Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

14.425 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Magic moments’

25 december 2021,

geschreven door

Speciaal voor kerst hebben we een erotisch kerstverhaal voor jullie, geschreven door een van onze favoriete schrijvers: Wander! In ‘Magic Moments’ gaat de hoofdpersoon voor de kerstdagen in haar eentje naar een ski-resort in Oostenrijk. Als er plotseling een knappe hotelmedewerker voor haar hoteldeur staan, zou het zomaar kunnen dat ze deze kerst toch niet alleen door hoeft te brengen…

Geen zin om te lezen? ‘Magic Moments’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Magic moments, magische Momente zu Weihnachten

Kerst vier ik elk jaar in de sneeuw. Als echte skiliefhebber sta ik het liefst van ‘s morgens vroeg tot de sluiting van de liften op de latten, terwijl anderen met familie onder de kerstboom vertoeven. Ik heb niets met kerst, nooit gehad ook, dus vertrek ik elk jaar in mijn uppie vlak voor de feestdagen naar hetzelfde hotel in het Oostenrijkse Zillertal. Zo ook dit jaar. Na een voorspoedig verlopen reis voelt de aankomst in het hotel als thuiskomen. In mijn hotelkamer laat ik direct het bad vollopen om me in het warme water onder te dompelen. Het maakt me slaperig. Mijn ogen vallen dicht. Hoe lang ik heb geslapen, geen idee, maar ik schrik wakker van geklop op de hoteldeur. Wat raar, ik verwacht natuurlijk niemand. “Ein moment bitte”, roep ik. Snel droog ik me af en sla een hotelbadjas om mijn gloeiende lijf. Bij het openen van de deur kijk ik in de mooiste ogen die ik ooit gezien heb. Aan zijn kleding te zien is hij een hotelmedewerker, maar ik heb hem tijdens mijn eerdere vakanties hier nooit gezien. Hij is vast nieuw. In zijn rechterhand zie ik een donkerrood mapje. “Mevrouw, uw paspoort lag nog bij de receptie.” Ik ben niet eens verbaasd dat deze hotelmedewerker Nederlands spreekt, zo nemen zijn ogen me in beslag. Ik bedank hem vriendelijk wanneer ik het mapje van hem aanneem.

Wanneer ik die avond aan tafel schuif in het restaurant van het hotel, hoop ik stiekem dat mister nice-eyes er ook is. Mijn hart maakt een sprongetje als dit zo blijkt te zijn. Eerlijk gezegd baal ik dat hij niet mijn tafeltje onder zijn hoede heeft. Tevreden met een knipoog en glimlach van hem, kruip ik later met gevulde maag het hotelbed in. Op naar een eerste ski-dag morgen.

Wanneer ik die avond aan tafel schuif in het restaurant van het hotel, hoop ik stiekem dat mister nice-eyes er ook is.

Die eerste dag weer op de latten is er werkelijk één voor in de boekjes; het winterzonnetje schijnt en de pistes liggen er fantastisch bij. Ik drink warme chocomel bij een gezellige berghut, eet een Oostenrijkse schnitzel, kortom: een topdag. Na heel wat kilometers in winterwonderland in de benen te hebben, laat ik me door de ski-bus naar het hotel brengen. Wanneer ik de deur van mijn hotelkamer open, zie ik een klein envelopje op de grond liggen. Mijn voorletters en achternaam staan erop. Ik schrik een beetje. Zou er iets ernstigs aan de hand zijn? Mijn jas, das en handschoenen gooi ik over de kapstok en ongeduldig open ik het envelopje. “Wow, du bist so wunderschön” staat er in een prachtig handschrift op een memobriefje met rechtsboven de naam van het hotel. Hopend op een afzender draai ik het briefje om. Helaas, die ontbreekt. Ik heb een sterk vermoeden -of is het de hoop- dat het afkomstig is van mister nice-eyes. Voor het diner haal ik mijn mooiste jurkje uit mijn koffer. Met wat mascara en lippenstift ben ik best tevreden wanneer ik mijn spiegelbeeld bewonder. In het restaurant van het hotel is me snel duidelijk wie de afzender was en dat valt me vies tegen. Eén van de vaste obers die ik al jaren ken komt naar me toe. In het Duits vertelt hij me ontzettend blij te zijn mij, “wunderschöne Dame”, weer te zien. De teleurstelling nestelt zich in al mijn poriën. Ik had zo gehoopt dat mister nice-eyes de afzender van het briefje in mijn hotelkamer was. Deze man is totaal niet mijn type. Het contact probeer ik dan ook zo kort en zakelijk mogelijk te houden, wat hij overigens niet lijkt te begrijpen. Zijn flirtende houding kent geen ‘nee’.

Een tikkeltje chagrijnig kruip ik die avond onder mijn dekbed. Ik had gehoopt op een andere kerstavond. Net als ik de lamp uitdoe, hoor ik een geluid. Er wordt geklopt. Rechtop zit ik in mijn bed. Weer hoor ik geklop. Voor de deur, met de klink in mijn hand, roep ik: “Ja, wer ist da?” Mijn vraag wordt in het Nederlands beantwoord. “Ik heb iets voor je meegenomen.” Nederlands? Voorzichtig open ik de deur. Een fles champagne wordt door de kier van de deur geschoven. “Wil je opgevrolijkt worden? Ik zag dat mijn collega ontzettend irritant naar je was.” In zijn andere hand zie ik twee glazen. Ik open de deur wat verder en zie mister nice-eyes tevoorschijn komen. “Uh, wat? Ow, uh, kom binnen”, stamel ik. Ik voel hoe het bloed naar mijn wangen stijgt. De kriebel in mijn buik verraadt dat ik aangenaam verrast ben met dit bezoekje op dit late tijdstip. Plotseling realiseer ik me dat ik in mijn short en shirt voor hem sta, waarvoor ik me verontschuldig. Hij pakt mijn hand en trekt me mee naar de twee stoeltjes. “Maakt niet uit joh, kom!” Hij schenkt de glazen vol en voor ik er erg in heb zitten we volop te kletsen.

Ik voel hoe het bloed naar mijn wangen stijgt. De kriebel in mijn buik verraadt dat ik aangenaam verrast ben met dit bezoekje op dit late tijdstip.

Mister nice-eyes is niet zijn naam; het is Martijn. Hij komt uit Nederland en doet vakantiewerk in dit hotel. Een tweede en derde glas champagne volgen. Het maanlicht schijnt speels door het raam en blijft steken op Martijns gezicht. Zijn mooie ogen sprankelen, net als de kleine bubbeltjes in mijn champagneglas. Het maakt me geil. “Heb je het koud?” vraagt Martijn terwijl hij een knikje maakt richting mijn borsten. Ik kijk naar beneden en zie mijn twee tepels door het stof van mijn shirt priemen. Ik zet mijn champagneglas op het tafeltje en vouw beide handen om mijn borsten. Aan zijn glimmende ogen die me ondeugend observeren, zie ik dat het hem niet onberoerd laat. Hij gaat achter me staan en fluistert in mijn oor: “Heb je wat warmte nodig, mooie dame?” Mijn kreuntje nodigt hem uit zijn grote warme handen over de mijne te leggen. Rustig beweegt hij onze handen in rondjes over mijn volle borsten, terwijl ik mijn hoofd tegen zijn buik laten rusten. Hij spreidt mijn vingers, duwt die van hem erdoor en grijpt mijn tepels door het stof heen. Hij trekt even stevig aan de harde knoppen. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. Wanneer ik zijn warme lippen in mijn hals voel draai ik mijn hoofd uitnodigend opzij. Piepkleine kusjes belanden in mijn hals, terwijl hij mijn tepels tussen duim en wijsvingers laat rollen. Alsof mijn kronkelende lijf mijn lust nog niet genoeg verraadt fluister ik: “Lekker!” Zijn beide handen glijden over mijn buik, zijn vingers vouwen zich onder mijn shirt. Langzaam trekt hij het omhoog over mijn hoofd. Ik ga staan en doe ook mijn short uit.

Martijn laat zijn blik over mijn naakte lijf glijden en knikt goedkeurend. Langzaam stuurt hij me naar het hotelbed. Op mijn rug ga ik op het dekbed liggen, mijn benen bungelend over de rand. Op zijn knieën gaat hij naast het bed zitten. Zonder enige aarzeling steven zijn lippen recht op hun doel af: mijn gladgeschoren, tintelende kutje. Zijn tong glijdt soepel van mijn clitoris over mijn schaamlippen weer terug op mijn knopje. Pulsend zuigend neemt hij mijn steeds gevoelig wordende klit tussen zijn lippen. Wanneer hij twee vingers snel mijn grotje in laat glijden, verraadt een soppend geluid mijn verlangen naar hem. Hij gaat staan, volledig gekleed in zijn nette hotelkostuum, wat hem ontzettend sexy maakt, en duwt twee vingers in mijn kutje. Zijn duim vervangt de plek waar eerder zijn tong voortreffelijk werk deed.

Pulsend zuigend neemt hij mijn steeds gevoelig wordende klit tussen zijn lippen. Wanneer hij twee vingers snel mijn grotje in laat glijden, verraadt een soppend geluid mijn verlangen naar hem.

Twee nice-eyes zijn strak op de mijne gericht. Steeds snellere bewegingen maken zijn twee vingers binnen in me, richting mijn buik. Precies de goede plek. De combinatie met de wrijving over mijn klit maakt dat al mijn spieren aanspannen rondom zijn twee vingers. Mijn gegil en gekronkel zijn voor hem geen reden te stoppen. Ook als ik op mijn buik draai om oergeluiden te dempen in het dekbed blijft hij onverstoord doorgaan. Zowel mijn rechter- als linkerhand grijpt automatisch een stuk dekbed vast. Ik kan niet stoppen met gillen, hij gaat maar door met vingeren. Geile sappen voel ik continue uit me stromen. Dan worden zijn bewegingen rustiger, wat er automatisch voor zorgt dat mijn lichaam ontspant. Ik draai me om en zie dat hij zijn pik uit de gulp van zijn zwarte pantalon heeft gehaald. Als toetje schuift hij zijn goddelijkheid mijn gloeiende kutje in. Uitnodigend laat ik mijn knieën opzij vallen. Terwijl hij rustig, maar ritmisch in me stoot trekt hij zijn colbert uit. Het ritme maakt me relaxed. Ik lach naar hem en fluister: “Ga door mister nice-eyes!” Zijn harde paal weet telkens feilloos mijn roze grotje te vinden, terwijl hij zijn witte blouse rustig open knoopt. Het zien van zijn gespierde, licht gebruinde, strakke body in het licht van de maan maakt me nog gulziger. Het voelt magisch! Hij buigt zijn naakte bovenlijf naar me toe en kust me vol op mijn mond. Onze tongen zoeken elkaar verlangend. Met zijn voorhoofd rustend op de mijne blijft hij ritmisch stoten. In en uit, in en uit. Onze ogen blijven elkaar opzoeken. Ik zie ondeugd, ik zie verlangen en geiligheid in de zijne. Plotseling worden zijn stoten harder, dieper. Automatisch knijp ik mijn ogen dicht. “Open je ogen, prachtige dame!” beveelt hij me. “Ik kom bijna!” Een paar ferme stoten zijn nodig om zijn hete lijf op de mijne te doen belanden. Kreunende geluiden vullen de hotelkamer. Van buiten klinken kerkklokken. Het is middernacht. “Fijne kerstdagen”, fluistert hij hijgend in mijn oor. Ik had nooit wat met kerst. Had.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

17.040 keer bekeken

Geschreven door

Een erotisch verhaal lezen is spannend en opwindend, maar wat als deze verhalen als een verboden geheim in je oor worden gefluisterd? Daar krijg je het pas warm van! Gelukkig zijn veel van onze erotische verhalen ook als podcast te beluisteren. Al de…
17.040 keer bekeken