It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

13.054 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Werk in uitvoering’

10 oktober 2020,

geschreven door

Deze week weer een nieuw erotisch verhaal van Wander! Wander schreef eerder onder andere Potje Tennis en Ober op bestelling voor ons. Wanneer de hoofdrolspeelster in dit verhaal een reclamebord nodig heeft voor haar nieuwe praktijkruimte, staat plotseling de sexy Lars bij haar voor de deur om de maten op te nemen…

Geen zin om te lezen? ‘Werk in uitvoering’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Werk in uitvoering

Mijn nieuwe praktijkruimte aan huis is zo goed als klaar. Stiekem ben ik wel een beetje trots op het resultaat. Het enige wat nog mist is een reclamebord aan de muur, maar vandaag komt een bedrijf langs om de maten op te nemen en een offerte op te maken. Exact op de afgesproken tijd gaat de bel. Wanneer ik de deur open kijk ik in een stel sprankelende donkerbruine ogen. Ik krijg een stevige hand.
“Hallo, ik ben Lars, we hebben een afspraak voor het reclamebord.”
Even weet ik me geen houding te geven. De eerste gedachte die door mijn hoofd flitst is, zou hij lekker zoenen? Ik word opgeschrikt uit mijn gedachte als ik de donkere stem van Lars hoor vragen: “Het klopt toch, of ben ik verkeerd?”
“Nee, nee,” zeg ik snel, “kom binnen, de koffie is klaar.”
Lars loopt achter me aan naar de keuken, zijn ogen priemen in mijn rug. Als ik omkijk zie ik dat zijn blik naar mijn billen is gericht. Zijn wangen kleuren rood als hij ziet dat ik hem betrapt heb. Stiekem lach ik vanbinnen.

Als we samen aan de koffie zitten en praten over koetjes en kalfjes merk ik dat hij zijn ogen niet van me af kan houden.
“Wat een leuk jurkje heb je aan,” complimenteert hij me.
Nu is het mijn beurt om rode wangen te krijgen. De reclameman die ik tot een kwartier geleden niet kende doet wat met me. Terwijl ik me dit realiseer staat hij op en begint met het opmeten van mijn muur. Van een afstandje observeer ik hem zo onopvallend mogelijk. Zijn donkerblauwe jeans sluit perfect om zijn ronde billen. De boorden van zijn donkergrijze polo sluiten strak om zijn bruine, gespierde armen. Een zwarte stoppelbaard op zijn wangen geeft hem een donkere, sexy look. Veel te snel is Lars klaar met meten.
“Ik heb alles wat ik nodig heb. Als de offerte klaar is ontvang je deze in je mailbox. Of, ik kan natuurlijk ook persoonlijk langs komen om deze met je te bespreken.”
Ik krijg het bloedheet van de knipoog die daarop volgt.
“Ik zou het op prijs stellen als deze persoonlijk besproken wordt,” hoor ik mezelf zeggen.
“Prima, doe ik dat,” zegt de heerlijke reclameman, “je hoort van me.”
Als ik de voordeur achter me dichtsla heb ik het zo bloedheet dat ik snel naar boven ren. Even een momentje voor mezelf en mijn trillende roze vriend.

“Nu is het mijn beurt om rode wangen te krijgen. De reclameman die ik tot een kwartier geleden niet kende doet wat met me.”

De tijd verstrijkt, elke dag denk ik wel even aan Lars, vooral als ik met mezelf speel. De gedachte dat hij terugkomt naar mijn praktijk maakt me bloedgeil. Honderd keer pak ik mijn telefoon. Zal ik hem appen, of beter niet? Ik wil niet ongeduldig lijken. Toch wint mijn stem die zegt, app hem! Ik pak de telefoon en typ: ‘Hallo Lars, hoe ver ben je met de offerte, is deze bijna klaar?’ Hij is niet online. Met de telefoon in mijn hand blijf ik zitten, starend naar het scherm. Als het woord ‘online’ onder zijn naam verschijnt maak ik een vreugdesprongetje. ‘Aan het typen’ staat er nu. Ping! ‘Hallo! Ja de offerte is klaar. Komt het gelegen als we deze binnenkort bespreken?’ Zijn bericht heeft een zakelijke toon. Teleurgesteld naar zijn antwoord, spreek ik mezelf streng toe: “Wat had je dan verwacht stommerik?” ‘Dat is mooi,’ typ ik terug. In afwachting van een reactie als een berichtje met datum en tijd kijk ik naar mijn scherm. Ping. ‘Jij bent mooi!’ Als een ware tsunami golft er een gloed van warmte door mijn lijf. Ik spring op van mijn stoel, stuur een smiley met rode wangetjes terug, en daar achter ‘Nou, jij mag er anders ook wel wezen.’ ping. ‘Kan ik vanmiddag bij je terecht om 15.00uur?’ Ik app terug dat het oké is. Ping. ‘Tot straks, ik kan niet wachten.’ En hij is weer offline.

Ik ren naar boven, heb nog twee uur om me op te frissen. Na een bad, ontharingsritueel, bodylotion, parfum en make-up ritueel, ga ik op zoek naar het meest sexy lingeriesetje in mijn kast. Ik besluit de zwarte kanten body met string te kiezen met daaronder zwarte hold-ups. Mijn okergele jurkje en bijpassende gele high heels maken het plaatje compleet. Zelfverzekerd kijk ik in de spiegel.
“Doe normaal, hij komt een offerte bespreken!” klinkt een bestraffend stemmetje in mijn hoofd.
“You never know,” bitch ik terug.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na die intense ontmoeting met Lars, voel ik de behoefte om de grenzen van ons plezier verder te verkennen. Ik besluit om wat avontuur toe te voegen door te experimenteren met BDSM en bondage. Stel je voor dat ik Lars uitdaag door hem vast te binden en zijn zintuigen te ontnemen…

 
Om twee minuten over drie gaat de bel. Met de deurklink in mijn hand gebaar ik Lars dat hij naar binnen mag. Zonder iets te zeggen stapt hij over de drempel, duidelijk aangenaam verrast, zie ik aan zijn strakker wordende spijkerbroek. Wanneer ik de deur sluit en me omdraai staat hij op tien centimeter afstand van me.
“Ik heb zin in je,” fluistert hij in mijn hals, terwijl hij zachtjes zijn lippen op mijn huid drukt.
Ik bewonder zijn lef, maar ik kan niet anders dan antwoorden: “Ik ook in jou.”
Deze uitnodigende woorden doen hem zijn volle lippen op de mijne zetten. Zijn tong dringt voorzichtig maar doelbewust tussen mijn lippen door, op zoek naar de mijne. Hij drukt me tegen de voordeur. Zijn stevige handen trekken mijn billen tegen zijn onderlijf. Ik kijk hem ondeugend aan en zeg: “Mm, je hebt er zin in, reclameman!”
“Ik kan niet wachten,” antwoordt hij.
Door mijn jurk open te ritsen, zet hij zijn woorden kracht bij. Gulzig knoop ik zijn broek los, terwijl ik mijn jurk van mijn schouders voel glijden. Lars laat me los, en zet een stap terug. In mijn zwarte kanten body die mijn borsten een beetje omhoog drukken sta ik voor hem. Beide handen glijden over de contouren van mijn warme lijf.
“Wwwoowww, prachtig” stamelt hij. Zijn reactie zorgt voor tinteling in mijn gladgeschoren kutje. “Was je stiekem voorbereid, ondeugende dame?” Als antwoord buk ik en zet mijn lippen op zijn ontsnapte pik. Zachtjes zuig ik pulsend op zijn eikel, ik wil hem goed proeven. Dan kijk ik omhoog en vraag of hij zin heeft in de lekkerste pijpbeurt die hij ooit heeft gehad. Hij duwt zijn zwarte boxer naar beneden. Ik bewonder zijn enorme pik.
“Is dit genoeg bewijs dat ik er zin in heb?” Ik pak zijn hand.
“Ga je mee naar boven?”

“Zijn stevige handen trekken mijn billen tegen zijn onderlijf. Ik kijk hem ondeugend aan en zeg: “Mm, je hebt er zin in, reclameman!””

Al lopend de trap op ontdoet hij zich van zijn linker schoen, rechter schoen, sokken, spijker broek, shirt en boxer. Boven aangekomen is hij totaal naakt.
“Hmmm wat een lijf,” verzucht ik, terwijl de spieren in mijn kutje samentrekken. Ik duw hem op mijn bed. Op handen en knieën ga ik boven hem zitten.
“Draai je om,” beveelt Lars me. “Ik wil je beffen als je me pijpt.” Ik gehoorzaam braaf en druk mijn natte poes op zijn gezicht terwijl ik zijn pik in mijn mond neem. Een gulzige en zelfverzekerde tong glijdt mijn kut in.
“Ga door,” moedig ik hem aan. Ik zet mijn lippen op zijn eikel. Met mijn tong zoek ik zijn gaatje, ik speel er mee. Hij smaakt lekker, zoet en mannelijk, ik wil meer van hem proeven, veel meer. Ik laat mijn warme lippen langs de zachte huid van zijn pik glijden. Tot ik niet verder kan. Terwijl ik onderin blijf hangen voel ik hoe zijn lippen op mijn klit parkeren terwijl er een stel vingers (zijn het er twee of drie?) in mijn kutje heen en weer worden bewogen. Ik kreun. Het geluid wordt gedempt door de harde pik in mijn mond. Mijn lippen glijden naar boven waar ik adem haal door een harde kreun te laten ontsnappen. Ik duw mijn billen nog eens extra over zijn vingers. Zijn zuigende bewegingen op mijn klit moedigen me aan zijn pik weer diep in mijn mond te laten verdwijnen.
Als ik niet verder kan blijf ik hangen. Eén, twee, drie, vier, vijf seconde lang. Net op het moment dat ik naar adem hap, zuigt mijn reclameman mijn klit stevig zijn mond in, en klemt deze tussen zijn lippen. Ik voel dat ik leeg stroom en gil het uit. Schokkend kom ik klaar, mijn geil drupt in straaltjes langs zijn vingers mijn kut uit. Ik draai me om en druk mijn kletsnatte poes op zijn paal. Als vanzelf glijdt die bij me naar binnen. Ik rij zijn harde terwijl hij mijn borsten uit mijn body bevrijdt. Met duim en wijsvingers draait hij mijn tepels keihard.
“Wat ben je geil, wat ben je mooi, ik wil je,” kreunt hij.

Alsof we het al jaren doen neuken we in hetzelfde ritme. Steeds sneller, steeds dieper. Hoe harder hij aan mijn tepels draait, hoe meer mijn kutje tintelt. Zijn pik raakt binnen in me telkens het goede plekje. Ik voel dat ik weer ga komen. Ik buig voorover en leg mijn mond in zijn nek terwijl Lars zijn goddelijke pik in me ramt.
“Ik kom weer,” waarschuw ik hem. Maar woorden zijn niet nodig, mijn schokkende lijf en gegil maken alles duidelijk. Even blijf ik liggen. Zijn pik beweegt nog rustig in en uit mijn warme grotje. Dan zet ik mijn armen naast hem en zeg schor: “Ik had je de lekkerste pijpbeurt ooit beloofd, ben je er klaar voor? Hij lacht naar me en streelt me door mijn haar.
“Kom maar op.”

“Alsof we het al jaren doen neuken we in hetzelfde ritme. Steeds sneller, steeds dieper.”

Ik zet zijn neus onder zijn ballen en begin rustig het stukje huid net onder zijn ballen te likken. Dan zijn beide liezen. Terwijl ik zijn pik zachtjes ruk zuig ik zijn gladde zachte ballen mijn wangen in. Mijn rukkende hand verdwijnt naar zijn ballen terwijl ik mijn lippen op zijn glimmende eikel druk. Ik proef mezelf, mijn eigen geil. In één beweging zuig ik, terwijl ik met mijn handen zijn ballen masseer, zijn pik diep bij me naar binnen. Diep achterin mijn keel. Eén, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht, negen seconde lang zit hij diep in mijn warme mondje. Ik kijk Lars in zijn guitige ogen, die verraden dat hij bloedgeil is. Een sliert kwijl verbindt mijn mond met zijn harde paal. Ik herhaal mijn handeling. Zo diep ik kan laat ik zijn pik mijn keel in verdwijnen. Al rukkend kom ik weer omhoog en houd mijn lippen op zijn eikel gedrukt. Ik proef hem, vermengd met mij. Lars begint te kreunen.
“Ik kom, waar wil je het hebben?” fluistert hij.
“In mijn mondje graag,” antwoord ik beleefd. Ik ruk hem steviger als ik de eerste druppel sperma op mijn tong proef. Golvend volgt zijn warme ontlading in mijn mond, op mijn lippen, tong en in mijn keel. Hij smaakt goddelijk, ik slik alles door. Met mijn lippen op zijn eikel gedrukt wacht ik tot zijn schokkende lijf tot rust is gekomen en ga naast hem liggen.
“En, zijn alle maten u duidelijk, mijnheer de reclameman?” Samen liggen we in een deuk. Mm, ik denk dat Lars het bord zelf op mag komen hangen.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

4 reacties

  1. Wat een super heerlijk, geil en opwindend verhaal!!
    Ook heel fijn geschreven, leest lekker weg 😉

    Heb je nog meer van zulke avontuurtjes? Ik wil ze graag lezen!

    1. Bedankt voor je reactie, Paul! Komend weekend verschijnt er weer een nieuw erotisch verhaal op magazine 🙂 Wander heeft daarnaast al een aantal andere erotische verhalen voor ons geschreven (Potje Tennis en Ober op bestelling) die ook de moeite waard zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.772 keer bekeken

Geschreven door

Kort geleden hebben jullie het erotische verhaal ‘Haasje’  kunnen lezen. Een prachtig verhaal, geschreven door EasyToys Magazine lezer Joris DG. We waren dan ook erg blij toen we het vervolgverhaal binnenkregen. Wederom wordt er hardgelopen. Maar bl…
11.772 keer bekeken