Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

erotisch verhaal

Erotisch verhaal – ‘What happens in Marrakech…’

23 februari 2024,

geschreven door

Ben je klaar voor wat opwinding? Dan zit je zeker goed met dit erotisch verhaal, geschreven door Kat! Wanneer vijf vrouwen op reis zijn in Marrakech, worden ze begeleid door de Marokkaanse Rachida. En zij weet wel een goed plekje waar je heerlijk verwend kan worden met een traditionele Marokkaanse behandeling. Dat zien twee van hen wel zitten. Ze hebben geen idee wat ze te wachten staat, maar ze geven zich volledig over aan deze nieuwe wereld van genot…

What happens in Marrakech...

Het was warm in de soukhs. En stoffig. Drie dagen waren we nu al samen op citytrip. Vijf vrouwen in de grote stad, op sleeptouw genomen door Rachida, een volbloed Marokkaanse die ervan geniet om vrienden uit haar vaderland de geheimen te tonen van haar ouders vaderland. En nu waren wij op pad. Uren zwierven we al door de soukhs, overweldigd door alle geuren, kleuren en indrukken. Zalige reis. Heerlijk gegeten, gedronken en rondgezworven door de moderne en de oude stad.

Maar nu wilden mijn vriendin en ik wel even iets anders. Een rustmomentje. En Rachida had hiervoor een geweldig idee: een authentieke hamam midden in de oude stad. Hier komen bijna geen toeristen, enkel lokale vrouwen voor een traditionele Marokkaanse behandeling…

Dat zagen wij met zijn tweeën wel zitten. De rest wilde nog wat verder door de straten verdwalen, dus Rachida bracht ons tot aan de voordeur van de hamam. Bij het naar binnen gaan kwamen we meteen in een oase van rust. Donkere muren, veel kaarsen en de heerlijke geur van oranjebloesems. Een prachtige Marokkaanse aan het onthaal vroeg ons in perfect Frans welke behandeling we kozen: basic, luxe of ‘Le Traitement Total’. Aangezien we deze kans maar een keer in ons leven zouden krijgen, opteerden we meteen voor het laatste. Het meisje aan de balie kon een brede glimlach niet verbergen.

Eerst werden we uitgenodigd naar de doucheruimte. Een beetje onwennig om onze naaktheid namen we een zalig warme douche. Daarna werden we binnengeleid in een donkere, vochtige ruimte. Stoomwolken met de geur van eucalyptus walmden uit de vloer. We namen plaats op de stenen bankjes die warm aanvoelden onder onze blote billen. Het genieten kon beginnen. Gezellig zaten we te keuvelen. Af en toe viel er een stilte waarin we gewoon zaten te genieten. De schroom om onze naakte lijven dreef snel weg.

"Stoomwolken met de geur van eucalyptus walmden uit de vloer. We namen plaats op de stenen bankjes die warm aanvoelden onder onze blote billen. Het genieten kon beginnen."

Na een half uurtje ging de deur open en stapten twee dames binnen, gewapend met een emmer en spons. Ieder van ons werd van kop tot teen ingezeept met zwarte klei. Onze lichamen geurden en onze huid gloeide. Dit was genieten…

Toen we van boven tot onder glad en glibberig waren van de zeep, werden we volledig afgespoeld, geen plekje werd overgeslagen. Op naar een volgende ruimte. De twee Marokkaanse dames wezen ons de weg en vroegen ons opnieuw plaats te nemen. Hier volgde een uitgebreide en intense scrubbeurt. Onze huid gloeide en tintelde. Mijn vriendin en ik waren stil nu. Onder de indruk van de behandeling en aan het genieten. Na het scrubben volgde nog een heerlijke massage met de lekkerste oosterse oliën.

In de overtuiging dat de behandeling erop zat, slenterden we loom naar de deur die ons werd aangewezen. Glimlachend opende onze begeleidster de deur. In plaats van de ruimte waar we onze kleren hadden achtergelaten, stonden we plots in het mooiste boudoir dat we ooit hadden gezien. Rode en zwarte muren, een prachtige zwartleren chesterfield en in het midden van de ruimte een gigantisch bed met rode satijnen lakens. Daar stonden we. Onwennig, glimmend en geurend. Onze ontspannen lijven voelden meteen dat hier iets bijzonders ging gebeuren.

Plots voelde ik een zucht achter mij en werd alles zwart. Een satijnen blinddoek werd rond mijn hoofd gebonden. Een zachte hand op mijn onderrug duwde mij richting het gigantische bed. Ik hoorde mijn vriendin naast mij hetzelfde doen. Ik begreep dat ik op het bed moest gaan liggen. Het was stil in de ruimte. Enkel het geruis van de satijnen lakens. Mijn vriendin en ik lagen verwachtingsvol en gespannen naast mekaar. Aan het zachte ruisen hoorde ik dat er nog twee personen in de kamer aanwezig waren.

Een stevige hand neemt mijn twee handen vast en brengt ze boven mijn hoofd. Ze worden samengebonden en aan het hoofdeind vastgemaakt. Mijn zintuigen staan op scherp, mijn zenuwen tot het uiterste gespannen. Zachte, klassieke muziek vervult de kamer. Een celloconcerto van Bach. Past perfect bij de sfeer…

"Een stevige hand neemt mijn twee handen vast en brengt ze boven mijn hoofd. Ze worden samengebonden en aan het hoofdeind vastgemaakt. Mijn zintuigen staan op scherp, mijn zenuwen tot het uiterste gespannen."

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou...

In de verborgen charmes van Marrakech ontdekken onze avonturiers speels de kunst van overgave met zachte bondagetouwen, een knipoog naar het vertrouwen en de tintelingen tussen hen. Tussen de muren, doordrenkt van mysterie, glijdt exotische massageolie over hun huid, elke streling een belofte van meer, fluisterend naar pieken van plezier.

Even gebeurt er niets. We durven niet praten. Plots voel ik zachte lippen op de mijne. Licht als een vlinder. Een tong, overduidelijk van een man, zoekt de mijne en eist mijn mond op. Ik beantwoord de kus gretig. Een hand zoekt zijn weg over mijn lichaam. Hij begint op mijn heup, langs mijn navel naar mijn rechterborst. Ik weet dat mijn tepels nu al stijf staan. De man dwaalt met zijn mond via mijn hals en mijn sleutelbeen naar mijn linkerborst. Mijn rechterborst wordt nog steeds gestreeld. Ik hoor mijn vriendin naast mij luid zuchten. Zij krijgt waarschijnlijk net dezelfde behandeling.

De mond verplaatst zich nu langzaam, plagend langs mijn buik naar beneden, twijfelt even bij mijn clitje, maar raakt het niet aan. Hij gaat via mijn dij en knie naar mijn enkel, om dan via mijn andere been terug omhoog te gaan. Ik kan het alleen maar ondergaan. Ik snak ernaar om aangeraakt te worden op mijn meest intieme plekje, en mijn geduld wordt beloond. Ik voel een zachte kus op mijn lippen. Een tong zoekt zijn weg naar binnen. Mijn clitje geniet afwisselend van het puntje en een platte tong. Zalig…

Ik krijg de meest intense befbeurt van mijn leven. Geil vocht druppelt uit mijn kutje en ik smeek om genomen te worden. En mijn gebeden worden gehoord. Mijn benen worden verder uit mekaar geschoven. Ik voel het gewicht op het matras. Twee handen aan weerszijden van mijn hoofd. Een gigantische eikel wrijft plagerig over mijn clitje. Ik duw mijn heupen omhoog om hem te ontvangen. Maar hij trekt zich terug. Ik kreun van frustratie. Maar dat duurt niet lang. Plots voel ik hoe een gigantisch dikke pik naar binnen stoot, even wacht en dan langzaam begint te bewegen. Ik voel hoe mijn kutje zich opent, deze immense lul welkom heet en met haar spieren omspant. Ik laat me gaan in het ritme en kreun en hijg van genot. Naast mij hoor ik precies dezelfde geluiden. Of wacht… Het lijkt erop dat mijn vriendin klaarkomt. Ze kreunt luid en bereikt duidelijk roepend en zuchtend een zalig hoogtepunt. Ik wil het mijne nog wat uitstellen, al valt me dat wel moeilijk.

"Ik krijg de meest intense befbeurt van mijn leven. Geil vocht druppelt uit mijn kutje en ik smeek om genomen te worden."

Plots hoor ik naast me de lakens ruisen. Er is duidelijk beweging. De man die mij nog steeds aan het neuken is, verplaatst zich ook. Mijn voeten worden vastgenomen en ik word om mijn as gedraaid. Ik steun nu op mijn ellebogen en knieën, handen nog steeds vastgebonden, kontje omhoog. Ik tintel van verlangen en nieuwsgierigheid. ‘Mijn’ man neemt me langs achteren. Niet voorzichtig of behoedzaam, maar hard en dwingend. Ik sta op het randje van komen, maar plots stopt hij en beweegt zich vliegensvlug onder mij. Die lekkere lul terug diep in mijn kutje. En dan voel ik het: een tweede lichaam achter mij neemt mijn heupen vast en stoot binnen in mijn kontgaatje. Ik schreeuw het uit. Dit gevoel is zo intens. Al mijn zintuigen zijn gefocust op dit gevoel. Twee grote pikken die synchroon met mekaar diep in mij neuken. Zwetende lijven, kreunen en roepen. Het meest intense orgasme dat ik ooit had overvalt mij. Mijn kutje trekt ritmisch samen en ik voel hoe de man onder mij ook komt. Brullend en zuchtend komen we klaar. Dit is het signaal voor man 2 om zich ook te laten gaan. Ik voel hoe hij diep in mijn kontgaatje spuit en tekeer gaat. Ik heb me nog nooit zo voldaan gevoeld. Plots trekken ze zich terug en ben ik alleen… “Gaat het?” vraagt mijn vriendin vanuit de verte. “Nooit beter gevoeld”, antwoord ik loom. Ze komt terug naar het bed en maakt mijn handen los. We komen in de doucheruimte, spoelen het zweet van onze tintelende lijven en kleden ons weer aan. We zeggen niet veel. Bij het naar buiten gaan, spreken we af dat deze ervaring tussen ons zal blijven. De rest van de vakantie lopen we op wolkjes. Marrakech was de Max…

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten