Erotisch verhaal – ‘De bezichtiging’

13 oktober 2023

Geniet van de vrijdag met dit opwindende erotische verhaal! Als de hoofdpersoon een bezichtiging overneemt van een collega, blijkt haar afspraak een wel heel sexy man te zijn. Als ze uit het slaapkamerraam ook plotseling uitzicht hebben op een opwindend tafereel, stijgt de temperatuur tussen hen ook steeds meer…

De bezichtiging

Ik trek snel kleren aan, pak mijn tas en ren de deur uit. Met een roseetje lag ik in de tuin van de eerste voorjaarszon te genieten. Ik ben de tijd vergeten. Eigenlijk ben ik vrij vandaag. Maar omdat het zo druk is op kantoor, heb ik mijn collega beloofd een bezichtiging van hem over te nemen. Gelukkig gaat het om een appartement bij mij om de hoek, dus ik kan te voet. Al is het niet erg comfortabel op mijn stiletto’s.

Ik ben als eerste bij het appartement. Ik loop snel een rondje om te kijken of alles netjes is. Bij de spiegel in de slaapkamer stop ik even om te kijken of ik er zelf wel netjes uitzie. Toegegeven, mijn haar en gezicht hebben een hoog net-uit-bed gehalte. Maar mijn strakke zwarte jurkje en rode lakleren pumps maken veel goed. Ik heb net mijn lippenstift bijgewerkt als de bel gaat.

Als ik de deur open doe, staat daar een zeer aangename verrassing. Een fantastisch mooie man van rond de 30. Hij is enorm, zowel lang als breed. Donker haar, donkere ogen. Hij doet me denken aan Aquaman, maar dan met kort haar en alleen een stoppelbaard. Oké, beide benen op de grond nu, Rosie! “Hi, ik ben Rosie, welkom in je droomappartement.” “Hoi, Rosie. Dean, en dat zullen we nog wel zien.” Oh god, wat was dit voor slechte opening? Verman je!

“Als ik de deur open doe, staat daar een zeer aangename verrassing. Een fantastisch mooie man van rond de 30. Hij is enorm, zowel lang als breed. Donker haar, donkere ogen.”

Ik leid Dean rond, beantwoord zijn vragen en we kletsen wat. Hij is erg relaxed en oprecht geïnteresseerd in het appartement. En in mij, of verbeeld ik me dat? Ik leg hem uit dat het gebouw links, met vier appartementen boven elkaar, volledig is gekocht door een model. Dit gebouw is nog een van de weinige in de stad waarvan de appartementen los te koop zijn. Ik voel dat ik begin te blozen als hij me vraagt of ik zelf in de buurt woon.

Als we in de slaapkamer zijn, loopt Dean naar de gordijnen. Ik heb hem verteld dat je vanuit hier een mooi uitzicht hebt over de tuinen in de straat. Hij schuift de gordijnen open en schrikt duidelijk van iets dat hij buiten ziet. Nieuwsgierig als ik ben, loop ik direct ook naar het raam toe. En schrik ook een beetje. De buurvrouw, het model, is in haar tuin. Met haar twee tuinmannen. Die duidelijk niet aan het tuinieren zijn. Ze hebben allebei hun broek op hun enkels en het model zit geknield voor ze.

Het lukt ons allebei niet om onze ogen van het tafereel af te houden. Want hoe ongemakkelijk dit ook is, het is zo opwindend. Het duurt even voor ik in de gaten heb hoe dicht ik eigenlijk op Dean ben gaan staan om ook door het raam te kunnen kijken. Ik voel zijn warme adem in mijn nek. Zijn ademhaling klinkt steeds zwaarder. Net als die van mij. Ik duw mijn billen een heel klein beetje naar achteren en voel wat dit alles met hem doet.

Mijn kleine beweging naar achter was blijkbaar voldoende uitnodigend. Twee grote handen pakken mijn armen vast en Dean duwt zich tegen me aan. Hij streelt me. Eerst zachtjes, dan wat steviger. Al snel verplaatsen zijn handen zich naar mijn rug, mijn buik en mijn benen. Ik kreun zachtjes, nieuwsgierig naar wat komen gaat.

Buiten gaat de show verder. Een van de tuinmannen verwent het model met zijn mond, waar ze duidelijk van geniet. De ander laat zich in en uit haar mond glijden. Terwijl ik naar dit trio kijk, voel ik Deans handen inmiddels overal. Stevig pakt hij mijn borsten en billen vast, terwijl hij me nog steeds in mijn nek kust. Dit alles maakt me zo ontzettend geil.

“Een van de tuinmannen verwent het model met zijn mond, waar ze duidelijk van geniet. De ander laat zich in en uit haar mond glijden.”

Ik draai me om en kniel voor Dean neer. Vlug maak ik zijn broek open en haal tevoorschijn waar ik naar verlang. Wat ik zie past bij de man die voor me staat. Hij is groter en harder dan ik gewend ben. Ik raak nog meer opgewonden. Ik maak mijn lippen en mond zo nat mogelijk en laat hem zo ver mogelijk in mijn mond glijden. Dean kreunt en zet zijn handen tegen het raam. Ik kijk omhoog, recht in zijn ogen, terwijl ik hem in en uit mijn mond laat glijden en lik, zuig en sabbel. Met mijn ene hand masseer ik zijn ballen, de andere plaats ik waar mijn mond niet meer bij kan. Ineens pakt Dean mijn hoofd vast en begint mijn mond te neuken. Dit wil ik nooit, ik wil de leiding, maar ik ben zo geil dat het me niet uitmaakt. Hij gromt en kijkt me aan terwijl hij stevig doorneukt.

Dan trekt hij me zachtjes aan mijn haren omhoog. Hij draait me om en zet mijn handen tegen het raam. Dit geeft me fantastisch uitzicht over de tuinen. Inmiddels zijn de tuinmannen van plaats gewisseld. De ander mag zich nu uitleven op haar mond, terwijl de eerste achter haar is gaan staan om haar heerlijk te nemen. Ik vraag me af wanneer het mijn beurt is.

Dean schuift mijn jurkje omhoog en streelt de binnenkant van mijn dijen. Ik word gek, wil zo graag door hem aangeraakt worden. Alsof hij mijn gedachten kan lezen voel ik zijn vingers zachtjes over mijn clitoris glijden en mijn schaamlippen uit elkaar duwen. Ik kreun, wil hem duidelijk maken dat hij door moet gaan, maar ineens zijn de vingers weer weg. Gelukkig worden deze al snel vervangen door zijn mond en tong. Dean is op zijn knieën achter me gaan zitten en begint me heerlijk te likken. Het is zo lekker dat ik niet weet of ik nog lang op mijn benen kan blijven staan. Zijn tong is overal en met zijn vingers stimuleert hij mijn clitoris. Als hij zo doorgaat kom ik klaar.

Maar dan staat hij ineens op. Zijn vingers nemen het weer over. Hij duwt mijn schaamlippen uit elkaar. Ik ben drijfnat. Hij laat zijn vingers in me glijden. Eerst één, dan twee, tot hij vier vingers telkens stevig bij me naar binnen duwt. Ik kreun luid. Buiten zien we hoe het model nog steeds wordt genomen door de goddelijke tuinmannen. Hun gespierde, naakte bovenlijven zijn gebruind door de vele uren in de zon. De tuinman die haar langs achter neemt maakt twee van zijn vingers nat. Voorzichtig verdwijnen de vingers tussen haar billen. Wat een geil gezicht.

“Hij laat zijn vingers in me glijden. Eerst één, dan twee, tot hij vier vingers telkens stevig bij me naar binnen duwt. Ik kreun luid.”

“Neuk me, alsjeblieft”, smeek ik Dean hijgend. Dat hoef ik duidelijk geen twee keer te vragen. Ik voel zijn grote, keiharde paal tegen mijn drijfnatte kutje. Zachtjes duwt hij hem bij me naar binnen. Hij is zo groot! Dean begint me zachtjes te neuken, zodat ik even kan wennen. Ik heb me nog nooit zo gevuld gevoeld als nu. Zo lekker. Het voorzichtige neuken gaat steeds meer over in harde stoten. Mijn handen tegen het raam houden me staande. Deans handen masseren mijn borsten stevig, afgewisseld met heerlijk kneepjes in mijn tepels.

Terwijl Dean zich op mij uitleeft, zien we hoe de buren van positie veranderen. Een van de tuinmannen gaat in het gras liggen. Het model klimt bovenop hem en begint hem te berijden. De andere tuinman trekt zichzelf even af, maar knielt al snel achter het model neer. Ze buigt iets voorover, waarna hij zachtjes zijn harde pik in haar kontje duwt. Ze geniet duidelijk en hoorbaar als beide tuinmannen haar neuken, steeds wat steviger.

Met mijn handen tegen het raam kan ik mezelf nog net staande houden. Dean neukt me inmiddels hard, terwijl hij met zijn handen mijn clitoris en mijn tepels stimuleert. Alles bij elkaar, het uitzicht en de manier waarop Dean, een wildvreemde man, zich op me uitleeft, maakt me zo vreselijk geil dat ik ineens tot een giga climax kom. Ik slaak een gil en voel mijn hele lijf schokken. Ik wil even op adem komen, maar Dean is duidelijk nog niet klaar. Bij iedere stoot voel ik weer hoe groot en hard hij is. Tot hij zich terugtrekt, luid kreunt en ik zijn warme zaad over mijn billen voel komen.

Het model zit weer geknield in het gras. De tuinmannen staan voor haar. Terwijl ze de mannen aftrekt, komen ze tot een heerlijk hoogtepunt. Het model likt ze schoon, een geil gezicht. Verbeeld ik het me nou, of wordt Dean alweer hard? Hij vraagt of hij even de douche kan gebruiken. Dat wil ik ook wel. Samen stappen we onder de douche. Een uitzonderlijk grote douche, een van de pluspunten van dit appartement.

“Terwijl ze de mannen aftrekt, komen ze tot een heerlijk hoogtepunt. Het model likt ze schoon, een geil gezicht. Verbeeld ik het me nou, of wordt Dean alweer hard?”

Ik zeep mezelf in en vanuit mijn ooghoek zie ik dat ik het me niet heb verbeeld. Dean is alweer hard. Hij ziet dat ik kijk. Hij pakt mijn handen en legt deze over zijn harde pik en zijn ballen. Hij kreunt als ik hem aftrek. Zijn vingers vinden hun weg alweer tussen mijn benen, waar het inmiddels weer drijfnat is. Ik voel zijn vingers naar binnen glijden. Weer krijgt hij er vier in, zo geil ben ik. Ik trek hem steeds sneller af,. Hij begint steeds heftiger te hijgen. Hij voert ook het tempo op en neukt me hard met zijn vingers. Ik hou het niet meer uit en kom voor de tweede keer klaar. “Mag ik alsjeblieft in je mondje komen?” fluistert hij in mijn oor. Ik kniel voor hem neer en kijk toe hoe hij zichzelf aftrekt. Al snel proef ik zijn warme zaad.

Terwijl we ons afdrogen vraag ik me af of hij het appartement neemt. Ik hoop het. Deze man mag best om de hoek komen wonen…

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid