NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

18.736 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Overgave’

14 januari 2022,

geschreven door

Bijna weekend! Dus uiteraard hebben we weer een heerlijk erotisch verhaal voor jullie. Het verhaal van deze week is geschreven door Peter. In Overgave laat de hoofdpersoon zich blinddoeken door haar man en wacht ze gewillig af wat hij met haar van plan is…

Geen zin om te lezen? ‘Overgave’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Overgave

Je probeert je ogen te openen, maar beseft dat je geblinddoekt bent. Je polsen zitten aan elkaar boven je hoofd. Kennelijk heeft hij iets onder het bed vastgemaakt om je handen zo vast te kunnen maken. Je hoort zachte muziek, en hoort hem bewegen. Hij zegt niets. Je hebt een nachtjurkje aan en een slipje en kunt niets anders doen dan afwachten.

Voor hem beschikbaar zijn is wat je wilt, je aan hem geven. Maar niets kunnen zien, het niet samen doen door elkaar aan te kijken, maar je onderwerpen aan zijn fantasie, brengt spanning met zich mee. Spanning die je merkt aan je eigen diepere en iets snellere ademhaling, aan harde tepels en aan een gevoelige schaamstreek. Waarom had je gisteravond ook alweer gezegd: “Ik ben morgenavond helemaal van jou…”? Vanmiddag tijdens het werk kreeg je al een Whatsappje met de cryptische tekst: “Hoeveel kun je aan?” en daarbij de afbeelding van je paarse vriendje. Gaat hij je grenzen opzoeken? Nieuwe dingen doen? Hmm, waarom wil hij altijd al die poespas? Jij wilt hem gewoon stevig in je voelen, genomen worden, zijn lichaam tegen het jouwe, elkaar omhelzend… Maar als je dan zijn vingers over je been voelt glijden die je jurkje tergend langzaam omhoogschuiven, besluit je er niet meer over na te denken. Als hij hier blij van wordt, maakt hij jou vast ook wel blij.

Je onderwerpen aan zijn fantasie brengt spanning met zich mee. Spanning die je merkt aan je eigen diepere en iets snellere ademhaling, aan harde tepels en aan een gevoelige schaamstreek.

Je verwacht dat hij je slipje naar beneden zal doen (had je nou maar een andere, iets sexyer slipje aan gedaan), maar hij doet bijna niets. Je jurkje eindigt net boven je borsten. Je hoort hem ademen en voelt zijn bewegingen op het bed. Het bed waar jullie samen slapen, maar ook al vele geile avonturen hebben beleefd. Waarom gaat hij niet aan mijn slipje zitten? Je wilt zijn vingertoppen over je schaamlippen voelen glijden.

Oei, dat is koud! Je moet even bijkomen om te bedenken wat je voelt. Een ijsklontje? Ja, dat moet het zijn. Tegen je beide tepels en nu heel langzaam over je buik glijdend. Je voelt hoe het klontje snel smelt van je hete lichaam en druppels achterlaat in zijn tocht richting je navel. Hmm, hij glijdt verder en je voelt hoe hij hem in je slipje laat glijden en daar net onder je klitje achterlaat. Oooww, als je nu je handen vrij had… Je kan alleen je heupen bewegen en doet dat dan ook stevig. Je beseft je dat hij ervan geniet daarnaar te kijken, hoe je met je heupen wiegt en je kutje omhoogduwt. Het smeltende blokje maakt je slipje nat en daarmee wordt zijn uitzicht steeds beter (ah, toch goed dat je dat witte slipje had aangedaan).

Een soort riempje wordt net boven je linkerknie om je been gedaan met klittenband. Daarna rechts. Je voelt hem bewegen om het bed heen en voelt dan hoe je knieën omhoog worden getrokken richting het hoofdeinde. Aah, dat is wat hij wil! Nog beter uitzicht op je hete poesje. Je beweegt mee en doet je best het plaatje voor hem zo lekker mogelijk te maken. Je probeert je benen te openen, maar hij doet je slipje wat naar beneden, wat voorkomt dat je je benen spreidt. Hmm, niet over nadenken hoe ik nu lig, bedenk je nog net. Bedenken wat hij ziet. Een heerlijk kontje, met omhooggetrokken benen, en daartussen je nu vol rode schaamlippen en natuurlijk je “andere kutje”.

Je knieën worden omhoog getrokken richting het hoofdeinde. Aah, dat is wat hij wil! Nog beter uitzicht op je hete poesje.

Phew, een druppel van een of andere vloeistof op je vulva, niet koud, niet warm, loopt langzaam naar beneden. Je wacht tot hij het uit zal smeren, maar hij doet niets. Nog een druppel, en nog een. Dan hoor je een trillend geluid. Hij heeft een speeltje erbij gepakt en gaat eindelijk je kutje verwennen. Kom maar, denk je, duw maar tegen mijn klitje. Maar, zoals je eigenlijk ook verwacht voel je hem eerst onderaan je rug, langzaam omhooggaand richting je kontje en daarna pas richting je kut. Heel oppervlakkig, waarom duwt hij niets iets harder? Aangekomen bij je klitje legt hij hem neer tussen je schaamlippen en doet je slipje weer naar beneden zodat hij daar gemeen blijft trillen.

Zijn handen omsluiten je borsten, strelen je tepels. Zijn handen voelen warm en geolied. Hij streelt je wang, je hals, je heupen. Hij duwt tegen het vibratortje zodat deze je klitje harder verwent. In je oor hoor je: “Ik wil dat je voor me klaarkomt.” Jij wilt niets liever en beweegt je heupen mee. Maar de vibrator zit vrij oppervlakkig waardoor je er wel heel geil van wordt, maar je twijfelt of je ervan klaar kunt komen. Gelukkig kent hij je lichaam. En voel je zijn vingers over je billen gaan. Hij heeft het slipje net zover gedaan dat die het eitje wel tegenhoudt, maar je billen nog helemaal voor hem openliggen, evenals een deel van je schaamlippen. Hij duwt een kussentje onder je billen en veegt de druppels uit over je schaamlippen en spreid ze zachtjes van elkaar. Ik wil je in me, is het enige wat je kan denken. Maar je weet dat hij dat niet zal doen. Nog niet.

Of toch? Je voelt iets in je kutje glijden. Het voelt als zijn pik, maar gezien hoe hij zit, kan dat niet. Hmm, hij glijdt iets dieper, en een beetje eruit. Weer erin, nog ietsje dieper. Ja je voelt echt zijn ballen tegen je kontje. Wacht, hij wilde samen met jou een dildo uitzoeken, kennelijk heeft hij dat nu zelf gedaan. Boeiend, het voelt echt alsof je geneukt wordt door hem! Ja, zo lukt klaarkomen wel! En je beweegt steeds steviger mee.

Je voelt iets in je kutje glijden. Het voelt als zijn pik, maar gezien hoe hij zit, kan dat niet. Wacht, hij wilde samen met jou een dildo uitzoeken, kennelijk heeft hij dat nu zelf gedaan.

Een orgasme is onderweg en je wilt zo graag. De pik blijft op en neer gaan, het trileitje staat een standje hoger en je voelt hoe hij met een vinger masseert tussen je kutjes. Hmm. “Kom maar”, hoor je hem fluisteren, “laat je gaan”. En dat doe je.

“Weet je het appje nog?” hoor je. Hmm, het liefst wil je je handen nu los, je benen in gewone positie. Hem knuffelen, misschien nog een keertje straks boven op hem kruipen voor een tweede ronde. “Hoeveel kun je aan?” Hij is nog niet klaar. Je lijf komt bij van het orgasme en je voelt dat hij meer wil. Zijn vingers glijden tussen je bilnaad en strelen je kontje. Vandaar dat kussentje, denk je. Hij leert kennelijk, want na dit orgasme ben je veel toegeeflijker, maar ook meer ontspannen. Hij mag alles met je doen, als hij maar aan je blijft zitten.

Je benen worden losgemaakt en ook je polsen. Maar je blinddoek mag niet af. Hij wil dat je op je rug blijft liggen en zelf je benen gespreid en een beetje omhoog houdt. Je voelt iets tegen je kontje duwen. Ah, eerst een klein speeltje gelukkig. Hij pakt je hand beet en legt die op je vulva. “Verwen je kutje nog een keer”, zegt hij en dat doe je. Ondertussen voel je hoe hij een buttplugje je kontje in en uit beweegt. De kleinste vervangt hij vrij snel door een grotere en al snel een derde. Je lijf kan alles aan en je voelt je loom, gelukkig, en wilt vooral dat hij ook klaarkomt. Je denk niet meer bewust na, maar voelt flarden van aanraking, na-orgasme, vingers van hem en jou, een drijfnat kutje, een gevuld tweede kutje en je weet dat hij heel gelukkig kijkt.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Na een spannende avond besluiten Emmy en Valerie om het genot te verhogen met een high-end vibrator die bekend staat om zijn diepe, ronkende vibraties. Terwijl Emmy de zachte en buigzame top van de vibrator langs Valerie’s gevoelige zones laat glijden,

 

Hij wil dat je op je rug blijft liggen en zelf je benen gespreid en een beetje omhoog houdt. Je voelt iets tegen je kontje duwen.

“Kom hier.” Wat wil hij? Met het grootste buttplugje nog in, moet je op je buik gaan liggen met je hoofd richting het raam. Hij bindt je handen weer op je rug aan elkaar vast en pakt zachtjes je hoofd. “Pijp hem hard voor je kontje”, zegt hij. Je neemt zijn pik zachtjes een stukje in je mond en sabbelt, likt, zuigt. Hoezo hard maken? Hij voelt al heel groot! Toch merk je dat hij nog steviger wordt als je eraan likt. Je probeert hem diep in je mond te nemen voor zover je positie dat toelaat en voelt en hoort hoe hij geniet. “Klaar voor meer?”

Je gaat op je zij liggen en hij duwt een been omhoog. Hij heeft je eerder in je kontje genomen, maar nooit terwijl jullie elkaar konden zien. Je moet even wennen aan het licht bij het weghalen van de blinddoek. “Ik wil je aankijken als ik je in je kontje neem.” Hij maakt je handen los. Je voelt hoe hij het buttplugje beweegt. Eerst wat draaiend, heen en weer, dan heel langzaam eruit en weer erin. Pff, het blijft heftig en deze buttplug is niet de smalste. Hij smeert zijn pik in, haalt de buttplug uit je extra kutje en zet zijn pik tegen je krapste gaatje. Je gaat met je hand naar je kutje en streelt jezelf terwijl hij langzaam zijn lid in je kontje laat glijden. Je sluit je ogen, maar weet dat hij je aan blijft kijken. Hij trekt hem er weer uit en duwt hem er opnieuw in. Hmm, toch maar eens een speeltje vinden wat je in je kutje kan hebben of zelf kan bewegen terwijl hij je kontje neemt. Je wilt je daar gevuld voelen terwijl je door je mannetje genomen wordt in je kontje.

Je hoort zijn ademhaling, voelt zijn handen en heupbewegingen en weet dat hij een hoogtepunt aan voelt komen. “Spuit maar in me”, moedig je hem aan. Om dat te bereiken gaat hij nog iets meer helemaal uit en in je kontje. Je probeert mee te bewegen en wilt hem laten komen. Je hebt invloed op zijn tempo en zweeft tussen wat je zelf nog prettig vindt en wat je hem wilt geven. Hij moet gewoon komen deze keer, in jouw kontje! Hij is immers jarig!

Hij moet gewoon komen deze keer, in jouw kontje!

Dan voel je hoe hij hem hard en zo diep mogelijk in je duwt en je billen bijna fijnknijpt. Je vingert jezelf zo hard mogelijk in de hoop ook nog eens te komen en dat lukt nog net niet. Hij trekt zich uit je terug en zegt dat je op je knieën moet gaan zitten. Dan voel je zijn vingers in je kutje op en neer gaan en streel je zelf je klitje. Zijn sperma is het glijmiddel geworden. Dat hij nog de fut heeft om door te gaan! Maar hij stopt niet en blijft je vingeren. Je reikt met je hand naar zijn pik en voelt dat die niet zachter is geworden. Dat biedt opties!

Je duwt hem achterover, zegt “liggen” en gaat, nadat hij snel een condoom om heeft gedaan, boven op hem zitten, laat snel zijn pik in je glijden en je voelt hoe er sperma uit je kontje drupt. Wat is hij lekker! Maar het is zo glibberig geworden dat nog eens klaarkomen voor beide misschien moeilijk wordt in deze positie. “Zal ik je klaar likken als afsluiter?” biedt hij aan. Wie is die man? Een seksgod? Is ie niet kapot van inspanning na deze vrijpartij?

Hij blijft op zijn rug liggen en vraagt of je met je kutje op zijn gezicht wilt komen zitten, zodat je zelf je heupen en daarmee je kutje over zijn mond kan bewegen. En dat laat je je geen twee keer zeggen. Of het werkt, betwijfel je, maar je doet alles voor dat laatste orgasme. Na even proberen heb je de positie te pakken en duw je je kutje over zijn mond heen terwijl je heupen neukbewegingen maken. Wat heerlijk zijn tong te voelen en hem eens zo te nemen.

Na even proberen heb je de positie te pakken en duw je je kutje over zijn mond heen terwijl je heupen neukbewegingen maken.

Dit orgasme komt onverwacht en veel heftiger dan je verwacht. Je hele lijf trilt. Je spieren voelen als stroomdraadjes, lopen lukt niet meer, dat wordt kruipen naar het toilet straks. Je kontje trekt ook nog heel gevoelig samen. Hij stopt niet met likken totdat je zelf van hem afglijdt. Je laat je naar beneden glijden en geeft hem een zoen op zijn mond. “Niet weggaan”, zegt hij en je kruipt nog even tegen hem aan. Bezweet, vochtig van je eigen geil, zijn sperma, glijmiddelen, van wie weet wat. Je ruikt seks, je voelt seks, je proeft seks. Wat is hij toch een geweldige minnaar. Wat was je hieraan toe. En nu: slapen!

Terwijl jij je opfrist in de badkamer ruimt hij zijn speelgoedjes weg, wast zich ook snel en als je terugkomt heeft hij het bed zelfs verschoond! “Ik wil dat je nog heel even mijn pik schoonlikt.” Je gaat door je knieën en als bedankje lik je zijn halfzachte pik en ballen helemaal schoon.

Slaap lekker!

3 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Zin in een erotisch avontuur? Dan zit je met de spannende verhalenreeks ‘Een hoge prijs voor het paradijs’ zeker goed! Dit erotische verhaal is geschreven door Lidnaë en bestaat maar liefst uit vijf delen. Lekker lang genieten dus! De komende week k…
13.108 keer bekeken