Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

21.631 keer bekeken

Christmas Countdown: Erotisch verhaal – Een heel sexy kerstfeest

24 december 2021,

geschreven door

Het is bijna kerst! En speciaal voor die feestelijke gelegenheid hebben wij een erotisch kerstverhaal voor je geschreven. Halina en David zijn collega’s en sinds hun eerste ontmoeting voelen ze zich al extreem tot elkaar aangetrokken. Kunnen zij de verleiding weerstaan als het kerstfeest om de hoek staat? Of zullen ze toegeven aan hun lusten?

Deel 1: Het Cliché

Kopieerhok seks

Geen zin om te lezen? ‘Deel 1: Het Cliché’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Klik

Haar grijze Ford glinstert van de bevroren dauwdruppels. Ze heeft vandaag een kokerrok aan met een dunne panty, want David is aan het werk en dan wil ze er op haar best uitzien. Maar nu ze het ijs van de ruiten staat te krabben, heeft ze een klein beetje spijt van die keuze.

Het is 25 minuten rijden naar kantoor. Deze minuten gebruikt ze om rustig wakker te worden, terwijl ze luistert naar de radio. Over vijf dagen is het kerst, dus de kerstmuziek klinkt vrolijk door haar speakers. Terwijl ze af en toe een slokje neemt van de koffie die ze van huis heeft meegenomen, fantaseert ze over het weerzien met David.

“Goedemorgen, Halina!” begroet de secretaresse haar als ze binnenkomt. Terwijl ze het pand binnenloopt, trekt ze snel haar rokje recht en schudt met haar handen door haar haren om het wat meer volume te geven. “Je ziet er goed uit, Hal!” hoort ze achter zich. Yes, dat is de stem van David! Terwijl Halina zich langzaam omdraait, verschijnt er een grijns op haar gezicht. “Bedankt. David”, zegt ze als ze hem recht aankijkt. Zonder schaamte bekijkt hij haar langzaam van top tot teen. Zij vindt het heerlijk. “Prachtig…” zucht David. Bij de koffiehoek praten ze over het weekend voordat ze beiden naar hun eigen kantoor gaan.

“Zonder schaamte bekijkt hij haar langzaam van top tot teen. Zij vindt het heerlijk.”

Halina start haar computer op en opent haar werkmail. 79 ongelezen berichten ziet ze staan. Ze werkt als communicatie-adviseur voor een klein, maar succesvol bedrijf. Omdat het zo goed gaat met de zaken, heeft iedereen het ontzettend druk. David werkt als sinds de start bij het bedrijf. Hij kent de eigenaar en heeft ontzettend veel ervaring en kennis. Hij was dan ook de persoon die Halina heeft ingewerkt toen ze een jaar geleden bij het bedrijf kwam werken. Er was meteen een speciale aantrekkingskracht tussen de twee. En hoe vaker ze elkaar zagen, hoe sterker die aantrekkingskracht werd.

Het cliché

Halina zit in de activiteitencommissie en ze organiseert dit jaar een geweldige kerstborrel. Iedereen heeft via de mail al een uitnodiging gehad, maar ze is de hele avond bezig geweest met een flyer. Die zal ze nu op het werk uitprinten. De printer staat in het kopieerhok aan de andere kant van de lange gang. Er zijn in het verleden al meerdere collega’s betrapt in het kopieerhok. Halina grinnikt om de gedachte. Seks in het kopieerhok… hoe cliché. Terwijl ze wacht tot al de flyers warm uit de printer komen rollen, hoort ze dat er iemand binnenkomt.

“Oh, jij ook hier?” hoort ze David grappen. De gedachte waar Halina net nog om moest grinniken voelt ineens een stuk serieuzer én sensueler. Zij en David, alleen in het kopieerhok. Hij sluit de deur die zij open had laten staan. Hij kijkt haar een tijdje aan zonder iets te zeggen en loopt dan langzaam naar haar toe. Als hij voor haar staat pakt hij het stapeltje warme flyers uit haar handen en legt deze op de printer.

“Halina, wil jij wat ik wil?” vraagt hij. “Ik weet niet wat jij wil, maar ik wil dat je me zoent”, beveelt ze hem. Nog voor hij zijn lippen op de hare kan drukken, neemt zij de leiding al. Ze grijpt zijn de rand van zijn broek en trekt hem tegen haar aan. Ze zoent hem wild en vol passie en als zijn tong bij haar naar binnen glijdt ontsnapt een diepe kreun uit haar mond. Met haar ene hand houdt ze nog steeds zijn broek vast en met de andere pakt ze de achterkant van zijn hoofd. Zijn haar is net lang genoeg om stevig vast te pakken met haar vingers.

“Ik wil dat je me zoent”, beveelt ze hem.

Dit is waar ze al maanden op gewacht heeft. De zoen is heerlijk, heet en gepassioneerd. Halina wil meer, maar David lijkt zich in te houden. Hij leunt met zijn rechterhand op het kopieerapparaat en zijn linker rust in zijn broekzak. Waarom raakt hij mij niet aan? denkt ze. Zijn lippen en zijn tong verraden de passie en lust die hij voelt, maar waarom doet zijn lijf niet mee? Halina wil meer. Veel meer! Ze wrijft met haar hand over zijn broek en voelt dat hij ontzettend hard is.

Hij is geil, waarom pakt hij me niet?! Ze wrijft harder en bijna dwingend over zijn stijve. Dan pakt hij haar stevig vast bij haar middel. Zijn linkerhand glijdt omlaag en verkent haar billen, terwijl zijn rechterhand haar borsten gevonden heeft. Hij knijpt stevig in haar borst en Halina kreunt per ongeluk harder dan ze van plan was. Hij legt snel zijn hand op haar mond en fluistert: “sssst”. Zij lacht. Hij haalt zijn hand weg en kust haar vol passie voordat hij abrupt een stap achteruit doet. “We moeten weer aan het werk, Hal.”

Gretig

In de twee dagen na het ‘kopieerhok cliché’ lijkt het of David haar ontloopt. Ze snapt er niks van. Hij wilde dit toch? Was ze te gretig? Heeft ze het verpest?

23 december… morgen is de kerstborrel. Halina had er zo veel zin in, maar nu voelt het alleen maar ongemakkelijk. Terwijl ze koffie haalt in de koffiehoek voelt ze ineens een hand op haar onderrug. “Hal, kunnen we vanmiddag even praten?” Ze kijkt geschrokken om en vraagt David wat er aan de hand is. “Niet hier”, zegt hij. “Kom als je vrij bent naar mijn auto op de parkeerplaats, wil je?” Nog voor ze antwoord kan geven loopt hij al weg. “Verdomme, wat is dit nou?” vloekt ze binnensmonds. De rest van de dag kan ze zich natuurlijk niet concentreren op haar werk. Om vijf voor vijf ziet ze David opstaan van zijn bureau. Dit is haar teken om ook af te sluiten. Terwijl ze naar de parkeerplaats loopt, voelt ze haar handen trillen en haar hart bonken. Hij klonk zo streng vanmorgen, wat heeft ze fout gedaan?

“Niet hier”, zegt hij. “Kom als je vrij bent naar mijn auto op de parkeerplaats.”

Als ze bij zijn auto aankomt, ziet ze dat hij op de achterbank zit. Raar, maar ook wel weer logisch, want de ramen van zijn Volvo zijn geblindeerd. Op de achterbank kunnen ze praten met meer privacy.

Ik wil jou

Ze stapt in en haar stress verdwijnt direct als ze de grote glimlach van David ziet. “Oh jezus, wat ben ik blij om je te zien! Ik wil zo graag sorry zeggen! Ik hoop niet dat je boos bent?” stamelt hij terwijl hij haar hand vastpakt. Halina is niet boos, maar ze begrijpt niet wat er aan de hand is. David legt vervolgens uit waarom hij zich zo gedroeg. “Het zit zo… Sinds de eerste keer dat ik je zag, Halina, deed je wat met me. Je raakt me, je prikkelt me, je windt me op. Ik wilde direct meer van je weten, ik wil alles van je weten. Ik wil je leren kennen zoals niemand je kent. Maar ik kon het nog niet”.

“Je raakt me, je prikkelt me, je windt me op.”

Halina is er stil van, wat een mooie woorden. Zo heeft ze hem nog nooit horen praten. “Waarom kan dat niet? Je weet inmiddels vast dat ik ook zo over jou denk”. “Ja”, zucht hij, “dat weet ik… maar ik zie iemand, of nou ik zág iemand. Het voelde niet eerlijk om met jou verder te gaan terwijl ik nog met haar was…” Daar gáán we weer, denkt Halina. Keer op keer zijn het bezette mannen die haar willen, wat is dat toch?! “David luister, ik waardeer het. Maar als je met iemand anders was, wáárom zoen je me dan wel?”

“Ik wil jou”, zegt hij terwijl hij haar ernstig aankijkt. “Ik wil jou laten genieten. Ik wil je ruiken, voelen, proeven. Ik wil weten wat er met je lichaam gebeurt als ik dit doe.” Terwijl hij dat zegt glijdt hij met zijn hand over haar bovenbeen richting haar liezen…

Deel 2: Een spannende rit

Autoseks

Geen zin om te lezen? ‘Deel 2: Een spannende rit’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Heet ritje

Plagend langzaam glijdt hij door tot zijn hand plat op haar vagina ligt. Door de dunne stof van haar pantalon voelt hij de vorm van haar lippen. Met zijn vlakke hand wrijft hij krachtig op en neer over de dunne stof en hij voelt het steeds warmer en vochtiger worden. Dan opent hij haar gulp en trekt haar broek in een keer over haar heupen. Zij werkt gewillig mee door haar billen een stukje omhoog te duwen. Ze draagt een lichtgrijze string waarin goed te zien is hoe vochtig ze is. Hij glijdt met zijn middelvinger langs haar string en glipt eronder zodat hij tussen haar hete, natte lippen belandt.

Hij kreunt van haar natheid, zij kreunt van opwinding. Hij brengt de vinger die net nog tussen haar lippen speelde naar haar mond. Dan likt hij zijn vinger af terwijl zij hetzelfde doet. Terwijl hun tongen met zijn vinger en elkaar spelen, proeven ze beiden haar opwinding. Jezus, wat geil, denkt Halina. Ze trekt haar broek helemaal uit zodat ze zich beter kan bewegen. Dan maakt ze zijn gulp open en trekt zijn stijve uit zijn broek.

Geen tease, please

Normaal gesproken plaagt ze eerst een beetje door eerst de buik en de liezen van een man te kussen, zijn ballen te strelen en zijn stijve heel langzaam in haar mond te nemen. Maar deze keer niet. Nee, ze wil hem. Dus in een keer sluit ze haar mond om zijn stijve en neemt hem helemaal in haar mond. Terwijl hij volledig in haar mond zit, speelt ze een paar seconden met zijn ballen voor ze weer omhoog komt. De blik in zijn ogen zegt genoeg. Haar aanpak heeft hem aangenaam verrast. Ze geeft hem een vluchtige kus en haalt het elastiekje van haar pols om haar lange haren in een staart te doen. Dan neemt ze zijn stijve weer in haar mond en pijpt hem. Ze geniet van de smaak van zijn voorvocht en zijn lul past perfect in haar mond. Terwijl ze ritmisch op en neer beweegt en zijn eikel streelt met haar tong kreunt ze het uit. Geloof het of niet, maar ze is zo geil dat ze op het punt staat om klaar te komen. Ze neemt hem nog een keer helemaal in haar mond, zo diep als ze kan en dan nog nét iets dieper. Ze kan geen adem meer halen, want haar hele keel wordt gevuld. Dit gevoel, in combinatie met de geile situatie, zijn genoeg om haar te laten komen. “David, je maakt me zo geil… Ik kom gewoon al”, fluistert ze terwijl ze schokkend doorgaat met hem pijpen.

” Ze geniet van de smaak van zijn voorvocht.”

“Godverdomme, wat ben jij waanzinnig”, vloekt David terwijl hij haar omhoog trekt en op haar rug op de bank legt. Hij zet haar voeten op zijn schouders zodat zij met haar billen omhoog komt en ondersteunt haar heupen met zijn handen. Hij bekijkt haar van dichtbij en geniet van het uitzicht. Zij voelt zijn hete adem boven haar lippen en kan niet wachten tot zijn tong haar gevoeligste plekje aanraakt. Hij brengt twee vingers naar binnen en beweegt ze langzaam en stevig in en uit haar, terwijl hij haar met zijn tong nog steeds net niet aanraakt. Ze wordt helemaal gek! Dan, eindelijk, legt hij zijn platte tong onderop haar lippen, tegen haar opening, en likt met een grote, langzame haal helemaal van beneden naar boven. Dan neemt hij haar clit in zijn mond en zuigt zachtjes terwijl hij met zijn tong heel snel op en neer beweegt. Dit heeft ze nog nooit meegemaakt! Terwijl hij haar clitoris verwent, blijft hij met zijn vingers in en uit haar glijden. Steeds sneller, steeds harder. Hij voelt hoe ze natter en natter wordt en hoe ze van binnen samentrekt. Hij wisselt het zuigen af met stevige, lange likken en zuigt gretig haar vocht op terwijl hij voelt hoe ze klaarkomt.

“Zij voelt zijn hete adem boven haar lippen en kan niet wachten tot zijn tong haar gevoeligste plekje aanraakt.”

Halina grijpt zijn haren vast, drukt zijn hoofd nog dieper tussen haar benen en wrijft over zijn gezicht terwijl ze schreeuwend klaarkomt. Na een paar seconden laat ze zijn hoofd los zodat hij omhoog kan komen om weer te ademen. Zijn hele gezicht glimt van haar vocht. Hij wrijft zijn gezicht af aan haar liezen en komt rechtop zitten. Hij pakt iets uit zijn jasje en geeft het aan haar. “Ik wil dat je dit morgen tijdens het kerstfeest draagt.” Halina verwacht een sieraad, maar als ze het doosje opent is het iets heel anders. Het is een vibrerend eitje.

Sliploos

Het is de dag van de kerstborrel. Halina werkt vanuit huis, maar ze gaat eerder naar werk om de laatste finishing touches te geven aan het feest. Ze trekt een smaragdgroen jurkje van fluweel aan. Terwijl ze zichzelf in de spiegel bekijkt, ziet ze de lijnen van haar string door het jurkje heen. Hmm… storend. Ze is nog nooit de deur uitgegaan zonder ondergoed, maar voor alles moet een eerste keer zijn, toch? Ze laat haar string langzaam over haar heupen, dijen en uiteindelijk benen naar beneden glijden. Het windt haar een beetje op. Dan stift ze haar lippen en vlak voor ze de deur uit gaat, denkt ze aan het vibrerende eitje van David. Zal ze het nu al in doen?

Deel 3: Grand Finale

Grand Finale

Geen zin om te lezen? ‘Deel 3: Grand Finale’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Peep-show

Een half uur later loopt Halina de kantine binnen. De andere leden van de activiteitencommissie hebben echt hun best gedaan, want alles ziet er prachtig uit. Halina moet alleen nog wat ballonnen vullen met helium en dan is alles klaar. Als ze voorover bukt om de heliumtank van onder een tafel te pakken, hoort ze achter haar geproest. Als ze omkijkt ziet ze dat Toni, de conciërge, achter haar staat en zich heeft verslikt in zijn koffie. Hij kijkt haar geschrokken, maar ook lachend en met een rood hoofd aan. “Goedenavond, Halina”, zegt hij met een knipoog voor hij zich omdraait en zich snel uit de voeten maakt. Het duurt even voor Halina beseft wat er zojuist gebeurt is. KUT. Ze draagt geen slip en heeft zojuist helemaal voorover gebogen in haar korte jurk! Ze zou zich moeten schamen, maar dat gebeurt niet. Ze vindt het eigenlijk wel heel opwindend… Misschien komt dat ook omdat ze het eitje al draagt.

“Als ze voorover bukt om de heliumtank van onder een tafel te pakken, hoort ze achter haar geproest.”

Hij komt

De avond komt langzaam op start, David is er nog niet en het vibrerende eitje in Halina heeft nog geen seconde gevibreerd. Het is 21.00 uur als Halina in gesprek is met wat collega’s en plotseling wordt opgeschrikt door een subtiele trilling van het eitje. Heel zachtjes voelt ze hoe ze vanbinnen geplaagd wordt. David moet in de buurt zijn.

Halina excuseert zich en loopt de gang op. Met elke meter die ze verder van de menigte gaat, begint het ei harder te trillen. Tegen de tijd dat ze bij de toiletten is, is er geen sprake meer van subtiel plagen, maar zijn de vibraties intens en overweldigend. Halina moet even bijkomen, maar zij heeft geen controle over het vibrerende eitje. Dat heeft David. Ze leunt op een verwarming en kruist haar benen in de hoop het trillen minder heftig te maken. Maar het wordt alleen maar intenser en intenser.

“Heel zachtjes voelt ze hoe ze vanbinnen geplaagd wordt…”

Er zit niks anders op dan zichzelf overgeven aan het genot. Ze vecht er niet langer tegen, maar laat het toe. Haar ademhaling versnelt en de huid op haar borst wordt rood. Haar zwarte, lange haar kriebelt haar blote rug terwijl ze krioelt van genot. Ze beseft dat ze nog steeds op de gang staat, dus ze vlucht snel het toilet binnen. Het trillende eitje maakt haar wild, maar een orgasme zou ze er niet van krijgen. Dus het verlangen naar David hunkert sterker dan ooit in haar hele lichaam. Er ontsnapt een kreun uit haar mond als een soort smeekbede. En vanuit de gang heeft David hem gehoord. Dit was het teken waar hij op wachtte.

Eindelijk

Hij treft Halina gebogen over de wastafels aan. Ze wil rechtop gaan staan als ze hem ziet, maar hij drukt haar terug. Terwijl zij gebogen staat, hurkt David achter haar neer. Hij schuift haar jurk omhoog over haar billen en wordt stijf als hij ziet dat ze geen string draagt. Tussen haar lippen ziet hij de glinstering van haar opwinding. Hij bijt op zijn onderlip, omdat hij weet wat er komen gaat. Hij pakt het uiteinde van het vibrerende eitje en trekt hem langzaam uit haar. Dan likt hij haar achterlangs terwijl hij met zijn ene hand haar lippen uit elkaar houdt en met zijn andere hand met haar gevoeligste plekje speelt. Halina kreunt steeds harder, tot ze bijna schreeuwt. David staat op en kust haar hard. Terwijl hij haar zoent, maakt hij zijn broek los en laat deze zakken op zijn enkels. Soepeler dan verwacht glijdt zijn stijve bij Halina naar binnen. Ze kreunen tegelijkertijd. Hij legt zijn hand op haar mond, zodat haar gekreun en geschreeuw iets wordt gedempt.

“Tussen haar lippen ziet hij de glinstering van haar opwinding.”

Hij wil haar hard nemen, maar voelt direct al dat hij moet oppassen of hij komt direct klaar. Hij heeft zo lang op dit moment gewacht. Hij schuift de bandjes van haar jurk over haar schouders omlaag, waardoor haar borsten uit de jurk tevoorschijn komen. Achterlangs pakt hij haar borsten zachtjes vast en bij elke stoot voelt hij haar tepels tegen zijn handpalmen aanwrijven. “Oh fuck, ga door”, beveelt Halina hem. De zachte stimulatie van haar tepels in combinatie met zijn harde lul en ritmische stoten brengen haar tot een hoogtepunt. Hij wil nog even doorgaan, maar als hij haar spieren voelt aanspannen om zijn stijve kan hij zich niet langer inhouden. Met een paar harde stoten komt hij intens klaar.

Oogcontact

“We moeten terug…” fluistert Halina. Dus zij en David trekken hun kleding recht, hij gooit wat koud water in zijn gezicht en zij stift haat lippen opnieuw. Verwilderd, heet en nog steeds geil lopen ze terug naar de zaal met de andere collega’s. Ze sluiten zich aan bij een groepje aan een tafel. Als ze naast elkaar zitten en het gesprek proberen te volgen, voelt Halina zijn hand op haar bovenbeen. Ze spreidt haar benen en voelt hoe Davids hand langzaam zijn weg vindt naar haar gevoeligste plekje. De zaal is donker en druk, en de tafel staat aan de rand. Als ze voorzichtig zijn, hoeft niemand het te zien. Halina is nog zo ontzettend geil, dat het haar eerlijk gezegd niet eens uitmaakt.

“Ze spreidt haar benen en voelt hoe Davids hand langzaam zijn weg vindt naar haar gevoeligste plekje.”

David masseert haar clit langzaam en zachtjes. Halina wil haar ogen sluiten, maar beseft dat het dan opvalt. In plaats daarvan probeert ze nog eens het gesprek aan tafel te volgen, maar de collega’s zijn al behoorlijk aangeschoten en hebben (gelukkig) weinig aandacht voor David en Halina. Dan kijkt ze wat verder in de ruimte, niemand heeft in de gaten wat ze doen. Tot ze links langs David kijkt en recht in de ogen van Toni staart. Oh, Toni heeft het zeker door! Met een grote geile grijns kijkt hij haar aan. Halina schrikt heel even, maar beseft dan hoe sexy dit eigenlijk is. Ze opent haar benen nog iets meer en fluistert “harder” in het oor van David. Terwijl hij haar naar een hoogtepunt vingert, houdt zij oogcontact met Toni. Vlak voor ze echt komt, drukt ze haar benen tegen elkaar. Dit kan niet hier, want ze weet dat ze zichzelf niet in bedwang kan houden als ze komt.

Onafgemaakte zaken

“Kom mee”, fluistert David in haar oor. Zonder te protesteren of wat te vragen staat ze op. Rustig lopen ze de zaal uit, maar zodra ze uit het zicht zijn versnelt hun pas. David pakt haar hand en trekt haar mee het kantoor door, langs de koffiehoek richting het kopieerhok. “We hebben hier nog wat af te maken.”  David trekt zijn broek omlaag en neemt plaats op een stoel in het kopieerhok. Halina gaat op zijn schoot zitten met haar gezicht naar hem toe. Langzaam laat ze zich op zijn penis zakken. Als ze zijn hele lengte in haar voelt, blijft ze bewegingloos zitten. Ze kijken elkaar aan en er gaat een schok door haar hele lichaam. Ze voelt haar hart kloppen in haar borstkas én daar beneden.

“We hebben hier nog wat af te maken.”

Dan ondersteunt hij haar billen met zijn handen en beweegt haar op en neer. Hij tilt haar steeds sneller op en zij laat zich steeds dieper zakken. Het kletsende geluid van huid op huid vult het kopieerhok, samen met de geur van hun geiligheid. “Zoen me”, smeekt Halina hem, en terwijl hun tongen om elkaar heen dansen komt Halina klaar. Deze keer schreeuwt ze niet, ze is juist muisstil. Ze voelt dit orgasme door haar hele lichaam. Haar tenen krullen op, haar kuiten verkrampen. Haar ogen rollen naar achter, dus ze sluit ze en ze hoort een golvend gebrom in haar oor. Haar hele lichaam trilt en David voelt hoe het om zijn penis nog natter wordt. Als Halina haar ogen opent, rolt er een traan over haar wang. David kijkt haar aan en fluistert: “Ik ben gek op je.” “Jij maakt me gek, David”, antwoord zij.

Gevonden voorwerpen

Na het weekend komt Halina weer aan op kantoor. Haar wangen worden rood als ze denkt aan het wilde avontuur van vorige week. Met een ondeugende glimlach neemt ze plaats achter haar bureau en opent haar mail om vervolgens haar koffie letterlijk tegen haar beeldscherm te proesten. Collega’s kijken haar verbaasd aan. Het mailtje is van Toni, de conciërge. Het is een foto van het roze vibrerende eitje en de tekst: “Gevonden voorwerp! Is dit van jou? Dan kan je het komen halen bij de receptie…”

Wat vond jij van dit sexy kerstverhaal?

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze keer hebben wij een meeslepend erotisch verhaal voor jullie die geschreven is door onze eigen ToyRoy! Het verhaal gaat over een ontmoeting tussen de hoofdpersoon en een knappe Fransoos in een kroeg op zondagavond. Helaas wordt de passievolle rom…
10.660 keer bekeken