorschijnende zwarte peignoir aan en zwarte panty’s. Haar benen iets opgetrokken. Aan haar voetjes heeft zij glanzende zwarte pumps; enerzijds ziet dit er schattig en anderzijds super-opwindend uit. Ik bekijk haar ademloos. Mijn ogen glijden over het goedgevormde lichaam van Trudy. Door de sexy kleding blijven haar vormen mysterieus, maar haar rondingen zijn, ondanks het gedempte kaarslicht, goed zichtbaar. Ik kan niet goed zien of zij naakt is onder de peignoir, want de details zijn geraffineerd bedekt. Trudy kijkt mij met glinsterende ogen aan. “Je bent toch niet ál te verrast, hoop ik?” Ik schud mijn hoofd. Ik sta daar met het doosje en de fles wijn nog steeds naar haar te staren. Trudy heeft alles uit de kast gehaald om het plaatje helemaal compleet te maken. Het vrije uitzicht over de weilanden, de intimiteit van de dalende duisternis, het kaarslicht en dan Trudy die zó heel verleidelijk past in dit plaatje met haar sensuele uitstraling.

Ik bekijk haar ademloos. Mijn ogen glijden over het goedgevormde lichaam van Trudy. Door de sexy kleding blijven haar vormen mysterieus, maar haar rondingen zijn, ondanks het gedempte kaarslicht, goed zichtbaar.

erotische verhalen blok
Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Als ik een mysterieus pakketje ontvang met een g-spot vibrator en glijmiddel, voel ik direct een prikkel van opwinding. "Zin in een spel vanavond?", stuur ik naar Trudy, waarmee ik onze flirt naar een hoger niveau til en ons avontuur voortzet.

Ik zet de fles wijn op de tuintafel en loop daarna met het doosje naar het ligbed. Ik zet het doosje voor de pumps van Trudy neer en buig voorover om haar een kus op haar wang te geven. Trudy draait echter op dat moment juist haar gezicht naar me toe zodat onze lippen elkaar even raken. Ik richt me weer op, pak het doosje op en kijk haar vragend aan.   

“Daar mag jij mee spelen”, zegt Trudy zacht. Ze kijkt mij met een intensere blik aan. “Als ik samen met een vrouw ben dan is dit een heerlijk extraatje. En… ik heb dit voor je.” Trudy rolt om op haar buik, slaat de peignoir half weg zodat haar billen zichtbaar worden en tilt haar stevige ronde kont op. Mijn adem stokt in mijn keel. Ik zie direct dat de panty’s plakpanty’s zijn, waardoor haar stevige billen bloot zijn. Tussen haar blote billen zie ik in het kaarslicht een ring. Een zwarte ring. Ik krijg wéér een soort flash-back naar mijn droom. Trudy heeft een buttplug met een ring eraan in haar kont zitten, bedenk ik me. “Vind je me mooi?” hoor ik haar zeggen, terwijl zij weer op haar rug gaat liggen en de peignoir haast zedig om haar lichaam sluit. Ik kijk even om me heen. Een wijds uitzicht over de weilanden. Links de uitbouw van de keuken en rechts een behoorlijke schuur. Geen enkele inkijk. Trudy heeft hier volledige privacy, realiseer ik me.

“Ik vind je prachtig”, hoor ik mezelf zeggen. “Maar…”, zeg ik terwijl ik het doosje weer oppak.

Trudy reageert direct. “Voor jou. Ik wil dit met jou beleven, zoals ik dit ook kan met mijn vriendinnen.”

Ik voel kriebels onderin mijn buik en open het doosje. “Dus…”, zeg ik.

“Ja, je mag mij ermee verwennen”, antwoordt Trudy met een zwoele stem. “Zullen we eerst een wijntje nemen?” vervolgt zij plagerig. Ik zie dat er twee glazen op de tafel staan. Blijkbaar had Trudy al een plan voor de invulling van de avond. Ik realiseer me dat dit alweer erotiek in de buitenlucht zal worden en glimlach in mezelf. Over een “hete” zomer gesproken…

Trudy staat op van de ligstoel en loopt op haar pumps een beetje heupwiegend naar de tafel waar de fles wijn staat. Het geklak van de hakken van de pumps klinkt duidelijk in de stilte van de avond. Zij pakt de fles wijn op en schenkt twee glazen in. Zij biedt mij een glas aan en neemt zelf haar glas op. Dan loopt zij terug naar de ligstoel en stapt gemakkelijk uit haar pumps. Ze vlijt zichzelf weer op het liggedeelte en nipt aan haar glas. Ik weet bijna niet waar ik kijken moet, zó prachtig mooi vind ik haar lichaam, mysterieus verborgen onder de peignoir. Ik voel mijn pik groeien. Ik ga op het andere ligbed zitten. Trudy neemt een slokje uit haar glas, zet hem neer op het tafeltje naast het bed en kijkt mij vervolgens met een stoute blik aan. “Wil je niet iets gemakkelijkers aandoen?” fluistert zij. “Daar ligt een kamerjas voor je.” Ze wijst naar een zijde-achtige zwarte kamerjas die op de tafel ligt. Ik trek mijn polo over mijn hoofd en laat hem naast het bed op de grond vallen. Ik stap uit mijn slippers en open de korte broek en laat hem vallen. Mijn strakke boxer kan niet geheel verhullen dat ik al opgewonden ben en Trudy kijkt met interesse naar de bobbel in mijn boxer. Ik draai me even om en trek de boxer uit. Ook die laat ik bij de broek vallen. Ik draai me naar Trudy toe met mijn harde pik fier vooruit. Trudy kan een glimlachje niet onderdrukken als zij mijn gladgeschoren stijve pik ziet.

Ik doe de kamerjas aan en voel de zachte dunne stof op mijn huid. Nu staat Trudy op, gaat op haar tenen staan, rekt zich sensueel uit en met een soepele beweging trekt zij aan de ceintuur, waardoor haar peignoir openvalt. Zij is prachtig naakt onder de peignoir en de plakkousen maken het extra sensueel. Zij laat de peignoir van haar schouders vallen. In het avondlicht ziet haar naakte lichaam er nóg opwindender uit. “Zal ik voor je spelen?” vraagt zij zacht. Zonder een antwoord af te wachten gaat zij achterover liggen en trekt haar benen iets op. Met haar vingers streelt zij over haar lipjes en spreidt deze vervolgens, zodat ik een blik gegund krijg op de roze binnenzijde van haar lipjes en een glinstering van vocht. Ik kijk iets omhoog naar haar borsten en geniet van haar vormen en haar harde tepels. Het is nog steeds zwoel warm en toch lijkt het of zij het fris heeft, zó hard zijn haar tepels. Ik nip aan mijn glas en kijk…

Met haar vingers streelt zij over haar lipjes en spreidt deze vervolgens, zodat ik een blik gegund krijg op de roze binnenzijde van haar lipjes en een glinstering van vocht.

Trudy duwt twee vingers tussen haar lippen en met haar andere hand knijpt zij in haar tepel. Dan haalt zij haar vingers weer tussen haar lippen vandaan en zoekt haar knopje. Langzaam beweegt zij haar vingertoppen over het gevoelige knopje. Zij sluit genietend haar ogen en maakt kleine geluidjes. Haar vingers bespelen op geraffineerde wijze afwisselend haar clitje en haar lipjes. Ik kan mij niet langer bedwingen en zet stilletjes mijn glas opzij. Ik sta op, laat de zijden kamerjas van me afvallen en kruip tussen haar benen. Zachtjes duw ik haar vingers weg en neem het over van haar. Trudy opent haar ogen, kijkt verlangend naar me en zucht. Ik buig naar voren en lik zachtjes over haar clit. Mijn handen omvatten haar billen en ik sabbel iets intenser op het gevoelige knopje. Trudy slaakt een diepere zucht. Zij trekt haar benen nog iets verder op en ik krijg een speelse blik gegund op haar bilnaad. Hmmmm, de ring lijkt me te willen verleiden…

Trudy zakt iets verder onderuit in de ligstoel. Zij trekt haar benen nog iets verder omhoog, zodat ik de ring nóg nadrukkelijker tevoorschijn zie komen. “Toe maar. Trek er maar aan, lieverd”, hoor ik haar lispelen. Ik pak voorzichtig de ring beet en trek zachtjes. Nauwelijks beweging. Haar kontgaatje houdt hem strak vast. Ja, begrijpelijk… Trudy kreunt zachtjes. Ik zie dat zij haar billen probeert te ontspannen. Ik trek nog een keer langzaam en nu iets harder. Ik zie haar kontgaatje langzaam prijsgeven en ineens plopt er een balletje uit haar kont! Ik voel een golf van opwinding door me heen gaan. Het is geen plug! “Nu nog één”, hoor ik Trudy fluisteren. Ik trek nog een keer en heel langzaam komt er nóg een balletje tevoorschijn; iets kleiner. “Ga door”, zucht Trudy. Er plopt een laatste, relatief klein balletje, uit haar kont. “Nu weer terug”, kreunt Trudy. Het terug duwen gaat een stuk makkelijker. De balletjes verdwijnen in haar kontgaatje en de ring nestelt zich weer tussen haar flinke billen.

Ik kan de verleiding niet weerstaan en duw even met twee vingers tegen haar lipjes. “Nee, nu wil ik dat je met me gaat spelen met de vibrator”, kreunt Trudy. Zij gaat rechtop zitten op het kussen van het ligbed. Ik ga staan en mijn stijve pik zweeft vlak voor haar gezicht. Zij neemt hem gretig in haar mond. Haar tong speelt met het gevoelige randje van mijn eikel en ik kreun. Ik trotseer het verlangen om mijn pik in haar mond te stoten. Trudy voelt het ook en houdt hem stevig beet. Dan kijkt zij naar mij op en maakt langzaam trekkende bewegingen met haar hand rond mijn pik. “Wat ben je heerlijk glad geschoren. Ik hou ervan.” Dan laat zij zich achterover op het ligbed vallen en trekt haar benen weer op. “Toe maar. Met de vibrator”, kreunt zij met een intense klank in haar stem. Ik pak de vibrator uit het doosje en zet hem aan. Er zitten een aantal verschillende snelheden en tril-sensaties op, maar ik kies voor langzaam trillend. Ik duw de top van de vibrator tussen haar lippen.

Direct gaat er een schok door Trudy’s lichaam heen. Ja, dat verbaast me niet… Gemakkelijk glijdt hij daarna naar binnen. Vervolgens duw ik de top van de vibrator naar boven, zodat het trillende deel tegen haar g-spot aan duwt. Ik maak een soort trekkende beweging met de vibrator. Ik zie hoe Trudy haar voetjes hol trekt en ik hoor haar kreunen. Ik ga door. Met trage bewegingen haal ik de geribbelde top langs haar g-spot. Ik zie dat zij afwisselend haar onderbuik aanspant en lijkt te persen. Ik zet de trilstand op sneller en haar handen grijpen in het kussen waar haar hoofd in ligt. Zij ramt haar onderlichaam letterlijk tegen mijn hand met de vibrator aan. Ik voel hoe haar lichaam bijna ongecontroleerd begint te trillen en dan gebeurt het… Met een langgerekte kreet van Trudy spuit zij flinke stralen vocht uit haar kutje. Ik trek de vibrator met een snelle beweging uit haar lippen en er volgt nóg een flinke straal vocht over mij en het ligbed. Naschokkend grijpt zij met één hand in haar kruis en duwt haar voetjes nu hard in het kussen. Dan ontspant zij heel langzaam…

Ohwwwww, haar benen zijn helemaal nat. Trudy kijkt mij stout aan. Teder trek ik haar natte kousen uit, waarbij ik haar voetjes kus en aan haar tenen sabbel. Daarna streel ik haar onderbuik en haar lipjes. Trudy ligt stil te genieten van mijn liefkozingen en ik zie hoe haar lipjes open blijven staan. Haar lipjes zullen wel murw zijn, bedenk ik me. Ik buig weer naar haar lipjes toe en lik er zachtjes aan. Teder. Liefkozend. Ik voel schokjes door haar lichaam gaan. Ik richt me weer op. Trudy kijkt met een strakke blik naar mijn stijve pik. “Ga je me zo neuken met je grote pik?” vraagt zij zachtjes. Ik pak mijn stijve pik beet en maak een paar langzame trekkende bewegingen. Opgewonden kijkt zij naar wat ik doe. Nu kijk ik haar met een stoute blik aan. Ik maak trage bewegingen met mijn hand. Trudy kreunt zachtjes. Dan richt ik mij op en stuur mijn stijve pik richting haar lipjes. Ik duw zachtjes en voel hoe haar lipjes knijpen rond mijn pik. Wát een vrouw! Trudy is supergevoelig na haar squirt en als ik mijn pik in één beweging diep in haar stoot, slaakt zij een kreet. Ik bedenk me dat de privacy in de achtertuin haar grenzen kent, maar begin direct ritmisch te stoten. Haar borsten bewegen sensueel bij iedere stoot en Trudy grijpt haar borsten beet, haar tepels geklemd tussen haar vingers. Ik vertraag mijn bewegingen tot langzame, diepe stoten. Om uiteindelijk stil te houden. Trudy kijkt me met glanzende ogen aan. Ik voel haar kutje knijpen. “Toe”, zegt zij.”Ga door… Lekker langzaam.”

Ik duw zachtjes en voel hoe haar lipjes knijpen rond mijn pik. Wát een vrouw! Trudy is supergevoelig na haar squirt en als ik mijn pik in één beweging diep in haar stoot, slaakt zij een kreet.

Ik blijf nog even stil in haar zitten, terwijl mijn handen strelend over haar lichaam gaan. Trudy heeft haar borsten losgelaten en ik masseer beide borsten op een zo teder mogelijke manier. Met mijn vingertoppen heel zacht en plagerig speel ik met haar tepels. Trudy kreunt zachtjes. Dan begin ik weer langzaam te bewegen. Niet in het minst om te voorkomen dat ik klaarkom. Na een aantal van deze langzame, diepe stoten zegt zij zacht: “Ohhhwwwww… Ik wil je pik in mijn kont…” Ik kijk Trudy diep in haar ogen en zij slaat deze bijna zedig neer. “Alsjeblieft? Ik wil dat je mijn kontje volspuit”, vraagt zij bijna smekend. Ik trek me terug en Trudy rolt direct op haar zij en trekt één been hoog op. De ring wordt weer zichtbaar. Ik pak hem voorzichtig beet en trek voorzichtig… Haar kontje laat de balletjes nu een stuk makkelijker los en haar holletje staat uitnodigend open. Ik leg de rubber balletjes opzij, pak de fles met glijmiddel en knijp er in, vlak boven haar kontgaatje. Trudy huivert als de koele substantie haar kontgaatje raakt, drukt haar billen nog wat meer naar achteren en kreunt: “Kom in me, schat.” Ik laat twee vingers plagerig rond haar glibberige kontgaatje draaien. Trudy begint onmiddellijk met haar kont te draaien.

Ik heb niet meer uitnodiging nodig en duw mijn pik tegen haar holletje en daarna, geholpen door het glijmiddel, langzaam haar nog openstaande kontgaatje in. Nu laat Trudy een langgerekt kreunend geluid horen. “Ohhhhh, jaaaaaaaa! Wat ben je heerlijk groot en warm! En nu ook weer héél langzaam stoten!” roept zij me toe. “Ik wil je, schat! Vul me helemaal!” Haar kontgaatje is nauw, maar heerlijk glad. Het ongelooflijk geile aspect van mijn pik in haar kont helpt alleen niet als het gaat om mijn uithoudingsvermogen, zeg maar. Jezus, wat is dit opwindend! Ik stoot met hele langzame halen diep in haar nauwe, zachte holletje en ik hoor mijn ballen zacht kletsen tegen haar billen. Bij iedere stoot laat Trudy een diepere kreun horen. Ik kijk naar beneden en zie het geile beeld van mijn pik die tussen haar flinke billen in en uit haar kont gaat met daarvoor haar openstaande lippen. Ik wil spuiten. Diep in haar kont klaarkomen. Ik voel de tintelingen van mijn opkomende orgasme. Ook Trudy voelt dit blijkbaar en begint met haar kont draaiende bewegingen te maken. “Ohhhhwwww… spuit mijn kont vol. Ik wil dat je klaarkomt in mijn kont!” roept zij nu hard. Ik laat me gaan. Met harde, snelle stoten ram ik mijn pik nu helemaal in haar kont met maar één doel: in haar kont spuiten. Trudy geselt haar clitje met twee vingers tegelijk. Met een laatste harde stoot ram ik mijn pik diep in haar en spuit. Het orgasme is explosief. Alle geile momenten komen bij elkaar in één ontlading. Als mijn warme zaad in haar kont wordt gespoten komt Trudy ook klaar. Sidderend en schokkend. En wéér spuit zij uit haar kutje over het ligbed.

Heel langzaam voel ik hoe haar kont mijn pik geleidelijk laat gaan. Totdat hij nog tussen haar billen geklemd zit. Dan rolt Trudy voorzichtig om en staat op. Ik kijk naar haar billen. Zij bukt zich diep voorover en spreidt haar benen. Ik zie hoe mijn zaad uit haar bilnaad loopt. Geil… Trudy pakt vervolgens mijn hand en loodst me mee naar binnen. Naar de badkamer. Het is een bungalow, dus ook die is beneden. Samen stappen we onder de douche en zepen elkaar in. Vooral de intieme delen. Als ik mijn hand door haar zeperige bilnaad laat gaan huivert zij. “Hmmmmmm”, zucht zij. “Gevoelig…”

Na elkaar te hebben afgedroogd kruipen we op het andere ligbed en praten nog lang na. Ruim na middernacht ga ik naar huis. Blijven slapen wil ik nog niet… Als ik weer thuis ben ontvang ik een berichtje. Pling. Van Trudy. “Mijn kont voelt nog lekker… Het was een feestje met je… Welterusten!” Ik glimlach. En stuur een berichtje terug: “Ik ga vást dromen van je héle lijf! Slaap lekker!” Iets in mij zegt me dat dit heel dicht bij de waarheid zit…

Wil jij de toys in dit verhaal zelf ook wel een keer proberen? Je vindt ze hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten