Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

16.606 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Het vrouwenbordeel’

4 februari 2022,

geschreven door

Ook dit weekend hebben we weer een opwindend erotisch verhaal voor jullie! Dit verhaal is geschreven door Harrie. In ‘Het vrouwenbordeel’ heeft de hoofdpersoon een wel heel spannende afspraak met een onbekende vrouw en twee mannen…

Geen zin om te lezen? ‘Het vrouwenbordeel’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Het vrouwenbordeel

Gehaast liep ik door het winkelcentrum, op zoek naar een lingeriewinkel. Ik had al een paar zaken gezien, maar wat ze in de etalages toonden leek me meer geschikt voor dames van middelbare of hogere leeftijd. Eindelijk zag ik een winkeltje waar ze wat meer frivole hebbedingetjes in hun etalage hadden uitgestald. Met een blos op mijn wangen liep ik naar binnen. Een jonge verkoopster verwelkomde mij allerhartelijkst. Ze vroeg me waar mijn belangstelling naar uit ging. Ik antwoordde haar dat ik graag een sexy setje had, bestaande uit een behaatje, tangaslipje, jarretels en kousen. We liepen gezamenlijk de winkelrekken door en ze haalde er diverse attributen uit. Tussendoor had ik haar nog laten weten dat ik paarse kleuren wel leuk vond en dat alles enigszins doorschijnend mocht zijn.

We gingen gezamenlijk een pashokje in en ze hielp me zowaar met het uitkleden als met het passen van de textieltjes. Een behaatje was zo gepiept. De slipjes namen meer tijd in beslag. Ze waren of te groot of niet mijn smaak. Uiteindelijk bleef er een piepklein slipje over dat zeer rekbaar was. De verkoopster hielp me met het aantrekken ervan. Het was een beetje lastig, want het werd met twee strikjes aan de zijkanten vastgeknoopt. Het lapje stof was net groot genoeg om mijn kutje te bedekken, dat toch al klein uitgevallen was. Toen ontdekte ik dat, hoe klein het ook was, er een open kruisje in zat. Ze ging van binnenuit met een vinger door de opening en keek me ondeugend aan, terwijl ze met haar vinger heen en weer bewoog. Ik was toch al opgewonden door het passen en de gedachte wat ik deze middag ging doen, dat ik voelde hoe mijn kut steeds natter begon te worden. Ze legde nog een minuscuul jarretellegordeltje rond mijn taille en ik was verkocht. Mijn gezicht was inmiddels van lichtroze naar vuurrood verkleurd. Heel subtiel wreef ze snel met een vinger tussen mijn schaamlippen.

Hoe klein het ook was, er zat een open kruisje in. Ze ging van binnenuit met een vinger door de opening en keek me ondeugend aan, terwijl ze met haar vinger heen en weer bewoog.

Helaas had ik niet veel tijd meer, anders had ik haar haar gang laten gaan. Met een zucht sloot ik mijn benen en duwde haar lichtjes van me af. Ik ontkleedde me weer en trok mijn eigen kleren aan. Bij de kassa vroeg ik haar of ze alle labeltjes en prijsjes wilde verwijderen.

Nadat ik had afgerekend pakte ze de spulletjes in een leuke geschenkverpakking in en wenste me veel plezier met mijn nieuwe aanwinst.

Ik verliet de winkel en ging op zoek naar het huis waar ik een afspraak had gemaakt. Na enig zoeken kwam ik in een zijstraatje terecht alwaar ik al snel de juiste bestemming vond.

Ik belde aan en na enkele minuten werd de deur geopend door een goed uitziende jonge meid.

Ze nodigde me uit om binnen te komen en stelde zich voor als Vera. Ze ging me voor naar een kleedruimte waar ik me van mijn kleren kon ontdoen. Mijn aanwinst stalde ik uit op een kaptafel die in de ruimte stond. Vera had zich inmiddels ook uitgekleed en samen stapten we onder de douche. Met een grote spons en veel doucheschuim boende ze mijn lichaam en gaf ze mij ook de spons zodat ik het zelfde bij haar kon doen. Nadat we ons hadden afgedroogd hielp ze mij om mijn lingeriesetje aan te trekken. Mijn kut begon inmiddels alweer aardig nat te worden van de spanning. Ze nam me mee naar een grote kamer, waar in het midden een smalle bank stond.

Nadat we ons hadden afgedroogd hielp ze mij om mijn lingeriesetje aan te trekken. Mijn kut begon inmiddels alweer aardig nat te worden van de spanning.

Ik moest er op gaan liggen, met mijn hoofd net over de rand. Ze trok een blinddoek over mijn hoofd en even later voelde ik dat ze mijn handen vastbond aan de bank. Toen ze dat gedaan had spreidde ze mijn benen naar de zijkant van de bank en werd daar ook een riem omheen gelegd. Ik hoorde haar achter me lopen en even later voelde ik haar mond op die van mij. Ze begon me te kussen en perste haar tong tussen mijn lippen door in mijn mond. Ze gaf me een heerlijke tongzoen waarbij ze haar handen afwisselend over mijn gezicht en bovenlichaam liet gaan, en ze wreef daarbij zachtjes over mijn borstjes waardoor mijn tepels keihard werden. Opeens voelde ik dat iemand zijn mond op mijn buik plaatste en mij ook begon te kussen, eerst rond en in mijn navel en vervolgens daalde hij af naar mijn schaamstreek. Hij liet zijn tong over mijn liezen gaan en werkte zo langzaam naar mijn kut toe. Met zijn duimen trok hij mijn schaamlippen uit elkaar en zijn tong streelde mijn zachte vlees. Even drukte hij zijn tong in mijn vagina, maar daarna ging hij recht op het doel af. Hij zette zijn lippen op mijn klit en begon er heftig op te zuigen.

Vera was inmiddels mijn tietjes aan het kussen en ik voelde haar ritmisch heen en weer bewegen. Wat ik niet wist was dat er een man achterop haar was gekropen die haar aan het neuken was. Mijn kut stond inmiddels in brand. Ik wist al dat het niet meer lang zou duren eer ik klaar kwam. Ik probeerde mijn kut steviger tegen het gezicht van mijn beffer aan te drukken, maar aangezien mijn benen waren vastgebonden lukte dat niet. Ik hoorde Vera zeggen dat ze dacht dat ik bijna klaar kwam, en inderdaad, een heftig orgasme maakte zich meester van mijn lichaam. Elektrische schokken trokken van mijn klit naar mijn tepels en zetten me in vuur en vlam. Ik wilde dat mijn befpartner ermee ophield, maar hij ging door, en ook Vera bleef mijn tieten kussen. Een tweede orgasme kon dan ook niet uitblijven, en dat was nog heftiger dan het eerste. Ik schreeuwde het uit van genot en trilde over mijn hele lichaam. Mijn befpartner stak zijn tong weer in mijn kut en neukte me daar nog een poosje mee. Vera ging inmiddels met haar kusmondje naar beneden en ik voelde dat ze met haar kut boven mijn gezicht kwam. Ze zocht even en plaatste haar kut precies op mijn mond. Ze voelde kletsnat aan en toen ik mijn mond opende liep er een forse straal sperma naar binnen. Ik begon haar kutje te likken en te zuigen en slikte al het sperma dat eruit kwam door. Ze ging wat rechter zitten en manoeuvreerde haar klit tussen mijn lippen. Even zocht ik en vond haar klit en begon er stevig op te zuigen. Het duurde niet lang of ook zij begon te hijgen en te kreunen. Ik drukte mijn tong tegen haar klit en voelde haar hartslag kloppen in haar kut. Uitgeput liet ze zich van me af vallen en nam de blinddoek weg. Ze gaf me nogmaals een heerlijke tongzoen en maakte ook mijn handen los.

Een tweede orgasme kon dan ook niet uitblijven, en dat was nog heftiger dan het eerste. Ik schreeuwde het uit van genot en trilde over mijn hele lichaam.

Ze hielp me rechtop te zitten en liep weg, om even later terug te komen met een paar glazen vruchtensap. Zwijgend zaten we naast elkaar en deden ons tegoed aan de verfrissing.

Nadat we de glazen geleegd hadden nam ze mijn behaatje af en legde me weer plat op de bank.

Ik kon nog net zien dat er twee grote natte plekken in de bh zaten op de plaats waar mijn tepels hadden gezeten. De handboeien bleven nu achterwege. Ze kroop weer over me heen met haar kut boven mijn gezicht. Ik sloeg mijn handen om haar billen en trok haar zachtjes naar me toe totdat haar kut mijn mond raakte. Ik begon haar te beffen en ik voelde dat zij het kruis van mijn tanga opende en mijn kut blootlegde. Even later waren we bezig met elkaar te beffen. Ik hoorde voetstappen van achter naderen en zag dat een man met een joekel van een lul achter Vera stond. Zonder enige moeite stak hij zijn lul in haar kut terwijl ik doorging met haar klit te bewerken. Maar opeens voelde ik dat ik eveneens gepenetreerd werd door een lul, en die deed qua afmetingen beslist niet onder voor de lul die Vera neukte. We werden beide geneukt terwijl we elkaar aan het beffen waren. Een geweldig gevoel trok door mijn lichaam en ik kwam meerdere keren klaar. Opeens trok de lul uit Vera’s kut zich terug en gulpte er een flinke lading sperma over mijn gezicht. Snel zette ik mijn lippen op haar kut en zoog het warme vocht mijn mond in. Waarschijnlijk had mijn neukpartner inmiddels ook een orgasme gehad, want ik voelde zijn leuter uit mijn kut floepen en ook Vera deed zich te goed aan het sperma dat uit mijn kutje droop.

Maar daarmee was het niet klaar. De mannen waren weg en Vera stapte van mij af. Ze maakte nu ook de riempjes om mijn benen los zodat ik me weer vrij kon bewegen.

Ze legde twee matjes op de vloer en gebood me om te gaan liggen. Zelf kwam ze naast me liggen, maar in de andere richting. Er kwamen weer twee mannen uit de kamer ernaast. Nu kon ik ze eens goed bekijken. Het waren twee goed uitziende knullen met grote pikken die stokstijf stonden. Ze knielden tussen onze benen en begonnen zonder veel omhaal ons te neuken. Het waren goed getrainde mannen want ze gingen een hele poos door zonder klaar te komen, terwijl ik zelf al weer een paar orgasmes had gekregen. Opeens trokken ze zich beide terug en wisselden van plek. Zo kreeg ik de pik die Vera had geneukt en zij de pik die mij had genaaid, maar niet in onze kutjes, maar in onze monden. Het was heftig, zo’n grote lul in mijn mond. Gelukkig deed mijn partner het rustig aan. Hij liet zich over me heen vallen en begon zachtjes mijn mond te neuken, maar ging wel bij iedere stoot een beetje verder. Ondertussen had hij zijn mond op mijn kut geplaatst en begon mijn klit weer te bewerken. Dit was geilheid ten top. Mijn klit begon weer te kloppen en ik was zover dat het me allemaal niets meer kon schelen. Zijn pik ging diep, tot achter in mijn keel. Ik voelde dat ik weer klaar kwam en wilde het uitschreeuwen, maar zijn pik belette het dat er enig geluid uit mijn mond kwam. Mijn onderlijf ging omhoog en drukte zich tegen zijn gezicht. Ik moet wel oergeluiden hebben uitgestoten. Hij merkte dat ik klaar kwam en toen liet hij zich ook gaan. Met zijn lul diep in mijn keel kwam hij klaar. Ik hoefde helemaal niet te slikken. Hij spoot zijn sperma direct mijn slokdarm in. Vera was het waarschijnlijk niet beter vergaan. Helaas had ik er nu niets van meegekregen. We lagen nog een tijdje op elkaar, hij met zijn mond op mijn kut en ik met zijn pik in mijn mond, totdat hij begon te verslappen. Toen maakte hij zich van mij los en verdween weer naar de zijkamer. De neukpartner van Vera was inmiddels ook al weg.

We stonden op en gingen terug naar de doucheruimte, waar we een welverdiende douche namen. Zonder veel woorden kleedden we ons aan. Ik pakte mijn spulletjes in en we namen afscheid, met de intentie om het nog eens over te doen.

Ik liep terug naar het winkelcentrum op zoek naar een koffiecorner, want ik had opeens een enorme zin in een goede kop koffie.

11 reacties

 1. het is niet echt een bordeel voor vrouwen en dat is een beetje een teleurstelling. ik hou toch iets meer van de vrouwenliefde want die is gevoeliger

   1. Hi Harrie,

    Het gaat soms nogal vlug, ook is het eerst zo dat haar borsten aangeraakt en gekust worden en een heel eind verder moet haar beha nog uit, niet onmogelijk maar leest niet zo lekker naar mijn persoonlijk aanvoelen.

    De focus ligt vooral op al het zaad die geslikt wordt en dat is lekker geil, maar rechtstreeks in slokdarm?

    Ik denk dat dit verhaal voor mannen top is, maar voor vrouwen een tikkeltje te.

    Niettemin ben ik er toch best lekker nat van geworden hoor…

    Jozefien

    1. Leuk dat je reageert. In haar behaatje zaten 2 natte plekken, waarschijnlijk veroorzaakt door er op te zuigen.
     Je moet je realiseren dat tijdens het schrijven van een erotisch verhaal de spanningen bij de schrijver ervan ook oplopen, waardoor het verloop wordt beïnvloed. Mss kunnen we gezamenlijk eens een leuk verhaal neerzetten.

 2. Een jaloers makend verhaal waar ik wel deel van uit zou willen maken en bewondering voor de dames dat zij dat zo lang vol konden houden na zo vaak klaar gekomen te zijn.

 3. Dit is een echt lekker verhaal, ik zou ook wel eens willen dat iemand me vraagt om een s lekker te mogen neuken want het is voor mij veel te lang geleden dat ik iemand mocht neuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

28.662 keer bekeken

Geschreven door

Geniet van de vrijdag met dit opwindende erotische verhaal! Als de hoofdpersoon een bezichtiging overneemt van een collega, blijkt haar afspraak een wel heel sexy man te zijn. Als ze uit het slaapkamerraam ook plotseling uitzicht hebben op een opwind…
28.662 keer bekeken