Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

12.014 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Vogels’ (vervolg op ‘Haasje’)

25 augustus 2018,

geschreven door

Kort geleden hebben jullie het erotische verhaal ‘Haasje’  kunnen lezen. Een prachtig verhaal, geschreven door EasyToys Magazine lezer Joris DG. We waren dan ook erg blij toen we het vervolgverhaal binnenkregen. Wederom wordt er hardgelopen. Maar blijft het daar ook bij?

Vogels

Maandag loopdag. Ik kijk al de hele dag uit om vanavond weer mijn loopschoenen te kunnen aantrekken. De warmte van de voorbije dagen zit in mijn lijf. Een loopje in de de friste van de wuivende bomen zal me deugd doen. Maar dit is niet de enige reden waarom ik zo uitkijk naar vanavond. Na mijn avontuur van vorige week heb ik wel zin in meer. Al de hele week spelen zich de meest fantastische scenario’s af in mijn hoofd. Als honger de beste saus is, dan kan je wel zeggen dat ik reuzenhonger heb!

Na mijn avontuur van vorige week heb ik wel zin in meer. Al de hele week spelen zich de meest fantastische scenario’s af in mijn hoofd

Tegen de tijd dat ik thuis kom, zie ik  stapels grijze wolken voor de zon verschijnen. Maar er is meer nodig om mij tegen te houden om te gaan sporten. Ik trek snel mijn loopkleren aan, knoop mijn veters en spring in mijn wagen. Een kwartiertje later stap ik uit op de parking van het bos. Ik stretch mijn spieren aan het bankje en speur de omgeving af. Niemand te zien. Misschien ligt het aan mij , maar het voelt alsof er een gespannen sfeer hang in het bos. Alsof alles en iedereen zich klaarmaakt voor iets. Ik kijk nog even rond op de parkeerplaats en begin aan mijn wekelijkse ronde. Het lopen gaat goed, maar ik voel mijn enthousiasme toch minderen. “Ach ja, beter één mooie herinnering dan gene,” denk ik bij mezelf en ik verhoog mijn looppas. Wanneer ik ongeveer in de helft ben loopt er een koude rilling langs mijn rug. En niet alleen een rilling. Een tweede dikke regendruppel loopt langs mijn gezicht. Een derde, een vierde…. steeds heftiger valt de regen neer. Pas nu merk ik dat het een pak donkerder geworden is.

Misschien ligt het aan mij , maar het voelt alsof er een gespannen sfeer hang in het bos. Alsof alles en iedereen zich klaarmaakt voor iets.

Ik drijf het tempo nog wat hoger op, in de hoop om voor de grote bui terug op de parkeerplaats te zijn, maar het heeft geen zin. Het lijkt alsof er een iemand met een reuzengieter het bos water geeft. Een donderslag doet me bijna struikelen van het schrikken. Dit heeft geen zin meer, ik ben doorweekt en het einde is nog lang niet in zicht. Daarom besluit ik van koers te veranderen en loop richting de vogel observatie hut. Wanneer ik de hut bereik verlicht een bliksem het bos, waarna een enorme nieuwe donderslag weerklinkt. Ook deze keer schrik ik me te pletter, maar niet alleen door de knal: in de vogelhut staat een knappe dame te schuilen voor de regen.  Ze aanschouwt door een observatie raampje in de houten muur het licht- en klankspel dat zich boven het meertje afspeelt. Op zich niet zo bijzonder, ware het niet dat ze dat half naakt staat te doen. Ze heeft een zachtgroene brazilian slip aan, met kanten boordje en doordat het raampje op kinderhoogte is, staat ze helemaal voorovergebogen. Hierdoor heb ik dus een fantastisch zicht op haar twee lange benen en een strak kontje. Op het punt waar haar benen overgaan in haar billen, is door haar groene slip de mooi gevormde contour te zien van een aflopend heuveltje. Dit zicht laat me niet onbewogen en ik voel dat er ondertussen bij mij ook een heuvel in opbouw is. Op het bankje naast haar ligt een zwarte short te druipen van de regen. Daarnaast ligt een even doorweekt bijpassend topje. Dat betekent dus… inderdaad, nu ik haar nog eens beter bekijk, zie ik dat ze behalve haar slipje alleen nog maar een bijpassende BH aanheeft. Door haar verleidelijke pose, werd mijn aandacht immers volledig getrokken door haar slipje, dat als een vlaggetje over een schatkist hangt. Door het geluid van de regen die op het dak valt, heeft ze nog steeds niet gehoord dat ik in de hut ben binnengekomen. Ik geniet van het zicht, maar voel me toch wat ongemakkelijk bij dit stiekem begluren.

Ze heeft een zachtgroene brazilian slip aan, met kanten boordje en doordat het raampje op kinderhoogte is, staat ze helemaal voorovergebogen.

“Geen probleem?” vraag ik. In amper één seconde tijd draait ze zich om, kijkt me aan van top tot teen, beseft dat ze hier enkel in haar lingerie staat, bedekt met haar handen zoveel mogelijk haar ontblote lichaam en wordt rood. “Sorry,” excuseert ze zich, “maar kreeg het zo koud in die kletsnatte kleren dat ik dacht dat het maar beter zou zijn om ze uit te doen en wat te drogen te leggen. Door de warmte zullen mijn lijf en kleren wel snel drogen, dacht ik”. Maar zo warm blijkt ze het toch niet te hebben, want ik zie dat haar tepels al hard geworden zijn en duidelijk zichtbaar zijn door haar bh. Ze merkt waar mijn ogen blijven hangen, en ik krijg de indruk dat mijn blik als een compliment waardeert. “Ik hoop dat je het niet erg vind als ik nog even mijn kleren wat laat drogen?” vraag ze. “Mij hoor je niet klagen,” zeg ik. Er valt een stilte en we staren elk voor ons uit naar meertje. “Misschien doe ik beter hetzelfde,” zeg ik om de stilte te breken. “Doe gerust,” zegt ze zonder om te kijken. Ik schop mijn schoenen uit en doe leg mijn doorweekte t-shirt naast de hare. Op het moment dat ik mijn loopshort uitdoe, besef ik dat mijn kleine loopvriend ondertussen niet meer zo klein is en een duidelijk zichtbare, prominente positie inneemt. Ze merkt het niet op, want ze blijft voor zich uit kijken naar de lichtshow aan de hemel terwijl ik me zo uitkleed. Daar staan we dan, naast elkaar in ons ondergoed. De spanning is te snijden.

“Ik dacht dat ik de enige was die gek genoeg is om in dit weer te gaan lopen, ” zegt ze . “Blijkbaar niet,” antwoord ik laconiek. “Ik ga elke maandagavond lopen, en door de hitte van de laatste dagen was ik wel wat toe aan verfrissing. Ik had er echt zin in.” Ze draait zich een kwartslag om en kijkt me recht aan.  Tussen ons is slechts een klein beetje ruimte. “Heb je er nog altijd zin in, nu alles zo nat is?”, vraagt ze zonder te verpinken, maar de dubbelzinnige ondertoon is overduidelijk. “Het zal nu wel vlug drogen,” zeg ik om toch maar iets te kunnen zeggen. “Ik denk van niet,” repliceert ze, “voel maar.” Nog voor ik er erg in heb neemt ze mijn hand en legt die op haar kruis. Die voelt inderdaad nat aan. Ik weet niet of het van de regen of van iets anders is. Met een paar vingers wrijf ik voorzichtig over haar slip, om een duidelijk beeld te kunnen vormen van wat er zich onder bevindt.

“Heb je er nog altijd zin in, nu alles zo nat is?”

Ondanks de nattigheid voelt de stof zacht aan. Terwijl ik dieper op verkenning ga, streelt de bovenkant van mijn hand de binnenkant van haar dijen. Heel even stokt haar adem, waarna ze een lichte kreun niet kan onderdrukken bij het uitademen. Ook haar hand blijft niet passief en gaat op verkenning op mijn boxershort. Zij moet echter minder moeite doen om zich een beeld te kunnen vormen. Want door de opwinding steekt mijn eikel al ruim over de rand. Ze tekent er met haar wijsvinger plagend cirkeltjes op het topje. Bij elke nieuwe cirkel, gaat ze iets breder en dieper, tot ze na een paar rondjes hem helemaal stevige omklemt.. Terwijl ze haar hand op en neer laat glijden over mijn harde vriend, heb ik haar heuvel volledig in kaart kunnen brengen. Ik wrijf over haar en mijn middelvinger zoekt de opening tussen haar schaamlippen op, die steeds duidelijker wordt. Terwijl we elkaar verkennen vinden onze blikken elkaar, en even later ook onze lippen. We kussen hartstochtelijk. Onze handen blijven naarstig bezig. De tijd blijkt even stil te staan tot een bliksemschicht de hut verlicht en ze van het schrikken hard in me knijpt. Lekker. “Misschien is het toch beter om je natte slip uit te trekken,” fluister ik zachtjes in haar oor. Ze zet zich neer op het bankje, steekt haar benen naar me uit en zegt “doe maar”. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten, zodat ik voor het openen van dit cadeautje vanop de eerste rij kan genieten. Ik leg op elk van haar voeten een hand, en glij ze plagend langzaam naar boven langs de buitenkant van haar benen, tot ik aan de aan  haar slip kom.

Terwijl ze haar hand op en neer laat glijden over mijn harde vriend, heb ik haar heuvel volledig in kaart kunnen brengen

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na hun passievolle ontmoeting besluiten Kim en haar nieuwe vriend om hun volgende avontuur nog spannender te maken. Kim kiest voor sensuele lingerie die net zo verleidelijk is als de groene slip die ze droeg tijdens hun eerste ontmoeting…

 

Ik haak mijn twee wijsvingers in haar brazilian slip en trek ze naar beneden. Blijkbaar is niet alleen haar slip van het Braziliaanse type. Haar schaamhaar is zo getrimt, dat het een perfecte landingsbaan vormt richting haar prachtig glimmende kutje. Ik gooi het slipje bij de rest van onze natte kleren en richt mijn volle aandacht op wat zich vlak voor me bevind. Haar schaamlippen voelen zijdezacht aan wanneer ik ze streel. Ik wissel het masseren af met een zacht knijpen en voel dat ze gezwollen zijn. Haar ogen zijn gesloten en ik zie dat ze geniet van de aandacht. Voorzichtig ga ik op zoek naar haar clitje, die ik verbazend snel vind. Nu doet ze haar benen nog wijder open, totdat ze haar voeten naast haar op de bank kunnen rusten. Haar lenigheid is een duidelijk voordeel! Ik maak van de gelegenheid gebruik om wat dichterbij te schuiven. Een geile geur, gemengd met een zuchtje zweet waait we toe. De geur wil ik proeven. Ik breng mijn hoofd nog dichter en ga mijn vlakke tong van onder naar boven over haar kutje. Dit smaakt naar meer. Ik neem nog een paar halen, maar steeds harder en sneller. Ik leg mijn hand op haar buik, zodat ik kan voelen wat mijn tong met haar lichaam doet. Met mijn ander hand spreid ik haar volle lippen open, zodat haar clitje vlak voor me ligt. Met het puntje van mijn tong tik het het even aan. Ik voel hoe haar buikspieren zich opspannen. Nog eens. En nog eens. En steeds langer blijft mijn tong er op, tot het mijn beurt is om cirkeltjes te draaien.

Ze begint zachtjes te kreunen terwijl ik het tempo opdrijf. Wanneer ik mijn lippen rond haar clitje sluit en er aan begin te zuigen duwt ze haar bekken iets naar omhoog, om aan te geven dat dit is wat ze wil. Haar geluidsvolume komt nu ruimschoots boven dat van de regen uit, waar ik weet ik dat ik het goede tempo gevonden heb. “Niet stoppen”, roept ze tussen het kreunen door, en dat doe ik ook niet, integendeel.. Een harde donderslag overstemt haar geroep wanneer ik haar spieren voel samentrekken. Ik laat het tempo zakken, maar veel tijd is er niet. “Ik wil je in me,” zegt ze nog half hijgend. “Nu.” Ik laat me dit geen twee keer zeggen, en glij mijn keiharde loopvriend bij haar naar binnen. Ze voelt zalig warm en nat aan. Ik leg mijn handen op haar borsten en knijp erin. Ze slaat haar benen om mee heen, alsof ze me nog dieper in haar wil voelen. Dit windt met nog meer op en ik stoot steeds harder en harder. Ook het onweer bereikt bijna zijn hoogtepunt. We kreunen samen dat het een lieve lust is, maar geraken niet boven het getrommel van de regen uit. Steeds harder en heftiger, net als het onweer. Het duurt dan ook niet lang voor ik luidkeels klaarkom en met een paar harde stoten diep in haar spuit. Ze knijpt in mijn rug en schreeuwt het ook uit. We blijven nog even nahijgend en nagenietend zitten, terwijl we luisteren naar de regen.

Haar geluidsvolume komt nu ruimschoots boven dat van de regen uit, waar ik weet ik dat ik het goede tempo gevonden heb

Tegen de tijd dat we elkaar terug aangekleed hebben, priemen de eerste zonnestralen al terug tussen het natte bladerdek en geurt het bos heerlijk fris. Onze kleren zijn nog steeds wat nat, maar dit heeft een verfrissend effect op onze bezwete lichamen. We joggen samen naar de parking. Ondertussen praten we wat, alsof we elkaar al jaren kennen. Blijkbaar heet ze Kim, en woont ze op drie straten van. De kans dat we elkaar dus nog eens tegen het lijf lopen is groot. Aangekomen bij mijn wagen geeft ze me een zedige kus op de wang. “De volgende keer dat het onweert, moeten we nog eens vogels gaan spotten,” zegt ze met een knipoog. Ze loopt de parking af en slaat in richting een woonwijk. Ik tel de dagen al af naar het volgende onweer.

Wordt vervolgd…

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.863 keer bekeken

Geschreven door

Liefhebbers van erotische verhalen kunnen vandaag hun hart ophalen, want we hebben een iets langer verhaal dan jullie misschien van ons gewend zijn. Schrijver Inanna heeft een héél spannend verhaal geschreven. De hoofdpersoon is nog maar net aangek…
14.863 keer bekeken