Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

32.416 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Het Jurkje’

24 september 2021,

geschreven door

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe erotisch verhaal! Dit spannende verhaal is geschreven door lezer Bela. Wanneer de hoofdpersoon die leuke dame van een tijdje terug op het strand tegenkomt, aarzelt hij geen moment om haar aan te spreken. Maar dan gebeurt er iets wat hij niet zag aankomen…

Geen zin om te lezen? ‘Het jurkje’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Het Jurkje

Toeval of niet, daar liep ze in haar jurkje. Ik glimlachte naar haar, ze keek verbaast en toen de glimlach van herkenning.
Maanden geleden zag ik haar in de paskamers, ze twijfelde over het jurkje. Ze draaide rond, haar mooie rondingen trokken mijn aandacht. Een compliment doet wonderen en ze bloosde. Zit het wel mooi mijnheer? Zei ze. Ik keek aandachtig en zag haar contouren, mooie kleine borsten bloot onder het jurkje met een diepe snit. Haar bruine ondeugende ogen, rode haar. Het staat je perfect, zou zo met je willen dansen, zei ik. Ohh wat lief dan koop ik haar. Terwijl ze zich uitkleed zag ik door de kier in het gordijn haar lichaam, geheel naakt was ze. Ik bleef kijken, ze zag mij in de spiegel en hield toen haar handen voor haar borsten. Weer een bloos op haar gezicht. Ze bukte om haar kleding te pakken en toonde mij haar volle zachte billen. Mooi kaal was het tussen haar benen en de volle lippen goed zichtbaar. Ze glinsterden in het kunstlicht. Geen haast en geen verborgenheid terwijl ze haar oude jurk over haar schouders liet zakken. Mijn god, ik was zo opgewonden en ze moet het gezien hebben. Zo klaar zei ze, nu kunt u gaan passen, al zal dat niet meevallen in uw opwinding. Ik lachte en zei bloosde weer. Dank u wel mijnheer, ik zal aan u denken wanneer ik dans in het nieuwe jurkje.

“Weer een bloos op haar gezicht. Ze bukte om haar kleding te pakken en toonde mij haar volle zachte billen.”

En nu liep ze daar, op het eiland in het jurkje. Oh hallo, ik herken u. Het jurkje was het in de paskamer en ze bloosde weer. We raakten in gesprek en ze vertelde over haar vakantie, alleen op het eiland. Rust en natuur, zonnen en picknicken in de duinen. Maar gaat u mee, want ik wilde net de duinen in. Een picknickmand aan haar arm vertelde genoeg. Weet je het zeker? Hoe heet je, vroeg ik. Aangenaam, ik heet Natascha en ze zeggen roodborstje tegen mij.

Ik twijfelde, ze pakte mijn hand, kom we gaan hier de duinen in. Fijn stil en weinig bezoekers.
Ze praatte volop over haar leven, haar dans en passie. Tijdens het lopen zag ik steeds een stukje van haar lieve kleine borsten, haar billen als we een heuvel op liepen. Ik fantaseerde terwijl ze sprak en werd super opgewonden. Ze lachte en draaide zich om, volgens mij heeft u wat lucht en ruimte nodig en ze streelde over mijn broek en harde piemel. Kom dan gaan we hier liggen en ze pakte haar mandje uit, een kleed en veel lekkers.

“Tijdens het lopen zag ik steeds een stukje van haar lieve kleine borsten, haar billen als we een heuvel op liepen.”

Terwijl ik ging zitten kleedde ze zich zonder gene uit voor mijn ogen. Wauw, zo zacht en mooi, nu bloosde ik. Kom zei ze, ze trok mijn shirt uit en begon aan de knoopjes van mijn broek. Ga eens staan dan help ik je verder.
Terwijl ik stond ging het laatste knoopje open en langzaam trok ze mijn broek naar beneden. Geen slip dus mijn piemel danste naar buiten en raakte haar wang..

Natas lachte en streelde mij. Haar zachte handen wisten precies waar de plekjes zaten om mij nog meer op te winden.
Heel langzaam gingen haar handen van mijn voeten over mijn benen, langs mijn piemel omhoog. Ze kneep hard in mijn tepels, heerlijk… Ik zakte op mijn knieën en zoende haar mooie mond, onze tongen draaiden om elkaar. Ik streelde haar borsten terwijl we vol passie lang zoenden. Ze boog voorover en duwde mij achterover. Haar tong en handen streelden zo zacht en fijn tot ze haar lippen om mijn geslacht sloot. Zuigend en tegelijk overal haar handen. Ik kreunde, wauw wat een mond en kracht. Mijn vocht likte ze weg en daarna zoende ze mij. Onze smaken door elkaar.

Ze schoof achteruit, opende haar benen en haar vingers streelde haar yoni. Vol overgave en geiligheid. Kijk maar lekker ventje, eerst één vinger toen twee en uiteindelijk haar hele hand naar binnen. Steeds sneller, harder. Ik zag haar buik samentrekken en ze kreunde hard… haar vocht spoot mij nat. Over mijn benen en piemel, zo geil.

Nu jij zei ze… pak je pik…. Laat me genieten en ze boog weer voorover terwijl ik mezelf aftrok… haar tong likte aan mijn eikel en ballen. Oh ik kom zei ik…toen sloot ze haar mond om mij heen en zoog zodat ik vol in haar spoot… mmmmm heerlijk….
Ik opende mijn ogen en zag haar mond vol met mijn zaad en haar tong likte aan haar lippen.

Genieten jullie? Een vrouw stond naast ons… Sorry dat ik stoor. Ik stond al een tijdje te genieten van jullie.
Ik keek haar aan in haar bruine ogen en zag dat haar slipje uit haar tas bungelde. Ze deed een stap dichterbij en stelde zich voor… Hallo ik ben Brenda. Al jaren droom ik van dit. Een stel ontmoeten die seks in de duinen heeft. Meestal trof ik alleen twee mannen.
We keken elkaar aan en knikten, kom op ons kleedje zitten. Ik pakte de fles wijn en gaf hun een lekker vol glas… mmm als dit net zo lekker smaakt als jouw kutje dan wil ik meer proeven… Natascha lachte, dat zou een nieuwe ervaring voor mij zijn. Deze man is heerlijk, een vrouw zoenen daar verlang ik al jaren naar. Natascha schoof naar haar toe en trok de rest van haar kleren uit… Een heerlijk vol lichaam, piercing in haar tepels en ze stond op. Draaide een rondje en liet ons haar bewonderen.

“Ze deed een stap dichterbij en stelde zich voor… Hallo ik ben Brenda. Al jaren droom ik van dit. Een stel ontmoeten die seks in de duinen heeft. “

Ze ging voor Natascha staan en opende haar benen. Lik mij… ze pakte haar hoofd en drukte deze tussen haar dijen.. Ik zag een glinsterende piercing boven haar klit… Mmm wat geweldig… ook mijn droom komt uit. Brenda lachte en zei… jij mag strakjes….
Terwijl ze liefkozend gelikt werd groeide mijn pik alweer. Natascha was eerst voorzichtig en al snel zag ik haar ontspannen. Brenda kreunde en ging liggen. Ze pakte Natasha haar hand en zei, vinger me hard…. Om haar te helpen duwde ze de hand diep tussen haar al erg natte kut… harder…. Mmm zo is het heerlijk… Ik zag haar tepels keihard worden, haar buik spande zich steeds sneller aan…. Een luide kreun, ja ga door lekkere meid… haar adem stokte… een golf van vrijheid spoot Natascha nat… Natascha schrok even. Ik pakte haar pols en duwde deze diep tussen de gezwollen lippen van Brenda. Ja, heerlijk, ik kom weer… veel vocht spoot over ons heen… proef Natascha… ik duwde haar naar tussen de benen… Mmmm , ze likte haar dijen, haar buik en toen haar klit…. Geweldig…. Brenda kreunde nog harder en gaf met haar handen de snelheid aan… De billen van Brenda zocht ik op. Een paar ferme tikken deed haar kreunen… mijn vingers, één voor één gleden naar binnen… toen mijn hand… Natascha kreunde. Tussen het sabbelen en likken door zei ze: wauw dieper, ga door.

Mijn andere hand vond haar klit, deze was super gezwollen… Gelijk met de versnelde ademhaling van Natascha… Versnelde ik en hoorde de sappen kletteren… Natascha dronk en likte… mijn pik werd zeiknat gespoten… Ik ging door… terwijl Brenda Natascha zoende voelde ik haar lippen zich opnieuw spannen… Nogmaals kwam Natascha klaar… zoveel vocht spoot ze, ik werd zeiknat en het kleed ook.

De dames zoenden heerlijk en draaien zich om naar mij. Zo nu gaan we jou verwennen… twee monden zogen en likten mij…. Wat een heerlijke pik… wat smaak jij lekker zoet Natascha zei Brenda. Hun handen masseerden mijn pik en ballen. Ik genoot. Brenda ging boven mijn gezicht op haar hurken… kijk maar lekker naar mijn gepiercete klit…

“Deze man is heerlijk, een vrouw zoenen daar verlang ik al jaren naar. Natascha schoof naar haar toe en trok de rest van haar kleren uit…”

Ze zakte dieper en mijn tong raakte haar lippen… ik zoog de klit tussen mijn lippen en voelde mijn kloppende pik keihard in de mond van Natascha glijden. Brenda pakte hard mijn tepels. Likken en zuigen mannetje… Ze begroef mijn gezicht tussen haar dijen…. Ik voelde opnieuw een orgasme komen… slikken Natascha zei Brenda terwijl ik haar voelde schokken. Vol spot ze mijn mond en gezicht nat… mijn zaad werd gedronken door Natascha. Ze stond op en kuste Brenda… mmmm heerlijk…. Brenda likte haar mond schoon… We gingen naast elkaar liggen.. wijn vloeide…. Wat heerlijk dit zei Natascha en Brenda knikte. Ze dook bovenop Natascha…. Zoende… likte steeds lager.. ik zag haar tanden voorzichtig om Natascha haar tepels… ze kreunde… op haar knieën likte en vingerde Brenda haar… kom maar lekker meissie… Ik genoot van hun activiteiten. Nog lang gingen de vrouwen door…. Tot Brenda zei…. Neuk me… ze trok haar billen van elkaar…. Gelukkig had ik de tijd gehad om een pilletje te nemen… alweer opgewonden hard duwde ik mijn pik in haar…. Haar heerlijke grote lippen verwelkomde mij… harder…. Al het vocht droop van haar af… ik duwde een vinger in haar andere gaatje… ze kreunde… likte Natascha nog harder. Beiden kwamen ze gillend klaar… een zwembad in de duinpan…

We spoelde ons af nadat we bloot naar de zee waren gelopen…. Een stel wat ons zag keek met een glimlach… de man tikte de vrouw naast hem op haar billen… mmm zei hij…. Volgende keer ook maar de duinen in lieverd.

9 reacties

 1. prachtig verhaal lieve geile mensen
  loop vaak tussen Katwijk en Scheveningen op het naaktstrand ga toch ook maar eens in de duinen kijken voor een heerlijke vrijpartij
  en als jullie nog een keer naar de duinen gaan graag weer vervolg hierop geile donders
  gr en xxx Lars

 2. Heerlijk, hoop dat de komende dagen het lekkere weer aan houd, dan ga ik ook lekker naar de duinen met mijn vriendin, ik geloof, weet zeker dat zij ook in is voor een triootje

  1. Bedank voor je geile verhaal zo iets moet ik ook beleven ben een geile Single boy
   maak werk om ook dit te beleven seks moet spannend met geile overgave.

 3. lekker geil, als ik daar aan het strand was dan zou ik ook iemand zoeken om lekker te neuken met iedereen die maar wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

17.883 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer vrijdag, dus tijd voor een nieuw erotisch verhaal ingezonden door een lezer! Als de hoofdpersoon in dit verhaal met een vriend afspreekt met wie ze een jarenlange geschiedenis deelt en die net als haar na lange tijd weer single is, ontdek…
17.883 keer bekeken