Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

24.644 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Uitgebluste huisvrouw’

5 december 2020,

geschreven door

Wij hebben weer een nieuw erotisch verhaal voor jullie, deze keer geschreven door EasyToys Magazine lezer Carrie! Wanneer de hoofdpersoon in dit verhaal per ongeluk twee biseksuele mannen die op zoek zijn naar een trio naar rechts swiped, krijgt ze al snel een uitnodiging van de mannen om langs te komen. In de eerste instantie wil ze er niet op ingaan, maar dan twijfelt ze toch. Het is toch wel een heel verleidelijk aanbod…

Geen zin om te lezen? ‘Uitgebluste huisvrouw’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Uitgebluste huisvrouw

De kinderen waren vanmorgen alweer richting hun vader vertrokken. Ze hadden er zin in, er stond namelijk een dagje uit op de planning. Samen met zijn nieuwe vriendin. Gatver, kan er nog steeds niet aan wennen. Maar dat betekent voor mij wel een heel weekend voor mezelf, waarin ik kan doen wat ik wil. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Maar ja, daar zit ik dan op de bank, met een kop koffie. Ik had vandaag eindelijk eens tijd gehad om de ramen te lappen, ondertussen fantaserend dat de overbuurman mij zat te begluren. Ik liet geregeld mijn natte sponsje vallen en bukte zo verleidelijk mogelijk om de spons op te rapen. Ik werd opgewonden van het idee. Het was alweer zo lang geleden dat een man mij eens even flink verwend had. Ik hoopte steeds dat die lekkere buurman van nummer 20 ineens achter me zou staan. Iets te dichtbij waardoor ik met mijn volle billen tegen zijn kruis zou drukken op het moment dat ik bukte. Dan zou hij vragen of hij een pak koffie kon lenen. “Natuurlijk” zou ik dan gezegd hebben, “loop maar even mee.” Terwijl ik mij uitrekte in de keuken om een pak koffie van de bovenste plank te pakken zouden zijn handen zonder te vragen onder mijn rokje zijn gegleden.

“Het was alweer zo lang geleden dat een man mij eens even flink verwend had. Ik hoopte steeds dat die lekkere buurman van nummer 20 ineens achter me zou staan.”

Ik voelde mijn poesje vochtig worden bij al deze heerlijke fantasieën en wachtte tot de deur van de buurman open zou gaan, maar er gebeurde niets. Ik keek naar zijn huis en zag dat daar weinig leven te bekennen was. Zelfs zijn auto stond niet voor de deur. Hoe had ik me daar zo op kunnen verheugen? En dan nog, dat soort geile verhalen lees je alleen, maar gebeuren niet echt.
En nu zit ik dus op de bank een beetje te swipen op Tinder. Twee biseksuele mannen zoeken een leuke vrouw om spannende dingen mee te beleven. Omgeving Utrecht. Grappig. En ja hoor, mijn fantasie ging alweer op de loop. Fantaseren is leuk, maar ik zou dat nooit durven. Weg met dat profiel. Tijd voor een wijntje dan maar.

Op het moment dat ik naar de keuken loop, hoor ik een plingeltje. Hé, zou ik een match hebben? Spannend, ik hoop dat het die donkerharige man met dat baardje is. Ik open mijn telefoon en zie dat ik een match heb met de twee biseksuele mannen. Ze hebben me zelfs al een berichtje gestuurd:

Dag mooie dame met je lieve uitstraling, dus jij hebt wel zin in iets spannends?

Nee! Wat heb ik gedaan? De verkeerde kant op geswiped… Dat gebeurt me nou iets te vaak. Ik moet echt beter opletten. Ik wil de match meteen opheffen. Maar ik voel in mijn slipje dat ik dat eigenlijk helemaal niet wil en reageer:

Eh ja, ik denk het wel.

Ik krijg meteen een bericht terug:

Leuk, je lijkt ons helemaal niet het type wat daarvoor in is, maar wij en onze kleine vriendjes zien het wel zitten. Heb je ook Kik? Ons Kik account is hornybees2. Je wilt vast ook wel een foto van ons zien?

Mijn handen trillen als ik ze toevoeg op mijn Kik. Ik raak zo vreselijk in de stemming. Ik ga er gewoon mee door. Ik kan altijd nog afhaken.

Een uur later zit ik in mijn auto op weg naar Bas en Ruud. En overdenk wat me overkomt. We hadden een kwartiertje heen en weer gekletst en er werden wat foto’s uitgewisseld. Beide goed uitziende mannen. Niet het type buurman, maar toch. Het klikte wel. Toen vroegen ze: “Waarom kom je niet langs? We hebben net een wijntje opengetrokken.” Ik maakte duidelijk dat ik over een uurtje bij ze kon zijn. Ik sprong snel onder de douche en trok daarna een sexy jurkje over mijn nieuwe lingeriesetje aan dat al maanden onaangeroerd in de kast lag samen met mijn hold-up kousen. Ik maakte me licht op en voelde me vrouwelijk en sexy. Dat was lang geleden.

“‘Waarom kom je niet langs? We hebben net een wijntje opengetrokken.’ Ik maakte duidelijk dat ik over een uurtje bij ze kon zijn.”

Het was een kwartiertje rijden en in plaats van zenuwachtiger werd ik steeds rustiger toen ik in de buurt van het opgegeven adres kwam. Ik parkeerde mijn auto en zag een van de mannen op de galerij staan. Dat moest Bas zijn aan zijn lengte te zien.
“Ik stond op je te wachten. Ik twijfelde of je wel durfde.”

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Dit weekend zonder de kinderen begon ik met een simpel plan: rustig aan en genieten van wat tijd voor mezelf. Maar al snel merkte ik dat ik meer verlangde naar avontuur en opwinding. Ik besloot om mijn nieuwste speeltjes uit te proberen: een uitgebreide massage wand en een setje luxueuze vibrerende eitjes. Elk met de belofte van diepe, pulserende sensaties die perfect zouden passen bij mijn stoutste fantasieën over de buurman. Wat een heerlijk vooruitzicht om mezelf zo te verwennen!

 

Eenmaal binnen schonk hij een groot glas wijn voor me in “voor de ergste spanning”. Terwijl we daar samen stonden met dat glas in onze hand, vroeg ik me af waar Ruud was. Op hetzelfde moment hoorde ik achter me iemand de kamer binnenkomen. Nog voordat ik me kon omdraaien voelde ik twee handen op mijn heupen en iemand in mijn nek fluisteren: “Je hebt niets teveel gezegd over je volle billen. Ze zijn echt heerlijk. Hoi, ik ben Ruud.” Terwijl hij dat zei tilde hij al heel voorzichtig mijn jurk omhoog en zijn hand verdween tussen mijn billen richting mijn inmiddels opnieuw vochtige poesje. Bas keek me aan en vroeg of ik verder wilde of liever wilde stoppen, aan mij de keus. Het voelde alsof ik geen keus meer had. Mijn hele lijf wilde doorgaan.

Bas haalde mijn glas uit mijn hand en zette het weg. Hij keek me aan en ontblootte heel subtiel mijn borsten. Een zucht ontsnapte uit zijn mond. Terwijl hij met zijn mond en tong mijn tepels bespeelde, zat Ruud nog steeds onder mijn jurk. Ik voelde mijn slipje steeds natter worden en ik merkte dat dat Ruud alleen maar stimuleerde om door te gaan. Mijn hand ging naar achteren. Ik wilde wel weten wat Ruud te bieden had. En door zijn broek heen voelde ik een enorme staaf. Nu was het mijn beurt om te zuchten en ik gaf me helemaal over. Ik knoopte de broek van Bas open en haalde zijn half stijve pik tevoorschijn. Ik keek hem aan en hij knikte me bemoedigend toe. Ik nam zijn pik in mijn mond en daarvoor moest ik natuurlijk bukken. Dat was voor Ruud het moment om los te gaan. Voor ik het wist had hij zich op mijn natte spleet gestort. Met zijn tong maakte hij lange halen om mijn vocht op te likken. Als een dorstige wolf slurpte hij aan mijn kutje. Wat was dat geil. Het viel me niet mee om me ook nog te concentreren op de pik van Bas, zo lekker wat Ruud met me deed.

“Door zijn broek heen voelde ik een enorme staaf. Nu was het mijn beurt om te zuchten en ik gaf me helemaal over.”

Bas stelde voor om naar de slaapkamer te gaan en daar ging ik verder met het pijpen van Bas. Hij had een heerlijke pik, niet heel groot, maar wel stevig. Ik schatte hem wat kleiner in dan die van Ruud, maar die had ik nog niet bloot gezien. Terwijl ik op mijn knieën Bas verwende, hoorde ik Ruud een condoom openscheuren. En even later stootte hij zijn enorme pik bij mij naar binnen. Mijn adem stokte even en ik genoot daarna volop van die twee pikken in mij. Ik hoorde Bas zeggen “o fuck, wat lekker” en Ruud hing over mijn rug en fluisterde in mijn oor wat voor een lekker geil ding ik was. Dat maakte me nog geiler dan ik al was. Mijn kontje ging nog meer omhoog om Ruud diep in me te laten stoten. Het deed best een beetje pijn en ik kreunde er dan ook op los. Bas vroeg of het wel ging en maande Ruud om het wat rustiger aan te doen. Ruud luisterde goed naar Bas en deed iets voorzichtiger. O, wat was dit lekker.

Bas zei: “Ik wil jouw lekkere kutje ook wel eens proeven. Zo te horen moet hij erg lekker zijn.” Hij draaide zich zo om dat hij lekker aan mijn poesje kon likken en ik zijn pik heel diep in mijn mond kon nemen. Ondertussen had Ruud zijn grote pik alweer in me gestopt. Ik hoorde hem nu ook Bas zijn naam kreunen. O wauw, bedacht ik me. Bas likt van mijn kutje richting de pik van Ruud en hij zuigt aan zijn ballen. Wat enorm geil.

“‘Ik wil jouw lekkere kutje ook wel eens proeven. Zo te horen moet hij erg lekker zijn.'”

Ik maakte me los uit deze situatie en draaide me om. En zag dat Ruud zijn condoom had afgedaan en zijn Pik nu steeds in Bas zijn mond liet glijden. Ik bedacht me geen moment en ging Bas helpen. Samen likten en zogen we aan Ruud zijn pik. Maar de mannen waren daar snel klaar mee en richtten zich weer op mij. Ze duwden me achterover op het bed en duwden allebei een been van mij opzij. Met zijn tweeën begonnen ze mijn inmiddels kletsnatte kutje met hun tong te bespelen. De één beroerde mijn klitje en de ander likte mijn beide gaatjes. O, dit was hemels. Eén van de mannen gebruikte er ook nog een vinger bij en beroerde mijn g-spot. Dit gevoel was te overweldigend. Dit had ik nog nooit mee gemaakt en ik riep: “Stop!” Bas kwam naar me toe en gaf me een heerlijke, naar mijn eigen geil smakende tongzoen en zei: “Laat je maar gaan.” Hij verdween weer naar beneden en ze gingen verder. Dit keer liet ik me gaan.

Terwijl Bas likte en zoog, deed Ruud zijn kunstje met zijn vingers. Hij deed er zelfs nog een vinger bij. In mijn buik voelde ik het al golven. Ik kreunde: “Ja, ja.” Meer kon ik niet zeggen. Eén van de mannen zei: “Wat een heerlijke kut”. Dat was voor mij genoeg. Ik explodeerde. Ik spoot Bas zijn gezicht helemaal vol. Daar werd hij nog gulziger van hij dronk en slurpte al mijn nattigheid op. Ik wilde achterover liggen en bijkomen van wat me net was overkomen. Maar voor de jongens was het niet genoeg en ze deden hetzelfde spel nog eens over. Ik had niet gedacht dat het weer zo intens zou zijn. Weer spoot ik het hele bed en die lekkere kerels nat. Nu was het Bas zijn beurt een condoom om te doen. En veel voorzichtiger dan Ruud kwam hij in me. Ritmisch neukte hij me. Ruud speelde ondertussen met mijn tepels. Ik pakte Ruud zijn pik en keek hem aan. Hij begreep dat ik ‘m wilde pijpen en kwam met zijn pik naar mijn mond. Terwijl ik heerlijk door Bas geneukt werd, pijpte ik Bas klaar. Zijn warme zaad spoot hij over mijn bovenlijf. Ik wreef het heerlijk over mijn borsten. Bij het zien van het zaad op mijn borsten was Bas ook niet meer te houden. Hij trok snel terug, haalde zijn condoom eraf en spoot zijn zaad over mijn buik.

“Ze duwden me achterover op het bed en duwden allebei een been van mij opzij. Met zijn tweeën begonnen ze mijn inmiddels kletsnatte kutje met hun tong te bespelen.”

Op de chat hadden ze al gezegd dat ze het heel lekker vinden als ze klaar zijn gekomen, dat ze dan nog even zacht gepijpt worden. Ik had al aangegeven dat ik niet wilde dat ze in mijn mond zouden klaarkomen, maar ik vond dat ze dit toch echt verdiend hadden. Ik vroeg ze beide naar mijn mond te komen. Ik likte het laatste zaad van hun pikken en zoog er nog een beetje aan. Terwijl ik naar ze keek zag ik dat ze elkaar aankeken en naar elkaar knipoogden. Alsof ze wilden zeggen: goed werk geleverd! Met twee warme lijven tegen me aan viel ik die avond in slaap. En ik dacht nog heel even aan de lekkere buurman. Was maar thuis geweest, jammer joh!

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

33.204 keer bekeken

Geschreven door

Ga er maar even voor zitten, want we hebben een extra lang erotisch verhaal voor jullie deze keer! ‘Twee bijzondere collega’s’ is geschreven door RM en gaat over drie collega’s die afspreken om elkaar beter te leren kennen. Al snel gaat de kennismaki…
33.204 keer bekeken