Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

16.873 keer bekeken

Erotisch verhaal – “Toyboy”

17 september 2021,

geschreven door

Hoewel we de zomer inmiddels al achter ons hebben gelaten, hebben we nog wel een erotisch verhaal in zomerse sferen voor jullie in petto! Terwijl buiten de mussen van het dak vallen, probeert het hoofdpersonage een nieuwe ontmoeting met haar ’toyboy’ te regelen. Na wat berichten heen en weer ontmoeten de twee elkaar bij de beachclub, waar ze moeite moeten doen om van elkaar af te blijven…

Geen zin om te lezen? ‘Toyboy’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Toyboy

De mussen vallen van het dak, het is al weken een tropische hittegolf. Ik, een gebonden dame, stuur mijn toyboy een appje. “Goedemorgen hunk, nog genieten van het weer vandaag?” Je agenda zit aardig vol, zeg je, maar je snakt naar intimiteit. “Ik ga vandaag een dagje naar Rockanje, alleen…”, stuur ik je. “16.00 uur op het terras bij de Beachclub”, stuur jij me terug. Ik houd het bij een OK, eerst zien, dan geloven. Ik pak mijn spullen en vertrek naar het strand.

Ik stuur je nog een selfie in mijn nieuwste bikini. Een vrouw met curves, ja dat ben ik. Maar voor mij geen reden om alles te moeten verhullen. Inmiddels is het 15.30 uur en spoel ik mij af onder een stranddouche, ik draai mijn haar in een knot en ga nog even de zon in om mijn bikini te laten drogen. Na 20 minuutjes doe ik mijn jurkje aan, pak mijn spullen in en loop naar de auto. Vlug doe ik nog wat mascara op, smeer wat lipgloss op mijn lippen en spray het luchtje op wat jij zo lekker vind. Ik schiet andere schoentjes aan en wissel van tas. Op het moment dat ik de autodeur sluit voel ik je lippen in mijn nek. Ik slaak een zuchtje en draai me om.

“Na 20 minuutjes doe ik mijn jurkje aan, pak mijn spullen in en loop naar de auto. Vlug doe ik nog wat mascara op, smeer wat lipgloss op mijn lippen en spray het luchtje op wat jij zo lekker vind.”

“Ik heb je gemist”, fluister ik. Samen lopen we naar de beachclub. We bestellen een drankje en wat te eten, kletsen nodig bij want we hebben elkaar al even niet gezien. Nonchalant staan mijn voeten tegen jou benen aan, je streelt wat, steeds ietsje hoger. Ik duw je hand zachtjes weg, maar jij geeft niet op. Wanneer we onze cocktail op hebben en het eten ons gesmaakt heeft, rekenen we af en lopen het strand op. Als ik de ober gedag zeg, ontvang ik een knipoog van hem en zie een twinkeling in zijn ogen. Ik glimlach naar hem. Je slaat je arm om me heen en we kunnen niet van elkaar afblijven. Onze lippen blijven elkaar op zoeken en wanneer we ver genoeg zijn bij de menigte vandaan gaan we de duinen in.

Mijn jurkje, eentje met knoopjes, blijft nog even aan, maar het bikinislipje gaat uit. Je zakt door je knieën en duwt mijn jurkje omhoog. Je kust mijn benen steeds iets hoger, haalt een vinger langs mijn natte kutje. Ik sidder van geilheid, haal uit mijn tas een groot strandlaken. Wanneer ik mij omdraai, heb jij je shirt uit gedaan. Je wéét hoe sexy ik jou vind, met een lekker kleurtje van de zomerzon.

Je knoopt mijn jurkje los en bij ieder los knoopje kus je mijn lichaam. Ik til je hoofd op en kus je intens, een kus die je gretig beantwoord. Het jurkje glijdt van mijn schouders af. Onze lichamen drukken zich tegen elkaar aan, de warmte spat van onze lichamen af. We laten ons, midden in de duinen, vallen op het strandlaken. Jij wil regie, maar die kans krijg je niet. Ik duw je handen van mijn lichaam af en fluister dat je even helemaal niets hoeft. Ik kus je in je nek, op je borstkas, plaag je tepels, naar je navel toe. Ik schuur met mijn intens natte kutje over je kruis. Ik kus je nog een keer vol op je mond en knoop je broek los. Je ademhaling verraad dat het een bevrijding is voor je. Zonder in je diepblauwe ogen te kijken pijp ik je harde penis en lik ik je ballen, net zo lang tot er heerlijk zaad mijn keeltje in glijdt. Je lichaam kronkelt van genot.

“Je handen blijven over mijn lichaam gaan, je voelt dat ik het wat koud heb. Je begint me te kussen, blijft hangen bij mijn borsten en ga met je handen verder.”

“Prima eerste rondje toch?”, vraag ik. Jij grinnikt en trekt me naar je toe. Kriebelt door mijn haren en we dommelen samen weg. Je handen blijven over mijn lichaam gaan, je voelt dat ik het wat koud heb. Je begint me te kussen, blijft hangen bij mijn borsten en ga met je handen verder. Mijn kutje is nog steeds nat, ik voel alles maar doe net of ik nog slaap. Uit het niks duw je je gezwollen pik naar binnen en ik kreun van genot. Mijn lippen zoeken de jouwe, een klein kusje proef ik op de mijne. Je gaat van me af, rolt me op mijn buik en kruipt weer op me. Je hand onder mijn buik door naar mijn clitje, je pik weer in mijn kutje. Het ritme snel opvoerend lukt het me niet nog stil te zijn. Ik kreun dat je door moet gaan en je geeft daar gewillig gehoor aan. Je voelt mijn kutje samen trekken & ik voel je penis nog wat harder worden. Samen komen we intens klaar en blijven nog even op elkaar liggen…

Teruglopend naar de Beachclub besluiten we nog een wijntje te doen, met de blosjes nog op onze wangen. De ober is er nog en nu ben ik degene die hem een knipoog geeft. Als de zon helemaal onder is lopen we terug naar onze auto’s, ik geef je een kus en zeg “tot snel…” Hoe snel dat zal zijn, is altijd de vraag, aangezien we beide gebonden zijn. Maar ik blijf in de waan je snel te zien, de tijd zal het leren.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

1 reactie

  1. ik vond het wel opwindend maar niet zo dat ik er erg geil van werd, maar ja, je kunt niet altijd een echt geil verhaal neerzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

46.313 keer bekeken

Geschreven door

Een tijdje terug hebben wij ‘Afterparty met vrienden’ mogen publiceren. Een waargebeurd verhaal over twee bevriende koppels. Wie het verhaal heeft gelezen, wist dat dit vervolg eraan zat te komen. In Afterparty 2.0 komt het clubje elkaar weer tegen o…
46.313 keer bekeken