Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

30.341 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Ons geheimpje’

17 oktober 2020,

geschreven door

Liefhebbers van de verhalen over Annemarie en Bastiën kunnen hun hart ophalen met dit derde deel! Nicole schreef dit verhaal als vervolg op Blinde Hoek en Lust of Liefde? Bastiën is inmiddels Annemaries baas. Als hij vraagt of Annemarie naar zijn kantoor kan komen, is het wel duidelijk wat zijn intentie is… Of heeft ze het mis?

Geen zin om te lezen? ‘Ons geheimpje’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Ons geheimpje

Ik tik met mijn nagels twee keer tegen het reageerbuisje wat ik vast heb, terwijl ik voor de derde keer controleer of er kristallisatie ontstaat in de vloeistof. Ik zucht en zet het buisje terug in de houder. Ik druk mijn vingers tegen mijn slapen en denk diep na. Ik word verstoord door de luide toon van de labtelefoon. Alle ogen in de ruimte zijn op mij gevestigd.
“Hannah, kun jij ‘m even aannemen?” vraag ik terwijl ik me terug wend op het reageerbuisje. Ik ben sinds begin deze maand vervangend leidinggevende in dit lab. De huidige leidinggevende is met zwangerschapsverlof. Ondanks dat het een uitdagende functie is, die eigenlijk veel eerder dan normaal gesproken aan mij werd toegewezen, is het soms ook uitputtend. Dat ik de functie eerder heb mogen betreden komt natuurlijk door mijn baas. Bastiën van Waalren, mijn overbuurman, mijn vlam, mijn tutor en sinds dat ik 4 maanden geleden mijn diploma in mijn zak schoof, ook mijn baas. Niemand hier binnen het bedrijf weet van onze verhouding af, dat is dan ook ons geheimpje.

Ik hoor hoe Hannah de telefoon terug op de haak legt en ze giechelt wat met Lilian die naast haar staat. Ik wend mijn blik naar haar en trek een vragende wenkbrauw op.
“En?” vraag ik. Ze bloost en kijkt me aan.
“Het was de CEO, hij vroeg of ik je kon vragen om over een kwartier bij zijn kantoor te zijn. Er is iets mis met zijn laptop en hij heeft gehoord dat jij ICT kennis hebt.” Ik kijk haar strak aan en moet er alles aan doen om mijn lach in te houden. Hoe heeft hij dat nou weer verzonnen?
“Ah oke”, zeg ik zo neutraal mogelijk en ik glimlach naar haar. “Ik maak nog even gebruik van het toilet en dan loop ik meteen door, zou jij je tot die tijd even kunnen buigen over dit project?” vraag ik aan haar en ze knikt gretig. Ik glimlach en loop richting de deur, pak mijn tas van de haak en loop rechtdoor de gang in richting het toilet. Ik kijk naar mezelf in de spiegel en grijns.
“Een probleem met je laptop mhh?” fluister ik terwijl ik mijn lipgloss uit mijn tas haal. Ik kijk naar beneden en merk dat ik mijn labjas nog aan heb. Ik giechel om mezelf want onder mijn labjas heb ik een zwart jurkje aan, niet omdat dat mega praktisch is om in te werken, maar omdat Bas en ik vanmorgen de wekker hadden gemist en ik geen tijd had om nog naar de overkant te rennen om uit mijn eigen kast kleding te pakken. We zijn in één ruk doorgereden naar het werk. Ik kijk naar mezelf in de spiegel en een ondeugende gedachte kruipt mijn hoofd binnen. Ik rijk onder de zoom van mijn labjas en jurkje en trek mijn kanten slipje uit over mijn benen.
“Surprise!” giechel ik in mezelf en ik stop het slipje onder in mijn tas. Ik haal mijn haar uit de hoge paardenstaart en ga er met mijn hand doorheen. Ik smak mijn lippen nog een aantal keer en pak de tas.

“Ik kijk naar mezelf in de spiegel en een ondeugende gedachte kruipt mijn hoofd binnen. Ik rijk onder de zoom van mijn labjas en jurkje en trek mijn kanten slipje uit over mijn benen.”

Terwijl ik in de lift sta richting de bovenste verdieping van het gebouw voel ik aan de lengte van mijn labjas. Als Bas me vraagt om iets voorover te bukken heeft hij het perfecte uitzicht, bedenk ik en ik grinnik. Als de liftdeuren open schuiven steek ik de gang over richting de dubbele deur van zijn kantoor. Ik klop twee keer ferm op het hout en duw de klink naar beneden.
Even sta ik genageld aan de grond. Shit, deze had ik niet zien aankomen. Hij zit in een meeting met twee andere zakelijke partners. Ik frons diep en kijk hem vragend aan.
“Ook een goedemorgen, Annemarie”, zegt hij op een semi-dringende toon om me erop te wijzen dat deze entree niet beleefd over komt. Ik recht mijn rug en schraap mijn keel terwijl ik mezelf herpak
“Goedemorgen, heren!” zeg ik op een enthousiaste toon en ik zet mijn grootste glimlach op.
“Heren, dit is Annemarie Veghens, plaatsvervangend leidinggevende van Lab 7R. Marjolijn is met zwangerschapsverlof. Tot zij terug in staat is om te werken zal Annemarie het van haar overnemen.”

Ik hoor maar half wat Bas allemaal zegt en voel ineens de zenuwen door mijn buik gieren. Wat doe ik nou eigenlijk hier? In ieder geval niet ordinair de liefde bedrijven op de werkvloer, zoals ik had verwacht nadat hij belde. Ik hoor hoe Bas zijn keel schraapt en ik wend mijn blik op hem. Hij kijkt me indringend aan, wederom om me te laten weten dat ik me niet van mijn meest beleefde kant laat zien. Ik schud met mijn hoofd en tover de grote glimlach terug op mijn gezicht. Ik schud één voor één de mannen de hand en wend me terug naar Bastiën.
“Wat kan ik voor u betekenen meneer?” Ik geef hem een vragende blik en mijn oog valt op de verdwaalde krul die uit zijn krullenbos tegen zijn voorhoofd is gevallen. Even schiet het beeld van gisteravond terug in mijn hoofd en ik bijt op mijn Lip.
“Uhm.” Hij mompelt. “Ik ben mijn wachtwoord vergeten”, zegt hij en hij slaat zijn ogen neer richting het toetsenbord. Ik bijt harder op mijn lip om mijn lachen in te houden. Ik heb vorige week met hem thuis op de bank een nieuw wachtwoord ingesteld omdat de oude was verlopen, we hadden alleen wel al een fles champagne op.

“Wat doe ik nou eigenlijk hier? In ieder geval niet ordinair de liefde bedrijven op de werkvloer, zoals ik had verwacht nadat hij belde.”

Ik loop richting de kant van het bureau waar hij zit en hij schuift zijn stoel ruim een meter naar achter. Terwijl ik aanstalten maak om voorover te buigen richting de laptop besef ik me ineens dat ik geen slipje aan heb en Bastiën zit precies op de goede plek voor het uitzicht. Tegenover ons zitten de twee zakenmannen. Ik hou mijn adem in om mijn giechelen in te houden en buig langzaam naar voren. Ik zet mijn benen een heel klein beetje uit elkaar en hoor achter me hoe Bas zijn adem stokt. Ik typ langzaam het wachtwoord van de computer in en recht mijn rug weer. Ik draai me om naar Bas en zie hoe hij me met grote ogen en een knalrood hoofd aankijkt.
“D-dankjewel…” stottert hij en ik zie aan alles dat hij hard zijn best doet om zichzelf te herstellen. Ik werp een snelle blik op zijn broek en zie een bobbel bij zijn kruis en werp hem een ondeugende grijns toe.
“Dat was het?” vraag ik en hij knikt hevig met zijn hoofd. “Dan ga ik terug naar het lab! Fijne dag nog heren”, zeg ik en vol zelfvertrouwen loop ik de houten deuren door terug de lift in richting mijn lab. In de lift tover ik snel het slipje weer uit mijn tas en schiet er in.

Als ik opnieuw een blik op de klok werp nadat ik ben teruggekeerd aan mijn project is het alweer kwart voor vijf. Over een kwartier zit de werkdag er al weer op. Ik instrueer de laboranten om langzaamaan op te ruimen en schrijf een dagrapport, gezien ik er morgen zelf niet ben vanwege de bruiloft van Emma en Joris. Ik pak mijn mobieltje uit mijn jaszak en terwijl ik foto’s maak van het dagrapport om aan mijn collega’s te sturen, ontvang ik een sms.

Afzender: Bas

Naar boven. Nu.

Ik voel het bloed naar mijn wangen trekken en voel door de telefoon heen hoe gefrustreerd hij is. Ik bijt op mijn lip en voel een golf van opwinding door me heen stromen. Als iedereen zijn labjas heeft weggehangen en terug op de gang staat, loop ik richting de lift en druk ik de knop voor de bovenste etage in. Zodra de deuren openen loop ik zonder te kloppen de houten deuren door en draai ze achter me op slot. Ik kijk recht in de groene ogen van Bastiën en zie de lust erin branden. Hij leunt op zijn bureau.
“Annemarie Veghens, hoe durf je?” zegt hij op een sterne toon en ik zie hoe er een grijns speelt rond zijn lippen.
“Sorry Meneer van Waalrem, ik was er niet van op de hoogte dat u vandaag bezoek zou ontvangen”, zeg ik terwijl ik hem langzaam benader.
“Dat jurkje op de werkvloer moet ik ook maar verbieden”, mompelt hij en ik grijns. Hij duwt zichzelf omhoog en zet een stap naar me toe terwijl hij met zijn grote handen mijn heupen vastgrijpt.
“Kom hier An”, gromt hij terwijl hij zijn gezicht in mijn haren begraaft. “Jij maakt mij helemaal gek, weet je dat?” zegt hij en ik voel hoe zijn handen richting de zoom van mijn jurk glijden. Ik giechel in zijn oor en bijt zachtjes op zijn oorlel terwijl ik met mijn vingertoppen over zijn nek richting zijn haar streel. Ik voel hoe hij kippenvel krijgt. Ik bijt mijn kiezen op elkaar en voel een rilling over mijn rug trekken. Hij trekt een hand terug en krult twee vingers om zijn stropdas heen om hem losser te trekken. Zijn neus raakt de mijne en ik kijk hem doordringend in zijn ogen aan.

“Ik kijk recht in de groene ogen van Bastiën en zie de lust erin branden.”

Voor ik het weet drukt hij zijn lippen ruig en vol passie tegen de mijne en bijt hij zacht op mijn onderlip. Ik verleen hem toegang en hij schuift zijn handen onder mijn billen om me op te tillen. Hij zet me neer op de rand van het bureau en glijdt met zijn handen gretig over mijn rug naar de opening van mijn jurk. Hij trekt de rits ongeduldig naar beneden en trekt de jurk van mijn bovenlichaam af. Hij haakt zijn vingers om de opening van mijn BH en klikt hem in één keer open. Hij trekt de BH weg en gooit hem achter zich neer op de grond. Zijn lippen kussen ruig over mijn wang en kaak richting mijn sleutelbenen. Hij pakt mijn borsten in zijn handen en masseert ze stevig. Ik voel de opwinding door mijn lichaam heen stromen en ik kreun uit verlangen. Hij kust richting mijn borsten en neemt mijn tepel tussen zijn lippen. Ik gooi mijn hoofd naar achter en een luide kreun ontsnapt mijn lippen. Ik zoek met mijn handen zijn stropdas en trek deze helemaal van zijn nek. Ik leg hem naast me neer en begin de knoopjes van zijn blouse open te knopen terwijl mijn lichaam begint te schokken van genot. Hij leunt terug en maakt de riem van zijn broek los. Hij duwt de broek en zijn boxer in een ruk naar beneden en stapt uit de pijpen. Hij gooit de blouse van zich af en terwijl ik zijn gefrustreerde, ongeduldige bewegingen volg kan ik niets anders dan giechelen. Hij stapt terug richting mij en duwt zijn lippen ruig tegen de mijne.

“Sta op”, mompelt hij tegen mijn lippen aan. Ik doe wat hij zegt en hij grijpt mijn heupen om me in één ruk om te draaien. Hij duwt me naar beneden met mijn gezicht richting het bureau en ik voel hoe hij mijn slipje langs mijn benen glijdt. Ik sluit mijn ogen en zet mijn benen een stapje uit elkaar.
“Verdomme An, je bent zo mooi”, gromt hij en hij verlaagt zich op zijn knieën. Voor ik het weet voel ik zijn warme adem tegen mijn intiemste en glijdt zijn tong over de gevoelige plekken. Ik verstijf en een harde kreun van genot ontsnapt mijn lippen.
“Oh fuck, Bas!” kreun ik en ik voel hoe hij tegen mijn huid aan grijnst. De bewegingen van zijn tong worden heftiger en voor ik het weet kom ik klaar. Ik kreun en mijn hele lichaam schokt. Mijn benen trillen en ik hap naar adem. Hij komt terug omhoog staan en verzamelt het haar vanaf mijn schouders en uit mijn nek. Hij slaat het een keer om zijn hand en trekt eraan waardoor mijn rug holt. Ik bijt op mijn lip en kreun terwijl hij de aanzet van zijn lengte tegen mijn intiemste zet. Hij trekt mijn haar naar hem toe en ik recht mijn rug. Zijn vrije hand vindt mijn borst en zonder waarschuwing duwt hij krachtig zijn lengte naar binnen. Harde, ademloze kreunen vallen over mijn lippen en ik voel hoe zijn ademhaling versneld tegen mijn nek. Zijn grip om mijn haar versterkt en ik voel de spieren van zijn buik aanspannen tegen mijn onderrug en billen. Ik beweeg mijn heupen richting het bureau en daarmee trek ik onverwachts zijn lengte uit me. Ik draai me vliegensvlug om en zak meteen door mijn knieën. Ik hoor hoe hij grommende kreunen laat vallen en kijk met mijn grote blauwe ogen recht in zijn groene. Ik zie een blik van verlangen, bijna smekend, en ik grijns terwijl ik mijn lippen tegen de top van zijn lengte zet. Ik laat mijn tong over mijn lippen glijden en hij grijpt weer mijn haar vast. Ik merk hoe hij een beetje voorover buigt en iets van zijn bureau pakt.

“Ik bijt op mijn lip en kreun terwijl hij de aanzet van zijn lengte tegen mijn intiemste zet.”

“Armen omhoog”, commandeert hij en ik volg zijn instructie op. Hij duwt mijn polsen tegen elkaar en wikkelt zijn stropdas er strak omheen, de lange zijde houd hij zelf vast. Ik open mijn mond en neem zijn harde, dikke lengte in mijn mond. Ik zuig mijn wangen zachtjes in en met iedere grommende kreun die over zijn lippen valt trekt hij een beetje aan de stropdas. Ik kreun terug en laat zijn lengte diep tot in mijn keel glijden. Zijn mond valt open en een rilling gaat door zijn lichaam.
“Fuck! An!” schreeuwt hij kreunend en ik beweeg mijn hoofd zodat zijn lengte door mijn mond glijdt. Ik zie hoe hij op zijn lip bijt en zuig mijn wangen in. Zijn vrije hand verkrampt en ik zie al zijn spieren aanspannen. Ik sla nog een keer mijn blik omhoog om hem recht aan te kijken en weet dat dat de doorslag zal geven. Zijn hele lichaam spant aan en ik beweeg terug richting het topje van zijn lengte. Zachtjes glijdt mijn tong er in achtjes overheen. Hij kreunt luid en begint te schokken. Hij klapt voorover en laat het uiteinde van de stropdas los.
“Oh, Annemarie”, schreeuwt hij en hij ontlaadt zichzelf in mijn mond. Ik trek terug en slik zijn warme vloeistof door. Hij trekt me overeind en slaat zijn armen om me heen. Nog hijgend begraaft hij zijn gezicht in mijn haar en hij knuffelt me stevig.
“Oh An, jij maakt me zo gek”, mompelt hij en ik glimlach.
“Gelukkig”, fluister ik en ik druk een zoen in zijn nek. Hij trekt terug en kijkt me aan terwijl hij mijn hoofd in zijn grote handen neemt.
“Wilt u nooit meer deze kamer zonder slipje betreden alstublieft, mevrouw Veghens”, zegt hij op een speelse toon. Ik ga op mijn tenen staan en plant een kus op zijn neus.
“Ik kan niks beloven, Bas.” Ik trek me terug uit de knuffel en verzamel mijn ondergoed en jurkje terwijl Bas alweer zijn kleding aanschiet.

Eenmaal aangekleed stappen we samen de lift in richting de parkeergarage. Onderweg stappen er nog wat collega’s in. Ze begroeten ons beleefd en maken een praatje met Bas. Ik ben ten slotte maar hun collega. Hij is daarentegen hun baas. Zij hebben geen idee van onze verhouding. Gelukkig is het nu nog even ons geheimpje.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

46.207 keer bekeken

Geschreven door

Glij lekker het weekend in met dit erotische verhaal van Wander. Zij schreef ook Teamwork, Werk in uitvoering en nog veel meer! ‘Spanning’ gaat over een sexy elektricien die plotseling bij de hoofdpersoon op kantoor verschijnt om het kopieerapparaat …
46.207 keer bekeken