Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

16.200 keer bekeken

Erotisch verhaal: 24 adventscadeautjes, 3 mannen…

9 december 2022,

geschreven door

Het is eind december en ik zit op mijn bed met 24 kleine, groenkleurige doosjes voor me. Ik heb de Adventskalender van EasyToys ontvangen en ik heb alle doosjes al uitgepakt, want ik heb grootse plannen met deze pakketjes…

Kijk, het zit zo. Ik ben een moderne vrouw. Ik heb daarom niet één, maar drie partners. Sven, Hank en Steffen. Dit heb ik eigenlijk gedaan op advies van mijn moeder die mij ooit zei: “De perfecte man bestaat niet. Je mist altijd wel iets! Daarom kan je het beste drie mannen hebben. Één voor de goede gesprekken, één met veel geld en één voor geweldige seks.” Ik luister niet altijd naar mijn moeder, maar dit advies nam ik graag ten harte.

Sven, Hank en Steffen

Ik heb dus drie partners en ze weten van elkaar af, maar zien elkaar nooit. Ik houd ze graag gescheiden en zij vinden dat prima.

Hank leerde ik als eerste kennen via een datingsite. Hij neemt me mee naar de meest luxe restaurants, koopt dure merkkleding en tassen voor me. Hij is vaak op zakenreis, dus een echte vaste relatie is haast onmogelijk voor hem. Maar hij houdt niet van scharrelen en daten met meerdere vrouwen, dus hij wil graag iemand die er voor hem is als hij wél in Nederland is. En in ruil daarvoor verwent hij mij met dure spullen en fancy uitjes. Win-win situatie als je het mij vraagt. Eigenlijk weten we vrij weinig over elkaar, want diepe gesprekken hebben we zelden.

Daar heb ik Sven voor. Hij komt uit Noorwegen en sprak me aan in de trein! Hij was meteen zo geïnteresseerd en had zo’n fijne, open houding. Het klikte direct. We kunnen uren praten en hebben altijd unieke dates. Paintballen, pottenbakken, rotsklimmen… Hij weet me elke keer weer te verrassen. Vaak ben ik wel degene die het grootste deel van de activiteit betaalt, want hij werkt als barista in een koffietentje. Maar dat vind ik helemaal niet erg! Met Sven knuffel en zoen ik graag, maar in bed is hij erg vanille en kalm. Hij is echt een rustig type dat graag “de liefde bedrijft”. Een pets op mijn billen, bondage of choken? Dat hoef ik van hem niet te vragen.

Daar heb ik Steffen voor! Oh Steffen… Ik leerde hem kennen toen ik op stap was. Hij sprak me aan en binnen twee minuten stonden we ordinair te tongen op de dansvloer. Hij was zo sexy en opwindend dat ik hem mee trok naar de wc’s. Ik vond het idee van seks op de wc altijd zo goor, maar door hem kreeg ik zo veel zin dat ik geen seconde langer kon wachten. De fysieke connectie die wij hebben is niet normaal. We hebben een keer geprobeerd om op een echte date te gaan, maar we zijn zo verschillend dat we eigenlijk geen gesprek kunnen voeren zonder in een verhitte discussie te belanden. Dus dat doen we dan ook maar niet. Met Steffen is het puur fysiek.

24 toys, 3 mannen

Terug naar de 24 glanzende, groene doosjes voor mij op bed. Ik heb ze allemaal al bekeken en gesorteerd op drie stapeltjes. Een stapeltje voor elke man.

Ik kijk het meeste uit naar mijn avond met Steffen, voor hem heb ik de grootste stapel liggen met de blinddoek, handboeien, de paddle, een dildo en een buttplug. Ik zie hem overmorgen, op kerstavond. Maar eerst ga ik met Hank naar het ballet.

Een voorstelling met Hank

Vandaag is het eerste kerstdag en Hank neemt me mee naar een klassiek ballet. Ik heb thuis het vibrerende eitje ingebracht en de afstandsbediening in mijn Céline tasje gedaan. Ik draag een prachtige zwarte jurk met honderden Swarovski steentjes en mijn haar zit in een strakke lage staart. Ik draag zwarte Louboutin slingbacks. Uiteraard heb ik dit allemaal van Hank gekregen, want zelf kan -en wil- ik niet zo veel geld uitgeven aan kleding.

We ontmoeten elkaar bij het theater. Hij kust mijn wang en geeft me een lange omhelsing. “Ik heb je gemist, Lara! Vijf weken is te lang…” Het verbaast me dat hij dit zegt, hij heeft nooit eerder aangegeven dat hij me miste. Als we in de foyer van het theater lopen, geef ik hem de afstandsbediening. Hij kijkt me vragend aan en ik lach hardop om zijn onnozele blik. Hij is altijd zo zeker van zijn zaak, dat het super aandoenlijk is om hem eens niet zo zeker te zien.

“Ik draag een vibrerend eitje en dit is de afstandsbediening. Tijdens de voorstelling mag jij het eitje bedienen”, fluister ik in zijn oor, terwijl ik stiekem mijn hand op zijn gulp leg en zachtjes druk. Hank schraapt zijn keel en friemelt ongemakkelijk aan zijn kraag. “Lara, jemig. Wat doe je met me?”

Als de voorstelling begint en we onze plekken op het eerste balkon hebben gevonden, kijk ik even om me heen. Naast ons zitten geen mensen, want Hank koopt altijd vier kaarten zodat we de stoelen naast ons leeg kunnen houden. Wat kan ik zeggen, als je zoveel geld hebt als hij… dan kan je zulke dingen dus doen. Maar ik vind het wel dom en onnodig. Ik zou die kaarten dan weggeven aan mensen die het zelf niet kunnen betalen, bijvoorbeeld. Maar goed, nu komt het dus wel goed uit. De stoelen direct achter ons zijn ook leeg, maar verder zijn alle stoelen bezet.

Zodra het doek open gaat en de eerste klanken van het orkest de zaal vullen, wacht ik gespannen op de eerste trillingen van het eitje. Maar ze komen niet. Als na drie kwartier de eerste helft is afgelopen en de pauze begint, kijk ik Hank aan. “Ik durf niet”, lacht hij. Ik pak zijn gezicht en kus hem op zijn mooie, volle lippen. “Hank… niemand kan ons wat maken. Ik zal discreet zijn”.

Als de tweede helft begint en de gordijnen open schuiven, spring ik op van mijn stoel als ik het eitje ineens voel trillen. Shit! Ik barst uit in de slappe lach en bij Hank gebeurt hetzelfde. “Tot zover discreet”, grijnst hij. Ondertussen trilt het eitje door en kan ik mijn lach omzetten in opwinding. Nu ik van de schrik bekomen ben, kan ik de trillingen heel goed opvangen. Je merkt niks aan me, behalve een iets diepere ademhaling. Ik leg mijn hand op Hank zijn been, en telkens als hij een standje hoger gaat, knijp ik in zijn knie. Het eitje voelt lekker en opwindend, maar een orgasme zal ik er niet door bereiken. Maar dan doet Hank iets wat ik niet verwacht had. Hij legt zijn jas op mijn schoot en gebaart dat ik mijn jurk omhoog moet doen. Dan glijdt hij stiekem onder mijn jurk met zijn hand. Terwijl het eitje in mij trilt, beweegt hij sierlijke rondjes om mijn gevoeligste plekje. Nu moet ik héél erg mijn best doen om stil te zijn en om niet te kronkelen van genot. Het lukt me aardig, tot ik voel dat ik ga komen. “Stop, ik kom”, fluister ik. Maar Hank kijkt me grijzend aan en gaat een stapje harder. “Hank! Je moet echt stoppen”, fluister ik nog eens, maar terwijl ik de laatste lettergreep van ‘stoppen’ uitspreek verhef ik per ongeluk mijn stem en ontsnapt er een of andere oerkreet als ik -per ongeluk- klaarkom. Mijn ogen worden groot en ik probeer mezelf zo klein mogelijk te maken. Hank draait zich om naar de geschrokken bezoekers achter ons en zegt op de kalme en zelfverzekerde manier die ik van hem gewend ben: “Kramp in haar kuit, sorry.”

Ho, Ho, Ho

Na mijn chique date van gister sta ik vandaag in spijkerbroek, blouse en sneakers bij Steffen voor de deur. Hij opent de deur in een grijze joggingbroek, zonder shirt. Hij bekijkt me van top tot teen en vraagt waarom ik al mijn kleren nog aan heb. Ik grap dat ik me de volgende keer op de gang alvast zal uitkleden, als hij naar de tas in mijn hand kijkt. “Wat is dat?” vraagt hij terwijl hij in de tas probeert te spieken. “Zeg ik niet”, plaag ik terwijl ik langs hem rechtstreeks naar de slaapkamer loop. Daar leg ik de vijf doosjes op zijn bed. “Als jij de pakjes openmaakt, trek ik mijn kleren uit.”

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


!
Terwijl ik mijn relaties met drie verschillende mannen navigeer, stem ik mijn avonturen af met specifieke speeltjes voor elk. Voor Hank, met wie ik de luxe van elegante etentjes en uitjes ervaar, kies ik voor stijlvolle cockring die onze momenten samen spannend verrijken. Voor Steffen, de wildere van de twee, ga ik voor bondage kit die onze fysieke connectie dieper exploreren. Elk speeltje is zorgvuldig uitgekozen om de unieke dynamiek die ik met elk van hen deel, te versterken en te intensiveren.

Hij opent de doosjes en ik kleed me uit zodat ik alleen nog in een prachtig donkergroen setje sta. Dit setje matcht heel goed met de toys die inmiddels op bed liggen. Steffen kijkt om en likt zijn lippen als hij mij ziet. Ik draai langzaam en uitdagend een rondje voor hem en kus hem dan op zijn lippen en fluister: “Ik wil dat je me verwent.”

Hij weet meteen wat hij moet doen. Hij pakt de blinddoek en bindt deze over mijn ogen. Dan voel ik hoe hij mijn handen vastbindt en boven mijn hoofd vastmaakt aan een balk aan het plafond. Met zijn voet schuift hij mijn benen een stukje uit elkaar. Ik voel me compleet hulpeloos met mijn armen boven mijn hoofd, benen wijd en ontdaan van mijn zicht. Het is even heel stil, voordat er luid muziek begint te spelen. Het is onze favoriete seksplaylist. Omdat de muziek speelt, zie ik niks, maar kan ik ook niet horen waar Steffen is. De gedachte dat ik geen idee heb wat er gaat komen, windt me ontzettend op.

Het duurt even voordat ik zijn warme tong plotseling in mijn hals voel. Hij likt via mijn hals langzaam naar beneden tot hij bij mijn borst is. Dan voel ik hoe hij met zijn tanden mijn bh opzij trekt en vervolgens met zijn tong heel zachtjes over mijn tepel beweegt. Eén van zijn handen heeft mijn andere borst gevonden en masseert deze, terwijl hij zijn andere hand ruw op mijn venusheuvel legt met zijn vingers over mijn gevoeligste plekje. Over mijn slip heen wrijft hij hard en ritmisch, tot mijn slip steeds natter wordt. Dan verdwijnen zijn handen plotseling van mijn lichaam en gebeurt eventjes helemaal niks, tot ik word opgeschrikt door een klap op mijn billen. Van schrik gil ik. Als reactie voel ik een hand op mijn mond. Jezus, wat is dit opwindend. Hij trekt mijn natte string uit en stopt hem in mijn mond, terwijl hij streng “ssst” zegt. Ik moet eerlijk zeggen dat dit ook voor mij nieuw is en dat ik even moet wennen aan de string in mijn mond. Maar ik besluit mezelf helemaal over te geven aan dit moment. Als ik mijn eigen opwinding ruik en proef, word ik geiler dan ik ooit ben geweest. Misschien komt dit ook omdat Steffen ondertussen tussen mijn benen zit en me met lange halen van achter naar voor likt. Ik begin te trillen op mijn benen, maar omdat mijn handen vastzitten, kan ik geen kant op. Ik zet een been op zijn schouders zodat hij er nog beter bij kan. Hij begrijpt de hint en begint me harder, sneller en dieper te verwennen met zijn tong. Ik voel een stroompje van zijn speeksel en mijn vocht langs mijn been omlaag druipen. Blijkbaar ziet hij het, want ik voel hoe hij met zijn tong vanaf mijn enkel tot aan mijn lies omhoog likt.

Dan glijdt hij met zijn vingers in me en gebruikt mijn eigen vocht om de buttplug die hij net van bed heeft gepakt nat te maken om hem vervolgens langzaam bij me naar binnen te drukken. De sensatie van het gladde siliconen en zijn langzame bewegingen doen me rillen van genot. Steffen beweegt de buttplug zachtjes in en uit me terwijl hij met een hand mijn boeien los maakt. Ook mijn blinddoek doet hij af en hij haalt de string uit mijn mond.

Ik kan eindelijk zijn geile blik zien en kreunen van genot. Hij pakt me bij mijn keel, zoent me hard en geil en leidt me naar het bed. Daar ga ik op mijn handen en knieën voor hem zitten en ik geef hem de dildo aan. Hij haalt de buttplug er langzaam uit en drukt in die plaats de dildo heel langzaam naar binnen. Jezus. Tegelijkertijd voel ik hoe zijn stijve mijn vagina binnen glijdt. Ritmisch en synchroon stoot hij met zijn stijve én de dildo. Dit voelt zo ontzettend goed! Ik kom niet altijd klaar tijdens de seks, hoe lekker ik het ook vind. Maar nu voel ik een orgasme snel naderen. Omdat ik weer vrij kan gillen en schreeuwen, houd ik me niet in als mijn orgasme als een vloedgolf mijn lichaam overneemt.

Lachend beveelt Steffen mij om iets zachter te zijn en hij drukt mijn hoofd zachtjes in het kussen. Ik vergeet af en toe dat hij gewoon een huisgenoot heeft. Bijna tegelijkertijd met mij komt ook Steffen klaar. Hij draait me om en komt boven op me zitten. Hij kust mijn nek, mijn voorhoofd en dan mijn lippen. Merry Fucking Christmas.

O Holy Night

Vandaag is Tweede Kerstdag. Ik ga naar Sven en ik heb heel veel zin om hem te zien. Eigenlijk wil ik hem vertellen van mijn avontuurtjes van de afgelopen twee dagen, maar de afspraak is dat ik niet over de andere mannen praat. Bovendien weet ik niet wat hij van al dat kinky gedoe vindt.

Sven heeft voor me gekookt en na het eten laat hij het bad vol lopen. “Ik heb wat voor je”, zeg ik terwijl ik hem een mooi tasje geef met daarin drie producten: geurstokjes, een bruisbal en massageolie. Uit de Adventskalender. Ik pak de geurkaarsjes uit en zet ze in de badkamer, terwijl hij de watertemperatuur controleert. Nadat we een half uur in bad tegen elkaar aan hebben gelegen en diepe gesprekken hebben gevoerd, vraagt hij of hij me mag masseren. Wat ben ik een geluksvogel, denk ik terwijl ik me afdroog en naar het bed loop.

Ik laat de handdoek van me afglijden en ga op mijn buik leggen. Met de massageolie verwent Sven bijna elke centimeter van mijn lichaam, behalve de delen waarvan ik wil dat hij ze aanraakt. Dan draai ik me om, zodat hij boven op me zit. Ik glijd met mijn hand zijn boxer in en ben verbaasd dat hij stijf is. Waarom raakte hij me dan net niet aan? Ik trek hem af terwijl hij op me zit en we zoenen langzaam en beheerst. Hij veegt een plukje haar uit mijn gezicht en zegt dat ik de mooiste vrouw ben die hij ooit gezien heeft. Ik glimlach en geef hem een stevige knuffel. Dan voel ik hoe hij mijn geur opsnuift en me nog steviger vastpakt.

Dan gebeurt er iets met me. Het is alsof de kamer ineens gevuld wordt met een roze, roosgeurige mist die als een warme deken om ons heen valt. Deze knuffel is zo intiem en oprecht, dat ik er heel opgewonden van word. Ik druk hem nog harder tegen me aan, maar ik wil meer. Ik wil hem meer voelen. Ik trek zijn boxer uit en nog in dezelfde positie brengt hij zichzelf bij mij naar binnen. Het gevoel is zo niet normaal intens.

Terwijl hij langzaam in en uit me beweegt, kijkt hij me zo diep aan dat het lijkt of hij recht in mijn ziel kijkt. Met elke stoot wordt het gevoel intenser. Mijn tenen tintelen en ik voel tranen opkomen. Als hij ze ziet stopt hij en vraagt of het goed gaat. “Ga door!” beveel ik hem. “Dit heb ik nog nooit gevoeld.” Hij kust een traan die uit mijn ooghoek ontsnapt en gaat in hetzelfde ritme door. Zijn ademhaling versnelt en zijn lichaam schokt af en toe, net zoals het mijne. Mijn benen beginnen zachtjes te trillen en ik sla ze om zijn middel. Alsof er een stroomstoot door mijn lichaam gaat, schieten mijn armharen omhoog en ontstaan er zweetdruppeltjes over mijn hele lichaam. De tranen laten zich niet meer bedwingen en terwijl we oogcontact houden rollen de tranen over mijn wangen. Ik zie hoe Sven naar adem hapt als er ook tranen in zijn ogen verschijnen. Na een mega intense opbouw van bijna veertig minuten staan we allebei op het punt om te komen zonder ooit het oogcontact verbroken te hebben. In plaats van een kort en intens orgasme kom ik anders dan ik ooit eerder heb meegemaakt. Het gevoel is veel dieper. Fysiek minder intens, maar het lijkt wel of het in mijn hoofd explodeert met gevoelens van extreem geluk, liefde en geborgenheid. Daarnaast heb ik me nog nooit zo ontspannen gevoeld en ik kom klaar in complete stilte. Ik moet wel vijf minuten bijkomen van deze ontlading en zo te zien Sven ook. We blijven nog minuten in stilte naast elkaar liggen met onze handen in elkaar verstrengeld. Oh, Holy Night.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.193 keer bekeken

Geschreven door

Met een spannend voorspel, zal jouw seks nog veel heter worden. Dat weet ook onze lezer Ron, die dit prachtige verhaal aan ons stuurde. In dit verhaal vertelt hij over Ronald, die op weg van werk naar huis al begint aan een spannend voorspel… Geen…
14.193 keer bekeken