It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

31.252 keer bekeken

Erotisch kerstverhaal – ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’

25 december 2020,

geschreven door

Vorige maand vroegen wij jullie om een erotisch kerstverhaal voor ons te schrijven en we hebben vele spannende verhalen mogen ontvangen, waarvoor onze dank! Onze redactie heeft alles gelezen en uiteindelijk is een winnaar geselecteerd. De winnaar heeft inmiddels bericht gekregen. Het hele verhaal is hier te lezen!

In ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ ontmoeten twee vriendinnen een charmante man tijdens een kerstfeestje. Wanneer ze na een aantal glazen wijn en een hoop shotjes met z’n drieën in het tuinhuisje belanden, doet de alcohol goed zijn werk en lijkt de avond zeker in een hoogtepunt te eindigen!

Geen zin om te lezen? ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Ik trek het korte, rode kerstjurkje voor de honderdste keer deze avond naar beneden en werp een blik op Eline. Ze tuurt naar me van achter haar wijnglas en grinnikt.
“Dit is echt niks voor jou hè, Saar?’’ Ze werpt me een knipoog en ik sla mijn ogen neer.
“De laatste keer dat ik me zo oncomfortabel voelde was op de MAVO, 8 jaar geleden..’’ Ik zucht en zie dat Eline met haar ogen rolt terwijl ze grijnst. Ze grist de fles rode wijn van het aanrecht en schenkt een glas voor me in.
“Hier, geniet een beetje, Sarah. Je kan wel wat avontuur gebruiken.” Ze drukt het glas in mijn handen en kijkt me indringend aan. “Het is kerst, je bent op het beste feestje van de stad, met het allerbeste gezelschap”, zegt ze, refererend naar zichzelf. Ik neem snel een flinke slok en hoop dat de alcohol ervoor zorgt dat ik niet telkens het gevoel heb dat ik word aangestaard door alles met een pik. Ik grinnik om mijn eigen gedachten en bijt op mijn lip. Mannen…. Drie jaar geleden heb ik gezworen er nooit meer aan te beginnen. Na bijna twee jaar vol dates, leuke mannen, spannende avonden, ongemakkelijke ontbijtjes en dump sms’jes gaf ik de hoop op. Ik bedacht op dat moment dat de inhoud van mijn nachtkastje niet terug praatte, geen ruzie met me zocht, niet verwachtte dat ik binnen een jaar kinderen zou baren en bovenal vereisten ze niet super veel zorg. Enkel een snoertje aansluiten op het stopcontact en tegen de avond deden ze weer prima hun werk.

Ik hoor uit de woonkamer ‘All I want for christmas is you’ uit de speakers schallen en Eline begint als een gek te dansen. Ze doet er alles aan om me mee te krijgen. Ik zucht diep en schud even met mijn hoofd.
“Klaar nu, Saar. Even genieten”, zeg ik tegen mezelf en ik giet het glas wijn in een keer in mijn keel. Ik trek nog een keer mijn jurkje naar beneden en volg Eline de drukke woonkamer in waar iedereen uitbundig aan het dansen is op de kerstklassiekers. Ik gooi mijn handen in de lucht en voel de schaamte langzaam uit mijn gedachten stromen.

“‘Klaar nu, Saar. Even genieten’, zeg ik tegen mezelf en ik giet het glas wijn in een keer in mijn keel.”

Na een uur intens dansen tikt Eline me aan dat ze even naar het toilet gaat en ik loop met haar mee. Eenmaal in de badkamer doet ze de deur op slot en kijkt ze naar zichzelf in de spiegel. Ik kijk naar haar. Eline is knap, grote blauwe ogen met lange bambi wimpers, asblond haar tot aan haar onderste ribben met zelf ingezette krullen aan het einde. Ze is slank en heeft de perfecte verhoudingen. Ze schraapt haar keel en kijkt me aan met een ondeugende twinkeling in haar ogen.
“Kun je het zien?” vraagt ze en een grijns verschijnt op haar gezicht. Ik ga naast haar staan en kijk in de spiegel.
“Ik ben echt onzichtbaar naast jou”, fluister ik en ik schud mijn hoofd.
“Jeetje, Saar, doe es normaal.” Ze trekt een wenkbrauw op. “Je bent een plaatje, en kijk even hoe weinig moeite je ervoor hoeft te doen! Ik ben jaloers op jouw lange slanke benen, bizar groene ogen en je kastanje rode haar! En check even die krullen waar je totaal geen moeite voor hebt hoeven doen vanmorgen. Ik heb hiervoor drie uur voor de spiegel gestaan.” Ze haalt haar vingers door haar gekrulde asblonde lokken. Ze pakt mijn hoofd vast en wend het naar de spiegel.
“Kijk even naar jezelf!” Ik doe wat ze zegt en staar mezelf in mijn groene ogen aan. “Kijk even hoe goed je eruit ziet, Sarah!” Ze glimlacht naar me. “Als ik een pik had wist ik wel voor wie ik vanavond de moeite zou doen.’’ Ik kijk naar haar en ruik de geur van rode wijn en sigaretten die om haar heen hangt. Ze is duidelijk flink aangeschoten en nu ik probeer te bedenken wat ik terug moet zeggen tegen haar, merk ik dat ik zelf ook behoorlijk de wijntjes voel zitten. Ik giechel omdat onze neuzen elkaar bijna aanraken. Ze glimlacht terug en voor ik het weet drukt ze haar lippen tegen de mijne. Na een paar seconden trekt ze zich terug.
“Je bent om te zoenen, Saar! Waarom zie je dat zelf nou niet!” Even verbijsterd van wat er net gebeurde staar ik haar aan met een geschrokken blik.
“Eh…” mompel ik en Eline barst in giechelen uit. Ze draait zich terug naar de spiegel en vist een lipgloss uit haar tasje. Ze leent hem aan me uit en pakt mijn hand.
“Kom, we gaan dansen!” zegt ze enthousiast.

“Ik giechel omdat onze neuzen elkaar bijna aanraken. Ze glimlacht terug en voor ik het weet drukt ze haar lippen tegen de mijne.”

We lopen via de keuken terug naar de woonkamer en krijgen twee vodkas in ons handen gedrukt door een gozer die zich naast de drankenvoorraad op het aanrecht heeft geïnstalleerd.
“Drinken, lekker ding”, zegt hij en hij werpt me een knipoog. Eline grijnst en slaat het glas in een keer achterover. Ik kijk naar haar en haal mijn schouders op terwijl ik haar voorbeeld volg. Ik lach naar de jongen en het valt me op dat hij twee kuiltjes in zijn wangen heeft. Ik bestudeer zijn gezicht en zie hoe zijn blauwe ogen en blonde haar perfect afsteken tegen zijn zongebruinde huid.
“Hoe komt dat?” stamel ik, en ik merk dat ik met een dubbele tong begin te praten.
“Wat?” vraagt hij terwijl hij een wenkbrauw optrekt.
“Dat je zo bruin bent, hoe komt dat? Het is winter…” giechel ik. Een grote grijns verschijnt op zijn gezicht en hij leunt dichter naar ons toe om het gesprek aan te gaan.
“Ik kom net terug uit Mexico, zakenreis”, zegt hij en hij lacht. Eline kijkt me aan en geeft me een vlugge knipoog. Ze excuseert zichzelf en voor ik iets kan zeggen verdwijnt ze in de mensenmassa in de woonkamer. Ik kijk terug naar de jongen op het aanrecht en hij steekt zijn hand uit.
“Martijn”, zegt hij en ik zie hoe de grijns rond zijn lippen speelt. Ik schud zijn hand en verbaas me hoe warm en zacht ze zijn.
“Sarah”, zeg ik en ik glimlach naar hem.
“Shotje?” vraagt hij en wederom drukt hij een glas in mijn handen. Het rozige goedje ruikt zoet en ik zet het glas tegelijk met hem aan mijn lippen. We slaan het glaasje achterover en hij zet het met een klap terug op het aanrecht.
“Dus, Sarah… Wat brengt jou hier vanavond?” Ik klem het glaasje strakker vast en kijk hem aan.
“Ik mocht van Eline niet alleen zijn met kerst en ze wil me een wilde avond bezorgen”, giechel ik en hij lacht.
“En wat wilde jij zelf?” vraagt hij en hij kijkt me met zijn felblauwe ogen aan.
“Ik wilde gewoon een rustige avond op de bank, in pyjama met een wijntje.” Ik rol speels met mijn ogen.
“Zoals ieder weekend?” Hij kijkt me vragend aan en ik grinnik.
“Jij mag niet meer raden, Martijn.” Hij pakt opnieuw de fles met het roze goedje erin en schenkt het shotglaasje vol.
“Op deze avond dan maar”, zegt hij en ik tik mijn glaasje tegen die van hem voordat ik het goedje in mijn mond laat stromen. Ik voel hoe zijn ogen mijn gezicht en lichaam scannen en ik trek een wenkbrauw op.
“Heb je zin om mee te gaan?” zegt hij en ik kijk hem vragend aan.
“Waar naartoe?” vraag ik.
“Ik logeer vannacht in het tuinhuisje van Job, de gast die dit feestje geeft, en ik ben al die drukte wel een beetje zat.” Hij kijkt me aan en ik voel ineens de alcohol inslaan als een moker.
“Natuuuuuurlijk!” zeg ik, voordat ik zelf doorheb wat ik zeg.
“Tof!” zegt hij en hij springt van het aanrecht, neemt mijn hand in zijn hand en trekt me mee richting de buitendeur.

“Ik voel hoe zijn ogen mijn gezicht en lichaam scannen en ik trek een wenkbrauw op.
‘Heb je zin om mee te gaan?’ zegt hij.”

Eenmaal buiten voel ik de koude wind op mijn huid en ik krijg meteen kippenvel.
“Brrr”, bibber ik en Martijn kijkt naar me.
“Heb je het koud?” vraagt hij en ik knik. Hij ontdoet zich van het jasje van zijn foute kerstpak en slaat hem om mijn schouders. “Kom, het is niet zo ver lopen”, zegt hij en hij trekt me mee het stuk bos aan het einde van de tuin in. Ik volg hem en na een minuut of twee verschijnt er een blokhut tussen de bomen. We stappen binnen en Martijn pakt twee houtblokken van de stapel om het ouderwetse kacheltje mee aan te steken. Ik glimlach bij de gedachte dat dit de foutste mega romantische move is die ik ooit van een man heb meegemaakt. Hij kijkt naar me en trekt een wenkbrauw op met een grijns op zijn gezicht.
“Wat?” vraagt hij en een giechel ontsnapt mijn lippen.
“Niks, ik bedenk me alleen net dat dit nogal een cliché is… Alleen nog een fles wijn, een berenvelletje en spetterende seks en we hebben de foutste romantische kerstavond ooit.” Ik spreek mijn aangeschoten gedachten uit en ik zie hoe zijn grijns veranderd in een bulderlach. Hij schud met zijn hoofd en staat op nadat hij een lucifer in de kachel heeft gegooid. Hij loopt naar me toe en slaat zijn armen om mijn middel.
“Mhh… Wil je dat?” vraagt hij en hij kijkt me met indringende ogen aan. Mijn hart slaat over en ik sla mijn ogen verlegen neer. Hij neemt mijn kin in zijn vingers en dwingt me om hem aan te kijken.
“Nu niet zo verlegen doen, Sarah.” Een nerveus lachje glipt door mijn lippen en ik geef de strijd in mijn hoofd op. Mijn blik veranderd van onzeker in ondeugend en ik bijt op mijn lip.
“Je bent niet het slechtste gezelschap denk ik”, zeg ik en ik glij met mijn vinger over de huid van zijn blote pols. Ik zie hoe hij een aantal keer met zijn ogen knippert en ik staar naar zijn volle lippen. Hij merkt het op en weer verschijnt die grijns.
“Ik dacht tot een minuut geleden dat ik een kerstengel in de keuken had opgepikt, maar bij nader inzien blijkt ze toch een duveltje te zijn.” Ik lach en kijk hem in zijn ogen aan.
“Zoen me nou maar”, zucht ik speels en voor ik het weet drukt hij zijn zachte, warme lippen tegen de mijne. Ik tilt mijn hoofd een beetje opzij en onze neuzen wrijven langs elkaar. Ik voel een warmte in mijn buik en vraag me af of dit door zijn zoen komt, of door de alcohol. Allebei denk ik. Hij glijd met zijn tong over mijn onderlip en ik verleen hem toegang door mijn lippen voorzichtig te openen. Zijn tong gaat opzoek naar de mijne en eenmaal gevonden zoent hij me langzaam maar stevig. We staan verstrengeld in elkaars armen, zoenend.

“Ik voel een warmte in mijn buik en vraag me af of dit door zijn zoen komt, of door de alcohol. Allebei denk ik.”

Na een aantal minuten horen we gestommel bij de deur van het huisje en ik trek me geschrokken terug uit onze zoen. We staren allebei naar de deur en ik hoor iemand buiten de deur zacht schelden omdat de deur klaarblijkelijk niet meegeeft. We horen een harde plof en de deur vliegt open. Eline valt zowat naar binnen. Haar krullen zijn uitgezakt en ze is overduidelijk dronken. Haar blik kruist die van ons.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Op deze bruisende kerstavond waag ik me aan een stout avontuur met mijn elegantste lingerie en een discrete afstandsbedienbare vibrator. Terwijl de muziek mijn zintuigen prikkelt, zorgen de zachte, verborgen vibraties voor een spannende twist die alleen ik ken. Niemand om me heen weet van mijn geheime genot terwijl ik me vrij voel en onbezorgd dans.

 
“Ho ho… Merry… Hey, Saar!’’ Een grote dronken glimlach verschijnt op haar gezicht en ze kijkt naar Martijn. “Hey, super knappe keukenboy!” Ze grijnst en probeert zichzelf overeind te houden. Ze kijkt de kleine blokhut rond en haar ogen stoppen bij de fles wijn die op het tafeltje bij de bank staat.
“Wijn!” brengt ze uit en ze struikelt richting de bank. Ik probeer mijn lach in te houden en plof naast haar neer. Ik kijk haar indringend aan met een wenkbrauw opgetrokken en terwijl ze een grote teug uit de fles neemt went ze haar ogen naar me.
“O-oh, stoor ik?’’ vraagt ze met een ongemakkelijke glimlach en ze geeft de fles aan me. In een split second raast het beeld van onze kus in de badkamer door mijn hoofd en ik neem een flinke slok uit de fles.
“Eh…” zegt Martijn en hij kijkt naar mij. Ik kijk hem aan met een opgetrokken wenkbrauw en glimlach.
“Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch?” Ik geef hem een knipoog en zie hoe zijn wangen rood worden.
“Geef me die fles”, zegt hij en hij ploft tussen ons in op de bank. Hij neemt een paar goede slokken en ik merk hoe er een ontspannen vibe over ons drieën heen rust. Eline steekt haar hand naar Martijn uit en hij pakt hem aan.
“Eline, maar zeg maar El, en Saar ken je blijkbaar al.” Hij grinnikt.
“Martijn, maar zeg maar Mart, en ja, Sarah heeft me zojuist al even vergezeld.” Ik probeer mijn razende gedachten weg te stoppen terwijl ik naar hun kijk en bijt hard op mijn lip.
“Dus… Wat waren jullie aan het doen?” vraagt Eline en ik zie aan haar ogen dat ze het eigenlijk al weet. ‘
“We waren de meest cliché seks voor de openhaard in een verlaten blokhut porno scene aan het nabootsen”, giechel ik en haar ogen beginnen te twinkelen.
“Oehhhhh! Romantisch hoor!” lacht ze en ze bestudeert Martijn van top tot teen. “Ja, dat zou ik ook wel kunnen met zo’n stoot”, zegt ze en ze bijt op haar lip. Martijn legt zijn hand op mijn dij en knijpt er zachtjes in.
“Oh ja?” vraagt hij haar met een speelse blik in zijn ogen.
“Zeker weten, maar met Saar zou ik het ook wel kunnen hoor.” Haar blikt zoekt de mijne en ik ben heel erg dankbaar dat mijn gedachten wazig zijn door de alcohol.

“‘We waren de meest cliché seks voor de openhaard in een verlaten blokhut porno scene aan het nabootsen’, giechel ik en haar ogen beginnen te twinkelen.”

Ik leun over Martijn heen richting Eline en druk mijn lippen tegen de hare. Ze reageert meteen op mijn kus en opent haar mond om mijn tong toegang te verlenen. We tongzoenen even en ik merk dat Martijn de knoop en rits van zijn broek opendoet. Ik trek me terug en kijk Eline lachend aan. Ze geeft me een bemoedigende knipoog en duwt me terug op mijn plek naast Martijn. Hij recht zijn heupen en trekt in een ruk zijn broek en boxer van zijn heupen. Zijn al stijve lengte wordt zichtbaar en ik voel een gretigheid in mijn lichaam die ik al in tijden niet mee heb gevoeld. Eline schuift van de bank en zakt op haar knieën voor Martijn neer. Ik volg haar voorbeeld en we kijken hem beide met doordringende ogen aan. Ik leun mijn hoofd iets in en voel hoe Eline een hand door mijn haar haalt. Ik voel kippenvel van mijn tenen tot mijn kruin en plant een zachte kus op het uiterste puntje van zijn lengte. Ik trek terug en Eline doet exact hetzelfde. Een zachte kreun ontsnapt over Martijns lippen en ik bijt giechelend op mijn lip. Hij neemt zijn lengte in zijn hand en begint langzame bewegingen op en neer te maken. Aan zijn uitdrukking is te zien dat hij duidelijk aan het genieten is. Eline buigt terug naar mij en drukt haar lippen weer tegen de mijne, terwijl haar vingers over mijn rug zoeken naar de rits van mijn jurkje. Eenmaal gevonden trekt ze de rits los en glijd het jurkje van mijn bovenlichaam af. Ik heb geen lingerie onder dit jurkje aangetrokken omdat het er zonder gewoon beter uitzag. Haar lippen glijden langs mijn wang naar mijn kaak, nek, sleutelbenen en richting mijn borsten. Ik kijk Martijn indringend aan en zie hoe zijn ogen vol lust iedere beweging volgen terwijl hij zijn bewegingen rond zijn lengte versneld. Eline neemt mijn tepel in haar mond en begint er zacht op te zuigen. Een fluisterende kreun valt over mijn lippen en ik grijp haar haar vast. Ik voel hoe ze glimlacht rond mijn tepel en ze duwt zachtjes haar tanden op elkaar eromheen. Ik zoek met mij handen naar de zoom van haar jurkje en trek hem met een beweging over haar hoofd. Haar rood met witte lingerie komt tevoorschijn en ik kan niks anders dan adoreren hoe prachtig haar lichaam eruit ziet in dit setje. Mijn vingertoppen glijden over haar rug en ze duwt mijn torso met haar vingers naar achter zodat ik op de grond kom te zitten. Ze trekt mijn jurkje helemaal over mijn benen en trekt ook mijn netpanty mee naar beneden. Ze kijkt me aan, glimlacht en geeft me weer die bemoedigende knipoog. Ik druk mijn lippen tegen de hare en zie in mijn ooghoek hoe Martijn zich naast ons op de grond installeert. Elines hand glijd over zijn lengte en neemt zijn bewegingen over terwijl ze met mij zoent. Martijns vingers glijden over mijn buik richting mijn kanten slipje en ik voel hoe mijn onderste steeds vochtiger wordt. Hij maakt met zijn andere hand de bh van Eline los en schuift deze van haar af. Terwijl hij met zijn vingers mijn slipje in glijdt richting mijn intiemste, neemt hij Elines borst in zijn hand en begint haar zacht te masseren. Ze kreunt tegen mijn lippen aan en een enorme golf van opwinding stroomt door me heen. Ik zak langzaam naar achter tot we helemaal liggen en mijn vingers glijden over Martijn zijn bovenbenen heen. Kreunen vallen om de beurt over onze lippen en we genieten alle drie van deze verassende ervaring.

“Terwijl hij met zijn vingers mijn slipje in glijdt richting mijn intiemste, neemt hij Elines borst in zijn hand en begint haar zacht te masseren.”

Martijn recht zijn rug en gaat op zijn knieën zitten. Eline zwaait haar been over mij heen en schuift zichzelf over zijn knieën heen. Ik ga achter haar zitten en kijk over haar schouder mee hoe hij zijn lengte langzaam in haar schuift. Ze kreunt en ik leun in om haar nek te kussen. Ik kus richting haar kaak naar haar oor en neem haar oorlel zacht tussen mijn tanden terwijl ik met mijn vingers over haar tepels glij. Ik sla mijn ogen omhoog en kijk Martijn aan. De zachte grijns rond zijn lippen en kreunen die hij maakt geven aan dat hij aan het genieten is, en dat geeft mij alleen maar meer verlangen. Eline stopt haar bewegingen en stapt voorzichtig van hem af.
“Draai je om”, fluistert ze en ze leunt met haar armen op de bank en haar billen richting Martijn. Ik doe hetzelfde en na een paar seconden voel ik zijn warme adem tegen mijn intiemste. Een verlangende kreun ontsnapt mijn lippen en ik voel hoe zijn tong op zoek gaat naar mijn clit. Eline kijkt me aan met een zachte glimlach en drukt haar lippen weer tegen die van mij. Ik bereik na een aantal seconden al bijna mijn hoogtepunt en Martijn trekt terug. Hij recht zijn rug en gaat hoog op zijn knieën achter me zitten. Hij schuift zijn lengte ruig in mijn intiemste en een harde kreun ontsnapt uit onze beide monden. Eline grijnst en ik kijk over mijn schouder mee hoe hij twee vingers in haar intiemste schuift. Hij beweegt zijn heupen naar achter en terug naar voor en doet dit met zijn vingers ook. Ik leun met mijn voorhoofd tegen dat van Eline aan en onze neuzen wrijven langs elkaar. We kreunen giechelend en Martijn begint zijn stoten te versnellen. Zijn adem wordt zwaar en hij slaat zijn vrije hand hard en vlak tegen mijn bil. Ik knijp mijn ogen dicht en voel hoe ik mijn hoogtepunt nader. Mijn rug trekt een beetje bol en Eline plant haar lippen weer tegen de mijne terwijl ze kreunt. Martijn trekt zich terug uit me en schuift op zijn knieën richting Eline. Ik duw mezelf een beetje omhoog en positioneer mezelf zo dat ik haar beter kan zoenen. Hij schuift zijn lengte nu in haar en begint dezelfde bewegingen te maken. We kreunen en glimlachen tegen elkaars lippen en ik zoek met mijn hand haar borst en glij met mijn vingertoppen over haar tepels. Ik zie hoe de spieren van Martijns torso zich aanspannen en voel Elines ademhaling verzwaren. Ik weet zeker dat ze binnen een paar seconden beide hun hoogtepunt bereiken! Ik bijt zachtjes op haar lip en glij met mij handen over haar buik richting Martijns lengte. Mijn vingertoppen glijden zachtjes over zijn ballen en ik weet dat dit de doorslag gaat geven. Een harde kreun ontsnapt zijn lippen en hij voert het tempo van zijn stoten op. Eline duwt haar gezicht in een kussen van de bank en haar lichaam spant aan. Ze onderdrukt luide kreunen in het kussen en ik kijk naar Martijn. Hij gooit zijn hoofd naar achter en trekt zijn lengte uit haar. Ik leun voorover en neem zijn lengte in mijn mond terwijl ik met mijn tong rondjes draai over het topje. Hij kreunt en grijpt mijn haar vast terwijl hij zich in mijn mond ontlaad. Ik zie hoe Eline toekijkt en slik zijn warme gift door. Ik trek me terug en hij leunt terug naar de grond. “Jeetje…” mompelt hij. We grinniken. “Dit had ik me niet voorgesteld bij tweede kerstdag.” Een grijns verschijnt opnieuw op zijn gezicht en ik geef Eline een knipoog.
“Het is ook maar goed dat we een beetje alcohol hebben gedronken”, giechelt Eline. “Anders had ik dit nooit gedurfd!” Ik knik instemmend en sta op. Ik gris een dekentje van de bank en sla die om me heen terwijl ik Eline er ook een aanbied. Martijn staat langzaam op.
“Ik uh… Ik ga even afspoelen”, zegt hij en hij draait zich om richting de badkamer. Eline kijkt me aan en we barsten in lachen uit.
“Mijn god! Wat een avond”, proest ze en ik bijt hard lachend op mijn lip.
“Wat een ervaring.” Ik ga op de bank zitten en pak de fles wijn. Ik neem nog een goede slok en geef de fles aan haar. Ik leun met mijn hoofd op haar schouder en voel hoe ik langzaam wegdommel in slaap. Wat een avond.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.885 keer bekeken

Geschreven door

Deze week hebben we weer een nieuw erotisch verhaal van Wander voor jullie! Zij schreef eerder o.a. Teamwork, Grote beurt en Werk in uitvoering. Als de hoofdpersoon in dit verhaal thuiskomt, treft ze brandende waxinelichtjes en een rode pijl aan in d…
14.885 keer bekeken