Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

17.157 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Impulsieve bestelling’

16 januari 2021,

geschreven door

Wij mogen weer een nieuw erotisch verhaal met jullie delen, deze keer geschreven door Frauke! In dit opwindende verhaal komt de hoofdpersoon erachter dat ze veel seksuele fantasieën gemeen heeft met de knappe Sven. Ze kan het niet laten om een paar spannende speeltjes te bestellen in de hoop om meer te experimenteren. Maar hoe gaat Sven hier op reageren?

Geen zin om te lezen? ‘Impulsieve bestelling’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Impulsieve bestelling

Donker. Stil. Onmiddellijk ontspan ik. Hij gooit me op z’n vertrouwde harige deken. Als ik de blinddoek om heb voel ik me nog meer van hem. Hoe ik m’n oren ook spits, ik heb geen idee waar Sven staat, laat staan waar hij mee bezig is… Ik hoor geritsel en krijg instant kippenvel over m’n volledige naakte lichaam heen. Het enige wat ik kan horen, is mijn eigen hartslag. En dan het geluid van een dopje. Glijmiddel die opengaat? Daarna blijft het opnieuw ondraaglijk lang stil. Een deel van mij wil hem smeken om m’n handen los te maken zodat ik de satijnen blinddoek af kan doen en mij in z’n armen kan wurmen, maar het getintel tussen m’n benen houdt me tegen. Ik bezwijk.

Het begon na schooltijd. Hij bood me een mojito aan. We zeverden wat, de rum maakte ons wat losser en het thema van plezieren in bed en verlangens kwam boven. Er was vuur, een tintelende sfeer hing tussen ons, beide partijen voelden de lust opkomen om ons aan elkaar over te geven. Het geflirt maakte de drang onweerstaanbaar. Elke kleine onschuldige aanraking zorgde voor spanning en intens verlangen. Al snel bleek dat we een fantasie gemeenschappelijk hadden; ik had de drang om z’n onderdanige te zijn en hij had de drang om mij in z’n bezit te hebben, het volledige meesterschap. We deelden onze historie, bekeken samen heerlijke filmpjes en hij deelde z’n favoriete websites met me.

“Elke kleine onschuldige aanraking zorgde voor spanning en intens verlangen.”

Zodra ik weer thuis was, googelde ik de webshop waarover Sven het had gehad. Ik was gewoon nieuwsgierig… Vol zin en m’n gedachten bij hem terwijl ik met mijn MacBook in bed kroop. Enkelboeien. Zweepjes. Ieder raadselachtig voorwerp schilderde een nieuwe fantasie in m’n hoofd. Na een halfuur scrollen schoof ik een hand in mijn slipje, dat kletsnat bleek te zijn. Ik vingerde mezelf in nog geen vijf minuten naar een sidderend hoogtepunt, terwijl ik maar aan één iemand dacht. Meteen daarna voegde ik impulsief een paar artikelen toe aan mijn winkelmandje en klikte ik op ‘bestellen’.

Geen enkel moment dat ik Sven zie is nog hetzelfde. Mijn knieën trillen, mijn hartslag verhoogt, mijn lippen worden nat en mijn lichaam hunkert naar de zijne.

Het pakketje werd de dag erna geleverd, gelukkig in een discrete verpakking. Nu ik met een nuchtere blik naar m’n geile aankoopjes keek, besefte ik heel goed dat dit de start was van een nieuwe wereld die ik wou ontdekken. Afgezien van mijn trouwe vibrator, en wat andere vanille speeltjes had ik nooit geëxperimenteerd. Misschien kon ik ze nog retourneren? Met het schaamrood op m’n wangen verstopte ik het pakketje achteraan in m’n kledingkast. Daarna heb ik het bestaan ervan dagenlang genegeerd, tot ik Sven terug plots hoorde. Ping. Enkele GIF-bestandjes fleurden m’n scherm op en ik haalde de pakjes boven, nam een foto en vertelde hem over m’n aankopen en verlangens. Het werd stil. Zou hij me negeren? Tot nu toe waren we braaf, maar we voelden beiden wel de passie en de drang tot…

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik in de zachte gloed van het haardvuur zit, voel ik hoe de herinneringen aan gisteren mijn lichaam weer doen tintelen. Ik haal een fluweelzachte bondagetouw en een elegante blinddoek tevoorschijn, voorbereidend op wat komen gaat. Zodra de badkamerdeur opengaat, bereid ik me voor op een avond waarin mijn zintuigen op scherp zullen staan en mijn grenzen opnieuw verkend zullen worden.

 
Even na de blauwe vinkjes kwam er respons. Hij kon niet wachten om me te zien en de pakjes uit te testen, mijn adem stokte… een smile die niet meer weg ging en een enorm verlangen naar hem…

“Nu ik met een nuchtere blik naar m’n geile aankoopjes keek, besefte ik heel goed dat dit de start was van een nieuwe wereld die ik wou ontdekken.”

Gezellig in bad las ik z’n appjes nog even na, terwijl m’n ene hand scrolde gleed de andere over m’n natte borsten tussen het schuim naar beneden. Ondanks het water was m’n grotje nat van verlangen. Ik krulde achterover bij het voelen van m’n 5 vingers diep in me en wou z’n naam wel schreeuwen, tot – ping – er een berichtje binnenkwam met ‘Morgen?’ Niets meer dan dat. Wat zeg ik hier op? ‘Tuurlijk morgen, jaaaa’? Of reageer ik beter wat koeler? Wacht ik om te sturen? Of doe ik het appje toch meteen open? Wat zal hij niet denken. Ik wil niet dat hij merkt wat hij met me doet. Maar God, wat doet hij met me! Graag antwoorde ik een poos erna en de avond volgde met ellenlange diepgaande gesprekken die de lust enkel maar aanwakkerden.

We reden samen de parking op van de school, toeval? Hij keek me aan en de warme gloed van z’n ogen boorde een comateuze toestand in het diepste van m’n ziel.
“Heb je even?” vroeg hij. Ik stak m’n hoofd door het raam van de auto, maar hij vroeg me even in te stappen. Zonder verwittigen reed hij door met één hand aan het stuur, opende hij met de andere het handschoenkastje, terwijl hij even niet zo per ongeluk mijn been raakte die van onder m’n kleedje de auto vulde. Sven sloot een handboei om mijn linkerpols en de andere aan zijn autogordel.
“Heb jij een stoute aankoop gedaan?” vroeg hij met een gretige blik in de ogen. Ik was mijn impulsaankoop nog niet vergeten, integendeel, alles zat bij me in m’n brave handtas. Ik keek naar hem en bloosde.
“Uhuh”, was mijn antwoord. Hij remde bruusk en groette met een ongewoon diepe kus. Door merg en been en terwijl hij zich naar me toe draaide voelde ik z’n knellende verlangen tegen m’n hand aan drukken. Hij reed verder maar liet me geen moment los, zelfs niet met z’n geile blik.

“Sven sloot een handboei om mijn linkerpols en de andere aan zijn autogordel. ‘Heb jij een stoute aankoop gedaan?’ vroeg hij met een gretige blik in de ogen.”

Toen hij mij tegen z’n voordeur aan duwde, drukte zijn erectie ongeduldig tegen mijn been.
“O”, bracht ik uit. Maar de echte verrassing volgde nog; meteen daarna hoorde ik iets rinkelen, en sloot hij opnieuw een handboei om mijn linkerpols.
“Heb jij een stoute aankoop gedaan?” vroeg hij opnieuw met een gretige blik in zijn ogen, een blik die ik nog niet kende. Maar waar ik wel van hield. Oeps. Ik bloosde, maar bood heel bewust mijn tweede pols aan.
“Ik wilde het terugsturen”, begon ik, maar voor ik het wist, had hij mij al op z’n bed geduwd.
“Uitkleden”, zei hij, waarna hij de tweede boei sloot, mij blinddoekte en mijn enkels vastmaakte aan de hoeken van z’n bed. En daar lag ik dan: naakt en vastgebonden voor mijn nog aangeklede meester. Ondanks mijn schaamte voelde ik dat ik nat was. Nog nooit van mijn hele leven had ik zo een verlangen gevoeld. ‘Ongelofelijk sexy,’ had ik eens gelezen.
En ja, zo was het… Het leek een mensenleven te duren voor Sven mij eindelijk aanraakte, niet wetende of de veer of de zweep nu eerst kwam. Hoewel hij enkel m’n buik had gestreeld, kon ik het niet laten om te kreunen.
“Ongeduldig?” plaagde hij terwijl hij m´n hele lichaam streelde, afgezien van het plekje waar ik het het meeste nodig had.

Iedere aanraking was een verrassing. Toen hij eindelijk m´n clitoris aanraakte, slaakte ik een verbaasd kreetje dat al snel overging in gekreun. Hij was me aan het likken realiseerde ik me toen ik de natte warmte van zijn tong voelde. Sven bleef plagend langzame cirkeltjes rond m´n clitje tekenen tot ik trilde van verlangen.
“Meer”, smeekte ik, “meer”. Waarop hij met zijn eikel tussen mijn schaamlippen begon te glijden op dezelfde ondraaglijk trage manier.

“‘Uitkleden’, zei hij, waarna hij de tweede boei sloot, mij blinddoekte en mijn enkels vastmaakte aan de hoeken van z’n bed.”

Daarna werd alles een beetje wazig: ik zag niets, en ik voelde, hoorde en wilde alleen nog maar hem. Toen hij mij eindelijk vol op de mond kuste en zo diep mogelijk in mij stootte, vergat ik prompt dat hij buren heeft… Niet veel later kwam ik schokkend klaar. Toen m´n blinddoek eindelijk verdween, was z´n glimlach het eerste wat ze zag.
“Toch maar niet terugsturen dan?” plaagde hij.
Hij keerde me om, elk gaatje werd met zorg ontdekt en verwend. Heerlijk om z´n verlangen in m’n kontje te voelen glijden, z´n kreunen in m´n oor. Ik wil alleen maar dat hij me harder en dieper neemt. Voelen hoe hij voor mij wil komen is de mooiste bevestiging die ik kan krijgen. Het is heerlijk. Ik wil alleen nog maar dit gevoel onthouden. Z´n handen nijpen m´n lovehandles samen terwijl z´n hand af en toe m’n billen heerlijk tikt, terwijl hij dieper en dieper synchroon in me stoot. Wow, hij overtreft m´n verwachtingen en fantasieën, nooit had ik me dit scenario voor de geest durven halen.

Moe, voldaan en verdrinkend in de pracht van z´n heerlijke lichaam krul ik blozend van wat schaamte met een kleine lach diep z´n armen in. Verlangend naar meer… telkens meer, van hem, van ons.

Toys uit dit verhaal

Wil jij bovenstaand scenario ook graag zelf beleven? In het erotische verhaal ‘Impulsieve bestelling’ kwamen verschillende seksspeeltjes voorbij. De meest populaire toys uit het verhaal hebben we hieronder op een rijtje gezet. Met welke toy ga jij straks aan de slag?

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Jetta en Jim komen op uitnodiging van Cassi aan in Chateau Excentrique, een bijzondere en vooral luxueuze locatie waar seksueel genot hoog in het vaandel staat. ‘Cirque du Excentrique’ is het derde deel in de 5-delige erotische verhalenreeks geschrev…
5.879 keer bekeken