Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

26.994 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een avond voor mijzelf’

10 februari 2023,

geschreven door

Maak je klaar voor een spannend begin van het weekend met dit opwindende erotische verhaal, geschreven door Soof! Wanneer de hoofdpersoon zichzelf een avondje in een hotel cadeau doet, staat de persoon naar wie ze al heel lang heeft verlangt opeens onverwacht voor haar neus. Dit gaat een spannender avondje worden dan ze van tevoren had gedacht…

Geen zin om te lezen? ‘Een avond voor mijzelf’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een avond voor mijzelf

Ik slaap vanavond voor het eerst alleen in een hotel. Heb mijzelf een avondje relaxen cadeau gedaan. Ook om even weg te zijn van iedereen. Je appte ‘veel plezier’ en ergens had ik de hoop dat erachteraan kwam ’tot vanavond!’, maar ik weet dat dat toch nooit gaat gebeuren. Het is super frustrerend om iemand zo graag te willen terwijl het niet kan. Dus een avondje alleen is niet eens zo verkeerd. Misschien kom ik nog wel iemand anders tegen.

Ik check in het hotel en loop naar mijn kamer. Ik heb een kamer met zeezicht gekregen. Het is wel een luxe kamer, met een mega boxspring en een mega bad. Ik open de deuren naar het balkon en kijk naar buiten. Het is heerlijk warm nog, ook al is het al vrij laat.

Ik besluit om stiekem toch nog even de zee in te duiken en trek mijn nieuwe bikini aan. Deze had ik eigenlijk speciaal voor jou gekocht, maar aangezien ik het nooit eerder aan heb kunnen doen, is deze nu voor wie ik dan ook zo op het strand tegenkom.

Als ik de rest van mijn spullen ook gepakt heb, loop ik naar buiten. Ik kan gelijk het strand op en leg mijn spulletjes bij een bord dat zegt ‘zwemmen verboden’. Heerlijk rustig lijkt me, er is helemaal niemand hier. Ik loop het water in en begin te zwemmen. Of ja, zwemmen, ik ben gewoon aan het chillen in het water.

“Ik kan gelijk het strand op en leg mijn spulletjes bij een bord dat zegt ‘zwemmen verboden’.”

Het water is ook nog redelijk warm en het geluid van de zee zorgt ervoor dat ik mijn eigen gedachtes niet meer hoor. Ik ontspan voor het eerst sinds heel lang weer een beetje. De zon is nu helemaal onder en ik zie het laatste streepje licht de zee in zakken. Na nog een tijdje te zwemmen ga ik terug richting strand.

Ik zie vrij weinig en doordat er heel veel licht van de strandtenten op de boulevard komt, lijkt het strand zelf bijna zwart. Alleen het licht van de maan zorgt ervoor dat ik me nog een klein beetje kan oriënteren. Ik zoek het bord waar ik mijn spullen naast heb gelegd en zie dat ik toch best een stuk ben weggedreven. Als ik uit het water kom, zorgt de wind ervoor dat mijn lijf begint te rillen. Snel naar de handdoek.

Ik loop richting het bord en zie ineens een gedaante naast het bord staan. Ik knijp met mijn ogen en loop nu toch iets minder hard richting mijn spullen. Wie staat daar nou? Ik kijk om me heen of er nog meer mensen in de buurt zijn, maar ik ben helemaal alleen. Ik voel mijn hart bonken in mijn keel, maar loop wel door.

Als ik er bijna ben, schrik ik alsnog. Niet omdat er een onbekende man naar mij staat te kijken, maar omdat jij het bent! ‘Ik heb je gevonden!’ zeg je blij.

‘Wat doe je hier in godsnaam?’ vraag ik iets gemener dan bedoeld. Jij pakt de handdoek uit mijn tas en slaat deze om mij heen en wrijft over mijn schouders. Het kleine beetje weerstand wat ik voelde verdwijnt gelijk als sneeuw voor de zon. Je staat zo dichtbij me dat ik gelijk alweer smelt.

“Het kleine beetje weerstand wat ik voelde verdwijnt gelijk als sneeuw voor de zon.”

‘Waarom ben je hier?’ vraag ik wat liever, ‘en hoe heb je me gevonden?’ Je lacht. ‘Ik dacht dat je wel wat gezelschap kon gebruiken’, zeg je. ‘En ik ken je gewoon goed. Als jij een hotel boekt aan het strand, dan ga je daar ook naartoe.’ Je hebt ook wel gelijk. Je wist in welk hotel ik zat en soms is het bijna eng hoe goed je me altijd doorhebt.

‘Zullen we samen nog even zwemmen of wil je al terug naar het hotel?’ vraag je. Ik kijk je aan en het liefst wil ik mezelf even knijpen om te kijken of dit wel echt is. Maar je staat er echt.

‘Het water is superlekker’, zeg ik. ‘Oké kom, dan gaan we nog een rondje zwemmen’, zeg je terwijl je je kleren uittrekt. Je hebt alleen je boxer nog aan en loopt richting de zee. Ik bedenk me ineens dat ik je nog nooit naakt heb gezien, gooi mijn handdoek op de grond en loop achter je aan. Je ziet er superlekker uit met je slanke, afgetrainde lijf, en ik voel me ineens wat onzeker worden. ‘Kom op!’ zeg ik tegen mijzelf. ‘In het water ziet hij toch niks.’

Ik heb je ingehaald en laat mij in het water zakken. Jij komt achter mij aan, en pakt mijn voet vast en trekt me terug naar achteren. We zijn gewoon aan het klooien, maar ineens heb je echt me vast. Mijn lijf staat nu tegen die van jou aan en ik kijk je aan. Ik voel mijn tepels al stijf worden… Dwars door mijn nieuwe, voor jou gekochte sexy zwarte bikini. Ik wil je het liefst zoenen, maar durf nog steeds niet.

“We zijn gewoon aan het klooien, maar ineens heb je echt me vast. Mijn lijf staat nu tegen die van jou aan en ik kijk je aan.”

Het lijkt een eeuwigheid te duren, en heel even zijn we alleen op de wereld, maar dan pak je mijn kin vast en komt langzaam dichterbij. Onze lippen raken elkaar en zijn koud en zout van de zee, maar wanneer je tong mijn lippen raakt en ik mijn mond iets verder open doe, voelt het heerlijk warm. Je handen gaan langzaam naar beneden, richting mijn billen. Daar laat je er één rusten en je andere hand gaat weer omhoog, richting mijn borst. Je knijpt erin en trekt mijn bikinitop iets omlaag. Ik zie mijn tepel in het maanlicht recht omhoog staan, alleen ditmaal niet van de kou. Je hand gaat weer naar beneden en langzaam achter mijn broekje.

Mijn adem stokt ervan, maar je blijft me gewoon doorzoenen en ik laat het gebeuren. Hier heb ik al zolang over gefantaseerd en wil het niet verpesten door mijn eigen stomme verlegenheid. Je hand gaat over mijn clit en ik kan niet anders dan mijn heupen nog meer richting je hand te duwen. Ik zoen je in je hals en ga nu zelf ook op zoek met mijn handen naar wat er achter je boxer verstopt zit.

Ik voel dat je stijf bent en laat je boxer een klein beetje zakken. Eerst pak ik je billen vast en tegelijkertijd stop jij twee vingers bij mij naar binnen. Ik kreun zachtjes en pak je lul vast. Zelfs in het water voel ik dat ik nat ben en wil je het liefst gelijk in me hebben. Gelukkig heb je het in de gaten. Je drukt me iets verder het water in en tilt me iets op. Ik sla mijn benen om je heen en voel je bij me naar binnen glijden. Je houd mijn billen stevig vast en helpt me met op en neer bewegen.

Ik zoen je en word alleen maar meer opgewonden. Ik kan niet geloven dat ik het nu daadwerkelijk met jou aan het doen ben, en dat je hier bent, helemaal aan de andere kant van Nederland, in het donker, in de zee. Als ik bijna kom stop je…

“Ik zoen je en word alleen maar meer opgewonden. Ik kan niet geloven dat ik het nu daadwerkelijk met jou aan het doen ben.”

‘Wat doe je?’ vraag ik verbaasd. ‘Zullen we naar je hotelkamer gaan?’ vraag je met een grijns. ‘Of kan je niet wachten?’ Ik moet ook lachen. De zee is ook niet echt ideaal, alleen heb ik zolang naar je verlangd dat het mij eigenlijk helemaal niet uitmaakt waar ik ben, en ook niet wie ons eventueel ziet vanaf de kant. We lopen samen terug naar het strand en je doet de handdoek weer bij me om. Ik doe snel mijn trui aan en geef jou de handdoek. Je boxer is zeiknat, dus die moet uit voor je je kleren aandoet. Nu kan ik tenminste een keer goed naar je kijken.

‘Bevalt het je?’ vraag je. Ik voel me rood worden. Het is maar goed dat het donker is en je dat vast niet kan zien. ‘Ja, echt wel’, zeg ik met een knipoog.

We lopen naar het hotel en jij hebt in de lobby een tas staan. Die pak je op en we lopen de lift in. Als de lift de deuren sluit kan ik me niet meer inhouden. Ik druk je naar achteren en pak je lul opnieuw. We zoenen elkaar en je pakt me vast. Dan gaat de lift alweer open. Je pakt je tas en mijn hand en loopt de lift uit. ‘Waar moeten we heen?’ vraag je. ‘Ik wijs de weg wel hoor!’ zeg ik en loop voor je uit richting de hotelkamer.

Als we binnen zijn trek ik gelijk mijn trui uit. ‘Wil me eventjes afspoelen, vind je dat goed?’ vraag ik. ‘Ja, dat is goed hoor. Als je klaar bent, ga je op bed liggen, helemaal naakt’, zeg je. Ik kijk je enigszins verbaasd aan. Je bent ineens een beetje streng. Ik spring snel onder de douche en spoel het zoute zeewater en zand van me af. Je komt binnen en gaat ook douchen. Ik wil je graag opnieuw zoenen, maar nu zeg je: ‘Nee, straks’. De nieuwsgierigheid wint het absoluut van mijn onzekerheid.

“‘Als je klaar bent, ga je op bed liggen, helemaal naakt’, zeg je. Ik kijk je enigszins verbaasd aan. Je bent ineens een beetje streng.”

Ik droog me af en ga op bed liggen. Ben ontzettend benieuwd wat je van plan bent, ook al ben ik wat nerveus. Ik voel met mijn handen over mijn stijve tepels en mijn hand gaat naar beneden. Ik voel nog steeds jouw vingers van zonet in mij en word opnieuw nat. Ik hoor de douche uitgaan en de spanning stijgt. Je opent de deur en hebt alleen een boxer aan. Een droge nu. ‘Goed zo’, zeg je en kijkt goedkeurend naar mijn naakte lijf op het grote bed. Je gooit je tas naast me en ik ga rechtop zitten. ‘Liggen blijven!’ zeg je streng.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Daar lig ik dan, alleen in een luxe hotelkamer na een dag vol gedachten aan jou. Ik heb een set elegante zijden handboeien en een spannende vibrerende ring meegebracht om de avond interessant te maken, of ik nu alleen blijf of iemand ontmoet. Elke aanraking voelt intenser met de zijden handboeien om mijn polsen, terwijl de vibrerende ring een belofte van genot is als de avond een verrassende wending neemt.

 
Nu kan ik niet zien wat je uit je tas pakt, maar het maakt me ook eigenlijk niet meer zoveel uit. Ik hou van je dominante houding en ik wil mij door jou wel graag laten leiden, al denk ik ook dat jij de enige bent die dat bij mij voor elkaar krijgt. Je gaat bovenop me zitten en pakt mijn armen vast.

‘Deze blijven hier’, zeg je terwijl je mij indringend aankijkt. Je klikt handboeien om mijn polsen heen en drukt ze boven mijn hoofd. Ik knik naar je en blijf je aankijken. Dan schuif je naar onderen, pakt mijn enkels vast en drukt ze uit elkaar. Mijn enkels worden vastgemaakt aan een spreidstang. Ik voel me natter en natter worden en hoe graag ik het ook zou willen verbergen, doordat mijn benen zover uit elkaar liggen, kan ik niet anders dan me aan je overgeven.

‘Je komt pas klaar als ik zeg dat dat mag’, zeg je. Dit word nog wel een uitdaging, denk ik bij mijzelf. Ik kom al zowat van het idee dat je bovenop mij ligt. Gelukkig kom je naast me liggen.

‘Rood is stoppen’, zeg je terwijl je met je hand mijn wang streelt. ‘Weet je nog?’ Ik druk mijn wang iets tegen je hand en doe mijn ogen dicht. Je handen voelen heerlijk. Jij zegt dat je wil dat ik je aan blijf kijken. Ik knik alleen en voel me eigenlijk een beetje betrapt nu. Ik voelde me door jouw hand op mijn wang even alleen heel veilig in plaats van geil. Dan gaat je hand naar mijn keel en je knijpt erin terwijl je me hartstochtelijk zoent.

“Ik druk mijn wang iets tegen je hand en doe mijn ogen dicht. Je handen voelen heerlijk. Jij zegt dat je wil dat ik je aan blijf kijken.”

Je gaat richting mijn tepels en trekt en draait ze. Je pakt een soort knijpers en zet deze op beide tepels. Dit doet best wel pijn, want ze zijn al super gevoelig door je aanraking. Ik adem diep in, maar blijf je aankijken. Ik voel me klein bij je, want op de manier waarop ik lig ben ik mega kwetsbaar. En het voelt alsof jouw ogen dwars door mij heen kijken en ik niets meer verborgen kan houden.

Die gedachte laat ik wel snel weer varen, want mijn verlangen naar jouw lichaam is veel te groot en jouw handen schuiven al richting mijn clit, dus veel tijd om te denken zit er gelukkig ook niet in. Je gaat zacht over mijn lippen heen en ik voel dat je vingers door mijn nattigheid glijden. Dan draai je met je vingers over mijn clit. Ik word nu al bloedgeil, maar kan geen kant op door die rotstang tussen mijn benen en ik kreun van zowel genot als ongemak.

Je zoent me en zegt: ‘Shhtt.’ Vind het ontzettend moeilijk om je aan te blijven kijken, maar probeer het toch. Ik bijt op mijn lip om geen geluid meer te maken en je schuift opnieuw je vingers in me. Nu wat harder dan straks op het strand, dus ik kan niet anders dan opnieuw kreunen. Ik probeer mijn heupen van je af te bewegen, want ik voel dat het niet lang meer duurt voordat ik kom. Ik begin te hijgen en wend mijn gezicht af.

‘Nee, nee, nee, nee, blijf me aankijken!’ zeg je streng. Ik wil je wel aankijken, maar het lukt me niet meer, dus ik zoen je opnieuw, maar dan schreeuw ik: ‘Stop, please! Ik kom!’ Je stopt gelijk en grijnst. ‘Goed gedaan’, zeg je met een voldaan gezicht. Jezus, ik kan nu al bijna niet meer, denk ik bij mijzelf.

“Ik wil je wel aankijken, maar het lukt me niet meer, dus ik zoen je opnieuw, maar dan schreeuw ik: ‘Stop, please! Ik kom!'”

Je laat mij heel even bijkomen, maar duikt vervolgens naar beneden. Je tilt de stang iets omhoog, zodat je eronder door kan en pakt met beide handen de knijpers op mijn tepels vast. Ik slaak een kreet bij de aanraking, maar je leidt me gelijk af met je tong en lippen die via mijn navel richting mijn clit gaan.

Doordat ik je tong nu tegen mijn clit aanvoel, gaan mijn handen in een reflex automatisch richting jouw hoofd en ik pak je vast. Je stopt opnieuw en drukt ze weer naar boven. ‘Daar moeten ze blijven… begrepen?’ zeg je terwijl je me weer indringend aankijkt. Ik knik opnieuw en zeg sorry. Je vervolgt je weg opnieuw naar beneden en zuigt een beetje op mijn clit. Hierdoor voelt het bijna gelijk weer als net en ik begin opnieuw te kreunen. Je draait met je tong en het voelt alsof ik naar een andere planeet vertrek. Holy fuck! Mijn hele lijf tintelt, en ik probeer tevergeefs mijn benen bij elkaar te doen.

Mijn lichaam trekt dit nog maar net, dus ik doe mijn best om niet te komen door me te focussen op mijn tepels in plaats van jouw ronddraaiende tong. Je drukt je iets op en komt nu bovenop mij liggen. ‘Kijk me aan!’ zeg je opnieuw. Je stoot hard bij me naar binnen en het voelt alsof mijn poes je bijna naar binnen zuigt. Ik blijf je aankijken terwijl je hard stoot.

‘Please… neuk me… harder!’ schreeuw ik bijna met elke stoot. Mijn handen liggen nog steeds boven mijn hoofd en jij pakt ze vast en gaat nog iets sneller en harder. Ik hou het opnieuw niet meer en schreeuw dat ik klaarkom. Je stopt opnieuw. ‘Ademen…’, zeg je nu wat liever in mijn oor,  terwijl je stil in mij ligt en me op mijn wang zoent.

Mijn heupen proberen nog verder te stoten. Ik wil zó graag komen, maar jij gaat weer terug onder de stang door en ik blijf opnieuw in een soort niemandsland hangen. ‘Ik weet niet hoeveel langer ik dit nog vol kan houden’, zeg ik nu hardop tegen je. Je haalt de knijpers van mijn tepels en draait vervolgens de stang om, zodat ik in één beweging op mijn buik lig.

“Ik wil zó graag komen, maar jij gaat weer terug onder de stang door en ik blijf opnieuw in een soort niemandsland hangen.”

Dan verlos je mij ook van de stang en slaat me hard op mijn billen. Je gaat naast me liggen en pakt mijn hoofd vast. ‘Ik wil dat je mij nu pijpt’, zeg je. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik spring bovenop je en glij langzaam richting je benen. Daar ga ik tussen zitten en lik vanaf je buik helemaal naar het puntje van je lul, voordat ik hem helemaal in mijn mond neem.

Ik draai met mijn tong om je eikel heen en probeer hem daarna diep in mijn keel te steken. Ik hoor je zachtjes grommen. Doordat ik nog vast zit aan de boeien heb ik niet heel veel bewegingsvrijheid, maar ik kan je nog wel vastpakken. Je drukt zacht tegen mijn hoofd en elke keer net iets verder en dieper. Normaal vind ik dat verschrikkelijk, alleen bij jou geniet ik ervan. Ik pak je ballen vast en masseer ze zachtjes terwijl ik verder ga met pijpen, terwijl jij mijn hoofd zacht blijft duwen. Dan streel je me weer langs mijn wang.

Ik zuig nog een keer op je duim voordat ik rechtop ga zitten. Ik klim bovenop je en neem je opnieuw in mij. Jij drukt me tegen je aan en drukt met een vinger tegen mijn andere gat. Die druk voelt heerlijk en ik begin alweer te hijgen. Ik hoop dat de hotelkamers niet al te gehorig zijn.

Ik ben zo langzamerhand wel een beetje door mijn energie heen en ik denk dat je dit goed aanvoelt. Je zet mij rechtop en draait jezelf achter me. We zitten nu allebei achter elkaar en je hand gaat opnieuw naar mijn clit. Dan druk je me voorover en stoot opnieuw naar binnen. Je gaat super snel en blijft gelijktijdig met jouw hand over mijn clit schuiven. Ik druk me voor zover mogelijk tegen je aan.

“Je zet mij rechtop en draait jezelf achter me. We zitten nu allebei achter elkaar en je hand gaat opnieuw naar mijn clit.”

Dan haal je je hand weg en gaat rechterop zitten. Je nat gemaakte duim komt bij me naar binnen via de achterkant en je houdt heel even op met stoten. Ik raak snel gewend aan het gevoel van je duim. Je schuift jezelf nu langzaam heel diep in mij en er ook weer langzaam helemaal uit. ‘Je mag van mij komen’ zeg je. Je vult me zo op en ik ben zó geil dat ik wil dat je sneller gaat, dus ik stoot mijzelf naar achteren.

Ik word gek van opwinding en schreeuw je naam. Je knijpt met je vrije hand in mijn bil en blijft doorstoten tot we allebei komen. Ik laat mijn hoofd in de matras vallen, omdat ik geluiden maak die ik nog nooit eerder heb gemaakt. Het duurt daarom ook even voordat ik weer beweeg. Dit orgasme kwam voor mijn gevoel vanuit mijn tenen tot ver boven mijn hoofd en ik ben helemaal buiten adem.

Je maakt de handboeien los en blijft me tussendoor zoenen. Elke aanraking zorgt voor rillingen over mijn lijf. Wanneer ik verlost ben van de boeien pak ik je vast en draai je bovenop me. Mijn armen om je schouders en mijn benen uit elkaar, zodat ik je hele lichaam kan voelen. Ik pak je hoofd vast en kus je nog een keer, maar dan leg ik mijn hoofd op je schouder aan en streel je over je rug. Jouw dominantie is weg en mijn onderdanigheid ook, dus we zijn nu weer gelijk. Ik geniet van elk moment en elk stukje van jouw hele lichaam.

Na een tijdje geknuffeld te hebben, laat jij het bad vollopen. Daar springen we samen nog in en ik zit nog wel een uur tegen je aan, te genieten en bij te komen. Je wil niet blijven slapen, dus we nemen na het bad en wat drinken afscheid van elkaar.

‘Tot morgen!’ zeg je als je wegloopt. En knipoogt nog een keer als je de lift instapt.

 

Wil je de speeltjes in dit verhaal zelf ook eens uitproberen? Bekijk hieronder de collectie!

3 reacties

  1. Heerlijk .even uit de band springen .soms heb je dat even nodig .daarna thuis gewoon weer het automatisme van de dag .met geile gevoelens terugdenkend mmmm perfect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Vandaag hebben we deel 2 van het erotisch verhaal van F. van Dijk voor jullie! In dit deel gaat het verhaal weer verder waar het gebleven was. Tijdens het ontbijt komen de hoofdpersoon en haar date Mitchel het stel tegen dat ze de avond daarvoor hebben ontmoet. Ze…
14.422 keer bekeken