Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

12.300 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Honeymoon’

16 september 2022,

geschreven door

 In ‘Honeymoon’ zijn Bas en An net getrouwd en brengen ze hun huwelijksreis door in een Italiaanse villa. Uiteraard kunnen ze hun handen niet van elkaar afhouden…Vandaag kunnen we weer een nieuw deel in de erotische verhalenreeks over Annemarie en Bastiën met jullie delen. Heb je de eerste drie delen, ook geschreven door Nicole, nog niet gelezen? Je vindt ze hier: Blinde hoekLust of liefde? en Ons geheimpje.

Geen zin om te lezen? ‘Honeymoon’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Honeymoon

Ik voel hoe de zon vanachter het raam op mijn gezicht schijnt en open langzaam mijn ogen. Mijn lichaam zinkt nog even weg tussen de zachte witte lakens op het bed en ik spiek opzij. Bastiën ligt nog steeds met zijn ogen dicht en zijn mond een heel klein beetje open diep in slaap, zijn krullen perfect rond zijn hoofd op het zachte kussen. Er speelt een glimlach rond mijn lippen en ik trek het witte laken over mijn naakte bovenlichaam heen terwijl ik langzaam overeind kom. Het is warm in de slaapkamer, maar niet onaangenaam. De airco zoemt zachtjes op de achtergrond. De villa waar we de komende twee weken in vertoeven is van alle luxe voorzien. Grote ruime kamers met veel natuurlijk licht, iedere kamer beschikt over airconditioning, strakke lichte muren met hier en daar een open haard ingebouwd. Het is daadwerkelijk een droom. Ik hoor een zacht snurkje en werp mijn blik weer op Bastiën. Zijn hand met daaraan de gouden ring die hij sinds gisteren draagt ligt op de lakens. Hoe bizar dat ik inmiddels al 3 jaar naast deze stoot wakker word en ik hem sinds gisteren mijn man mag noemen. Ik buig voorover en strijk de krullen van zijn voorhoofd voordat ik een kus op zijn neus plant. Hij mompelt wat en ik giechel.

Ik draai me om en stap zachtjes uit het bed, pak het overhemd dat aan zijn kant van het bed ligt en trek het aan. Ik zet koers richting de keuken terwijl ik met mijn telefoon mijn chill morning playlist aanzet op de speakers in de woonkamer. Ik neurie mee met de muziek terwijl ik voor mezelf een cappuccino klaarmaak. Mijn heupen wiegen zachtjes mee met de melodie en ik zie mijn reflectie in de spiegel aan de muur. Ik grijns bij de aanblik van de ring die ook ik sinds gisteren draag en voel een warmte van binnenuit door mijn lichaam verspreiden. Mijn wangen krijgen een rode blos en ik sluit even mijn ogen terwijl ik tevreden zucht. Ik loop terug naar de slaapkamer en vis mijn nieuwe bikini uit de koffer op de stoel. Zacht blauw, mooie uitsnede bij het decolleté, maar bovenal een hele mooie uitsnede bij de billen. Bastiën stond zowat te kwijlen toen ik een paar dagen geleden aan hem vroeg of ik deze mee moest nemen. Ik gooi het overhemd terug op de stoel en schiet in de bikini. Op mijn tenen open ik de schuifdeur in de slaapkamer en ik voel hoe de ochtendzon mijn huid doet tintelen. De grote palmen rond het privézwembad bewegen door een zacht briesje. Ik loop naar de rand van het zwembad en voel met mijn voeten hoe de temperatuur van het water is. Eenmaal geconstateerd dat het zwembad verwarmd is, laat ik mijn lichaam erin zakken en dobber ik wat rond. Met gesloten ogen focus ik me op mijn ademhaling en herleef ik momenten van gisteren in mijn hoofd.

“Ik loop terug naar de slaapkamer en vis mijn nieuwe bikini uit de koffer op de stoel. Zacht blauw, mooie uitsnede bij het decolleté, maar bovenal een hele mooie uitsnede bij de billen.”

Het was een heerlijke dag onder de Italiaanse zon, mijn jurk was prachtig en Bas… Mijn god, ik wilde dat pak meteen van zijn lijf rukken toen ik hem zag. Al onze dierbaren waren afgereisd om bij ons huwelijk aanwezig te zijn en we hebben de perfecte dag afgesloten met een heerlijk diner onder de sterren. Eenmaal onderweg in de taxi naar onze honeymoon-villa kostte het enorm veel moeite ons in te houden en elkaar niet de kleren van het lijf te scheuren. Zijn vingers gleden constant over het been dat door de split in mijn jurk bloot lag. En mijn lippen bleven zachte kusjes in zijn nek planten terwijl mijn hoofd op zijn schouder rustte. Eenmaal in de villa aangekomen tilde hij me over de drempel en direct door naar de slaapkamer. Zijn handen gleden over mijn heup om de rits van mijn jurk los te maken en ik greep hem bij zijn stropdas. Zijn natte kusjes reisden vanuit mijn hals naar mijn decolleté en mijn vingers verstrengelden zich in zijn krullen. Ik beet hard op mijn lip en voelde hoe zijn lid tegen mijn intiemste aan groeide. Hij maakte de knopen van zijn blouse los en sloeg zijn grote groene ogen naar me op terwijl hij mijn tepel tussen zijn lippen nam. Een kreun ontglipte mijn lippen en ik gooide mijn hoofd naar achter terwijl mijn handen naar zijn hals gleden en ik me dichter naar hem toe trok. Ik duwde hem op bed en zette mijn knieën naast elk van zijn heupen waardoor ik zijn inmiddels harde lid tegen mijn intiemste aan voelde kloppen. Ik beet op mijn lip en…

Ik voel een golf water in mijn gezicht en schrik op uit mijn gedachten. Ik zet mijn voeten op de bodem van het zwembad en open mijn ogen. Bastiën kijkt me triomfantelijk aan en ik voel meteen hoe al het bloed naar mijn wangen stroomt. “Zo diep in gedachten, schat?” vraagt hij en hij slaat zijn armen om me heen. “Goedemorgen, vrouw”, fluistert hij in mijn oor. Ik maak een sprongetje en vouw mijn benen rond zijn heupen terwijl ik giechel. “Goedemorgen, man”, fluister ik terug en even staan we zo innig in het zwembad terwijl de zon het water steeds meer opwarmt. Na een paar minuten trekt hij terug en plant hij een zachte kus op mijn lippen terwijl ik mijn voeten weer op de bodem zet. “Beetje kunnen slapen?” Ik zie dat hij moeite doet om niet te grijnzen. Ik sla mijn ogen neer en bijt op mijn lip “En of”, zeg ik terug, omhoog kijkend in zijn groene ogen. Hij tilt me een beetje op en draait een rondje met me in het water. “Oh, Annemarie. Je bent een droom”, zegt hij en ik glimlach terwijl ik mijn neus in zijn natte krullen begraaf. Ik probeer mijn benen weer om zijn middel te slaan maar voel iets prikken tegen mijn lies. Bas slaat zijn hoofd naar achter en geniet met zijn ogen dicht van de zon op zijn gezicht. Ik werp een blik tussen onze lichamen en en zeg op een serieuze toon “Uhm, Bas…” Hij houd zijn hoofd nog steeds naar achter en zijn ogen blijven dicht. “Ja, schat?” Ik doe mijn best een giechel te onderdrukken. “Je bent je zwembroek vergeten.” Hij recht zijn hoofd en kijkt me aan. Hij bijt op zijn lip en grinnikt. “Die past niet in deze staat ben ik bang”, zegt hij terwijl hij een blik werpt op zijn stijve lid.

“‘Je bent je zwembroek vergeten.’ Hij recht zijn hoofd en kijkt me aan. Hij bijt op zijn lip en grinnikt. ‘Die past niet in deze staat ben ik bang’, zegt hij terwijl hij een blik werpt op zijn stijve lid.”

Ik leg mijn handen op zijn wangen en duw mijn voorhoofd tegen zijn voorhoofd. “Weet je zeker dat je niet eerst wilt ontbijten?” zeg ik terwijl ik met mijn duim zijn jeukbeen streel. Hij kijkt me aan en grijnst. “Jij bent mijn ontbijt”, zegt hij terwijl hij me deze keer iets verder optilt en ik mijn benen om zijn middel sla. Hij drukt een kus op mijn lippen en ik voel hoe zijn handen mijn billen vastpakken. Een verlangende zucht ontglipt mijn lippen en ik rust mijn onderarmen op zijn schouders. Zijn lippen glijden van mijn hals naar de rand van mijn bikini-topje en hij masseert zachtjes mijn billen. Ik voel hoe zijn vingers steeds verder naar de binnenkant van mijn dijen glijden en hij zet zijn tanden zacht in de stof van het bikini-topje. Ik recht mijn rug en rijk naar de touwtjes van de bikini in mijn nek. Eenmaal los klapt de bikini omlaag en onthullen mijn tepels zich vlak voor zijn gezicht. Ik giechel zodra ik zijn ogen groter zie worden, maar mijn adem stokt als hij mijn tepel gretig in zijn mond neemt. Zijn vinger haakt zich achter mijn broekje en hij trekt hem in een ruk omlaag. Mijn benen vallen van zijn heupen en hij trekt me zo dicht naar hem toe dat ik zijn stijve lid tegen mijn dijen voel drukken. Zijn hand glijd naar mijn haar en hij verstrakt zijn greep terwijl hij mijn hoofd naar achter trekt. Een kreun ontsnapt uit mijn mond en ik voel een rilling langs mijn ruggengraat kruipen.

Hij zet mijn voeten weer neer op de grond en kust langzaam zijn weg terug langs mijn hals naar mijn lippen. Eenmaal zijn lippen op de mijne, vraagt hij toegang door met zijn tong over mijn onderlip te glijden en ik ontspan mijn kaak. Zijn tong zoekt naar de mijne en eenmaal gevonden glijden zijn handen naar mijn steeds gevoeliger wordende borsten. Hij kust me met alle passie en klemt mijn tepels tussen zijn duim en wijsvinger. Mijn spieren spannen zich aan en ik voel hoe hij geniet van mijn reactie. Hij duwt me tegen de rand van het zwembad en zijn handen glijden langs mijn heupen naar mijn onderbuik. Hij breekt zich los uit de kus en in een beweging grijpt hij mijn billen vast en duwt me omhoog uit het water. Hij zet me neer op de rand van het zwembad en duwt mijn benen uit elkaar terwijl hij het broekje helemaal uittrekt. Met een hand duwt hij tegen mijn borst, commanderend dat ik naar achter leun, en ik adem trillerig diep in. Zijn lippen planten kusjes op mijn dijen en ik voel zijn warme adem langs mijn intiemste. Ik onderdruk een rilling en bijt hard op mijn lip.

“Hij zet me neer op de rand van het zwembad en duwt mijn benen uit elkaar terwijl hij het broekje helemaal uittrekt. Met een hand duwt hij tegen mijn borst, commanderend dat ik naar achter leun, en ik adem trillerig diep in.”

Hij glijd met twee vingers over mijn gezwollen schaamlippen en duwt ze voorzichtig uit elkaar voordat hij zijn lippen rond mijn clit sluit. Ik kreun en mijn hand graaft zich in zijn krullen terwijl ik mijn hoofd naar achter gooi. Hij draait rondjes met zijn tong om mijn clit terwijl hij zachtjes zuigt. “Fuck… Bas”, breng ik kreunend uit en ik kijk naar zijn gezicht. Ik zie hoe er een ondeugende glimlach rond zijn lippen speelt en grijns. Mijn heupen schokken richting zijn gezicht en als hij met zijn vinger over mijn inmiddels natte intiemste glijd, voel ik hoe mijn benen beginnen te trillen. Hij glijd zijn vinger naar binnen en krult deze op terwijl hij soepele bewegingen maakt. Mijn kaak klemt op elkaar en ik knijp mijn ogen dicht terwijl ik een warmte vanuit mijn borst op voel stijgen. Zijn tong glijd over mijn clit en voor ik het weet vallen de kreunen over mijn lippen. Mijn lichaam schokt mee met de bewegingen van zijn tong en vingers en ik voel terwijl ik mijn hoogtepunt bereik een vreemd warm gevoel in mijn intiemste. Ik kijk naar beneden en zie hoe het vocht zich schokkerig naar buiten forceert. Bas trekt terug en bekijkt wat er gebeurt met een tevreden glimlach op zijn gezicht.

Zijn ogen zoeken de mijne en ik giechel. “Oh, An…” mompelt hij en hij drukt een kus op mijn dij. Mijn hand grijpt de zijne en ik knijp er zachtjes in. “Wat was…” kreun ik zachtjes en hij drukt zijn vinger op mijn lippen om me de mond te snoeren. “Lekker ding”, fluistert hij en hij duwt me tegen mijn billen aan terug het water in. Ik sla mijn armen om zijn nek en voel hoe mijn lichaam langzaam weer ontspant. Eenmaal terug op adem gekomen barst ik in giechelen uit en Bas streelt met zijn vingers zachtjes over mijn rug “Jeeetje…” fluister ik in zijn oor. “Ik denk dat we toch nog eens moeten overwegen om een zwembad in onze eigen tuin te laten installeren”, grinnikt hij en hij trekt zich terug uit onze knuffel. Hij plant een lieve kus op mijn lippen en ik knik. Ik sla mijn ogen op en kijk hem aan. “Ga je mee douchen, schat?” vraag ik terwijl ik op mijn lip bijt en merk dat zijn spieren aanspannen. Nu is het mijn beurt, denk ik terwijl ik zijn handen pak en hem naar de trap van het zwembad begeleid. Eenmaal uit het zwembad tilt hij me op en sla ik mijn benen rond zijn middel terwijl hij naar de douche loopt. Ik voel hoe zijn stijve lid tegen mijn bovenbeen drukt en sluit mijn ogen. Deze man, deze heerlijke man, is gewoon mijn man. Hoe bizar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

16.633 keer bekeken

Geschreven door

Geniet dit weekend van het zevende deel van ‘Hotel Delight’! Als Simon tijdens de roomservice door twee Italiaanse vriendinnen wordt uitgenodigd om nog even te blijven, kan hij zichzelf niet tegenhouden. Indie loopt langs en blijft stiekem aan de deu…
16.633 keer bekeken