Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

24.298 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Spannende ex’

21 april 2023,

geschreven door

Vandaag hebben we weer een heerlijk erotisch verhaal voor jullie, dit keer geschreven door Rosie! In dit verhaal spreken twee exen na 11 jaar weer met elkaar af. De opwinding tussen hen blijkt na al die jaren niet te zijn verminderd. Integendeel…

Geen zin om te lezen? ‘Spannende ex’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Spannende ex

Het is alweer 11 jaar geleden dat we een relatie hadden. Ik heb er vaker over nagedacht: sex met een ex. Vaak rilde ik van narigheid bij die gedachte, maar bij hem was het anders. Onze relatie was liefdevol en leuk en de sex was altijd intens, geil, spannend en ongelofelijk lekker. Ik heb dan ook regelmatig gefantaseerd over hoe het zou zijn om hem weer te zien. Om zijn pik weer in me te voelen. Zou het nog net zo goed zijn als vroeger? Toen ik hem tegenkwam op een datingsite, kon ik het dan ook niet laten een berichtje te sturen.

Wie weet gaan we zo meemaken of hij nog steeds zo geil is, want ik ben op weg naar hem. Mijn slipje is al nat van de opwinding. Maar, ik moet me even beheersen, want we hebben afgesproken op een “neutrale” locatie.

Die neutrale locatie is de sauna, voor zover je dat neutraal kunt noemen. Toen hij het voorstelde, moest ik meteen lachen. Typisch iets voor ons. We zijn beiden enorme saunaliefhebbers en dit leek hem de perfecte locatie om weer eens af te spreken. Daarmee werd ook meteen duidelijk dat hij dezelfde intenties heeft als ik, want waarom spreek je af op zo’n plek? Fijn, want ik heb enorm zin om te neuken. Nee, ik heb zin om hém te neuken.

Ik ontmoet hem voor de ingang van het wellness-centrum. Hij is duidelijk wat ouder geworden, maar nog steeds een sexy verschijning. Zijn haar is korter en hij heeft zijn baardje laten staan. Ik vraag me af of hij nog steeds zo’n getraind lijf heeft. “Wie had dat gedacht?” zegt hij met een ondeugende lach. We checken in en kleden ons uit in de gemengde kleedkamer. Ik ben een beetje zenuwachtig merk ik, maar op het moment dat ik hem naakt zie, voelt het meteen vertrouwd. Hij heeft nog steeds een lekker lijf, met gespierde torso, goede benen en een lekker kontje. En, een heerlijk grote pik. Ik kijk ernaar en voel hoe mijn kutje weer nat wordt. Ik zie in zijn ogen dat hij me doorheeft, maar hij zegt niks.

“We checken in en kleden ons uit in de gemengde kleedkamer. Ik ben een beetje zenuwachtig merk ik, maar op het moment dat ik hem naakt zie, voelt het meteen vertrouwd.”

“Langzaam opbouwen?” vraagt hij. Het liefst zou ik meteen over zijn stijve pik glijden, maar ik bedenk me dat hij het over de sauna’s heeft. “Ehm… Ja, laten we dat doen”, zeg ik schaapachtig. Ik loop achter hem aan en bekijk zijn stevige, ronde billen. Het is een mooie man. Dat vinden ook andere dames (en heren) in de sauna, want hij wordt veel bekeken. Hij heeft het zelf ook door en maakt er een grapje over. Ik hou van zijn zelfverzekerdheid. Het is charmant en niet too much. Ons saunadagje verloopt voor de rest rustig. We relaxen, kletsen, eten wat en halen herinneringen op. We kletsen over relaties, seksuele ervaringen en grappige verhalen van gemeenschappelijke kennissen. Het is gezellig, maar voor mij (en ook voor hem) ook wel duidelijk dat dit geen relatiemateriaal meer is. We verschillen teveel. Ik voel me inmiddels zo ontspannen dat ik bijna vergeet waarom ik in eerste instantie af wilde spreken. Tot hij de relaxte sfeer doorbreekt. Hij buigt in het drukke bubbelbad naar me toe en fluistert in m’n oor: “Ik heb echt zo’n zin om je te neuken. Ga je mee naar huis?” Dat laat ik me geen tweede keer zeggen. We kleden ons aan en rijden naar zijn huis.

Zijn nieuwe appartement is stijlvol en minimalistisch ingericht. Hij is duidelijk meer gaan verdienen de afgelopen jaren en heeft het goed voor elkaar. We drinken een wijntje, eten sushi en kletsen over van alles en nog wat. Het wordt steeds later en ik kan inmiddels alleen nog maar denken aan zijn pik in mijn kutje. Ik merk dat ik er verlegen van word en me geen houding weet te geven. Onrustig sta ik op en loop naar het raam. Ik mompel wat over het uitzicht als ik opeens zijn grote handen om mijn middel voel. Hij kust mijn nek en laat zijn handen over mijn borsten glijden. De bobbel in zijn broek drukt door zijn jeans tegen mijn billen aan. Ik krijg warme kippenvel van zijn aanraking. “Laat me je kutje verwennen”, zegt hij met zware stem. Ik draai me om en kus hem op zijn mond. Onze tongen spelen met elkaar en ik proef zijn smaak, zoet en warm. Ik maak zijn riem en broek los en voel zijn harde warme pik. We kleden elkaar zoenend uit. Hij kust mijn stijve tepels en likt mijn buik. De gordijnen staan helemaal open en alle buren kunnen ons zien als ze dat zouden willen. Het maakt ons niets uit en draagt best een beetje bij aan de geiligheid. Hij tilt me behendig op en legt me voorzichtig op de grote leren bank. Ik ben eerst aan de beurt, dat weten we allebei. Hij zoent, streelt en likt mijn lijf. Met zijn vingers wrijft hij zacht over mijn slipje. Dan trekt hij langzaam mijn slipje uit. Dat moment maakt me altijd zo bloedgeil, alsof dat kleine stukje stof het laatste is wat tussen mij en een heerlijk orgasme in staat. Ik voel me kwetsbaar en gewillig, klaar om te genieten van alles wat komen gaat.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik op weg ben naar de sauna, voel ik de spanning en opwinding toenemen. In mijn tas zitten discreet een zijdezachte blinddoek en een luxe vibrator, perfect voor een avond vol avontuur en herontdekking met mijn ex. Ik kan niet wachten om te ervaren hoe deze speeltjes onze oude vlam opnieuw zullen aanwakkeren.

 

“Hij tilt me behendig op en legt me voorzichtig op de grote leren bank. Ik ben eerst aan de beurt, dat weten we allebei. Hij zoent, streelt en likt mijn lijf. Met zijn vingers wrijft hij zacht over mijn slipje.”

Hij kust plagend mijn liezen en likt langs mijn dijen. Hij raakt alles aan, behalve waar ik het wil. Dan kust hij mijn schaamlippen en zijn mond gaat langs de juiste plekjes. Zijn tong is warm en nat. Hij duwt zijn tong mijn kutje in en laat daarna twee natte vingers naar binnen glijden. Zijn mond vindt mijn clit en zacht zuigt hij eraan. Ik kreun zachtjes. Hij likt en zuigt harder en sneller en zijn vingers bewegen ritmisch mee. Ik begin te trillen en voel dat ik bijna kom. Dan stopt hij opeens en zoent me op m’n mond. “Ik ga even nog een wijntje pakken”, zegt hij en hij staat op. Hij weet precies hoe hij me gek maakt. “Doe eens even heel snel normaal”, roep ik lachend en ik trek hem terug. Met een lach op zijn mond gaat hij verder. Ik weet dat hij geniet van mijn vocht en genot. Binnen een minuut brengt hij me naar een geweldig orgasme. Ik denk verlost te zijn van de opgebouwde spanning, maar hij is nog niet tevreden. Hij blijft doorgaan, precies op de juiste plekjes en met de juiste intensiteit. Soms zuigt hij snel, dan gebruikt hij zijn vingers als hij merkt dat het te gevoelig wordt. Mijn benen trillen. Ik kom adem tekort, maar ik wil niet dat hij stopt. Ik schreeuw het uit en ik squirt zelfs voor het eerst in jaren.

Nu is het zijn beurt en ik geef het hem maar al te graag. Ik gebaar hem op zijn rug te liggen en ga tussen zijn benen zitten. Zijn pik is keihard en de top glimt van het voorvocht. Ik streel hem langs zijn dijen en masseer zachtjes zijn ballen. Ik weet precies wat hij lekker vindt. Met het puntje van mijn tong lik ik het stukje tussen zijn anus en ballen en hij kreunt diep terwijl ik zijn pik stevig vast heb. Sensueel lik ik langs de schacht van zijn pik omhoog en ik neem zijn eikel in mijn natte mond. Zachtjes lik ik het gaatje en ga ik langs het toompje. Dan neem ik een groot gedeelte van zijn pik in m’n mond en laat hem diep mijn keel in glijden. Hij pakt mijn hoofd vast, zacht en voorzichtig, en begeleidt mijn bewegingen. Hij weet dat ik op mijn best ben als ik de leiding heb. Hij kreunt wat harder. Ik kokhals een beetje en hij trekt me omhoog. “Je pijpt zo lekker. Ik heb het gemist”, zegt hij en hij kust mijn lippen.

“Ik weet precies wat hij lekker vindt. Met het puntje van mijn tong lik ik het stukje tussen zijn anus en ballen en hij kreunt diep terwijl ik zijn pik stevig vast heb.”

Nu wil ik zijn pik in me voelen en hij weet het. Hij legt me op mijn rug en gaat voor me zitten. Langzaam wrijft zijn eikel over mijn zeiknatte kutje. Ik smeek om meer. Ik trek dit geplaag niet. Even lijkt de wereld te stoppen. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan en in één keer duwt hij zijn enorme pik naar binnen. Ik ben helemaal gevuld en ik kreun luid. Zijn lichaam voelt zwaar op mij en ik sla mijn armen en benen om hem heen. Hij stoot hard en snel, langzaam en intens. Zijn uithoudingsvermogen is eindeloos terwijl hij steunt op zijn gespierde armen. Dan draait hij me op mijn buik en glijdt weer naar binnen. Zijn sterke armen houden mij in een houdgreep en ik kan geen kant op. Hij stoot harder en harder, grijpt mijn keel. Ik ben zo geil in zijn greep en mijn kutje is zo nat, dat ik niet weet waar ik het zoeken moet. “Ik ga komen. Waar wil je het hebben?” vraagt hij hijgend. Ik wil dat hij in me komt. Luid kreunend en stotend komt hij klaar en we schieten in de lach.

“Toch leuk om te weten dat het nog werkt, jij en ik”, zegt hij lachend als ik zijn huis verlaat. “Je hebt m’n nummer”, zeg ik terwijl ik naar mijn auto loop. Sex met je ex is zo slecht nog niet.

1 reactie

  1. Als ik erotische verhalen lees, heb ik het gevoel dat ik echte seks heb vanwege de intensiteit van mijn hete penis doordrenkt van overvloedige opwinding. Ik denk dat ik geluk heb, ik heb een hele harde penis die snel is en een uur lang rechtop blijft staan, hij kalmeert niet snel. En wanneer het sperma wordt geëjaculeerd, blijft het rechtop totdat het voor de tweede keer wordt geëjaculeerd, met één sterke erectie, en keert terug naar een sterke erectie na minder dan een uur. Dit is de reden waarom vrouwen kreunen en schreeuwen uit de intensiteit van lust, niet alleen vanwege de hardheid van de penis van 15 cm. Ik hou niet van porno kijken of masturberen, maar echte seks hebben met een vrouw is het beste, gezondste en leukste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

36.578 keer bekeken

Geschreven door

Vandaag hebben we een erotisch verhaal van onze lezer Wander voor jullie. Wander heeft inmiddels al meerdere verhalen voor ons geschreven die, als we de polls mogen geloven, elke keer enorm in de smaak vallen. Waar ze elke keer de inspiratie vandaan …
36.578 keer bekeken