Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

erotisch verhaal
11.300 keer bekeken

Erotisch verhaal- ‘Je wil te graag’

31 mei 2024,

geschreven door

Vandaag hebben we uiteraard weer een nieuw erotisch verhaal voor jullie, dit keer geschreven door Bram! In dit verhaal heeft de hoofdpersoon voor het eerst in het echt afgesproken met de vrouw waar hij al een tijdje naar verlangt. De spanning is amper te houden en ze eindigen al snel in een hotelkamer…

Je wil te graag

Licht zenuwachtig zit ik met mijn dubbele espresso in de koffiebar. ‘9 uur stipt en neem vast wat te drinken, ik ben misschien wat later’ was de boodschap. Als partner bij een groot advocatenkantoor heb ik wel wat vrijheid over mijn agenda en er staat een groot blok voor “werktijd – niet flexibel” in mijn agenda. Ik zit nu een jaar in een open relatie en mijn vrouw heeft al flink de bloemetjes buiten gezet. Op kantoor krijg ik voldoende aandacht van jonge advocates, maar daar heb ik nooit op in durven gaan. Buiten werk kwam het er maar niet van. Daarom heb ik een online profiel aangemaakt en wat berichtjes gestuurd.

Het is nu twee weken geleden sinds dat ik het eerste bericht van haar terug kreeg. Ik had tussen cliënten door mijn best gedaan op een persoonlijk bericht en een paar dagen later kwam haar reactie. In het dagelijks leven ben ik best een koele kikker, maar zij maakte iets in mij los dat ik nog niet kende. Waar ik eerst op zoek was naar seks, leek dat opeens bijzaak. Ze was grappig, uitdagend, mysterieus en vooral heel slim. Opgewonden wilde ik meer en meer met haar chatten, gedachten delen en fantaseren. Ik hunkerde naar haar aandacht. Toen ik opeens een paar dagen niets meer hoorde, was ik bang mijn hand overspeeld te hebben. In een laatste poging stuurde ik: ‘Ik doe alles voor een berichtje terug.’ Na een dag reageerde ze met: ‘Weet je het zeker?’ En daarna de locatie van deze koffiebar en dit tijdstip.

Opgewonden wilde ik meer en meer met haar chatten, gedachten delen en fantaseren. Ik hunkerde naar haar aandacht.

De deur zwiert open 10 minuten na 9. Als Cleopatra die over haar rijk uitkijkt gaat haar blik door het café en haar ogen stoppen bij mij. Ze glimlacht zoals een kat naar een muis zou lachen. Haar lange jas is open en haar top heeft een knoopje te veel open voor op kantoor. Het is het type binnenkomst waarbij iedereen opkijkt en volgt waar ze naartoe zou gaan. Haar hakken tikken elegant op de vloer. Mijn hart bonst in mijn keel en ik voel mijn pik hard worden. Ze gaat tegenover mij zitten, laat haar jas uit glijden en kijkt me strak aan.

“Zo, schatje”, zegt ze. “Weet je wat jouw probleem is? Je wil te graag. Maar je bent cute en ik kan met je lachen. Eigenlijk heb ik mijn mannen het liefst wat dominanter, maar ik maak voor jou een uitzondering. Nu ik je in dit pak zie zitten, wil ik je het ook wel uit zien doen.” Haar blik gaat naar beneden. “En zo te zien heb jij ook wel zin.”

Terwijl mijn wangen rood kleuren, leunt zij naar achter. “Ik ben nu te druk, maar heb vanavond tijd. Je mag een kamer voor ons boeken. Ik heb wel een leuke plek in gedachten. Het is niet goedkoop, maar dat zal voor jou geen probleem zijn, toch?” Ik knik van niet.

“Goed zo, dan mag je vanavond laten zien dat je inderdaad alles voor me doet. Ik stuur je de instructies”. Ze staat op, laat haar hand nog even over mijn wang en kin glijden, en dan is ze verdwenen. 

erotisch verhaal Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Ze laat de zachte strengen van de zweep langs zijn huid dansen voordat ze met een speelse tik de aandacht van hem terug eist. Elke slag laat hem meer verlangen naar de volgende.
 

Ik klop op de deur van de hotelkamer en wordt binnengelaten. Met hoge hakken, strak leren rokje en een sexy top staat ze in een power pose voor me. Speels streelt ze mijn wang weer en laat ze haar hand via mijn borst naar beneden glijden. Ik voel me alweer hard worden. Ze zet muziek aan en begint met me te dansen, om vervolgens weg te draaien en zich op een stoel te vlijen.

“Jij mag doordansen, schat. En een voor een je kleren uittrekken. Ready whenever you are.” Haar blik laat weinig ruimte voor twijfel. Zodra ik mijn boxer als laatste heb laten zakken, kijkt ze goedkeurend en komt weer uit de stoel. Sexy gaat ze weer met me dansen, ik volledig naakt, zij heeft alles aan nog. Dat ik extreem opgewonden ben is overduidelijk.

Ze staat nu achter me. Haar handen glijden over mijn lichaam. Speels geeft ze een tik op mijn harde lul. “Rustig aan jij.” Vervolgens fluistert ze in mijn oor: “Stoute jongen, tsk tsk.” Ze knijpt in mijn tepels, eerst zacht en dan harder met haar nagels. Mijn “auw” wordt heel snel gevolgd door een diepe kreun. Het doet pijn, maar is stiekem erg lekker. Terwijl ze vanachter me met mijn tepels speelt kronkel ik tegen haar aan. Ze laat een hand zakken en begint met mijn pik te spelen, de andere blijft in mijn tepel knijpen. “Hmm, je vindt ’t lekker, hè?” En ik knik kreunend ja. Na nog een harde tik op mijn harde lul, gebiedt ze me op het bed te gaan liggen.

Haar kanten string komt onder het rokje vandaan. En het rokje zelf schuift ze een klein stukje omhoog. Ze gaat op haar knieën zo zitten dat haar kutje precies bij mijn gezicht zit. “Laat maar zien wat je kunt.” Ik begin met likken. Ik wissel in intensiteit en geef af en toe haar klitje wat rust. Nu is het zij die kronkelt. Al snel zijn haar top en BH verdwenen. Ze rolt van me af, zoent me in mijn nek. “Je tong is geslaagd, nu zijn je handen aan de beurt.” Ik schuif een arm onder haar nek door waarmee ik bij haar borst kan en mijn andere hand zakt af haar haar benen.

Nu is het mijn beurt om met tepels te spelen. En ik kom er al snel achter dat zij het ook lekker vindt als het wat harder gaat. Met haar tepel tussen mijn wijsvinger en middelvinger geklemd masseer ik haar borst. Mijn andere hand streelt de binnenkant van haar dijen, totdat haar geduld op is en ik naar haar kut wordt geleid. Ze is zo lekker nat, ik laat heel even twee vingers naar binnen glijden. Daarna masseer ik haar clitje en zet druk op het gebied er net boven. Ze gaat steeds harder kreunen tot ze schokkend klaarkomt. Haar hele lichaam staat strak van de spanning en trilt. Na haar orgasme neem ik even wat gas terug. Ik schuif haar boven op me zodat ze met haar rug op me ligt. Ik kan zo erg goed met beide handen bij haar borsten. Terwijl ik haar borsten blijf masseren en haar tepels stimuleer, trilt zij nog even na. Zij draait met haar billen over mijn harde pik.

Mijn andere hand streelt de binnenkant van haar dijen, totdat haar geduld op is en ik naar haar kut wordt geleid.

“Mijn beurt”, zegt ze. Ze draait zich om, gaat op me zitten en schuift mijn harde lul naar binnen. Ze heeft haar handen alweer op mijn borst en in no-time schieten de pijnscheuten alweer door mijn tepels. Ik kreun, en hard. Ze berijdt me harder en harder. Ik heb weinig in te brengen. Ze buigt voorover zodat mijn tong bij haar tepels kunnen. Als ze hoort dat ik steeds sneller gaat kreunen remt ze af. “Niet zo snel.” Ze staat op, gaat naast het bed staan en beveelt me om op handen en knieën te gaan zitten. Ze buigt zich over me heen, haar handen gaan van mijn schouders naar mijn borst. Ze fluistert in mijn oren, “Ik weet wel wat jij lekker vindt.” Om vervolgens heel hard in mijn tepels te knijpen. Ik schreeuw het uit van genot. Ze recht haar rug, doet een stap opzij en grijpt met haar linkerhand mijn pik. “Geniet hier maar van”, zegt ze, terwijl haar rechterhand met een harde klap op mijn billen landt. De plotselinge pijn schiet door me heen. Omdat ze mijn lul stevig vast heeft, kan ik nergens heen, wil ik nergens heen. Ze houdt zich niet in en ik schreeuw het uit, van de pijn en van genot. Om en om zijn mijn billen het doelwit van steeds hardere klappen. Ze hoort dat mijn kreunen meer van genot zijn dan van pijn.

Dan stapt ze weg, laat ook het rokje zakken, duwt me opzij en gaat op haar rug liggen. “Nu wil ik dat je me hard neemt, zo hard als je kan.” Ik glijd naar binnen en begin hard te stoten. “Jaaa, harder!” hoor ik, terwijl haar vingers mijn tepels alweer gevonden hebben. Alsof ze teugels van een hengst vast heeft, word ik aangespoord alles te geven. Mijn billen branden nog, de pijn in mijn tepels is intens, het maakt me alleen maar harder. Ik ga helemaal los. Terwijl ik mijn handen nodig heb voor het houden van balans bij het harde neuken, heeft zij haar handen vrij om zichzelf naar een tweede hoogtepunt te brengen. “Ja, daar!” roept ze als ik net vanuit een andere hoek stoot. Ze masseert haar clit met haar vingers op het ritme van mijn stoten. Bij haar orgasme voel ik haar strakker om mijn lul worden. En dan is er geen ontkomen meer aan. “Harder!” roept ze. Ik tril steeds harder en voel dat ik bijna kom. “Harder!” Dan kom ik. Tijdens mijn hoogtepunt blijf ik nog even doorgaan. Ik weet niet waar ik het moet zoeken. Ik trip, het doet pijn, maar is zo lekker. Als het echt niet meer gaat, laat ik me boven op haar zakken.

Terwijl ik naar huis rijd, voel ik mijn overhemd tegen mijn gevoelige tepels aan schuren. Ik heb nu al zin in de volgende keer. Ze mag met me doen wat ze wil.

Wat vond jij van dit erotisch verhaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

23.553 keer bekeken

Geschreven door

Vandaag gaat het verhaal van ‘Een avond zonder kinderen’ weer verder! Heb je deel 1 nog niet gelezen? Je vind hem hier. In dit tweede deel heeft de vrouw van de hoofdpersoon haar eerste orgasme gehad, maar hij is nog lang niet klaar met haar. Hij hee…
23.553 keer bekeken