Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Erotisch verhaal – ‘Onbekend genot’

22 mei 2021,

geschreven door

Het volgende verhaal hebben we mogen ontvangen van EasyToys Magazine lezer Indigo. Wanneer haar afspraak met haar therapeut niet doorgaat, heeft het hoofdpersonage nog even tijd om bij te kletsen met een oude bekende. Wanneer ook haar afspraak niet doorgaat, kunnen beide dames ineens wat meer tijd samen doorbrengen. 

Geen zin om te lezen? ‘Onbekend genot’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Onbekend genot

De vogels fluiten steeds harder. Langzaam open ik mijn ogen en kijk de kamer rond. Ik kom overeind met een diepe zucht en denk aan de vreselijke nacht. Weinig slaap, spierpijn en bah wat een koppijn! Ik heb zo geen zin om de dag te beginnen, maar ik heb een afspraak vandaag.

Na een snel ontbijt en een stevige bak koffie stap ik op de fiets. Gelukkig is het droog, de zon schijnt zacht in mijn gezicht. Lekker…..de lente begint eindelijk. Na een half uurtje fietsen kom ik op de plaats van bestemming. Ik til mijn fiets in het rek en zet hem op slot. Mijn horloge geeft nog 10 minuten wachttijd aan. Mooi, dan kan ik nog even een sigaret roken. Ik loop richting de rookzone en steek mijn sigaret aan. De deur gaat open en ineens staat ze lachend voor me. Hé wat leuk om jou even te zien en ze knijpt even in mijn schouder. Er gaat een rilling door mijn lijf terwijl ik haar vraag hoe het met haar gaat. Met mij gaat het goed en met jou? Ik antwoord dat het op zich wel goed gaat en zo een afspraak heb. Heb je na je afspraak tijd om even langs te komen? Vanaf nu tot na de lunch heb ik niets ingepland, dus kunnen we even bijkletsen. Dat is helemaal goed antwoord ik en druk mijn peuk uit. Tot straks!

“Er gaat een rilling door mijn lijf terwijl ik haar vraag hoe het met haar gaat.”

Ik loop naar boven om te wachten totdat mijn sessie begint. Na 10 minuten is mijn therapeut er nog niet. Vreemd, dit is niks voor hem. Net als ik wil opstaan om te vragen waar mijn therapeut blijft, staat zijn secretaresse voor mij. Goedemorgen, je afspraak kan niet doorgaan, hij is net ziek naar huis gegaan. Oh jee is het enige wat ik kan uitbrengen. Ze bekijkt me van top tot teen en zegt: niks ernstigs hoor, het zal wel een griepje zijn. Heb je al een vervolgafspraak?
Ja, over twee weken op donderdag om 11 uur. Nou dan ga ik maar weer, tot ziens.

Voordeel van deze gecancelde afspraak is dat ik tenminste vandaag nog heb gefietst.
Opeens sta ik voor haar dichte deur. Huh ze had toch geen afspraken nu? Ik besluit aan te kloppen en zet een stap naar achteren. Geen geluid. Oké dan toch maar even wachten. Net als ik mijn mail aan het checken ben, hoor ik voetstappen op de gang. Ik kijk verwachtingsvol naar de bocht van de gang. Ze komt de bocht om en ziet me meteen: hé, ben je er nu al? Ja, mijn therapeut is ziek naar huis gegaan, zeg ik schaapachtig. Ze opent de deur en zegt: kom binnen, koffie? Ja graag.

“Net als ik mijn mail aan het checken ben, hoor ik voetstappen op de gang. Ik kijk verwachtingsvol naar de bocht van de gang.”

Als we net zitten gaat haar telefoon. Sorry maar ik moet even opnemen. Ik steek m’n duim op en neem een slok koffie. Oei die koffie is heter dan gedacht en de tranen springen in mijn ogen. Op dat moment hoor ik: dus de afspraak van vanmiddag gaat ook niet door. Hmm ja de griep heerst weer. Ze draait haar hoofd naar mij en zegt: klok mij de rest van de dag maar uit. De administratie doe ik morgenochtend voor de eerste afspraak van half 11. Fijne dag nog en tot morgen.

Ze drukt de telefoon uit, gaat zitten en drinkt een slok koffie. Nog een afzegging vandaag. De griep grijpt flink om zich heen zeg! Heb jij nog plannen vandaag? Ik denk na: boodschappen doen, woonkamer leefbaar maken en misschien nog een bezoekje aan de kapper brengen. Allemaal dingen die ook een andere keer kunnen. Tenminste…….boodschappen? Ach ik eet vanavond wel brood. Hakkelend antwoord ik: nee geen plannen die per se vandaag gedaan moeten worden en vanavond eet ik wel brood.

“Net als ik mijn mail aan het checken ben, hoor ik voetstappen op de gang. Ik kijk verwachtingsvol naar de bocht van de gang.”

Ze lacht en schud haar hoofd. Je moet wel goed eten hè. Wat dacht je van lunch bij mij?
Oké, heb ik dit goed gehoord? Geef antwoord dan!
Euh ja volgens mij kan dat wel antwoord ik.
Ze staat op: drink je koffie op, ik breng dit nog even naar het secretariaat en dan gaan we.

Buiten vraag ik of ze met de fiets of de auto is. De auto, jij zeker op de fiets? Ja, het was zulk mooi weer geen wolkje aan de lucht. Als je mij je adres geeft, fiets ik er wel heen.
Nee, die fiets van jou kan met een beetje passen en meten wel in mijn auto. Nog geen 5 minuten later, rijden we het terrein af. Dat was inderdaad geen enkel probleem om die fiets in de auto te laden.
Na 20 minuten rijden, parkeert ze de auto netjes op de oprit. We zijn er zegt ze met een brede glimlach. Waar heb je zin in? Mijn hoofd schreeuwt: in jou. Oh doe maar wat simpels, weet ik uit te brengen.

Ik stap de gang in en hang mijn jas en tas op. Ze is met de post doorgelopen naar de woonkamer en roept: let niet op de chaos. Ik loop de woonkamer in en kijk om me heen. Het is modern en met smaak ingericht. Mijn oog valt direct op de fluweel zwarte bank. Ze staat naast me, en? Kan het je goedkeuring wegdragen? Neem plaats en ze wijst naar de bank. De chaos valt mee, hier en daar een tijdschrift of een boek en een bos bloemen op de eettafel. De bank is lekker zacht en ik zak weg in de kussens. Wow dit is een relaxte bank, straks val ik nog in slaap.
Hallo contact! Ik knipper met mijn ogen en zie dat ze me bezorgd aankijkt. Ik schraap mijn keel en kijk haar vragend aan. Ze geeft me een knipoog en vraagt of alles goed gaat. Ja, beetje moe, slechte nacht gehad, maar komt goed. Oké dan, ik vroeg of je broodjes wilt of zullen we sushi bestellen. Oeh sushi daar word ik blij van, heb je een vast adresje? Ja, sinds kort bestel ik bij een ander sushi restaurant en tot nu toe ben ik erg tevreden. Voorkeur voor een bepaalde soort of van alles wat?
Ik ga voor van alles wat, we doen fiftyfifty en ik schenk haar een glimlach. Nee, ik trakteer en ze pakt de telefoon. Over een half uur? Ja dat is goed, bedankt!

“Ze schenkt een longdrink vol met cola light en maakt voor zichzelf een espresso. Wil je in de keuken blijven of gaan we in de woonkamer zitten?”

Wat wil je drinken? Ik heb van alles in huis, dus zeg het maar. Als je cola light hebt, dan graag.
Ze loopt richting de keuken, ik sta op van de bank en loop achter haar aan de keuken in. Ik sta midden in een keuken die van alle gemakken is voorzien, hoogglans wit en lange lades met stoere zilverkleurige handgepen. Ze schenkt een longdrink vol met cola light en maakt voor zichzelf een espresso. Wil je in de keuken blijven of gaan we in de woonkamer zitten? Ik kijk om me heen en zeg: wat wil jij? Kom dan gaan we naar de woonkamer en als de sushi er is gaan we aan de bar in de keuken eten.

Als ik weer op de bank ga zitten, voel ik weer hoe moe ik ben en sluit even mijn ogen. Ze kijkt me vragend aan: dus een slechte nacht gehad? Wil je er wat over kwijt?
Nee, niet nodig en ik sluit mijn ogen weer. Ze komt naast me zitten en klopt om mijn been. Je mag wel even gaan liggen, de sushi komt niet eerder dan over 20 minuutjes. Ik schop m’n schoenen uit, trek mijn benen op de bank en lig in een halfzit houding. Je mag wel tegen mij aan liggen en ze legt een kussen op haar bovenbenen. Voor ik het weet, ligt mijn hoofd op het kussen. Ze streelt mijn haren en voorhoofd. Ik doe mijn ogen dicht en er ontsnapt een diepe zucht uit mijn mond. Hoofdpijn? Ik open mijn ogen, kijk recht in haar ogen en knik. Ze streelt mijn gezicht met 1 hand en haar andere hand legt ze op mijn buik.

Ik schrik van de deurbel en schiet overeind. Ik kijk gedesoriënteerd om me heen, ik moet in slaap zijn gevallen. Een zacht kneepje in mijn arm. Geruststellende woorden, word maar rustig wakker, ik ga de sushi halen en daarna eten we in de keuken.
Ik hoor onverstaanbare woorden uit de gang komen en daarna valt de deur in het slot. Mijn buik rommelt. Ik heb best trek en loop naar de keuken.

“Je mag wel tegen mij aan liggen en ze legt een kussen op haar bovenbenen.”

Er staan borden op de bar voor de sushi. Zal ik je even helpen?
Nee, ga maar zitten. Behendig verdeeld ze alle sushi over de borden. Het ziet er goed uit en ik lik langs mijn lippen. Ze gaat tegenover mij zitten en reikt mij de stokjes aan. Eet smakelijk zeg ik en ik kies dezelfde sushi als haar. We kletsen over goed eten, het mooie lenteweer en de gebeurtenissen van de afgelopen weken.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Een onverwachte ontmoeting leidt tot een intiem avontuur, waarbij ik en mijn partner de spanning verkennen met een mysterieus setje handboeien en een verleidelijke blinddoek. Als de passie ons overneemt, ontdekken we samen de sensaties van een vibrerend speeltje, waardoor onze verlangens tot nieuwe hoogten stijgen en onze nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd.

 

Nadat alles op is, de vaatwasser is ingeruimd en de koffie is gezet, lopen we naar de woonkamer. Ik neem weer plaats op de bank en zij kruipt tegen mij aan. Automatisch draai ik mijn hoofd iets naar beneden en ruik haar lekkere geur van shampoo. Lekker knus, zo dichtbij is ze nooit eerder geweest. Zou ze ook spanning voelen? Zo zou ik wel uren bij haar in de buurt willen zijn. Ze legt haar hand op mijn bovenbeen. Ik voel een schok door mijn been gaan, een zeer aangename prikkel. Plotseling draait ze haar hoofd bij, zodat ik met mijn gezicht in haar hals terechtkom. Hmmm wat ruikt ze lekker en wat is haar huid zacht.

“Ik voel een schok door mijn been gaan, een zeer aangename prikkel. Plotseling draait ze haar hoofd bij, zodat ik met mijn gezicht in haar hals terechtkom.”

Ben je nog moe of had je genoeg aan het dutje? vraagt ze met zachte stem. Mijn hoofd reageert meteen: ik nog moe? Nee, ik sta op spanning en wil absoluut niet slapen! Ik glimlach en zeg; ik denk dat het dutje voldoende was. Haar hand ligt nog steeds op mijn bovenbeen. Met haar vingertoppen draait ze rondjes en gaat steeds verder naar boven. Ik schraap mijn keel en probeer te gaan verzitten. Ze mag niet merken dat ik geniet van haar aanraking en meer wil. Opeens pakt ze mijn hand en knijpt er zachtjes. We kijken elkaar aan. Weer die mooie lach. Ik ontwijk haar blik. Ben je nerveus? Vind je het vervelend wat ik doe? Ik stamel: nee, helemaal niet, ik euh…nee er is niets wat je niet goed doet. Ze laat mijn hand los en trekt me tegen zich aan. Weer die heerlijke geur! Rustig blijven, niets laten merken! Ze streelt mijn rug van boven naar beneden. Ineens voel ik haar hand op de huid van mijn rug. Ze kijkt mij aan en schenkt mij weer die mooie lach en een knipoog. Oh jee, ze is me aan het verleiden en ik kan geen weerstand meer bieden. Ik open mijn mond om iets te zeggen, maar ze legt haar vinger op mijn lippen, niets zeggen, behalve als je iets niet wilt. Ik geef haar vinger een kus. Ze duwt mij naar achteren en ik lig op de bank met haar mond dicht bij de mijne. Ik voel dat ik rood word en adem snel. Mijn hele lichaam tintelt. Ze wil mij net zo graag als dat ik haar wil. Eindelijk ontmoeten onze monden elkaar. Ze zoent heerlijk, haar handen zijn overal. Ze stopt met zoenen, geeft mij kusjes in mijn hals, ik kreun. Ik probeer haar ook te zoenen, maar ik kan er net niet bij. Ze ligt op me, ik voel haar warmte. Ik trek haar blouse uit de broek en streel haar onderrug, haar buik en ik probeer steeds hoger te komen. Ze lacht en doet haar best het mij niet makkelijk te maken. Als ik overeind kom, trekt ze mijn trui uit en duwt ze mij dwingend terug de bank in. Ze zoent me en ik maak haar blouse los. Haar armen uit de mouwen en de blouse beland op de vloer. Haar warme huid gloeit bij elke aanraking.

“Ze lacht en doet haar best het mij niet makkelijk te maken. Als ik overeind kom, trekt ze mijn trui uit en duwt ze mij dwingend terug de bank in.”

Droom ik? Of lig ik hier echt met haar op de bank? Ze blijft me zachtjes masseren en strelen. Ik maak haar broek los, maar ze pakt mijn handen zodat ik niet verder kan gaan. Ze legt mijn armen naast mijn lichaam en zoent me langzaam. Daarna maakt ze een kronkellijn van kusjes tot aan mijn broek. Ze maakt de knoop los. Ik protesteer door mijn handen weer richting haar broek te brengen, zodat ik die uit kan doen. Ze pakt weer mijn handen en schud nee. Ik kijk haar aan en vraag: wil je niet? Ze streelt mijn handen en zegt: jawel, maar ik wil me eerst met jou bezig houden. Er gaat een rilling door mijn lijf, ik sta op scherp, verlang naar haar, maar ben ook bang voor het onbekende. Vertrouw je me? vraagt ze zachtjes. Ik zeg met schorre stem: ja, ik vertrouw je. Weer die lach, terwijl ze voorzichtig mijn broek verder losmaakt. In een snelle beweging trekt ze mijn broek uit. Ze streelt mijn bovenbenen en gaat steeds een stukje verder omhoog, maar net niet hoog genoeg. Zodra ze nog een klein stukje omhoog moet, gaat ze dezelfde baan weer naar beneden. Ik kronkel en kijk haar smekend aan. Ze is heel rustig en blijft me zenuwslopend strelen.

Wat wil je? vraagt ze. Ik kreun: dat je stopt met klieren, anders. Ze onderbreekt mijn zin met een anders wat? Ik smoor een kreun, schraap mijn keel en zeg: anders. Ze laat me niet uitpraten, want zo langzaam ze net streelde, zo snel heeft ze nu de huid onder mijn slipje bereikt. Ik kan niet meer praten, ik krijg haast geen lucht. Voorzichtig trekt ze mijn slipje uit en bedekt de vrijgekomen huid met haar hand. Met zachte strelingen en kusjes, stelt ze mij gerust. Ik doe mijn ogen dicht en beweeg onrustig onder haar. Ben je er klaar voor? vraagt ze zachtjes in mijn oor. Ik kan alleen maar kreunen. Ze zegt: ik denk dat je ja zegt. Ik kijk haar aan en knik.

“Voorzichtig trekt ze mijn slipje uit en bedekt de vrijgekomen huid met haar hand. Met zachte strelingen en kusjes, stelt ze mij gerust.”

Ze bouwt de spanning langzaam op. Ik voel haar strelingen overal. Heel langzaam gaat ze van mijn buik naar beneden. Even lijkt het alsof ze door gaat naar mijn dijen, maar dan voel ik hoe ze zacht en voorzichtig bij me naar binnen gaat. Ik ben nog nooit zo opgewonden geweest. Elke beweging is heerlijk, mijn lichaam spant zich aan. Op dat moment trekt ze haar vingers terug. Ik open mijn ogen en denk: dit gaat ze toch niet menen hè?

Ze lacht naar me en we zoenen weer, mijn handen over haar lichaam, haar handen over mijn lichaam. Ik trek haar broek uit. Ze gaat weer bij me naar binnen. Mijn handen trillen, maar het lukt me om alles bij haar uit te trekken. Ik zeg: stop even, jij ook. Ze geeft me een kus op m’n oor en zegt: nee, ik ga door. Nee, Ik hou het niet meer! Schokkend kom ik klaar. Mijn hele lichaam staat in brand. Voorzichtig trekt ze haar vingers terug en masseert mijn buik en bovenbenen totdat mijn lichaam weer rustig is.

Ik open mijn ogen, kijk haar lachend aan en zeg: het is tijd. Ze kijkt me met grote ogen aan en vraagt: moet je weg? Ik antwoord: nee, het is tijd om jou eens onder handen te nemen. Ze slaakt een zucht van opluchting. Dus mevrouw, wat wil je?, zeg ik met een plagerige stem. Ze kijkt me aan en zegt: verras me maar, je hebt carte blanche. Dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Voordat ze met haar ogen kan knipperen, ligt ze ineens op de bank en ben ik boven haar. Ik geef haar kusjes in haar hals en speel met haar mooie lokken. Ze sluit haar ogen en ik beroer haar lippen en zoen haar hartstochtelijk. Rustig en voorzichtig geef ik haar kusjes van haar hals naar haar sleutelbeen en mijn handen masseren zachtjes haar borsten. Ze ruikt heerlijk en haar huid is zacht. Als ik bij haar buik ben aangekomen, streel ik haar linker- en rechterzij. Ik voel dat ze trilt en kijk haar aan, maar haar ogen zijn gesloten en ze ziet er ontspannen uit.

Mijn handen wurmen zich tussen de bank en haar billen. Ze tilt haar billen op en ik knijp haar even. Hmm lekker strak kontje. Ik trek haar slipje uit, ze opent even haar ogen. Er gaat weer een rilling door haar lijf als ik haar bovenbenen masseer. Wat zou ze willen? Zal ik het vragen? Nee carte blanche, bedenk ik me ineens. Zachtjes laat ik mijn vingers op onderzoek gaan. Ze kronkelt en kreunt. Ik voel dat ze er klaar voor is en ik begin haar gevoeligste knopje met mijn duim te bespelen. Ik laat mijn duim rusten en ga met mijn vingers langzaam bij haar naar binnen. Ze is warm en nat. Terwijl mijn vingers binnen in haar blijven, beweeg ik mijn duim ritmisch. Met mijn andere hand bedek ik haar borst en voel ik hoe hard haar tepel wordt. Ze beweegt om mijn vingers van genot. Af en toe ontsnapt er een hoog geluidje uit haar mond. Ik voel dat ze haar hoogtepunt nadert en geef kusjes op haar dijen. Ze kreunt harder en harder en ze gaat met haar hand door mijn haar, pakt mijn gezicht en stuurt mijn hoofd omhoog naar haar mond. We zoenen en ze komt kronkelend klaar. Ik laat mijn hand rustig bewegen, totdat ze mij met glanzende ogen aankijkt. Voorzichtig haal ik mijn vingers uit haar en voel een trilling. Ze zucht en trek mij tegen zich aan. Ze kust mijn voorhoofd en slaat haar armen om mij heen. Zo blijven we liggen totdat ik bijna slaap en een koude rilling door mijn lijf voel gaan. Ze wurmt zich onder mij vandaan, staat op en zegt: ik pak een deken en een shirt voor je.

“Ze kust mijn voorhoofd en slaat haar armen om mij heen. Zo blijven we liggen totdat ik bijna slaap en een koude rilling door mijn lijf voel gaan.”

Nog geen paar minuten later, staat ze in een t-shirt met een t-shirt en deken voor me. Dankbaar trek ik het aan en blijf zitten. Ze zegt: ga maar liggen, ik dek je toe. Zonder tegenstribbelen doe ik wat ze zegt. Ik ben moe, voel hoe ze achter mij gaat liggen en haar arm beschermend om mij heenslaat. Ik zucht en val in slaap.

— Verder lezen? Lees hier deel 2 van het verhaal! —

3 reacties

  1. heerlijk hoe de spanning wordt opgebouwd en de een zich overgeeft aan de ander. en je kunt het ook bij jezelf doen maar een ander geeft veel meet genot

  2. heerlijk verhaal, maar ik verwachte dat er meer gebeurde.ik als man zou veel meer kunsten gaan doen en haar klitje gaan likken zodat we samen tot een hoogtepunt kwamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door Claire! In ‘De gaysauna’ gaat zij met haar lover Rob naar de sauna, waar ze niet alleen van elkaar genieten, maar ook van een ander stel dat ze daar ontmoeten… De gaysauna Geen zin om te lezen?…
25.506 keer bekeken