It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

16.721 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Onze grenzen verleggen in Amsterdam’

12 november 2021,

geschreven door

Ook deze week hebben we uiteraard weer een opwindend erotisch verhaal voor jullie om het weekend goed mee te beginnen! Dit verhaal is geschreven door The Wicked Dutchy en gaat over een man die besluit zijn om zijn fantasie waarheid te laten worden door een sexy lover te regelen voor zijn vrouw tijdens een onvergetelijk weekend in Amsterdam…

Onze grenzen verleggen in Amsterdam

Geen zin om te lezen? ‘Onze grenzen verleggen in Amsterdam’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal in twee delen!

Ik heb een hotelletje geregeld in Amsterdam en 1 van de goals op mijn fantasie bucketlist is om jou na al die jaren samen toch eens te laten voelen hoe het is als een ander, een vreemde, je begeert en bemint en de liefde met je bedrijft. Zachtjes heb ik deze fantasie bij je ingemasseerd, waarbij ik tijdens onze seks vaak door de juiste woorden te kiezen verbaal transformeerde in deze ‘could be lover’. Wat maanden, misschien wel jaren geleden steeds een totale ‘no go’ was, kwam langzaam binnen mijn/ons bereik en je nieuwsgierigheid en opwinding won het na lange tijd van de ‘kan niet, mag niet, hoort niet’ filosofie.

Natuurlijk moet het een voor ons, tot dat moment, onbekend iemand zijn. No strings attached. Hiervoor heb ik een snood plannetje gesmeed en na uren zoeken een afspraak gemaakt met Gino. Een donkere 40-jarige man die we op internet vonden als gigolo. Op de foto’s zag hij er leuk en vriendelijk uit, maar had ook wel een macho uitstraling. Hij was goed afgetraind en van onderen, zoals je dat misschien een beetje plat kan zeggen, erg groot geschapen. Na een half uurtje welles/nietes trok ik de stoute schoenen aan en drukte op de knop om zijn 06 te tonen voor een WhatsApp. Vervolgens bleef mijn vinger, na de door ons opgestelde tekst steeds terug te lezen, zenuwachtig zweven boven de verzenden knop, totdat ik het niet meer hield en mijn vinger bewust of door een zenuwtrek contact maakte met het glas en een paar seconden later 2 vinkjes zichtbaar waren en deze even later blauw oplichtten. Wat hadden we gedaan? Zenuwachtig giechelden we wat en kropen tegen elkaar aan in bed.

“Na uren zoeken maakte ik een afspraak gemaakt met Gino. Een donkere 40-jarige man die we op internet vonden als gigolo.”

Het duurde dan ook niet lang voordat we een leuke, positieve reactie van hem terugkregen. Hij stelde voor om eerst gewoon in een leuk café, waar hij vaak kwam, af te spreken om eerst het ijs een beetje te breken. Ook gaf hij aan dat we het over zijn tarief vast wel eens zouden worden. Hij gaf aan dat hij het niet voor het geld deed, maar op deze manier veel leukere mensen zoals ons tegenkwam, die bewust een keuze maakten om dit te doen en niet op 1 of andere vage datingsite te worden overspoeld met vaak maar 1 soort mannen met een beperkt aantal woorden in hun vocabulaire.

Verder voelde dit voor de meeste mensen meer anoniem, waarbij je met een soort ‘hi and bye’ een onvergetelijke avond kon hebben zonder dat het je verder zou achtervolgen. In die laatste zinnen raakte hij de spijker op zijn kop, dat was inderdaad voor mij bepalend om het op deze manier aan te vliegen…

Natuurlijk stribbelde je nog wat tegen. Eerst best heftig, maar later, toen het idee geland was en je toch ook wel erg nieuwsgierig was geworden, steeds wat milder. Natuurlijk zou je nooit toegeven dat je het een echt goed idee vond. Onze liefde was krachtig, het verstrijken van de tijd had onze relatie steeds sterker gemaakt. Je bent al jarenlang mijn soul mate en we zijn klaar voor dit grote, onbekende avontuur. Ik gaf aan dat we het gewoon zouden aankijken en op elk moment zouden kunnen stoppen, omdat zoiets ook echt niet de hoofdprijs kost. We stuurden een appje dat we 2 weken verder op een zaterdag elkaar zouden treffen in Amsterdam.

Toen de zaterdag aanbrak en we de A2 opdraaiden en ik dacht aan de foto’s van Gino, maakte de gedachte dat hij misschien straks die enorme lul hard bij je naar binnen zou duwen 1000 vlinders in mijn buik los…

“Toen ik dacht aan de foto’s van Gino, maakte de gedachte dat hij misschien straks die enorme lul hard bij je naar binnen zou duwen 1000 vlinders in mijn buik los…”

We checkten in bij het hotel in het centrum van Amsterdam en omdat het erg warm was, stelde ik voor om eerst even te douchen en op te frissen voordat we het centrum in zouden lopen. “Trek je mooiste lingerie aan”, riep ik lachend . Ondanks dat je wel een idee had wat er zou komen en je het er niet helemaal mee eens was (of misschien wel bang was dat je er stiekem verschrikkelijk van zou genieten), had je wel een mooi setje bij je en toen je de douche uitstapte in je lingerie zag je er geweldig uit.

Het duurde nog een uurtje of 2 voordat ik met Gino had afgesproken in Café Amsterdamned, dus we hadden nog tijd genoeg om te shoppen en een drankje te doen. Dat we na alle corona-ellende eindelijk weer van onze vrijheid genoten en nu samen een weekend weg waren, deed ons goed. We kwamen langs coffeeshop Easy Times en ik stelde voor om eens gek te doen. 5 minuten later zaten we bij het raam in Easy Times en trokken om de beurt aan een lange pretsigaret, vergezeld van een heerlijke cappuccino. Het duurde even maar na enige tijd werden we steeds meliger en lachten honderduit om niets. Bizar hoe relaxed zo’n ding je maakt.

Om een uur of 4 doemde Café Amsterdamned voor ons op. Ondanks dat ik de joint nog goed voelde zitten, nam de spanning in me iets toe… Omdat het een verassingsweekend was, gaf ik aan dat ik hier gereserveerd had voor een high wine. Het terras zat vol met leuke mensen en ik keek of ik tussen die mensen Gino kon spotten, maar kon hem 1,2,3 niet vinden.

We hadden geluk; linksachter in de hoek verliet een stel een tafeltje wat ideaal vlakbij het café stond, maar wat minder druk oogde dan een tafel op het midden van het terras. We namen plaats en al snel werd onze bestelling opgenomen. “Heyyyy, John!” hoorde ik opeens iemand roepen. “Jullie zijn er, geweldig .” Gino had van mij een foto gekregen, dus hij wist hoe ik eruit zag. “Had je wel eens mogen zeggen”, zei hij, “dat je zo’n geweldig knappe vrouw had. Damn!”

“Had je wel eens mogen zeggen”, zei hij, “dat je zo’n geweldig knappe vrouw had. Damn!”

Zijn compliment deed je blozen. Natuurlijk zag je er voor je leeftijd nog fantastisch uit en had ik dit al vaak gezegd, maar het gaf je ego natuurlijk een enorme boost om het uit de mond van een vreemde te horen! Ik stelde jullie aan elkaar voor. “Jennifer, Gino. Gino, Jennifer.” “Mag ik erbij komen zitten?” vroeg Gino. Ik keek je aan en je fronste je wenkbrauwen, nu ja zeggen leek een keuze die niet terug te draaien was en je keek ietwat vragend terug. Na enkele moeilijke seconden deed zijn ijsbrekende glimlach het bij je en je zei: “Ja, tuurlijk.”

Hij bleek een schot in de roos… Vriendelijk, maar ook af en toe uitdagend en gewoon good-looking. Hij had 2 honden, hield van muziek en, hoe toevallig, was net als jij dol op Michael Jackson. Voor we er erg in hadden vloog er een uur om en besloten we wat te eten te bestellen. We hadden het eten nog niet op of de lucht betrok en zwangere druppels vielen hard naar beneden uit de plots donkere lucht.

“Laten we naar binnen gaan”, zei Gino. “De DJ gaat zo ook starten.” Binnen zag het er leuk uit; een beetje eighties aangekleed en van die ronde booths waar je je ongestoord kon zitten om te kletsen. In 1 van de booths achterin namen we plaats. 2 trapjes af en je liep de nog lege dansvloer met leuke lampjes op. Ons gesprek ging verder over van alles en nog wat, maar vooral over muziek en Michael Jackson. Niet mijn favoriete onderwerp, maar Gino wist er alles van en keer op keer complimenteerde hij mij met mijn mooie vrouw. Wat wijntjes en biertjes verder werd het binnen al aardig druk en ook de dansvloer had de interesse gewekt van een man/vrouw of 10. Bij de eerste klanken van Celebration van Kool and the Gang trok Gino je aan je arm lachend de dansvloer op. En, zoals bij veel donkere mensen, kon hij geweldig dansen. Daarna een nummer van Boney M en jullie gingen helemaal los, net als de hele dansvloer overigens. De DJ blust de dolle boel met een slow nummer en je hoort Michael Jackson’s Human Nature. Lachend kijken jullie elkaar aan en roepen bijna tegelijkertijd “HEY!”

De dansvloer schuift in elkaar naar stelletjes en je besluit om gezellig mee te doen en kruipt dicht tegen Gino aan terwijl hij zijn brede armen over je schouders legt. Ook even lekker om uit te blazen na die 2 intensieve nummers, denk je. Zachtjes wieg je op de muziek en je hoort Gino de tekst zachtjes in je oor blazen. Je borsten rusten tegen zijn borstkas bedenk je je ineens, maar alles voelt goed en als je even opkijkt zie je mij goedkeurend knikken. “Wat een heerlijk nummer”, zegt Gino. “Dat ik daar met zo’n knappe vrouw op mag dansen had ik vanmorgen niet durven dromen.” Hij trekt je nog iets steviger tegen zich aan en voelt de enorme opwinding in zijn broek tegen jouw slipje aanschuren. Zijn handen zijn afgedaald naar je onderrug en kruipen langzaam nog verder naar beneden, terwijl hij nu zijn billen steviger naar voren duwt zodat je hem nog meer voelt. Nu vliegen bij jou dezelfde 1000 vlinders in je buik omhoog.

“Je borsten rusten tegen zijn borstkas bedenk je je ineens, maar alles voelt goed en als je even opkijkt zie je mij goedkeurend knikken.”

Terwijl de laatste klanken van Human Nature wegebben, kijkt Gino in je ogen en vraagt: “Blijven of zitten?” Overdonderd door het spel van emoties en zintuigen nemen jullie plaats in de booth aan de andere kant van het tafeltje. “Ik vond jullie het beste stel van de dansvloer”, riep ik ondeugend. “Dat komt door je vrouw”, zei Gino. “Ze is een natural.” Plagerig stompte hij je zachtjes op je bovenarm en laat vervolgens zijn linkerhand op je been rusten. Je keek een beetje verschrikt naar mij of ik dit gezien had. Zonder geluid playbackte ik naar je “tis goed” en lachte. Oei, dacht ik, nu is zijn motor op stoom en gaat mijn plannetje fase 2 in…

Als zijn hand vervolgens onzichtbaar voor de buitenwereld, maar overduidelijk bij mij in beeld, zich omhoog verplaatst naar je allerlekkerste plekje en daar plagend blijft liggen, vinden jullie handen elkaar en twijfel je tussen afwijzen en aanmoedigen. Deze status quo van besluitloosheid laat je zo een heerlijk minuutje voortduren, waarna je de spanning breekt door ons te vertellen dat je even naar het toilet gaat.

Als ik even later op mijn horloge kijk om verschrikt te constateren dat ik toch al enkele uren heb opgesnoept van Gino ziet hij mijn ietwat verontruste blikt en fluistert me geruststellend toe dat ik me daar maar niet te druk over moet maken. “Ik regel wel wat”, zegt hij. “Ik vind het veel te leuk zo’n onervaren vrouw die erachter komt dat ze alle remmen los kan gooien. Ik gok op een avond vol passie en lust, dus maak je maar niet druk over mijn tarief”, zei hij met een glimlach die het midden hield tussen goedheid en geilheid.

Na een paar wijntjes komt het onderwerp op zijn massage skills, dit nadat Gino zijn opmerking dat je wat gespannen overkomt door jou beantwoord ziet door te zeggen dat je nek en schouders de laatste dagen vast lijken te zitten. Gino geeft aan een gediplomeerd masseur te zijn, iets wat hij normaal overdag in zijn kleine praktijk in Amstelveen doet. Demonstratief gaat hij achter je staan en masseert heerlijk je nek en schouders. Een beetje beschaamd zegt hij dat veel van zijn klanten zeggen dat hij magische vingers heeft. Ik merk op dat er maar 1 manier is om daar verder achter te komen en geef je met een dikke vette knipoog de keycard van ons hotel…

“Een beetje beschaamd zegt hij dat veel van zijn klanten zeggen dat hij magische vingers heeft. Ik merk op dat er maar 1 manier is om daar verder achter te komen en geef je met een dikke vette knipoog de keycard van ons hotel…”

“Gaan jullie maar vast naar de kamer”, zeg ik, “dan drink ik mijn biertje op en reken ik ondertussen hier af.”

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl de spanning opbouwt in onze stijlvolle hotelkamer in Amsterdam, leg ik een prachtige, afstandsbedienbare vibrerende slipje klaar naast een luxueuze veren tickler. Voorzichtig schuif ik het slipje over je heupen, fluisterend dat elke zachte trilling een geheim signaal van genot zal zijn. Met de veren tickler streel ik langs je nek en armen, elke aanraking een belofte van de zinderende nacht die voor ons ligt, terwijl we wachten op de mysterieuze Gino om onze fantasieën werkelijkheid te laten worden.

 
Nooit had ik er rekening mee durven houden dat jij zonder slag of stoot akkoord zou gaan met mijn voorstel. Ik had vertragingstactieken, tegenargumenten, ja, alles verwacht om op dit uur u op basis van de altijd overheersende conservatieve, principiële gedachten, die je jaren hebben weerhouden om je over te geven aan genot, af te haken. Maar het blijft stil behoudens een kus op mijn lippen en een “tot zo” die nog na blijft echoën in mijn oren. Dit blijft nog even hangen, net als je lucht; een mix van parfum en dierlijke opwinding. Langzaam zie ik jullie even later in mijn ooghoeken verdwijnen en even later als man en vrouw langs de gracht slenteren. Dat beeld en de wetenschap van wat er staat te gebeuren winden me op als nooit tevoren.

Ik kon je geur ruiken even later in de lift van het hotel naar de 4e etage, vermengd met iets ondefinieerbaar spannends en veelbelovend. De jongen achter de receptie, waarbij we ’s middags hadden ingecheckt, had me begroet en ik zag aan zijn ogen, die kort daarvoor jullie samen hadden zien binnenkomen, dat hij probeerde te doorgronden hoe de samenstelling van onze relatie(s) precies zat. Onwetend van wat zich in de lift naar boven en de hotelkamer heeft afgespeeld, open ik zo’n 10 minuten later met mijn keycard vol verwachting het slot van kamer 412.

Gino is bezig met de voorbereiding en heeft een soort yogamatrasje op het bed uitgespreid en stalt 3 heerlijk ruikende flesjes massageolie uit. Hij is in een gemakkelijke joggingbroek geschoten. Zijn gespierde bovenlijf is ontbloot. Het licht is gedimd en er branden wat waxinelichtjes in potjes. Ik hoor de douche lopen en Gino geeft aan dat je eerst nog even snel een douche wilde nemen en geeft me een ‘verder is er nog niet veel gebeurd, maar ik proef potentie’ grijns.

Ik neem strategisch plaats in een gemakkelijke stoel in een wat donker hoekje achterin de kamer en wacht op wat komen gaat. Wat zenuwachtig lachend kom je in je mooie satijnen peignoir de douche uitlopen. Gino fluit en zegt dat je er prachtig uitziet. Hij vraag of je plaats wil nemen op het yogamatrasje op het bed en reikt een handdoek aan om om je middel te slaan.

“Ik neem strategisch plaats in een gemakkelijke stoel in een wat donker hoekje achterin de kamer en wacht op wat komen gaat.”

Je laat de peignoir van je afglijden en in niets meer dan een zwart slipje neem je plaats op het yogamatje met de handdoek over je billen en borsten en wacht op je buik op de dingen die komen gaan…

Gino laat een paar druppels massageolie op je rug vallen en de heerlijke geur van vanille vult de kamer. Zijn gespierde handen kneden je vastzittende nek en schouders binnen korte tijd in een losse staat waarvan je niet eens wist dat dit mogelijk was. Zijn handen kneden op een ritmische manier voort en vervolgen hun weg van nek, schouders en bovenrug naar onderen tot zij en onderrug. We hebben afgesproken dat jij natuurlijk bepaalt tot hoever Gino kan gaan en op iedere moment de escapeknop in kan drukken door aan te geven dat het genoeg is. Voorlopig is die escapeknop heel ver weggestopt en geniet je van de heerlijk ontspannende massage.

Ook als Gino vraagt of hij de handdoek weg mag halen zodat hij goed bij je onderrug en je benen kan, knik je goedkeurend en mompel je iets van “ok”.

Deze keer laat hij een flinke hoeveelheid massageolie met een kokosgeur uit een flesje komen en de geur versterkt de toch al erotische atmosfeer die in de kamer hangt.

Als Gino even later ‘per ongeluk’ bij het kneden van de binnenkant van je dijen met zijn duim langs je slipje tegen je klitje streelt, voel je een heerlijke puls door je onderbuik schieten en kun je, na alle opwinding die deze avond al heeft gebracht, een gesmoorde kreun niet onderdrukken. Een teken voor Gino om dit even later nog enkele keren nonchalant te herhalen en je voelt dat je lipjes groter worden en open gaan staan.

Gino herhaalt nog maar eens wat hij die avond al vaker heeft geroepen: dat je er geweldig uitziet. Hij beleeft ook duidelijk plezier aan zijn massage. Als je opzij kijkt tekent zich overduidelijk iets imposants af in zijn joggingbroek die steeds lichtjes je arm schuurt. Tussen de geur van vanille en kokos door ruik je de heerlijke geur van zijn pik en je tong die je lippen eventjes bevochtigt accentueert de staat van opwinding waar je je in bevindt.

Hij verlegt zijn aandacht nu naar je voetjes, terwijl hij rijkelijk de kokosolie laat vloeien. Met zijn duimen masseert hij eventjes heerlijk tussen je tenen en terwijl hij met je linkervoet bezig is, voel je met de tenen van je rechtervoet zijn heerlijke harde lul. Waar je normaal gesproken zou schrikken en je voet terug zou trekken, weet je dat het goed is en je laat je voetje liggen waar hij ligt en hebt zelfs het lef om plagerig wat knijp beweginkjes te maken met je tenen, waardoor binnen 15 seconden de bobbel in de broek van Gino 2x zo groot en zo hard lijkt.

“Je hebt zelfs het lef om plagerig wat knijp beweginkjes te maken met je tenen, waardoor binnen 15 seconden de bobbel in de broek van Gino 2x zo groot en zo hard lijkt.”

De trein lijkt nu echt in gang gezet. Hij vraagt of je je om kan draaien en met veel moeite verhuist de handdoek van rug naar voorkant. Dit gaat niet helemaal vanzelf, want hoewel je borsten nog bedekt zijn zien we je mooie string met de grote volle open schaamlippen daar duidelijk in afgetekend. Gino werkt zich langzaam weer van je voeten via de binnenkant van je benen langs je dijen omhoog, totdat zijn duimen net onder je kutje kleine, pulserende cirkeltjes maken. Hij kijkt je nog even vragend aan en met een iets rood aangelopen hoofd van de spanning lach je hem lief toe.  Terwijl hij de vingers van zijn grote gebruinde handen onder je navel op je buik plaatst, laat hij 1 van zijn dappere duimen nu los door je slipje heen, op je klitje. Die actie van Gino, na al die momenten van vanavond waarbij de spanning werd opgebouwd, word je bijna teveel. Van onderuit je net heerlijk gemasseerde teentjes raast een enorm orgasme naar boven om in je onderbuik tot ontploffing te komen en je kan nog net Gino’s handen beetpakken om hem tot rust te manen…

“Rustig aan”, mompel je lachend, “we hebben alle tijd.” Nadat het gevaar van een orgasme is geweken, geleid je Gino’s handen, nog steeds in je bezit, weer terug naar je inmiddels kletsnatte driehoekje. Hij haakt zijn linkerduim nu onder de rand van je slipje en rolt het iets op, terwijl zijn rechterhand nu vrij spel heeft om de binnenkant van je lipjes te verkennen. Voorzichtig glijdt zijn middelvinger bij je naar binnen terwijl zijn duim je klitje verwent. Hij laat een 2e vinger naar binnen glijden, waarna hij beide vingers krachtig en ritmisch in en uit je kutje schuift. Holy moses, denk je, zo gaat het niet heel lang duren voordat ik klaar ga komen. Het is alsof Gino je gedachten kan lezen als hij zegt: “laat het maar komen, het zal de eerste van velen zijn”, en hij drukt zijn mond op de jouwe waarbij jullie tongen elkaar vinden in een gepassioneerde kus. Ongegeneerd trek je zijn joggingbroek naar beneden en haal je zijn ondertussen keihard geworden lul onder de veel te strak gespannen band van zijn slip vandaan en trekt hem heerlijk af alsof het niet pas de 2e lul in je leven is die nu in je warme hand ligt.

Hij trekt je met zijn sterke arm naar zich toe, waarna hij een paar keer heel stevig naar binnen stoot en zijn vingers in je kutje kromt om bij je g-plek te komen. Met een schorre kreun die van ver lijkt te komen, laat je ons weten dat het moment daar is. Je drukt je kutje omhoog tegen Gino’s handen aan en trekt je knieën naar je toe. Je slaat je armen om Gino heen en komt in hevige, korte schokkende golven klaar in een orgasme wat wel enkele minuten lijkt te duren. Je zit nu half op de rand van het bed en je handdoek ligt ondertussen op de grond, dus je borsten drukken op zijn borstkas. Hij masseert zachtjes je keiharde tepels en neemt ze 1 voor 1 in zijn mond waarna hij zich af laten zakken, door zijn knieën zakt en op avontuur gaat naar zuidelijk gelegen streken en om de 5 centimeter een zoen op je buik drukt. Bij je navel aangekomen houdt hij een tussenstop en maakt zacht rondjes met zijn warme tong, beantwoordt door zacht kirrende geluidjes uit je keel.

“Je drukt je kutje omhoog tegen Gino’s handen aan en trekt je knieën naar je toe. Je slaat je armen om Gino heen en komt in hevige, korte schokkende golven klaar in een orgasme wat wel enkele minuten lijkt te duren.”

Wanneer Gino zover is afgedaald dat zijn mond op gelijke hoogte met je kutje komt, trekt hij je slipje naar beneden langs je benen en hoor ik hem mompelen, waarbij ik maar 2 woorden kan verstaan: “perfect” en “heerlijk”. Daarna smoort hij enthousiast zijn woorden door zijn tong los te laten op je in opgewonden staat verkerende schaamlipjes en strak gespannen klitje. Een nieuwe scheut van extase schiet door je onderlichaam en je probeert jezelf te herpakken en tegelijkertijd niet achterover te vallen door met 2 handen zijn hoofd te pakken, maar drukt hierbij Gino’s tong nog dieper in je kruis. Je zet je voeten plat op de vloer van de hotelkamer, spant je benen en laat je achterover vallen waarbij je net genoeg kracht hebt om het gespierde lichaam van Gino met je mee op bed te krijgen.  Het bed protesteert machteloos met een piepend geluid tegen zoveel geweld en terwijl Gino’s hoofd zich nog steeds tussen je benen bevindt, komen jullie in een 69-positie op bed te liggen.

Zo liggen jullie even bij te komen in een stilte waarachter nog een storm schuilgaat. Nu zo heel dichtbij Gino’s kruis is het uitzicht ongeveer net zo adembenemend als dat je onderaan de Empire State Building zou staan. Zijn gebruinde en geaderde lul staat stijf overeind en zijn grote eikel glimt angstaanjagend in het licht van het nachtlampje. Zachtjes streel je zijn pik vanaf zijn balzak met ritmisch bewegende vingers in een rustige op en neer beweging tot net onder de eikelrand. Gino kreunt goedkeurend en als een grote druppel voorvocht door de zwaartekracht naar beneden dreigt te vallen, sluit je je lippen om die heerlijk ruikende staaf en voorkomt met je tong dat de grote druppel het laken haalt.

Je smaakpapillen versturen direct een plezierig signaal naar je hersenen. Wat smaakt die kerel lekker, denk je. Dit is voor jou de aanzet om je mond en handen met nog meer passie aan het werk te zetten.

Deze aanblik zorgt ervoor dat ik ondertussen ook op springen sta. Ik weet dat je normaal gesproken best behoudend bent en wat orale seks betreft liever de ontvangende partij bent, dus jou zo in actie te zien tilt mij op dat moment ook tot ongekende geile hoogte en ik speel met mezelf, voorzichtig genoeg om niet klaar te komen, maar met net de juiste druk om mee te doen in dit geile spelletje. Ik maak oogcontact met Gino en hij ziet dat ik verschrikkelijk aan het genieten ben.

Ondeugend gooit hij je natte slip in mijn schoot. Als ik hem al richting mijn hoofd breng, komt je bijna dierlijke opgewonden geur mij tegemoet. Het kruis is drijfnat en geeft aan hoe opgewonden je reis was vanaf het moment dat je met Gino op de dansvloer stond tot het moment dat hij tijdens de massage zijn duimen als een broodknedende bakker op je klitje losliet. Nu merk ik dat mijn eikel glimt van het ontsnappende voorvocht.

“Draai je om!” zeg je. Want hoewel dit ongelofelijk lekker is, lijkt het alsof de wetenschap hem niet gevoeld te hebben voelt als de pijn van ontzegging van genot. Je jarenlange bijna puriteinse houding, de onthouding, de afwijzing… en je wil op dat moment maar 1 ding: die heerlijke lul van Gino diep in je kutje voelen…

“Je wil op dat moment maar 1 ding: die heerlijke lul van Gino diep in je kutje voelen…”

Spijt staat vandaag niet op de kaart! Dat gevoel van macht wat over je heen komt, in deze tijd waar alles voor je bepaald wordt. Waarbij de overheid, gemeente of de mensen om je heen proberen te bepalen wat je wel en niet mag doen. Fuck de regels! Jij hebt nu de regie en bepaalt zelf wat je mag en wat je toelaat. Dit geeft je een enorme boost, dat gevoel van macht en controle. Jij zit hier aan de knoppen! De gedachten aan de gevolgen van de acties waar je mee bezig bent verwaaien als de droge bladeren in een bos bij een herfststorm. Plezier hier en de zorgen voor morgen. ‘Like there is no tomorrow.’

“Draai je om!” herhaal je je woorden met zachte dwang. En als Gino op je komt liggen en je je benen spreidt om hem goed te kunnen ontvangen, hou je Gino gevangen met je benen en fluister je in zijn oor: “Kom in me!”  Met je benen ben je net krachtig genoeg om dat machtige imposante lijf te overheersen en met je hakken trek je hem bij je naar binnen, waarbij zijn grote eikel al zachtjes de binnenkant van je schaamlippen kust en zijn voorvocht zich vermengd met het jouwe. Hij beantwoordt je passie en neemt je zonder genade. In 1 beweging laat hij zijn enorme opgewonden lul naar binnen glijden in je kletsnatte kutje. Centimeter voor centimeter schuift hij de volle lengte naar binnen en vult je helemaal op, tot de laatste millimeter. Je vraag of dat ooit zou gaan passen is nu beantwoord. Het past en voelt waanzinnig!

“Wat ben je mooi”, zegt hij terwijl hij je van bovenaf bewondert. “Vrouwen van jouw leeftijd zijn zo echt, zo puur natuur.” Als Gino weer terugtrekt mompel je woorden in zijn oor waarvan je niet wist dat ze uit jouw mond konden komen: “Ga door, neuk me asjeblieft keihard.” Bijna smekend komt het schor uit je keel. Als een stoomlocomotief glijdt zijn enorme staaf keer op keer diep bij je naar binnen en pompt zijn lul je kamertje in en uit in een stevig en bijna genadeloos ritme. Jouw kutje en zijn pik zijn volkomen in cadans terwijl jullie elkaar zoenen als 2 verliefde tieners in een donker hoekje op een schoolfeest. Stoot hij diep, dan vang jij op, spant aan en ademt in, haalt hij zijn lul terug, dan ontspan je, laat hem los en ademt zwaar kreunend uit. Binnen 2 minuten moet je zijn tong loslaten zodat je in staat bent om het volgende, als een tsunami over je heen komende, orgasme te verwelkomen.

“Als een stoomlocomotief glijdt zijn enorme staaf keer op keer diep bij je naar binnen en pompt zijn lul je kamertje in en uit in een stevig en bijna genadeloos ritme.”

Gino blijft ondertussen onverstoorbaar doorgaan terwijl hij door je benen met 1 hand omhoog te houden en met de andere hand je iets hoger optilt, heerlijk diep kan stoten. Als een dessert na een verrukkelijke maaltijd bezorgt hij je zo even later een kort, maar super krachtig ‘after shock’ orgasme.

Met je rechterbeen nog in zijn hand trekt Gino, terwijl hij zijn pik uit je kutje laat glijden, je recht op het bed en vlijt zich achter je neer. Ik heb nu perfect zicht. Jij ligt op je zij, je linkerbeen plat op bed en je rechterbeen gekromd met je knie omhoog. Gino ligt achter je en laat tussen je benen door zijn machtige lul demonstratief aan me zien. Hij grijnst en duwt zijn pik naar voren die nu voor je navel heen en weer zwiept. Opeens heb je het spelletje door wat Gino wil spelen en roept lachend: “Hou op.” Toch ergens bang dat ik een reden vind om jullie te onderbreken.

Je streelt zijn lul en positioneert hem snel weer voor de ingang van je kutje. “Ga door!” zeg je tegen Gino.

Plagerig wrijft hij nu zijn eikel een paar minuten tussen je lipjes, nog steeds af en toe een lach in mijn richting werpend, waarna hij hem langzaam weer zo diep in je stoot totdat hij niet dieper kan en je zijn zak van achteren strak tegen je kontje aan voelt drukken.

Hij weet zijn arm onder je lichaam door te wringen en de manier waarop hij kracht zet, verraadt welke kant hij op wil. Op beide knieën, met je hoofd op het kussen, wacht je op wat komen gaat. Ik neem van het moment gebruik en loop naar het bed. Als ik dichterbij kom ruik ik jullie zweet, proef de lichaamssappen en dompel mij in een wolk van genot.

Ik streel je door je haar en geef je snel een innige kus. De smaak is zilt en als ik de achterliggende reden achterhaal, realiseer ik me dat deze avond al mijn fantasieën te boven is gegaan!

Je fluistert “dankjewel” en ik zeg “I love you!” terwijl ik je handen in mijn handen neem. Gino besluit dat de pauze lang genoeg heeft geduurd en neemt achter je plaats, op 1 knie, en begraaft zijn gezicht in je dampende kutje. Niet om te blussen, maar om het vuur nog verder op te stoken. Zijn lange tong die van je klitje naar je kontgaatje gaat en iedere centimeter daartussen de aandacht geeft die het verdient, maakt je haast gek van wellust. Je knijpt stevig in mijn handen en kijkt me met waterige ogen van geilheid aan. Gino geniet overduidelijk ook van deze actie en masturbeert zijn indrukwekkende lul naar volle oorlogssterkte, terwijl hij je bijna naar een nieuw hoogtepunt likt en streelt.

“Zijn lange tong die van je klitje naar je kontgaatje gaat en iedere centimeter daartussen de aandacht geeft die het verdient, maakt je haast gek van wellust.”

Na enige tijd zet hij ook zijn andere knie op bed, zet zijn beide handen op je onderrug en drukt zich omhoog. Bijna straffend stoot hij zijn vlammende lul hard naar binnen. Zo doggystyle masseert hij bij iedere diepe stoot je g-plekje met zijn massieve eikel. De verstrengeling van jullie lichamen en het piepen en kraken van het bed gemixt met jullie soppende en kreunende lijven, zweept de geilheid in me op tot ongekende hoogtes en doet verslag van het bijna brute pompende geweld van genot zonder pijn wat je door Gino wordt aangedaan. Het klinkt als het geluid van extase.

Het steeds snellere stoten van Gino geeft aan dat hij op het punt van klaarkomen staat en hij zegt: “Waar mag ik komen?”

Aangezien we alle grenzen hier in Amsterdam wel verlegd hebben en rationeel denken nu niet meer mogelijk is nu je door zijn Zuid-Amerikaans stootritme zo waanzinnig lekker geneukt wordt, kreun je naar achteren: “Kom in me, spuit me vol.” Ik kan mijn oren niet geloven. Is dat mijn vrouw die al zoveel jaren de mijne is die zich nu compleet en totaal overgeeft aan deze avond van zonde?

Gino knikt goedkeurend naar me en ik zie de grijns weer op zijn gezicht terwijl hij het tempo opvoert en met zijn lange vingers ieder plekje bij je streelt wat te strelen is. Zijn vingers spreiden je lippen terwijl hij nog genoeg vingers heeft voor je klitje. Je ogen verlaten me omdat je een gil van genot moet smoren in het kussen om niet het hele hotel op stelten te zetten. Je hebt alleen nog maar aandacht voor 1 plek. Je probeert er klaar voor te zijn op het moment dat die heerlijke lul klaar gaat komen, het moment dat hij zijn warme zaad bij je naar binnen spuit…

Gino trekt je armen achter je rug en ramt de laatste stoten bij je naar binnen voordat hij als een jager die zijn prooi  heeft gevangen, mij een laatste genoegzame blik toewerpt en een harde oerkreet slaakt en je weet dat het moment daar is.

Als de branding aan de Atlantische kust rollen de golven van zijn zaad bij je naar binnen. De tweede golf overspoelt de eerste, de derde de tweede, er lijkt geen einde aan zijn ontlading te komen. Ergens verderop voel je jouw laatste golf aankomen en alsof Gino het begrepen heeft, gaat hij gewoon door en zijn lul blijft spijkerhard doen waar hij voor gemaakt is. In een moordend tempo stoot hij door en met iedere stoot voel je zijn warme zaad weer langs zijn lul omhoog komen en langs je benen glijden. Voor de laatste keer die avond voel je een explosie van geil genot terwijl je mij heel even strak in mijn ogen kijkt, maar al snel hard in je kussen bijt van de lust die in je ontploft. Het lijkt wel of je ligt te snikken in je kussen. Hoge kreuntjes vertellen me dat je orgasme heel langzaam tot bedaring komt.

“Als de branding aan de Atlantische kust rollen de golven van zijn zaad bij je naar binnen. De tweede golf overspoelt de eerste, de derde de tweede, er lijkt geen einde aan zijn ontlading te komen.”

De aanblik van je uitgeputte lijf waar Gino nog half overheen hangt, terwijl hij je nog een laatste tongzoen geeft en zijn lul je lichaam met een ‘plop’ verlaat, wordt me te veel en met 1 beweging voel ik ook mijn zaad opborrelen en zie een dikke straal op het bed landen waar het zich mengt met jullie lichaamssappen, als getuigen van een woeste wilde avond.

Spijt staat niet op de kaart vandaag hier in Amsterdam, maar ik weet wel wat ik snel weer op de kalender ga zetten: een weekendje Amsterdam!

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

33.360 keer bekeken

Geschreven door

Ga er maar even voor zitten, want we hebben een extra lang erotisch verhaal voor jullie deze keer! ‘Twee bijzondere collega’s’ is geschreven door RM en gaat over drie collega’s die afspreken om elkaar beter te leren kennen. Al snel gaat de kennismaki…
33.360 keer bekeken