NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

48.408 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Spanning’

10 november 2023,

geschreven door

Glij lekker het weekend in met dit erotische verhaal van Wander. Zij schreef ook Teamwork, Werk in uitvoering en nog veel meer! ‘Spanning’ gaat over een sexy elektricien die plotseling bij de hoofdpersoon op kantoor verschijnt om het kopieerapparaat te repareren. Ze is meteen onder de indruk van hem en bedenkt een plan om alleen met hem te kunnen zijn…

Wil je meer erotische verhalen lezen van Wander? Je vindt ze hier!

Geen zin om te lezen? ‘Spanning’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

Spanning

Mijn werk op de administratie van een bouwbedrijf is leuk, maar soms ontzettend saai. Het is zo’n zelfde dag als gisteren, eergisteren en de dag ervoor. Wanneer er op de deur van het kantoor, wat ik deel met een vrouwelijke collega wordt geklopt, schrik ik op.
“Uh, hallo, ik heb begrepen dat hier een storing zou zitten in een elektriciteitskabel,” hoor ik een donkere mannenstem zeggen. Ik stop met typen en kijk verrast naar de goedgebouwde kerel in de deuropening. Er gebeurt eens iets hier in dit saaie kantoor!
“Hier is…,” ik kan mijn zijn niet meer afmaken. Ik kijk in de mooiste blauwe ogen die ik ooit gezien heb. “Uhhh,” stotter ik, “hier is niets stuk, in de kopieerruimte zit een storing.”
“Jeetje, ik ben al overal geweest, telkens niet op de goede plek.”
“Ik loop wel even met je mee.”

Automatisch steek ik mijn billen naar achteren en wieg net iets te veel met mijn heupen. Hij volgt me naar de kopieerruimte waar de storing is. Direct gaat hij aan de slag. Met mijn armen over elkaar geslagen, leunend in de deuropening, blijf ik te lang kijken hoe hij werkt. Zijn shirt sluit nauw aan over zijn zongebruinde armen. Zo’n lijf heb ik al veel te lang niet gevoeld. Ik voel me betrapt als hij omkijkt.
“Dankjewel voor je hulp.”

Ik voel dat mijn wangen gekleurd zijn door zijn knipoog als ik weer achter mijn computer kruip.
“Wat was jij ineens behulpzaam,” lacht mijn collega.
“Ach, ik beter mijn leven,” zeg ik.

“Zijn shirt sluit nauw aan over zijn zongebruinde armen, zo’n lijf heb ik al veel te lang niet gevoeld.”

Die nacht lukt het me niet in slaap te komen. De elektricien die vanmorgen op kantoor was, staat op mijn netvlies gebrand. Die zou ik best eens vaker willen zien, het liefst naakt. De spanning die ik zo nodig heb, kan hij me vast geven. Spanning, elektricien, leuke combi trouwens. Ik lach om mezelf. Er gebeurt niets daar op kantoor en niets in het hele land door die lockdown, laat staan in mijn bed. Al maanden sta ik droog en ben zo geil als een, als een, weet ik veel, als een pony misschien? Alleen mijn roze vibrator vulde mijn gladde, strakke kutje de laatste maanden. Met een slinks plannetje in mijn hoofd val ik in slaap.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na een spannende ontmoeting met een aantrekkelijke elektricien op kantoor, droeg ik de volgende dag een vibratie eitje onder mijn kleding, klaar om elk saai moment om te toveren tot een opwindende ervaring. Toen hij terugkwam om de ‘storing’ op te lossen, liet ik hem subtiel mijn verstelbare handboeien zien…

 

De volgende ochtend sta ik wat vroeger op dan normaal. Na het douchen, en een uitgebreid scheer-ritueel, smeer ik me in met bodylotion, trek mijn donkerblauwe kanten beha met bijpassende string aan en kies ik voor een jurkje, panty’s en hoge hakken. Wanneer ik het kantoor binnenloop kijkt mijn collega verbaasd naar me.
“Wat zie jij er mooi uit?”
“Ach, ik beter mijn leven.” Als ik mijn computer heb opgestart, pak ik een vel papier van mijn bureau.
“Even een kopietje maken!” mompel ik naar mijn collega. In de kopieerruimte trek ik de kabel los van het apparaat waar onlangs een storing in zat. Ik lach in mezelf om mijn geniale idee.
“Dat ding doet het alweer niet. Ik bel even naar de receptie,” lieg ik tegen mijn collega. Zij beloven een monteur te bellen. Wanneer ik aan de slag ga, kan ik alleen nog vurig hopen op een ontmoeting met ‘mijn’ elektricien. Er plopt een mail op in mijn scherm. Er is wederom in een storing in de kopieerruimte, om 13.30 uur verwacht de monteur hier te zijn. Mijn plannetje gaat zo slagen! De spanning giert door mijn lijf als een, als een, weet ik veel, een doldwaze tsunami misschien?

“De elektricien die vanmorgen op kantoor was, staat op mijn netvlies gebrand. Die zou ik best eens vaker willen zien, het liefst naakt.”

Om exact 13.30 uur loop ik van mijn werkplek naar de kopieerruimte. Mijn hart maakt een sprongetje als ik de deur open zie staan. Wanneer ik om het hoekje kijk, zie ik een man op zijn knieën bezig met het apparaat wat ik die morgen saboteerde.
“Lukt het?”
“Oh hoi, uh wauw, oh sorry. Ik bedoel, uh ja, sorry, jeetje. Ik liet me even gaan. Wat zie je er mooi uit.” Ik lach en stap verder de kamer in.
“Ik heb de hele nacht aan je gedacht!” biecht ik op. De monteur zit nog op zijn knieën en kijkt naar me op. Een klein, roze duiveltje neemt de regie volledig van me over. De deur achter me sluit ik en draai de sleutel om. Ik pak de kraag van het shirt van de heerlijkheid voor me en trek hem omhoog. In zijn ogen zie ik dat hij blij verrast is, maar de bobbel in zijn broek verraadt dat hij net zo geil is als ik.
“Mag ik?”
“Nou, graag hoor!” klinkt zijn schorre stem. Voor zijn laatste woord over zijn volle lippen komt, heb ik die van mij al op die van hem gedrukt. Gulzig duw ik mijn tong tussen zijn lippen en leg mijn hand op zijn broek. Voorzichtig druk ik hem tegen het kopieerapparaat aan. Aan de tintelingen in mijn kutje merk ik dat ik veel te lang geen seks heb gehad. Ik ben zo geil… als… weet ik veel, nog steeds als die pony denk ik. Ik kijk hem recht in zijn ogen als ik door mijn knieën zak. Met beide handen maak ik de riem, knoop en rits van zijn broek open. Direct popt er een enorme lul uit zijn zwarte boxershort. Mijn getuite lippen zet ik op zijn eikel, één hand vouw ik om de stam van zijn harde paal en de andere hand vormt een kommetje om zijn zachte, gladgeschoren ballen. Voorzichtig en zachtjes maak ik masserende bewegingen met mijn vingers, terwijl ik mijn andere hand wat steviger om zijn pik vouw, wat hopelijk zijn eikel gevoeliger maakt.

De combinatie met mijn zuigende lippen en passievolle bewegingen zorgt dat er een kreun ontsnapt uit zijn mond. Mijn tong speelt met zijn eikel. Ik verken zijn goddelijkheid met mijn tong. Hij smaakt lekker, best zoet, in ieder geval naar meer. Steeds dieper verdwijnt zijn harde mijn mond in, terwijl ik hem zachtjes begin te rukken en met mijn andere hand het zachte plekje net achter zijn ballen masseer. Ik sta op om mijn hoofd nog verder over zijn pik te kunnen duwen. Hij geeft me net het laatste zetje met zijn hand. Heerlijk diep zit zijn pik in mijn keel. Tot hij me aan mijn haren weer naar boven trekt, hou ik het vol. Als ik in zijn ogen kijk, zie ik nog steeds de meest mooie, maar nu ook de meest geile ogen die ik ooit gezien heb. Een sliert slijm veegt hij van mijn lippen. Vanuit mijn beha trek ik een condoom tevoorschijn die ik daar verstopte vanmorgen en geef die uitnodigend aan hem. Oh jee, ik weet niet eens zijn naam! denk ik, maar voor ik me daar schuldig over kan voelen, heeft hij me omgedraaid en leun ik voorover gebogen over het kopieerapparaat.

“Vanuit mijn beha trek ik een condoom tevoorschijn die ik daar verstopte vanmorgen en geef die uitnodigend aan hem.”

“Heb je zin in mijn harde lul?” fluistert hij in mijn rechteroor, terwijl hij mijn haren bij elkaar bundelt in zijn hand. Er komt niets uit mijn strot.
“Ik hoor je niet, wil je mijn harde paal in je kutje?”
“Graag” piep ik, terwijl ik mijn benen spreid en mijn jurkje voor hem opstroop. Met één hand duwt hij mijn panty naar beneden, duwt mijn string opzij om de weg naar mijn gloeiende kut te vinden. In één stoot verdwijnt zijn lul in mijn warme grot. Ik hoor het soppen. Dat kan ook niet anders, bij mijn eerste lik aan zijn pik was ik al kletsnat. Ik zet me af tegen het apparaat voor me. Een, twee, drie keer stoot hij keihard terwijl hij mijn bungelende borsten ondersteunt met beide handen. De vierde keer duwt hij net wat harder en blijft in me. Ik voel zijn lijf schokken achter me en zijn handen vouwen zich steviger om mijn ronde borsten. Kreunend komt hij klaar.

Dan draait hij me om en gaat op zijn knieën zitten. Hij schuift mijn kanten string opzij en begint me te likken als, weet ik veel, als Lassie misschien? Ik kan een kreun maar moeilijk onderdrukken. Hij likt en zuigt mijn klit terwijl hij een vinger in me schuift. Eén vinger worden er twee en ik voel zelfs drie vingers in me glijden. Ik zak wat door mijn knieën over hem heen, zodat ze precies mijn G-spot raken. Als hij mijn klit tussen zijn lippen door naar binnen zuigt, kan ik het niet meer tegenhouden en laat me gaan. Mijn hele lijf gloeit als een.. weet ik veel, een opgestookte kachel? Van een totale spanning van al mijn spieren in mijn onderlijf glij ik in een volledige ontspanning. Ik open mijn ogen en zie hem ondeugend naar me kijken. We zwijgen terwijl we onze kleding weer terugbrengen naar waar ze horen te zitten op een werkdag.
“Dankjewel, je maakt mijn dag, uh week, nee maand zo ontzettend goed.” Ik druk een kus op zijn wang. Zonder nog om te kijken, loop ik de kopieerruimte uit.
“Wat bleef je lang weg!” zegt mijn collega als ik nog natintelend weer achter mijn bureau kruip.
“Ach, ik beter mijn leven,” antwoord ik.

3 Responses

  1. Mooi verhaal Wander. Weer zo’n heet avontuur wat je zo realistisch weet te beschrijven dat het echt gebeurd lijkt te zijn. Ik denk, ik hoop, dat je dit ook echt beleeft allemaal. Love what you do, give us more! Xxx

  2. een echt slimme vrouw, ook ik kom daarvan op mijn hoogtepunt. ik heb ook in geen tijden seks gehad en zou graag weer eens met een lekkere geile vrouw willen klaarkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

15.107 keer bekeken

Geschreven door

Eva smeedt ondeugende plannetjes wanneer ze een seksspeeltje tussen Stan zijn ondergoed vindt. Wat er daarna allemaal gebeurt lees je in het nieuwe erotische verhaal Marc. Heel veel leesplezier! De kentering Het koste Eva zichtbaar moeite om haar e…
15.107 keer bekeken