Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

34.314 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Het wachten waard’

17 maart 2023,

geschreven door

Het erotisch verhaal van deze week is geschreven door Soof! Eerder schreef zij ‘Een avond voor mijzelf‘. In dit nieuwe verhaal gaat de hoofdpersoon in een sexy lingeriesetje naar het huis van haar lover. Maar eenmaal daar aangekomen heeft hij een wel heel onverwachte en opwindende verrassing voor haar…

Geen zin om te lezen? ‘Het wachten waard’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Het wachten waard

Het is vrijdag. Ik heb onze afspraak al twee keer afgezegd in de laatste weken, maar vanavond is het zover. Ik krijg een appje met de vraag of ik een sexy lingeriesetje aan wil trekken, dus nadat ik gedoucht en geschoren ben, duik ik in mijn kast. Zwart moet het worden.

Ik heb mijn meest sexy zwarte BH en string aangedaan en daarover een choker die ik om mijn hals tussen mijn borst en om mijn middel knoop. Ik trek mijn kousen en pumps aan en gooi er een zwart jurkje overheen. Yes! Ben er klaar voor.

Ik rij naar je toe en ga naar binnen. Jij staat me al op te wachten en grijnst. ‘Ik heb een verrassing voor je!’ zeg je. Je zoent me lief en zacht op mijn lippen en ik word ontzettend nieuwsgierig. Je hebt een ruim, zwart sweatshirt aan en een zwarte trainingsbroek. En stiekem zie ik dat je er verder niets onder aan hebt. Ik voel mijn lichaam al reageren. Jij bent absoluut de enige man die mij zonder aanraken al in de mood kan brengen. Je pakt mijn hand en neemt me mee naar de slaapkamer. Wanneer ik binnenstap blijf ik verschrikt staan. Je vriendin zit op je bed.

“Ik voel mijn lichaam al reageren. Jij bent absoluut de enige man die mij zonder aanraken al in de mood kan brengen.”

Ik kijk van jou naar haar en terug en weet even niet wat ik moet zeggen. ‘Hoi!’ zegt ze lief. ‘Hallo’, stamel ik terug en kijk je opnieuw aan. Je grijnst. ‘Jij hebt mij twee keer laten wachten, dus nu is het jou beurt’, zeg je. Ik frons, want het is me nog steeds niet duidelijk wat hier de bedoeling van is en ik weet ook niet of ik dit wel zo heel leuk vind. Je draait me naar je toe en je handen gaan langzaam via mijn benen omhoog. Je trekt mijn jurkje uit en kijkt naar mijn lichaam. ‘Lekker!’ zeg je. ‘Je ziet er heerlijk uit. Vind je ook niet?’ vraag je aan je vriendin. ‘Ik vind je prachtig!’ zegt ze.

Ook al ben ik nog niet helemaal overtuigd van het hele gebeuren, jullie zijn beiden wel heel lief voor me en ik voel me eigenlijk ook best sexy. Je pakt een sjaal en bindt deze om mijn handen. Vervolgens til je ze de lucht in. Er hangt iets aan de deur, een soort stang, en je bindt de sjaal daaraan vast, dus ik sta nu vast tegen de deur. Vervolgens pak je nog een ander sjaaltje en deze bind je om mijn mond. Je wijsvinger gaat naar mijn lippen en je zegt: ‘Shhht, geen geluid meer.’ Ondertussen is je vriendin zich aan het uitkleden.

Ze heeft mooie rondingen en een lichtgrijs korset aan die haar hele lichaam nog een keer extra accentueren. Ze lacht naar me als ze mij ziet kijken en zegt met een knipoog: ‘Enjoy!’ Jij pakt wat uit een lade en loopt langzaam terug naar mij. Je zoent mijn oor en nek en glijdt met je handen over mijn borsten naar beneden toe. Je vingers wrijven langzaam over mijn clit en vervolgens trek je mijn string aan de kant. Ik voel iets bij mij naar binnen glijden en kijk je aan. Ik wil van alles zeggen, maar door die stomme sjaal komen er alleen maar kleine, zachte kreetjes uit. Ik weet nog steeds niet wat je van plan bent.

“Je vingers wrijven langzaam over mijn clit en vervolgens trek je mijn string aan de kant. Ik voel iets bij mij naar binnen glijden en kijk je aan.”

Je schuift mijn string weer recht en laat een afstandsbediening voor mijn ogen bungelen. Ik krijg nog een kus en dan draai je je om. Je drukt de afstandsbediening bij je vriendin in haar handen en jullie beginnen hartstochtelijk te zoenen. Holy fuck! Daar sta ik dan, vastgebonden aan een deur en met een eersterangs zicht op jullie vrijpartij.

Je legt haar op bed en trekt de verwijderbare cups van het korset. Je zoent en zuigt haar tepels en ik hoor haar zachtjes kreunen. Ineens voel ik in mij wat trillen. Het is bijna niet voelbaar, maar het voelt alsof ik gekieteld word. Oh jeetje, ik merk dat ik het warm begin te krijgen. Het uitzicht op jullie, het getril in mijn lijf, het amper kunnen bewegen… Ik word toch wel geil nu.

Jij bent ondertussen met je hoofd naar beneden gegleden en begonnen met likken. Ze geniet ontzettend en laat dat ook duidelijk horen. Ik zie je vingers in haar verdwijnen terwijl je haar blijft likken en jullie gaan helemaal in elkaar op. Ik druk mijn benen tegen elkaar om een poging te doen mijzelf wat meer in bedwang te houden. Het getril is er soms wel en soms niet en ik word er gek van. Ik druk mijn billen tegen de koude deur om letterlijk wat af te koelen en wil eigenlijk de andere kant op kijken, maar telkens wordt mijn blik weer naar jullie toe gezogen.

Jij gaat op je billen op bed zitten en ze gaat op haar knieën voor je zitten. Het getril in mij wordt wat intenser en ze kijkt me aan en glimlacht. Dan leunt ze voorover en begint je pik te zuigen. Ze wisselt haar mond en handen met elkaar af en ik zie jou genieten. Je handen knijpen in het dekbed als ze wat sneller gaat, en je pakt haar hoofd vast en begeleidt haar zacht met het ritme door mee te bewegen.

“Het getril in mij wordt wat intenser en ze kijkt me aan en glimlacht. Dan leunt ze voorover en begint je pik te zuigen.”

Ik word ook steeds meer opgewonden en wil het liefst nu gelijk meedoen. Ik probeer zo veel mogelijk te voelen en schuif mijn benen iets uit elkaar om het getril wat meer ruimte te geven en met mijn billen druk ik op en neer tegen de deur. Zij is bovenop je gaan zitten en ik kijk hoe ze zichzelf langzaam over je heen en weer beweegt. Ik doe het niet expres, maar ga in hetzelfde ritme mee tegen de deur. Mijn adem gaat steeds sneller en ik kan het niet helpen dat er af en toe een zachte kreun ontsnapt vanachter de sjaal vandaan. Gelukkig lijk je het niet te horen.

Jullie gaan zo in elkaar op, dat ik mij afvraag of jullie nog wel weten dat ik hier in de hoek sta. Ik wist niet dat het zo geil kon zijn om naar twee andere mensen te kijken. Je hebt haar op haar rug gelegd en ligt bovenop haar. Je stoot langzaam en diep en je lippen raken af en toe die van haar. Het is romantisch, geil en intens tegelijk, en nu ik hier zo alleen sta, had ik niets liever gewild dan jouw lichaam tegen de mijne.

Ineens kijkt ze me aan terwijl ze op en neer bewogen wordt door jou. Ik voel me een beetje betrapt en weet niet goed wat ik moet. Ze blijft kijken met een intense blik en ik voel ineens een hardere trilling. Ik blijf terugkijken en zak bijna door mijn benen. Ik ben zo geil dat het niet lang duurt voordat ik kom en door haar aan te blijven kijken en mee te bewegen op het ritme, voelt het even alsof we alle drie verbonden zijn.

“Ze blijft kijken met een intense blik en ik voel ineens een hardere trilling. Ik blijf terugkijken en zak bijna door mijn benen.”

Ik hoor een kreet en zie haar lijf schokken. Ze draait haar ogen weg van mij en kijkt nu naar jou. Ik zie dat ze op het knopje van de afstandsbediening drukt. Het getril in mijn lijf stopt gelijk en er komt een harde zucht uit mijn mond. Nee, denk ik, niet nu! Ik kwam bijna! Een klein beetje teleurgesteld kijk ik omhoog naar jullie op bed.

Jullie zijn nog steeds van elkaar aan het genieten en zoenen en strelen elkaar liefdevol. Wat een anticlimax is dit zeg. Ik voel me niet meer zo prettig hier alleen in de hoek. Ik kijk omhoog en trek een beetje aan de stang boven mij om te kijken of ik mijn handen op de een of andere manier los kan krijgen. Als het me niet lukt en ik weer vooruit kijk, sta jij ineens vlak voor me. ‘Wil je er al vandoor?’ vraag je lief. Je knoopt de sjaal achter mij los en haalt het stuk stof uit mijn mond. Je zoent me alsof er niemand anders in de kamer is, en streelt mijn schouders en rug voordat er überhaupt een woord uit mijn mond kan komen. Ik smelt uiteraard gelijk weer, en je hebt me alweer in je greep.

Ik kijk even opzij en zie je vriendin op bed liggen. Ze kijkt nu naar ons en het ziet er niet uit alsof het haar niet bevalt. Jij zoent me opnieuw en draait me dan met mijn gezicht naar de deur. Je handen gaan over mijn keel via mijn borsten naar mijn buik, terwijl je mij gelijktijdig zachtjes in mijn hals kust. Ik adem zwaar. Het voelt alweer net als net en mijn lijf tintelt bij elke aanraking.

Je vingers gaan achter mijn string en nu schuif je deze langzaam naar beneden. Je haalt het tril-ei uit me en ik voel je pik met een resolute stoot diep naar binnen glijden. Ik kreun hard en druk mijn billen iets verder naar je toe. Mijn gezicht raakt de koude deur en ik zie de condens van mijn hete adem over de witte verf verspreiden. Jij voelt heerlijk en ik wil je alleen maar meer en meer. Je pakt mijn schouders vast en draait me om. Ik tol op mijn benen als je gezicht ineens vlakbij de mijne is.

“Je vingers gaan achter mijn string en nu schuif je deze langzaam naar beneden. Je haalt het tril-ei uit me en ik voel je pik met een resolute stoot diep naar binnen glijden.”

Met mijn handen nog vast aan de stang boven me is er niets wat ik kan doen, en niets dat mij nog kan beschermen tegen jouw hete lichaam. Je tilt mijn benen op en drukt me tegen de deur. Je komt opnieuw in mij en stoot nu wat harder. Je legt jouw gezicht tegen mijn schouder en blijft op en neer bewegen. Ik kan niet anders dan mij overgeven aan dit gevoel.

Als ik even vooruitkijk, zie ik je vriendin. Ze kijkt naar ons en streelt haar borsten en ik zie haar hand naar beneden glijden. Ze is volgens mij alweer even geil als wij nu. Ik doe mijn ogen dicht en geniet van de warmte van je lichaam en de stoten van je harde pik. Mijn benen trillen en ik voel ook een warmte vanuit mijn eigen tenen omhoog glijden. Ik kreun hard en gooi mijn hoofd achterover. Mijn hele lichaam schokt en trilt zo erg dat je mij bijna niet meer vast kan houden, en ik hou mijzelf omhoog door met een hand de stang te grijpen voor wat extra steun.

Doordat ik helemaal van de wereld ben, weet ik niet of ik net zelf zo hard gilde of dat het je vriendin was op bed, die ik ook zie kronkelen van genot. Jij stoot nog een paar keer snel en komt vervolgens ook met een zachte, lange zucht klaar. Ik voel een natte hitte mijn lijf instromen en wil het liefst dat dit moment nog even duurt. Met je hoofd nog op mijn schouder laat je mijn benen langzaam zakken. En voel diezelfde natte hitte nu zo via mijn bovenbenen mijn kousen in glijden. Je pakt mijn wang en zoent me. Dan verlos je mij van de sjaal en ik kan je eindelijk aanraken.

Ik zoen en streel je borstkas en leg mijn hoofd even tegen je aan om op adem te komen. ‘Was het het wachten waard?’ vraag je grijnzend. Ik kijk op en kijk vervolgens ook nog een keer naar je vriendin en zeg met een knipoog: ‘Ik ga onze afspraken denk ik vaker afzeggen.’ Ik moet toch bekennen dat dit zeker het wachten waard was.

 

Wil je de speeltjes in dit verhaal zelf ook eens uitproberen? Bekijk de collectie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

16.184 keer bekeken

Geschreven door

Ook deze week hebben we uiteraard weer een opwindend erotisch verhaal voor jullie om het weekend goed mee te beginnen! Dit verhaal is geschreven door The Wicked Dutchy en gaat over een man die besluit zijn om zijn fantasie waarheid te laten worden do…
16.184 keer bekeken