Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

erotisch verhaal
17.320 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een hete thuiswerkmiddag’

17 mei 2024,

geschreven door

Ga lekker zitten en geniet van weer een heerlijk erotisch verhaal! Tijdens een drukke thuiswerkdag krijgt de hoofdpersoon in dit verhaal een appje van haar Dom. Als hij vervolgens bij haar thuis langskomt, blijkt hij opwindende plannen voor haar te hebben…

Een hete thuiswerkmiddag

‘Werk je vandaag thuis?’ Ik twijfel. Eigenlijk kan ik best thuiswerken, maar die paar meetings op de planning zijn wel dusdanig belangrijk dat ik eigenlijk geen afleiding kan gebruiken. Maar toch… Ik wacht hier al zo lang op. Zijn handen om mijn borsten terwijl hij me vult… Een tweede appje: ‘Nu zeggen.’ Een scheut van spanning schiet door me heen. Heerlijk als hij zo dominant doet. Ondanks de zenuwen app ik terug: ‘Als jij dat wil doe ik dat.’ ‘Goed zo.’ Meer niet.

Snel check ik wat ik aan heb: een zwart nauwsluitend jurkje en daaronder een nieuw setje, vuurrood van kant. Oké, dat kan ermee door. Toch besluit ik de panty uit te trekken. Ik heb zo’n vermoeden (en hoop) dat die alleen maar in de weg gaat zitten.

Voordat ik het weet wordt er op het raam geklopt. Rillend van de zenuwen doe ik de deur open.

“Ik heb over 10 minuten een meeting.”

“Dan ben ik dus precies op tijd.”

We lopen mijn kamer in en gaan aan mijn bureau zitten waar mijn laptop al klaar staat.

“Ik wil dat je straks gewoon je meeting ingaat, doe maar alsof ik er niet ben.”

Ik trek een wenkbrauw omhoog. “En jij blijft hier dan gewoon zitten?”

“Ik blijf hier zitten ja. Maar ik wil wel dat je deze indoet. De hele meeting.” Hij legt een vibrerend eitje op tafel. Ik voel mijn wangen rood kleuren. Ik zie dat ik nog maar vijf minuten heb en voel de spanning door mijn lijf gieren. Ergens durf ik niet, maar ik weet dat ik gehoorzaam moet zijn. Zonder iets te zeggen trek ik mijn jurkje over mijn billen omhoog en laat het eitje langzaam naar binnen glijden.

“Goed zo, meisje.” Ik voel mijn kutje kloppen. Heerlijk als hij me zo noemt.

Zonder iets te zeggen trek ik mijn jurkje over mijn billen omhoog en laat het eitje langzaam naar binnen glijden.

Ik fatsoeneer mijn jurkje en open Teams. Het gesprek begint en ik voel zachtjes de eerste trilling. Op het moment dat het mijn beurt is om te vertellen over mijn vorderingen schieten de trillingen omhoog. Van schrik stokt mijn adem en slaak ik een klein gilletje.

“Sorry, ik schrok even van iets buiten”, verontschuldig ik me snel tegen de rest. Ik kijk over mijn laptop heen in twee hele ondeugende ogen. Telkens als ik mijn mond open voel ik de trillingen oplopen. Ik voel mezelf nat worden en mijn spieren steeds wat meer samentrekken. Ik heb het bloedheet en ben allang kwijt waar het over gaat. Steeds harder en langer pulseert het eitje tegen mijn gevoelige plekje. Ik heb steeds meer moeite mijn ademhaling onder controle te houden en zet mijn nagels in de tafel buiten beeld. Ik probeer stil te blijven zitten, maar de harde trillingen maken dat ik toch mijn benen bij elkaar druk. Ik voel het genot in me opkomen en probeer de meeting af te ronden. Net op het moment dat ik de meeting verlaat voel ik het orgasme door me heen razen. Ik kreun het uit en voel het nat tussen mijn benen lopen. Snel trek ik het eitje uit me.

“Volgens mij had ik niet gezegd dat je mocht komen.”

“Misschien had je me dan iets minder erg op moeten geilen.” Ik kijk hem verontwaardigd aan.

Hij staat op en kijkt me indringend aan. “Denk je echt dat het een goed idee is om bijdehand te gaan lopen doen?”

Ik schud snel mijn hoofd. “Nee, sorry meneer.”

“Misschien moet je maar even laten zien hoe erg het je spijt.” Hij loopt naar het bed en gaat op de rand zitten. “Ga je collar maar pakken en doe hem maar om.” Snel loop ik naar de kast en doe ik wat er van me gevraagd wordt. Als ik weer voor hem sta bekijkt hij me eens rustig van top tot teen.

“Vermaak me maar”, zegt hij vervolgens met een grijns en hij leunt achterover. Ik grijns terug en trek dan langzaam een voor een de bandjes van mijn jurkje omlaag en stap eruit. Vervolgens haak ik mijn bh los en laat hem langzaam van me af glijden. Langzaam ga ik via mijn buik richting mijn borsten en kneed ze stevig. Ik trek met één hand hard aan mijn tepel en geniet van de lekkere pijn die dat geeft en sluit even mijn ogen. Vervolgens haak ik mijn vingers in de rand van mijn string en laat hem langzaam langs mijn benen glijden. Ik glij met mijn hand tussen mijn lipjes en voel hoe nat ik nog ben van mijn vorige orgasme. Ik draai langzaam een paar rondjes om mijn clitje, die alweer heerlijk gezwollen is en klaar is voor een tweede keer. Ik kreun zachtjes en stop, nu is het tijd om hem echt te vermaken.

erotisch verhaal Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Hij gebruikt een bondage kit met boeien en een blinddoek om haar zintuigen te verscherpen. Terwijl zij geblinddoekt is en de boeien haar bewegingen beperken, wordt elke aanraking nog intenser en verrassender.
 

Ik ga dichterbij staan en trek hem omhoog. Dan trek ik zijn shirt uit. Mijn handen volgen zijn lichaam naar beneden en ik ga op mijn knieën zitten, op perfecte ooghoogte. Terwijl ik hem aankijk knoop ik zijn broek los en trek hem tegelijk met zijn boxer naar beneden. Ik verbreek even het oogcontact en zie dat mijn kleine striptease hem niet onberoerd heeft gelaten. Met mijn nagels kras ik langzaam over zijn bovenbenen richting de binnenkant van zijn benen. Ik pak mijn haar vast in een staart en pak één van zijn handen om het bij elkaar te houden. Met één van mijn handen pak ik voorzichtig zijn ballen en masseer ze langzaam. Met mijn tong lik ik hem rustig een paar keer van zijn schacht tot zijn eikel, waar ik een paar seconden rondjes over blijf draaien. Ik voel zijn grip in mijn haar steviger worden en voel mezelf natter worden. Als ik zijn pik nat genoeg vind, neem ik hem zo ver als ik kan mijn mond in. Hij vult me helemaal en ik moet even een paar seconden rustig ademhalen voordat ik hem weer uit me laat glijden.

Na een paar seconden voel ik dat hij met twee handen mijn hoofd vastpakt. Hij bepaalt nu het tempo en ik hoor hem zachtjes grommen van genot. Dat motiveert me extra en ik voel het nat tussen mijn benen lopen. Ik kreun zachtjes en probeer hem zo diep mogelijk in mijn keel te laten glijden. De spiegel in de hoek van de kamer geeft perfect uitzicht op hoe ik hem pijp.

Ruw trekt hij mijn hoofd terug. “Ik wil dat je naar jezelf kijkt. Ik wil dat je ziet hoe lekker ik je mondje neuk en hoe ik je lichaam bezit.” Hij trekt mijn hoofd terug en voert het tempo op. Ik kijk naar ons in de spiegel en kreun. Het is zo lekker om te zien hoe zijn pik in mijn mond verdwijnt. Zo’n geil idee dat ik volledig in dienst sta van hem. 

Dan stopt hij abrupt. “Genoeg. Ik wil je op handen en voeten.”

Met knikkende knieën sta ik op en ga ik op mijn knieën op bed zitten. Ik voel dat hij achter me komt staan. Hij buigt zich voorover naar me toe en ik voel zijn harde pik tussen mijn benen.

“Ik ga je zo keihard nemen, maar je hebt nog straf tegoed.” Hij gaat rechtop staan en met zijn hand krast hij over mijn rug en pakt mijn collar beet. Hij trekt hem strak, wat me op een heerlijke manier mijn adem beneemt. Nog geen seconde later voel ik een keiharde tik op mijn billen neerkomen. Ik kerm het uit.

“Ik wil dat je hardop telt, vijfentwintig slagen per bil. En als ik nog een geluidje van je hoor zijn dat er tien extra, duidelijk?” Ik knik en bereid me voor op de volgende tik. Eén… twee… drie…

Ik probeer zo goed als ik kan mee te tellen. Mijn billen zijn vuurrood en ik voel het branden, maar het gevoel is zo lekker. Hij balanceert me perfect op het randje tussen pijn en genot.

"Als ik nog een geluidje van je hoor zijn dat er tien extra, duidelijk?” Ik knik en bereid me voor op de volgende tik. Eén… twee... drie…

Na vijftig slagen laat hij me los en ik plof even met mijn hoofd op het bed. Uitgeblust puf ik de ergste pijn weg. Veel tijd heb ik niet voordat hij me weer omdraait. Hij kruipt over me heen en zet zijn knieën aan weerszijde van mijn gezicht. Hij pakt mijn polsen vast en drukt mijn armen boven mijn hoofd. Langzaam laat hij zijn pik weer in mijn mond zakken. Terwijl ik hem aankijk, neem ik hem diep in me. Terwijl hij in mijn mond glijdt, lik ik hem en zuig ik heerlijk aan zijn eikel tot ik hem proef. Hij haalt zijn pik uit mijn mond en zakt terug totdat zijn pik precies voor mijn kutje zit. Hij laat mijn polsen los en glijdt met zijn handen naar mijn borsten. Hij pakt ze stevig vast en likt met zijn tong rondjes om mijn tepel.

Ik kreun hard. “Oh toe, ik wil je zo graag in me voelen meneer. Alsjeblieft.” Als reactie bijt hij hard in mijn tepel. Alles in mijn lichaam schreeuwt nu om hem. De spanning is bijna niet meer te doen.

Hij grijnst. “Goed zo, meisje. Je bent zo braaf geweest, nu heb je wel wat lekkers verdiend.” Eindelijk komt hij in me. Ik ben inmiddels zo nat dat hij direct helemaal in me verdwijnt. Ik kreun het uit en zet mijn nagels in zijn rug om iets van houvast te hebben. Hij pakt me hard en snel, met zijn handen stevig om mijn borsten geklemd. Ik kan alleen nog maar kleine kreetjes uitbrengen terwijl ik kijk naar hoe zijn pik zich diep in me stoot. Ik voel dat al mijn spieren zich aanspannen, de spanning heeft zich zo lang opgebouwd. Mijn kutje begint zich samen te trekken om zijn pik.

“Oh ja, kom voor me, meisje”, hijgt hij. Eén van zijn handen begint rondjes te draaien om mijn clit.

Dan kan ik het echt niet meer houden. Mijn hele lichaam spant zich aan en het genot spoelt over me heen. Terwijl ik het uitkreun blijft hij maar doorgaan. Terwijl de golven door me heen blijven razen voel ik zijn pik binnenin me pulseren.

 “Oh ja, kom in me. Spuit me vol, alsjeblieft.” Hij stoot nog een paar keer diep in me, begraaft zijn nagels in mijn borsten en dan voel ik zijn zaad in me pompen. Hij stoot nog een paar keer tot hij helemaal voldaan is en glijdt dan langzaam uit me.

Wanneer ik mijn kleren weer aandoe voelt mijn hele lichaam beurs. Nadat ik hem gedag heb gezegd loop ik naar de spiegel en zie ik de afdrukken van zijn handen en nagels op mijn borsten. Mijn billen gloeien nog na. Een heerlijke herinnering voor de komende tijd. Misschien dat ik toch vaker thuis ga werken…

Wat vond jij van dit erotisch verhaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

36.740 keer bekeken

Geschreven door

Marc van Lier blijft maar leuke erotische verhalen voor ons schrijven! In het volgende verhaal kunnen Karin en Barry wel wat meer pit in hun seksleven gebruiken. Wanneer Karin een spotje op TV voorbij ziet komen, worden haar ogen geopend.  Wij wense…
36.740 keer bekeken